У дома Отзиви Преглед на TV SkyLine 24YT5900

Преглед на TV SkyLine 24YT5900

Друг бюджетен телевизор с минимално необходимия набор от опции от беларуската марка. Има всички необходими конектори и дори сега отстъпващия SCART конектор, строг класически дизайн и приемливо изображение. Всичко това е просто ... Не е ли опция за кухня, лятна резиденция или хотелска стая?

Този модел участва в класиране на най-добрите телевизори за кухнята.

екран

SkyLine 24YT5900

24-инчовият екран има HD разделителна способност - това е мазен минус за пуснат телевизор година. В защита на модела ще кажа, че дори топ марките днес все още произвеждат телевизори с тази резолюция, но те струват много повече (LG 24MT49S-PZ). Най-близкият ценови конкурент (Leff 24H110T) също не може да се похвали с Full HD.

Съотношението на екрана на екрана SkyLine 24YT5900 е 16: 9. Подсветка - Директен светодиод. Картината не е перфектна, но с използването на персонализирани настройки всеки може да я коригира според вкуса си. Очаквайте нещо повече от телевизията за не е задължително.

Външен вид

SkyLine 24YT5900

Изработена е от черна пластмаса, рамката е доста тънка, на долния й край е името на производителя със сребристи букви. Размери - 549 × 365 × 160 мм. Може да се постави както на включените крака, така и на стената с помощта на VESA монтаж 200 × 100 мм.

конектори

SkyLine 24YT5900

Снабден с такива конектори: антенен вход, AV, компонент, VGA, HDMI, USB, коаксиален изход, CI слот, SCART, мини-жак (3.5 мм). Можете да свържете всички външни устройства към него. Вярно е, че понякога ще е необходим USB концентратор, тъй като 1 USB конектор може да не е достатъчен. В противен случай няма никакви оплаквания към конекторите. Най-близките конкуренти не предлагат нищо друго.

Звук

SkyLine 24YT5900

Акустична система - 2 високоговорителя по 3 W. Обемът е достатъчен за средна стая. Качеството на звука е наравно с бюджетните телевизори. За съраунд звук е по-добре незабавно да свържете външна акустика или да изберете телевизор с етикет с цена два пъти по-голям (LG 24MT49S-PZ).

Функции

Основната функция е излъчването на цифрова и кабелна телевизия. Изпълнява се с оборудване с DVB-T / C тунери. Сигналът улавя перфектно. Мултимедийни възможности на телевизия на ниво. Вграденият мултимедиен плейър възпроизвежда всякакъв тип файлове от външни носители. Стандартните функции включват защита на децата, таймер за сън и TimeShift. Набор от функции, достойни за бюджетния сегмент, но ако имате нужда от повече функционалност, тогава изберете Smart TV, но бъдете готови да платите няколко пъти повече.

Предимства и недостатъци

Ползи:

  • качество на изображението;
  • Смяна на времето;
  • има всички съответни конектори.

Недостатъци:

  • качество на звука;
  • 1 x HDMI;
  • 1 USB порт.

присъда

SkyLine 24YT5900 за разлика от Leff 24H110T има VA матрица, така че печели в качеството на изображението, но изостава много по звук. Доплащането за кухненски телевизор с най-добра картина, но най-лошият звук е неподходящо: Leff 24H110T произвежда прилично IPS матрично изображение.

 

1836 0

Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите