У дома Как да изберем Аудио оборудване ТОП 12 най-добри микрофони с Aliexpress според отзивите на клиенти

ТОП 12 най-добри микрофони с Aliexpress според отзивите на клиенти

Когато избирате микрофон, трябва да разберете за какво ще се използва: свържете се към смартфон или компютър, запишете вокал и музика, пейте караоке, интервюта, провеждайте подкасти и др. Зависи кой модел е подходящ. Прекарах няколко часа в проучване на предложения за Aliexpress и подбрах ТОП-12 от най-добрите модели с различни характеристики и предназначение.

Многопосочен метален мини микрофон

Многопосочен метален мини микрофон

Вселентен кабелен мини-микрофон Lavalier с два канала, обикновено използван за конференции. Има метален калъф. Стандартният честотен диапазон е 20-20000 Hz. Чувствителността на достатъчно ниво е -47 dB. Можете да се свържете с телефон, лаптоп (USB Type B), компютър, камера (тип A), чрез 3,5 мм жак. Снабден е с дълъг кабел - 1,5 м за В и 2,5 м - за А. Комплектът включва клип за дрехи, калъф за съхранение.

Ползи:

 1. Метален калъф. Надеждно изпълнение.
 2. Удобна бутониера, лесно прикрепена към дрехите.
 3. Дълъг шнур в плитка от мека тъкан.
 4. Добра чувствителност.
 5. Нормален звук.
 6. Приличен насочен запис.
 7. Евтини.

Недостатък:

 1. За професионална употреба е доста слабо.

Многопосочният метален мини микрофон струва всичко , За тази цена се справя добре със своята функция. Евтин микрофон, без силно чувствителни характеристики, но подходящ за използване на непрофесионално ниво. 90% от потребителите оценяват работата му положително.

SF 666 Микрофон

SF 666 Микрофон

Ръчен динамичен жичен микрофон за компютър с възможност за използване в студиото. Възпроизвежда по-малък честотен диапазон от всенасочен - 50-16000 Hz. Чувствителността не е лоша - 55 dB. За по-лесно използване, в комплекта е предвидена настолна стойка за статив.

Ползи:

 1. Приятен дизайн.
 2. Compact.
 3. Включена стойка.
 4. Осигурява добър звук без изкривяване.

Недостатъци:

 1. Ниско намаляване на шума.
 2. Пластмасови крака на стойката (пързалки на масата).

sf 666 микрофон per - Компактен микрофон с удобна стойка, най-добра за разговор. Няма проблеми с връзката, осигурява добър звук. 92% от купувачите го препоръчват за покупка, ако характеристиките им подхождат.

WS-858

WS-858

Безжичен ръчен модел, който най-често се използва за караоке. Корпусът е метален. Изработен в различни цветове. Възпроизвежда малък честотен диапазон - 10-10000 Hz. Два канала осигуряват добър звук. Можете да свържете микрофон към вашия смартфон или таблет чрез Bluetooth. В същото време той приема сигнал в радиус от 10 м. Захранва се от вградена Li-Ion батерия с капацитет 1800 mAh, което гарантира работа за 8 часа. Зарежда се през USB порт 4 часа.Входът за микро-USB позволява слушане от карта с памет. На дръжката на микрофона има контролен панел, на който се превключват песни, се настройва силата на звука и яснотата на звука (ехо, бас) и превключвателят за реверберация създава добри звукови ефекти. Има вградено радио. Той може да действа като преносим високоговорител за слушане на музика, запис на караоке след настройване на приложението на телефона и свързване на кабел към него.

Ползи:

 1. Красива гледка.
 2. Добър звук.
 3. Добра функционалност.
 4. Bluetooth връзка.
 5. Страхотен звук.
 6. Удобно ясно управление.
 7. Зареждане чрез USB
 8. Добра работа.

Недостатък:

 1. Без инструкции на руски език.

Цената на WS-858 е , което съответства на техническите индикатори и функционалността на устройството. Тя се различава от описаните конкуренти по безжична връзка, която е по-удобна за използване. 91% от потребителите са доволни от работата му. Препоръчва се за закупуване, за да пеете караоке. Харесва ми, че има допълнителна функционалност: слуша радиото, действа като колона.

Mic-х-01

Mic-х-01

Кабелният всенасочен микрофон е оборудван със защитен, двуслоен поп филтър с регулируемо разстояние. Комплектът включва стабилен компактен сгъваем статив, върху който, благодарение на подвижния монтаж, са възможни завъртания до 270 градуса. Работи в стандартния честотен спектър (20-20000 Hz), чувствителността е -34 dB. Връзка - чрез обикновен 3,5 мм жак към компютър, лаптоп, телефон. Микрофонът може да се използва за интервюта, видеоконференции, запис на вокали, музикални инструменти и др.

Ползи:

 1. Сглобява се и се свързва лесно.
 2. Добро оборудване.
 3. Работи чудесно с всяко Android устройство.
 4. Звукът е чист, добро качество.
 5. Нормална цена.

Недостатъци:

 • Адаптерът от слушалките към микрофона е с лошо качество.
 • Първоначално той има специфична неприятна миризма на китайски стоки, която по-късно се износва.

Mic-X-01 стойки , Това е универсален микрофон, който издава отличен звук без смущения и външен шум. Той е оборудван с мощна кондензаторна капсула и 16-битов аналогово-цифров преобразувател с честота на дискретизация до 48 kHz. Разбира се, не може да се сравни със студийни устройства, но в този ценови сегмент това е добра опция. 94% от купувачите препоръчват този продукт.

BY-M1

BY-M1

Миниатюрен окабелен метален кондензатор с микрофон. Микрофонът е прикрепен към удебеляването в края на дълъг шнур (5 м), преди да бъде инсталирана защита от вятър, представена от мек пухкав кръг. След около 1 м се намира превключвател с формата на варел с иконите Off и On, където се поставя малката кръгла батерия LR44. Изключва се, когато е свързан към смартфон и се включва, когато е свързан към компютър / камера. Включени са два ветроустойчиви филтъра с различни размери, кутия за съхранение.

Ползи:

 1. Миниатюрни.
 2. Удобно прикачен.
 3. Защита от вятър.
 4. Добре обмислена система за връзка и превключване.
 5. Приемливо качество на звука.

Недостатък:

 1. Шнурът е твърде дълъг.

Цена BY-M1 -, Бутонът пише добре при такива условия, при които микрофонът на телефона не издава ясен звук. Той не е надарен с високотехнологични възможности, но възпроизвежда звук с прилично качество дори при силен вятър, външен шум и ехо. Може да се сравни със запис на смартфон в идеални условия с пълна тишина.

BM800

BM800

Кабелен еднопосочен микрофон, по-голям от Mic-X-01 за професионална употреба при запис на аудио от компютър. Изработена от метална мрежа (глава) и цинкова сплав (дръжка). Представена в няколко цвята. Работи в честотен диапазон 20-20000 Hz. Има добра чувствителност (-45 dB). Стандартен конектор (3,5 мм). Пакетът включва скоба, два клипа, памучен ветроустойчив микрофон, мрежа против пръскане, пластмасова рамка, USB звукова карта, 1,5 м кабел.

Ползи:

 1. Избор на цвят
 2. Солиден монтаж. Качествени материали.
 3. Богато оборудване.
 4. Аудио карта.
 5. Качеството на звука е високо.
 6. Разумна цена за професионален инструмент.

Недостатъци:

 1. Звукът без звукова карта е тих.
 2. Монтажът (паякът) е слаб.

Микрофон BM800 за има най-богатата конфигурация от всички модели за оценка. Звукът с връзката на цялата карта се оказва с отлично качество. Разбира се, има някои външни шумове, но някои потребители препоръчват допълнителна фантомна мощност за подобряване на производителността. Функционалните възможности на микрофона на височина, което се потвърждава от 94% от купувачите.

K669B

K669B

Устройството има позната форма с кардиоиден насочен модел, със силно метално тяло, добър диапазон на звука (20-20000 Hz) и чувствителност (-34 dB). Той получава захранване чрез USB кабел, свързан през конектора. Микрофонът има контрол на силата на звука. Работи само с компютър или лаптоп, който се свързва чрез USB порт, съвместим с Mac, Windows Vista, XP (не работи с Xbox и телефони). Гласът улавя ясно, записът е плавен, обикновено се използва за вокали или подкаст. Комплектът не е богат, включва настолна стойка на три крака и USB кабел.

Ползи:

 1. Издръжлив метален корпус.
 2. Добро изграждане.
 3. Удобен стабилен статив.
 4. Безпроблемна връзка.
 5. Регулируем обем.
 6. Страхотен звук с минимален фонов шум.

Недостатък:

 1. Той улавя много външен шум, имате нужда от поп филтър за висококачествен запис.

Заслужава K669B , 99% от купувачите са убедени, че това е микрофон с отлични характеристики и функционалност за перфектна работа. Вярно, някои от недостатъците му са прекомерната чувствителност. Микрофонът вдига външен шум, който влияе негативно върху качеството на възпроизвеждания звук, но този проблем лесно се решава чрез свързване на поп филтър.

.

Aliexpress.com

L-698

L-698

Преносим безжичен bluetooth микрофон за караоке е с доста големи размери. Микрофонът има малък честотен диапазон - 100-12000 Hz. Работи в радиус от 10 м. Захранва се от литиева батерия с капацитет 4000 mAh. След зареждане (5 часа) може да възпроизвежда музика в продължение на 6 часа. Съвместим с много Bluetooth смарт устройства - с всички Android и IOS смартфони. Бутоните за управление са разположени на дръжката. Комплектът включва микро-USB кабел за зареждане, калъф за съхранение и аудио кабел.

Ползи:

 1. Красив дизайн.
 2. Бърза връзка с телефона.
 3. Страхотен ясен звук.
 4. Силен високоговорител.
 5. Изчистване на настройките.
 6. Удобно управление.

Недостатък:

 1. Няма слот за SD карта.

L-698 стои , Това е страхотен микрофон за караоке. Чрез Bluetooth той се свързва с телефона без проблеми (може да се свърже с помощта на жица), възпроизвежда ясен звук с достатъчна сила на звука, лежи удобно в ръката и е лесен за работа. Почти всички клиенти бяха доволни от качеството на микрофона. Бях доволен от подаръка за изненада в комплекта, който най-често действа като флаш карта.

.

Aliexpress.com

Метеорен микрофон

Метеорен микрофон

Студио еднопосочен микрофон с кардиоидна диаграма, имащ хромирано метално тяло. Той включва интегриран сгъваем статив за монтаж на маса под всеки удобен ъгъл, отдолу има място за монтиране върху конвенционален стелаж. Отпред има бутон за включване / изключване и колело, което регулира звука в слушалките. Работи в стандартния честотен диапазон - 20-20000 Hz. Звукът е 16 бита. Фантомна сила. Устройството се използва за запис на музика на компютър. Моделът е съвместим с почти всички цифрови аудио станции. Отзад са разположени USB порт, вход за слушалки с нулев звук закъснение. Предлага се с кабел от 1 м, мек калъф за съхранение.

Ползи:

 1. Шикозен дизайн.
 2. Сгъваеми крака.
 3. Качествен материал на тялото.
 4. Не е необходима инсталация на драйвер.
 5. Автоматично разпознава оборудване, лесно се свързва.
 6. Звукът влиза в слушалките без забавяне.
 7. Качеството на звука е добро.

Недостатък:

 1. Външният шум се взима твърде добре.

Микрофон метеорни стойки за микрофон , Купувачите отбелязват приличното качество на материалите и компактността. Моделът отлично възпроизвежда звук, изглежда красив, просто се свързва.97% от потребителите са напълно доволни от работата му.

C01U Pro

C01U Pro

C01U Pro по техническите си характеристики е подобен на Meteor Mic, той се различава леко в изпълнение (без вграден статив) и размер. Основната разлика е суперкардиоидната ориентация на диаграмата, свеждаща до минимум влиянието на външния шум върху качеството на записа. Дизайнът е метален, отливан. На лицевата страна на корпуса има индикатор за силата на звука, при нормална работа той гори с постоянно жълт цвят, а при превишаване на звуковите пикове се променя в червен. Няма бутони за захранване и настройка. Честотният обхват е малко по-малък (20–18000 Hz). Микрофонът работи с нулево закъснение на звука, лесно се свързва към компютър. Пакетът включва подвижен кабел (1,5 м), стойка на три крака, въртящ се държач за него.

Ползи:

 1. Метален корпус с голям удар.
 2. Индикатор за претоварване
 3. Лесна връзка с компютър.
 4. Страхотен звук.

Недостатъци:

 1. Няма бутон за захранване или контрол на силата на звука.
 2. Кабелът е къс.

Цена C01U Pro е , Микрофонът е веднага готов за употреба, не изисква свързване на допълнителни драйвери. Възпроизвежда чист, силен, мек звук с минимизиране на външния шум и контрол от претоварване. С една дума, качеството на записа на устройството е на височина, въпреки че за пълно съвършенство на звука професионалистите ще се нуждаят от допълнително намаляване на шума.

G-MARKG320AM

G-MARKG320AM

Безжичната система G-MARK G320AM е представена от двуканален приемник с две гумени антени, които подобряват качеството на събирането на сигнала и двойка синхронни динамични микрофони, играещи ролята на предаватели на звук. И там, и има светлинна дъска, която показва показатели за производителност. Честотният обхват е малко по-малък, отколкото в C01U Pro - 50-18000 Hz. Обхватът е 50 м. Микрофонът се захранва от два елемента АА. На корпуса на предавателя е бутон за захранване. На гърба на приемника има конектори за свързване на външни устройства.

Ползи:

 1. Приятен външен вид.
 2. Монтажът е отличен.
 3. Пакетът е достатъчен.
 4. Нормални честоти на предаване с тяхното превключване.
 5. Качество на звука в целия диапазон.
 6. Сигналът е стабилен, мощен.
 7. Добър обхват.

Недостатъци:

 1. Когато включите микрофоните в високоговорителите, се чува лек фон.
 2. Не е много лесно да вземете батерии.

Разходи за системата G-MARK G320AM , За разговор, вокал и караоке е добър вариант. Системата е изработена с високо качество, микрофоните изглеждат добре, леки, лесни за използване. 97% от купувачите нямат оплаквания относно качеството на звука и производителността.

FELYBY BM1000

FELYBY BM1000

Студио кондензатор микрофон за професионална употреба с кардиоиден модел. Тя се различава от другите модели с необичайната си правоъгълна форма. Работи в стандартния честотен спектър - 20-20000 Hz. Има добра чувствителност (-38 dB). Възпроизвежда отлично качество на звука с минимални смущения на шума. Свързва се лесно с компютър, лаптоп, телефон.

Ползи:

 1. Изискан дизайн.
 2. Чудесно качество на звука.
 3. Много чувствителен.
 4. Лесен за използване.

Недостатък:

 1. Според единични прегледи смесителят работи всеки друг път (понякога се появяват шумове).

Микрофон стои FELYBY BM1000 , Тя се различава от останалите модели с необичаен правоъгълен дизайн. Изглежда като микрофон на професионално студио. Изработката е висока, отлични функционални характеристики. 99% от потребителите препоръчват да купуват благодарение на високата си чувствителност и висококачествено възпроизвеждане на звук.

649 0

Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите