У дома Как да изберем Аудио оборудване ТОП 10 най-добри слушалки на Sony по отзиви на клиенти

ТОП 10 най-добри слушалки на Sony по отзиви на клиенти

Една от фокусните области на Sony е качеството на звука и тук е свършена много работа. За съвременните модели слушалки бяха избрани основните приоритети: безжична комуникация, алгоритми за компресиране със запазване на качеството, интелигентно намаляване на шума, висока автономност. В момента компанията представлява както бюджетни, така и водещи решения на пазара. След като прегледах потребителските ревюта, коментарите на експертите, съставих рейтинг на най-добрите слушалки на Sony на годината.

Най-добрите безжични слушалки на Sony

Sony WH-CH500

Sony WH-CH500

Отваря нашата класация затворени слушалки в пълен размер Sony WH-C500. Те имат стилен японски дизайн и са направени в три цвята. Качеството на сглобяване е високо и не скърца при носене. Тегло - само 140 г: почти не се усещат по главата. Конструктивната характеристика на чашките позволява те да се въртят на две оси за удобно носене. Отговорни за звука са 30 мм драйвери със стандартен (за тяхното ниво) честотен диапазон от 20 Hz до 20 kHz, с ясно изразен бас и подробен ясен звук. Подобно на повечето съвременни слушалки, WH-CH500 поддържа NFC за бързо сдвояване с телефона. Bluetooth 4.2 уверено поддържа връзка до 10 метра, има поддръжка за много профили. Осигурена е функцията на разговори в режим „свободни ръце“, гласов асистент. Това ви позволява да разговаряте с приятели, без дори да се налага да изваждате телефона си от джоба или чантата си. Натиснете и задръжте бутона за възпроизвеждане на слушалките, за да активирате гласовия асистент на устройството си с Android или iOS или да провеждате разговори със свободни ръце, използвайки висококачествения вграден микрофон. Декларираният от производителя живот на батерията е 20 часа; според опита на собствениците, дори леко подценяван. При ежедневна тричасова употреба на седмица е малко вероятно батерията да бъде поставена. Няма поддръжка за бързо зареждане, така че от 0 до 100% слушалките ще зареждат 4,5 часа.

Ползи:

 • Ниска цена.
 • Висока автономност.
 • NFC технология.
 • Красив дизайн.

Недостатъци:

 • Лъскавата повърхност на чашките за слушалки е силно надраскана.
 • Лоша изолация.
 • Няма индикатор за ниво на зареждане.
 • Неподвижни подложки за уши

WH-CH500 има разширените функции, от които се нуждае потребителят - Bluetooth свързаност, NFS поддръжка, функция свободни ръце. По отношение на качеството на звука те надминават своите конкуренти, но нямат най-доброто намаляване на шума. Не ми хареса, че е невъзможно да сменяте ушните подложки, които се износват с течение на времето, няма индикация за заряда на батерията, така че трябва да следите нейното ниво. Цена - , На Yandex. Пазарен 82% от купувачите препоръчват този продукт.

Sony WI-C400

Sony WI-C400

Безжичните наушници на Sony WI-C400 са оборудвани с необходимия набор от функции и тежат само 35 гр. Предлагат се в 4 цвята, изглеждат доста добре. На звука се отговаря от 9 мм високоговорители с честотен диапазон от 8-22000Hz. Слушалките поддържат NFC за бързо сдвояване с телефона.Bluetooth 4.2 работи на разстояние до 10 метра. Има функция за разговори без ръце, гласов асистент. Когато слушалките са синхронизирани с вашия смартфон, ще научите за входящите съобщения и повиквания чрез вибрация. Искам да отбележа удобното управление: с бутоните можете да започнете или спрете възпроизвеждането, да пропуснете песни, да регулирате силата на звука. Те ви позволяват да активирате функциите на гласовия асистент, да провеждате разговори без ръце. Животът на батерията, заявен от производителя, е 20 часа. Няма поддръжка за бързо зареждане, както при модела Sony WH-CH500: от 0 до 100%, слушалките ще се зареждат за 4, .5 часа.

Ползи:

 • Компактно, леко тегло.
 • Функция за вибрация за повиквания и известия.
 • Удобно управление.
 • Добър живот на батерията.
 • Показва и казва процента на мощността на батерията.

Недостатъци:

 • Често след шест месеца употреба десните слушалки се повредят.
 • Тънка жица, която се къса лесно.
 • Нискокачествен разговорен микрофон.

Тези слушалки са подходящи за спорт: те са леки, имат добра звукова и шумоизолация, вибрационен сигнал. Искам да посоча добра Bluetooth връзка, която не се прекъсва по време на работа. Но е по-добре да не ги носите в дъжда, тъй като няма защита от влага. Този модел има полезна функция, която WH-CH500 няма - това е индикаторът за ниво на батерията, който толкова липсваше. Цена - ... На Yandex. Пазарен 76% от купувачите препоръчват този продукт.

Sony WH-CH700N

Sony WH-CH700N

Слушалките за шумопотискане WH-CH700N са проектирани за разширено слушане в движение. Интелигентното шумопотискане (AINC) се адаптира към околната среда, така че можете да се насладите на любимите си песни, перфектно чути в движение. Няма такава функция нито в WI-C400, нито в WH-CH500. AINC анализира фоновите звуци и настройва тяхната интензивност за оптимално слушане в самолети и други шумни среди. Натиснете и задръжте бутона, за да активирате тази функция. NFC технологията опростява настройката. За бързо свързване и незабавно стартиране на поточно съдържание чрез Bluetooth, просто прикрепете устройството с активирана NFC към N маркировка на калъфа. 40-милиметровите високоговорители с честотен обхват 20-20000Hz са отговорни за звука. Bluetooth 4.1 работи на разстояние до 10 метра, въпреки че предишните модели имат Bluetooth 4.2. Технологията DSEE Digital Audio Enhancement вярно възстановява всички аудио детайли, осигурявайки висококачествен звук, близък до оригиналния запис. Можете да персонализирате звука на слушалките си чрез безплатното приложение Sony Headphones Connect за Android и iOS. Virtual Surround Technology (VPT) осигурява невероятно изживяване при слушане, симулиращо звука на клуб, концертна зала или открито място. Обявеният от производителя живот на батерията е 35 часа. В този модел, ако технология за бързо зареждане. Ако все пак зарядът на батерията не е достатъчен, можете да свържете слушалки чрез стандартен мини жак 3,5 мм. Кабел - 1.2 m, включен в комплекта за доставка.

Ползи:

 • Функция за интелигентно шумопотискане (AINC).
 • Безплатно приложение на Sony Headphones Connect за Android и iOS.
 • Висока автономия - до 35 часа.
 • Технология за бързо зареждане.
 • Възможност за свързване чрез мини жак 3,5 мм.
 • Индикатор за зареждане на батерията

Недостатъци:

 • Висока цена.
 • Ушите често се потят, ушните възглавници се вписват много плътно.
 • Заглушен звук при използване на микрофон.
 • Намаляването на шума е непълно.

Популярният модел на Smart за шумопотискане на Sony. Ако ги използвате в метрото, пак ще чуете външен шум. Силата на звука и качеството на микрофона няма да са достатъчни, звукът е неясен, тъп. Няма въпроси за автономността: слушалките могат да работят до 35 часа. Когато батерията се изтощи, можете да я зареждате бързо благодарение на функцията за бързо зареждане, която не е налична при WI-C400 и WH-CH500. Голям плюс е възможността за свързване чрез мини жак 3,5 мм, в пакета е включен кабел от 1,2 м. Цена - ... На Yandex. На пазара 88% от купувачите препоръчват този продукт.

Sony WF-1000XM3

Sony WF-1000XM3

Безжичните слушалки WF-1000XM3 разполагат с нов процесор QN1e за намаляване на шума. Той филтрира повече шум на почти всички честоти, използва по-малко енергия, има цифрово отмяна на шума, 24-битова обработка на аудио сигнал и цифрово-аналогов преобразувател с усилвател. Два микрофона - външен и вътрешен, така че улавя максимум външен шум - от разговор в транспорта до шумотевицата на офисите и градските улици. Отговорни за звука са малки 6 мм високоговорители с честотен диапазон 20-20000Hz. Bluetooth версия 5.0 работи на разстояние до 10 метра; Sony WH-CH700N използва по-стара технология Bluetooth 4.1. Новият Bluetooth чип и оптимизираният дизайн на антената осигуряват стабилна връзка за часове безжично стрийминг.

Технологията за подобряване на цифровия звук DSEE HX превъзхожда компресираните цифрови музикални файлове, за да звучи подобно на аудио с висока резолюция. Напълно заредените слушалки за уши продължават до 6 часа с включване на шума, а удобният калъф за зареждане ви позволява да ги презареждате три пъти в движение през деня, като ви предоставя до 24 часа време за слушане. При изключена система за намаляване на шума, наушниците работят в продължение на 8 часа при пълно зареждане с възможност за презареждане на наушниците три пъти от кутията за зареждане, т.е. до 32 часа възпроизвеждане на музика. Осигурена е технология за бързо зареждане, например след 10 минути бързо зареждане можете да слушате любимата си музика в продължение на 90 минути. Слушалките могат лесно да бъдат поставени в кутията за зареждане благодарение на вградените в нея магнити и можете бързо да зареждате калъфа чрез USB-C кабел. Слушалките за намаляване на шума WF-1000XM3 използват иновативната технология SENSE ENGINE ™, редица интелигентни функции, които подобряват вашето слушане.

Приложението Sony Headphones Connect има интелигентна адаптивна функция за контрол на звука. Той автоматично определя какво правите (шофирате в превозни средства, ходите по улицата или чакате на опашка) и настройва настройките за съраунд звук според вашите ситуации. Настройките могат да се променят независимо. Слушалките са оборудвани с функция "свободни ръце" и гласов асистент Google Assistant4.

Ползи:

 • Ергономичен и модерен дизайн.
 • Добро качество на звука.
 • Bluetooth версия 5.0.
 • Усъвършенстваният QN1e HD процесор.
 • DSEE HX цифрова технология за подобряване на звука.
 • Висока автономия, бързо зареждане.

Недостатъци:

 • Висока цена.
 • Калъфът за слушалки е много голям.
 • Няма индикатор за зареждане / разреждане на самия случай.
 • Звукът по време на разговори в режим на слушалки е с лошо качество.
 • Често се прекъсва по време на разговор през слушалките.

Много интересен модел с богата гама от различни технологии и функции за подобряване на качеството на звука, шумопотискането и качеството на комуникацията, които не се предлагат в WH-CH700N и WH-CH500. Нямам оплаквания за отмяна на звук и шум, тук всичко е наред благодарение на QN1e HD процесора и DSEE HX технологията, но качеството на високоговорителите по време на разговор е ниско, връзката често се прекъсва при разговор със събеседника - това е най-големият недостатък. Не харесвах калъфа за слушалки: той е много голям, около 2 пъти по-голям от този на AirPods, направен от нискокачествена пластмаса, много податлив на драскотини. Цена - ... На Yandex. Пазарни 69% от купувачите препоръчват този продукт.

Sony WH-1000XM3

Sony WH-1000XM3

В този модел системата за активно шумопотискане се осъществява с плътно прилепващи ушни подложки и шумозаглушаващ HD-процесор QN1, почти като при модела Sony WF-1000XM3. Сега, производителността на музиката няма да бъде повлияна от производителността на процесора. Слушалките използват LDAC технология, която предава приблизително три пъти повече данни (с максимална скорост на трансфер от 990 Kbps) в сравнение с традиционните безжични Bluetooth решения. С него можете да се наслаждавате на музика с качество възможно най-близко до аудио с кабелна връзка.

Вграденият усилвател, интегриран в процесора за намаляване на шума QN1 HD, има най-доброто съотношение сигнал / шум в своята категория, ниско ниво на изкривяване на преносимите устройства и висококачествен звук. Захранвани от мощни 40 мм LCD конусни драйвери, слушалките предлагат впечатляващ бас и могат да възпроизвеждат целия честотен обхват до 40 kHz. Дори WF-1000XM3 и WH-CH700N нямат толкова висок индикатор. Автоматична настройка на звука с функцията за интелигентно слушане на SENSE ENGINE автоматично открива какво правите - шофиране, ходене или чакане. Той настройва силата на звука на съраунд звука според нуждите. А с функцията за бързо внимание можете да общувате, без да изваждате слушалките: докоснете тялото им с ръка, за да намалите силата на звука и говорете.

Технологията SENSE ENGINE ви позволява да включвате и изключвате музика с едно докосване. Можете да инсталирате приложението Sony I Headphones Connect: можете да използвате функциите на еквалайзера, Smart Listening, да контролирате параметрите и звука на съраунд звука. Слушалките имат свободни ръце, гласов асистент Google Assistant4. Екстра меките ушни възглавници, изработени от полиуретанова пяна, разпределят равномерно налягането и прилягат плътно към ушите ви. Още по-голям комфорт осигурява ергономичният дизайн с увеличено пространство между високоговорителя и ухото.

Батерията издържа за около 30 часа работа. Само за 10 минути Можете да получите такса за 5 часа работа чрез променливотоков адаптер, който се закупува отделно. В Sony WF-1000XM3 10 минути бързо зареждане дава 90 минути възпроизвеждане на музика. Възможна е връзка чрез мини жак 3,5 мм, кабел 1,2 м е включен в доставката.

Ползи:

 • HD процесор QN1.
 • Страхотен бърз заряд.
 • Висока автономност.
 • Компактност и удобство.
 • Качество на звука.
 • Технология за интелигентно слушане.
 • Възможност за кабелна връзка.

Недостатъци:

 • Висока цена.
 • При кабелна връзка функцията за намаляване на шума трябва да бъде включена ръчно.
 • В студа сензорният контролен панел започва да се забавя, той работи със закъснение.
 • През лятото ушите се потят много, когато носят слушалки.
 • Кожени възглавници от кожа.

Отличен модел слушалки с отличен звук, въвеждане на нови технологии и наличие на модерни функции и компоненти. По отношение на качеството на звука всичко ми подхожда, но не разбирам напълно как в слушалките при лека слана може да забави контрола на допир толкова много. Подложките за уши са изработени от нискокачествена кожа. Вече за тези 2 недостатъка е необходимо да се намали цената. Мисля, че цената е очевидно завишена, няма смисъл да се доплаща за този модел. По-добре е да вземете Sony WF-1000XM3, които по никакъв начин не са по-ниски по отношение на нивото и качеството на звука, но са по-евтини. На Yandex. Пазарен 74% от купувачите препоръчват този продукт.

Най-добрите Sony кабелни слушалки

Sony MDR-XB50AP

Sony MDR-XB50AP

Кабелните слушалки за ухо XB50AP се предлагат в множество цветове и работят в диапазон 4-24000 Hz с чувствителност до 106 dB и номинален импеданс 40 ома. Той разполага с 12 мм неодимови драйвери за мощен, балансиран звук. Устройството използва EXTRA BASS технология за звук в клуба. Слушалките са съвместими със смартфоните и се предлагат с вградено дистанционно управление и микрофон. Свързват се чрез стандартен мини жак 3,5 мм жак. Дължината на кабела е 1,2 м. Комплектът включва 4 двойки сменяеми подложки за уши, калъф за слушалки.

Ползи:

 • Достъпна цена.
 • Красива гледка.
 • Висококачествена жица, която не се заплита.
 • Седят добре в ушите, не изпадат.
 • Добър звук.

Недостатъци:

 • Ушите започват да се уморяват от дълго време да слушат музика.
 • Много силен бас. Въпреки че за някои това ще бъде плюс.
 • Задната част на слушалките се надраска бързо.
 • Слушалките са разположени ниско.

Добър модел, който съответства на показателя "цена-качество". Изглеждат добре, имат приличен звук, но за мен имат много силен бас. Не е напълно удобно разговорните слушалки да са разположени по-ниско, отколкото трябва да бъдат, защото поради това ще бъдете неразбрано чути по време на разговор. Иначе това са добри слушалки за , На Yandex. Пазарен 83% от купувачите препоръчват този продукт.

Sony MDR-XB550AP

Sony MDR-XB550AP

Слушалките са направени в 5 ярки цвята, изглеждат много красиви. Стилен дизайн, компактност и леко тегло ги правят идеални за ежедневно носене. Затвореният дизайн и меките, тактилни възглавници за уши осигуряват отлична звукоизолация и няма да причинят дискомфорт дори при продължителни сесии за слушане. Устройството работи в диапазона от 5-22000 Hz с чувствителност до 102 dB и номинален импеданс 24 Ома. По този важен показател те надминават Sony MDR-XB50AP. Той разполага с 30 мм драйвери за мощен, балансиран звук. Както и в предишния модел, той използва технологията EXTRA BASS за звук в клуба. Слушалките имат стандартен 3,5 мм мини жак, микрофон и контролен бутон. Дължина на шнура - 1.2 m.

Ползи:

 • Стилен дизайн.
 • Отлична звукоизолация.
 • Качествени подложки за уши
 • Чувствителен микрофон.
 • Плоска жица, без заплитане.
 • Високо ниво на звука.

Недостатъци:

 • Всяко докосване или шок се предава по проводника, той е много чувствителен.
 • Ако не ги свалите повече от 2 часа, тогава те започват да оказват натиск върху главата ви.
 • Отнема много време да настроите еквалайзера за себе си поради големия брой ниски честоти.
 • Къс кабел, ако е свързан с компютър.

Много добър модел с почти никакви недостатъци. Слушалките произвеждат страхотен звук, богат бас. Ако сте добре запознати с музиката, тогава ще искате да ги персонализирате за себе си и за това ще трябва да се ровите в еквалайзера за дълго време. Производителите рядко доставят висококачествени тапи за уши с ниска цена на слушалки, но Sony не беше твърде мързелива да го направи: носете ги удобно и удобно, но след 2-3 часа те все още започват да оказват натиск върху главата, ушите са малко болки. Цена - , На Yandex. Пазарен 81% от купувачите препоръчват този продукт.

Sony MDR-XB950AP

Sony MDR-XB950AP

Пълноразмерните слушалки MDR-XB950AP, подобно на предишните модели, имат интересен модерен дизайн. Устройството работи в диапазона 3-28000 Hz, което се различава от MDR-XB550AP, с чувствителност до 106 dB и номинален импеданс от 40 ома. Мощните 40-милиметрови неодимови драйвери издават дълбок, балансиран звук дори при високи силни обеми благодарение на сигурната ушна кука. Без кислород медни гласови намотки осигуряват бас звук 1000mW. Усъвършенстваната система за директна вибрация създава акустично затворено пространство около ушите, без да „изпуска“ ниски честоти. Нискочестотният звук е подобрен от функцията Bass Booster: звукът е дълбок, балансиран. Управлението на честотния диапазон е възможно благодарение на оформените отвори. Те са оптимизирани да приемат нискочестотния въздушен поток, така че басът се възпроизвежда без изкривяване.

С метална лента за глава, мека подложка и монтирани ушни възглавници, тези слушалки са удобни във всяка ситуация. Контролният панел е изработен от алуминий. Този лек материал гарантира престижен вид и усещане, като същевременно потиска вибрациите и издава дълбок, енергичен звук. 1.2 m кабелът е оборудван с удобна интегрирана система за дистанционно управление и микрофон. Можете да отговаряте на повиквания в режим на слушалки по всяко време, точно както на смартфоните с Android, iPhone. В другия край на жицата е стандартен мини жак 3,5 мм жак.

Ползи:

 • Работа във високочестотен диапазон - до 28000 Hz.
 • 40 мм неодимови говорители.
 • Bass Booster функция.
 • Страхотни слушалки

Недостатъци:

 • Къс кабел, ако е свързан с компютър.
 • Липса на бутони за сила на звука на дистанционното управление.
 • Не добавяйте.
 • Металните чаши с четка се надраскват много бързо.
 • Няма калъф.

Този модел, подобно на предишния, практически няма недостатъци. Той има красив дизайн, от модела на Sony MDR-XB550AP се различава по способността да работи на по-високи честоти (до 28000 Hz) и наличието на функцията Bass Booster, което значително подобрява звука. От недостатъците мога да подчертая липсата на бутони за регулиране на силата на звука и липсата на чанта, това са полезни "чипове", които бих искал да видя в слушалки за , На Yandex.Пазарен 82% от купувачите препоръчват този продукт.

Sony MDR-7506

Sony MDR-7506

Мнозина считат Sony MDR-7506 за стандартните студийни слушалки. Компанията ги освобождава от 25 години. Легендарният черен модел се отличава с „звук на монитора“. Гладък тонален бас без тропане, висок детайл звучи в хармония с ясни и отворени вокали. Средният диапазон звучи естествено без свиркане. Благодарение на наклоненото подреждане (под ъгъл от 15 градуса към ухото), слушалките създават ефекта на добра триизмерна сцена. Широка динамична гама от слушалки (от 10 до 20 000 Hz) Sony ви позволява да се наслаждавате на музика във всяка посока - от класически до "тежки" композиции. Шумоизолацията се прави на доста високо ниво поради плътно прилягане на главата. Те не се "смазват", а сложният дизайн ви позволява да носите слушалки като чаши във и навън. За производството на лента за глава и купи MDR 7506 японските разработчици са използвали метал. По-късно лентата за глава беше покрита с еко кожа, а подложките за уши бяха покрити с винил. Стойките за чаша към лентата за глава са изработени от висококачествена пластмаса. Чувствителността на слушалките достига 106 dB с номинален импеданс 63 ома. 3 м кабел със стандартен позлатен мини жак 3,5 мм, включен адаптер 6,3 мм.

Ползи:

 • Страхотен звук.
 • Много добра шумоизолация, намаляване на шума.
 • Отлично качество за 25 години.
 • Специалната подредба на слушалките, която дава специален ефект.
 • Съпротивление 6 ома.
 • Дължина на кабела - 3 m.
 • Включен 6,3 мм адаптер.

Недостатъци:

 • Висока цена.
 • Подложките за уши се износват бързо, но те могат лесно да се купят и заменят.
 • Доста фалшив модел.

Това са почти перфектни слушалки. Моделът е лишен от недостатъци, мога да подчертая само малки недостатъци. За нашия регион цената е твърде висока: не всеки ще вземе слушалки , Ако намерите такъв модел по-евтин - това е още един фалшив, е трудно да намерите оригиналния модел. Около година по-късно ушните подложки се изтриват в оригинал, но могат да бъдат закупени нови. Във всички останали аспекти това са перфектни слушалки с шик звук, лаконичен дизайн с първокласно качество на сглобяване. На портала на Yandex. Пазарен 95% от купувачите препоръчват този продукт. Нито Sony MDR-XB950AP, нито другите конкуренти с всичките си подобрения в качеството на звука и технологии могат да се сравнят с качеството на звука на Sony MDR-7506.

Sony MDR-1AM2

Sony MDR-1AM2

Затваря класацията Модел MDR-1AM2 благодарение на точното предаване на звука и яснотата на звука в целия диапазон на възпроизвежданите честоти продължава да печели сърцата на любителите на музиката. Леката конструкция, меките подложки за уши осигуряват удобно слушане в продължение на много часове. Изработени от изкуствена кожа, те осигуряват удобно слушане в продължение на много часове, а дизайнът от затворен тип намалява загубата на звук. Новите леки 40 мм HD високоговорители с алуминиево покрит течен кристален полимерен дифузор осигуряват свеж и жив звук, особено при средни и високи честоти. Това ви позволява да се наслаждавате на вокали, осигурява точност и естественост на предаване на звука през целия диапазон на възпроизвежданите честоти.

Специална решетка с модел, съответстващ на последователността на Фибоначи, защитава високоговорителите и намалява загубите при възпроизвеждане на аудио с висока разделителна способност, така че да можете да чуете най-добрите детайли на композициите. 4.4 mm балансиран свързващ кабел запазва яснотата на студийния звук. Той напълно разделя десния и левия канал благодарение на допълнителен заземяващ проводник, намалява нивото на кръстосаните разговори, подобрява качеството на звука. Четири сребърни медни кабела без кислород намаляват съпротивлението и загубата на сигнал. Това предотвратява изкривяванията, подобрява детайлите и осигурява чисти високи честоти. Вграденото дистанционно и микрофонът ви позволяват да отговаряте на повиквания, да контролирате възпроизвеждането на музика.

Този модел реализира 360 Reality Audio ефект, който прави музиката на живо, създава ефекта на присъствие. Устройството работи в диапазона 3–100000 Hz. Дори легендата на Sony MDR-7506 няма такъв индикатор, с чувствителност до 98 dB и номинален импеданс от 16 ома.Дължината на кабела е 1,2 м, което не е много практично: Бих искал 3 м кабел, както в MDR-7506. В края му е стандартен 3,5 мм мини жак. За разлика от предишния модел, няма 6,3 мм адаптер в пакета, но има калъф за носене. Вграденото дистанционно и микрофонът са разположени на кабела: можете да отговаряте на повиквания, да контролирате възпроизвеждането на музика.

Ползи:

 • Специален дизайн на тел, качествени материали.
 • Ефектът на 360 Reality Audio.
 • Той може да работи във високочестотен диапазон - до 100 000 Hz.
 • Удобно управление.
 • Страхотен звук, качество на изграждане.

Недостатъци:

 • Висока цена.
 • Корд - само 1,2 m.
 • Тромава лента за глава, могат да се сгъват само чаши.
 • Лек дизайн, всички ключови места са изработени от пластмаса.

Приличен модел с отличен звук, способен да работи в много високи честотни диапазони (до 100 000 Hz), уникален кабел значително подобрява качеството на звука, заедно с ефекта 360 Reality Audio. Цена - , Мисля, че няма смисъл да плащаме за този модел: по-добре е да вземете MDR-7506, който е по-евтин, има по-добър монтаж и дълъг (3 м) кабел. Звукът ми се стори малко в тях, но по-добър, отколкото в MDR-1AM2. На портала на Yandex. Пазарен 92% от купувачите препоръчват този продукт.

4140 0

Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите