У дома Как да изберем Малки домакински уреди ТОП 7 най-добри производители на електрическо барбекю според отзивите на клиенти

ТОП 7 най-добри електрически шишчета според отзивите на клиентите

Харесвате ли барбекю? Все пак бих! Сърдечен, мазен, сочен и ароматен - прави виене на възрастни и деца. Колко жалко, че можете да се насладите на това прекрасно ястие само в топлия сезон. Оказа се поради техническия прогрес, днес на пазара на електрически стоки има такова нещо като производител на кебап. Друг въпрос е как да изберем електрическо шишче за дома година? Сега го запишете! Готов? След това отидете да пазарувате!

ТОП 10 най-добрите електрически скари от Aliexpress

Имате ли нужда от електрическа скара за барбекю у дома?

Производителят на електрически шашлик е пари за източване или домакински артикули, без които не можете да живеете. Купувайки си барбекю, хората обикновено рисуват картина във въображението си, меко казано, далеч от реалността. Ето защо, преди да купите, все още е по-добре да разберете, че барбекюто, захранвано от електричество, никога не може да „повтори“ вкуса на месо, пържено на открит огън. Но не може да се каже, че вкусът е по-лош, тъй като е различен.
И така, купувачите на това оборудване са разделени на два вида:

 • разочарован след няколко „пържени“. Защо? Тъй като не можете да изпържите много месо и миенето на устройството е проблемно. Като цяло парите са пропилени.
 • Доволни собственици на алтернатива на открит огън, които с удоволствие организират „барбекю уикенд“ със седем или приятели. Те просто се наслаждават на процеса и комуникацията.

Ако решите какъв тип сте потребители, време е да:

 • или затворете статията, тъй като сте объркани от миенето на чинии след обилна вечеря.
 • или прочетете текста по-нататък и изберете оптималната единица за барбекю за себе си.

Вижте също - Избор на добър въздушен фризер за вашия дом

Критерий за избор, който не може да бъде игнориран

Закупуването на всяко устройство е инвестиция. И, разбира се, винаги трябва да бъде оправдано. Не гони промоции и други маркетингови призраци, които блокират здравия ти разум. Дори ако ви се струва, че е много полезно. Повярвайте ми, когато еуфорията отмине, започва трудно разбиване.

За да избегнем съжаления. Проверете покупката от "A" до "Z". Обърнете специално внимание на материала, от който е направена решетката за барбекю. Така че, домашният готвач може да бъде направен от алуминий или неръждаема стомана. Алуминият е лек материал, който е лесно да вземете със себе си. Но е трудно да го наречем траен.

Неръждаемата стомана е здрава, но тежи много, така че не можете да я носите със себе си далеч и често. Тук, разбира се, решавате кое е по-важно: сила или мобилност. И по-нататък. Каквото и да каже някой, производителят на кебап трябва да се поддържа чист. За да улесните себе си да се грижите за устройството, купете сгъваем дизайн. Това ще спести както вашето време, така и километри на нервите ви.

Основният параметър е производителността

Както всяко друго устройство, барбекюто за къщата привлича със своята сила. В края на краищата, колкото по-висок е този показател, толкова повече възможности са „положени“ в устройството. Например, готвач с кебап с мощност 600 вата може да приготви малко месо с умерено темпо. Ще ви подхожда, ако никога не бързате.

Но ако куп гладни приятели „висят над вас“, които са се сблъскали да миришат, „слабата единица“ само ще развали настроението. Вие сте „душата“ на компанията, а домът ви е територията на празници и партита? Веднага изберете мощно устройство с 1500-2000 вата (тоест устройство с максимална производителност). Такава "машина за барбекю" ще се справи с голямо количество месо за 10-30 минути. Докато месото се готви, поглезете гостите си с вкусна салата и забавна история. В краен случай започнете да четете поезия. Това определено ще ги обърка и ще ги разсее от мислите за храната.

Вижте също - Топ 5 най-добри домашни електрически решетки

Вертикална или хоризонтална

Производител на електрически шашлик

Докато продължавате да четете тази публикация по-нататък, вие наистина сериозно се захващате за получаване на електрически „майстор на кебап“ за вашия дом. След това започваме да избираме единицата.

Честно казано, всички барбекюта са еднакви. Следователно на външен вид е доста трудно да се определи дали устройството е с високо качество или "глупости". Структурите са разделени на два вида: вертикални и хоризонтални.

 • Вертикална. Те имат цилиндрична форма. TEN (нагревателен елемент) е разположен в средата (оптимално място за равномерно пържене), около него се поставят шишчета (5-10 броя в един ход). Самият нагревателен елемент е покрит със стъклен (устойчив на топлина) купол. В долната част на шишчетата има контейнер, в който по време на пърженето „месен сок“ и мазнина влизат в него.
 • Хоризонтална. Приличат на скара. Той е много по-компактен по размер и в същото време по-просторен. При един подход такова барбекю може да готви едно и половина или дори два пъти повече месо от вертикално. Нагревателният елемент обикновено е разположен в горната или долната част.

Вижте също - 5 най-добри електрически скара преди това отзиви на клиентите
Когато избира всеки производител на барбекю за дома, купувачът иска да закупи наистина висококачествен продукт. Той трябва да провери куп различни сайтове, рецензии, прегледи и след това прави избор. Реших да улесня намирането и съставих рейтинг на най-добрите производители на електрически барбекю, удобен за използване и бърз готвене на месо, както и наличието на висококачествен комплект стоки.

ТОП 7 електрически скари за барбекю за дома

Kitfort KT-1405

Kitfort KT-1405

Оценката на производителя на кебап се отваря от бюджетния модел Kitfort KT-1405, който струва , За такава цена получавате компактно устройство в общите му размери (21,5 × 18,5 × 39 см) с пет шиша и консумация на мощност от 1000 вата. Корпусът е изработен от метал. Барбекюто няма особени модни функции в сравнение с Mystery MOT-3320, той е доста лесен за използване, пече месо равномерно и помага да се насладите на вкусно, сочно барбекю, без да излизате от апартамента.

Предимства:

 • Компактен модел
 • Бюджетна цена
 • Пол всеки шиш има свой тиган за мазнини
 • Лесно се почиства
 • Пържете всичко равномерно
 • Загрява бързо
 • Здрава конструкция

Недостатъци:

 • Малко разстояние от шишчета до нагревател, големи парчета не могат да бъдат пържени
 • Без таймер, струва си да внимавате за месото
 • Без бутон за включване / изключване, работи веднага, когато е включен в контакт

Цената на продукта отговаря на качеството Компактен шиш, който равномерно пече месо, но има своите неудобства за употреба и какво друго можете да очаквате от Kitfort KT-1405 за такива пари? Ако нямате достатъчно таймери и различни други функции и смятате, че бутонът за включване / изключване е голям пропуск, тогава ще трябва да обърнете внимание на по-скъпите модели, например Mystery MOT-3320.

Galaxy GL2610

Galaxy GL2610

 Galaxy GL2610 е друг компактен производител на барбекю с бюджетна цена като KT-1405. Цената е , Габаритните размери на устройството са 20х38х20 см. Комплектът включва още пет палета за събиране на мазнини за пет шишчета. Барбекю от алуминий. Мощността е 1000 вата.Няма специални функции, но за удобство е осигурен бутон за включване / изключване, което не е в предишния модел.

Предимства:

 • Малък размер на устройството
 • Бюджетна цена
 • Загрява бързо
 • Има бутон за включване / изключване

Недостатъци:

 • Крехък случай
 • Не е висококачествен, по-груб от шиш
 • Шишките не се превъртат добре, понякога спират да се въртят и месото започва да гори. Това трябва да се наблюдава постоянно. Това се дължи на неудобството на конекторите за шиш на капака на устройството
 • Няма таймер

 Когато избирам между бюджетни модели, бих отказал да закупя такъв модел поради липса на шишчета и да обърна внимание на модела kitfort. Тя е по-евтина и с по-добро качество, единственият недостатък в използването е липсата на бутон за включване / изключване, но за този вид пари можете да си затворите очите за това. А с останалите пари е по-добре да си купите малко парче месо, за да изпробвате придобитото оборудване. Е, ако смятате, че искате модел с по-удобни функции, ще трябва да харчите повече пари и да разгледате модела Mystery MOT-3320 за .

Гидроагрегат Кавказ-2

HYDRO UNIT Кавказ-2

HYDROUGREGAT Kavkaz-2 е ярък производител на шашлик, който ще ви помогне да приготвите вкусен шашлик в кухнята. Броят на шишчетата е същият като при останалите компактни модели KT-1405 и Galaxy GL-2610. Този топ модел победи недостатъците на Galaxy и има качествени шишчета, които не е необходимо да се настройват ръчно, за да не се изгори месото. Мощността е 1000 W, но се загрява по-бавно от предишния модел. Устройството е изработено от неръждаема стомана. Габаритни размери 21,8х44,2х18 см. Разходите са .

Предимства:

 • Компактен размер
 • Ярък цвят
 • Качествен прилепващ материал
 • Сварете месо равномерно
 • Тава за събиране на мазнини
 • Побира повече месо от други бюджетни модели от класацията

Недостатъци:

 • Няма бутон за включване / изключване
 • Загрява се бавно и месото отнема повече време за печене

 Цената съответства на качеството: висококачествените шишчета и работещият механизъм за въртящи се шишчета ви позволяват да готвите вкусно месо за 30 минути. Производителят на кебап KT-1405 има същите умения, но за това отнема по-малко време. Така че, ако имате малко семейство, а не дебел портфейл, тогава можете да си купите модел по-евтино. Но не бих отказал вариант за покупка на този модел, ако цената няма значение.

Kitfort KT-1404

Kitfort KT-1404

 Друг представител  Китфорт беше класиран. Това е производител на кебап KT-1404 със седем шишчета. Калъфът е изработен от неръждаема стомана, в центъра има предвидено шишче за приготвяне на пилешко месо. Той е с по-големи размери от конкурента си KT-1405. размери  са 25.2x36.25.2 cm. , Декларираната мощност е 1400 W.

Предимства:

 • Голям брой шишчета.
 • Пилешки коси

Недостатъци:

 • Леко тяло
 • Бавно затопляне
 • Двигателят не е защитен срещу капене на мазнини, може да изгори

 Едно от предимствата на този модел е наличието на седем шишчета. Повече барбекю не привлича. По-добре е да закупите модел за приблизително същото количество, при което броят на шишчетата е малко по-малък, но всичко ще работи правилно и няма да се притеснявате, че двигателят може да се влоши всеки момент. Е, ако имате голямо семейство, тогава обърнете внимание на Scarlett SC-KG22601.

Scarlett SC-KG22601

Scarlett SC-KG22601

 Друг модел с шест шишчета поради способността му да пържи месо равномерно и бързо. Този производител на барбекю на Scarlett SC-KG22601 струва .  Един от важните  Функции, които не бяха открити в други модели от моята оценка, са скоби, които фиксират месо върху шишче. Също така, устройството има защита срещу разпръскване на мазнини, което също не беше преди. Габаритните размери са 20х39х20 см, а мощността е 1000 W. Корпусът е изработен от метал.

Предимства:

 • Загрява бързо
 • Компактен размер
 • Наличието на скоби за месо
 • Защитени срещу разпръскване на мазнини
 • Мазнини тави са включени

Недостатъци:

 • Не висококачествени шишчета

 Като цяло, висококачествено барбекю. Готви месо много бързо, не изгаря нищо, за разлика от KT-1404. Производителите предвиждали факта, че месото може да се плъзне надолу от шишчето и да направи скоби. Може да изпържи повече месо едновременно от бюджетните модели с рейтинг. Силен случай. Вземете, няма да съжалявате.

Мистерия MOT-3320

Мистерия MOT-3320

Mystery MOT-3320 е компактно барбекю със седем шишчета, които ще зарадват работата му. Моделът има таймер за 60 минути, който все още не е изпълнен в предишните модели, скоби за месо, подвижни тави за мазнини. Мощността е 2000 вата. Корпусът е изработен от метал. Цената на такова устройство е .

Предимства:

 • Наличност на таймера
 • Наличието на бутона за включване / изключване
 • Клип за месо
 • Голям брой шишчета

Недостатъци:

 • Леко тяло
 • Трябва да наблюдавате месото и да го обърнете
 • Къс шнур

 Не е лош модел, който ще ви позволи да готвите не лош кебап, но трябва сами да завъртите шишчето. Взехме предвид всички липсващи функции: добавихме таймер, бутони за включване / изключване, клип за месо, за да не се подхлъзне в купата с мазнина. В повечето модели от класацията такива функции липсват. Ако ви липсват подобни функционални нужди и не ви е трудно сами да завъртите шишчета, тогава не се колебайте да вземете стоката.

ТОП 10 най-добрите електрически скари от Aliexpress

REDMOND RBQ-0252-E

REDMOND RBQ-0252-E

Един от популярните модели REDMOND RBQ-0252-E допълва нашата най-висока класация. Компактното барбекю с размери 18x38 × 18 см е предназначено за 5 шишчета (шестият е включен като резервен). Мощността е 900 вата. Корпусът е изработен от метал. В модела няма специални функции, както в модела Mystery MOT-3320 (въпреки че разликата в цената не е голяма).  Много добре и бързо запържете месо с такава мощност.

Предимства:

 • Компактен размер
 • Има бутон за включване / изключване
 • Пържете месото бързо

Недостатъци:

 • Леко тяло
 • Малка мощност

 За такава цена моделът не е нищо особено в сравнение с модела KT-1205, който струва и пържи месото също е вкусно и бързо и също е направено за 5 шишчета. Ако очаквате повече функционалност за мярка, тогава обърнете внимание на модела Mystery MOT-3320, който е в същата ценова категория.

Вижте също - Избор на най-добрата електрическа скара за цена и качество

29735 0


Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини според отзивите на клиентите