У дома Как да изберем Големи домакински уреди ТОП 10 най-добри LG хладилници според отзивите на клиентите

ТОП 10 най-добри LG хладилници според отзивите на клиентите

Годината е към своя край, затова искам да ви представя рейтинг на най-добрите хладилници от производителя на домакински уреди LG за година. Южнокорейската компания LG е един от лидерите в този пазарен сегмент, който произвежда висококачествени и надеждни модели хладилници, така че продуктите от тази марка са в търсенето. За да ви е по-лесно да направите избор, съставих ТОП 10 на най-добрите хладилници LG. В тази класация ще анализираме мостри на оборудване - от евтино до скъпо, ще ги сравним, за да разберем кой е достоен за вашето внимание.

LG GA-B379 SLUL

LG GA-B379 SLUL

Отваря нашата $ 405 LG GA-B379 SLUL рейтинг. Изработена от пластмаса, корпус от метал. Размери (Ш × Г × В) - 59,5 × 65,5 × 173,7 см. Рафтовете вътре са от стъкло. Можете да надвишите вратите. Има електронно контролиран дисплей, който показва температури. Консумация на енергия - клас A +, 263 кВтч / годишно. Ниво на шума - в рамките на 39 dB. Има един инверторен компресор. Хладилен агент - R600a (изобутан). Размразяване на хладилника и фризера - без замръзване. Общ капацитет - 261 л (хладилно отделение - 182 л, фризер - 79 л). Има функция за супер замразяване. Без генериране на лед, без дозатор за вода.

Професионалисти:

 • тих режим;
 • няма нужда от размразяване;
 • модерен дизайн;
 • икономичен;
 • евтин.

Минуси:

 • няма дозатор за вода и лед

Много добър вариант за закупуване: най-обикновеният, но със система за размразяване - Total No Frost. Той няма недостатъци, с изключение на липсата на дозатор за вода и лед, но това са индивидуални претенции. Препоръчва се за закупуване, ако просто се нуждаете от хладилник, без всички допълнителни, така че цената да не "хапе", което ще изглежда модерно и се вписва в интериора.

LG GA-B459 BQCL

LG GA-B459 BQCL

Следващият модел в ТОП е за , Размери (Ш × Г × В) - 59,5 × 73,7 × 186 см. Има дисплей с температурен индикатор и електронно управление, звукова индикация на отворена врата. Консумацията на енергия е малко по-малка от тази на GA-B379 SLUL - 262 кВтч / годишно. Общият капацитет е по-голям от GA-B379 SLUL - 341 литра (хладилно отделение - 234 литра, фризер - 107 литра). Няма дозатор за лед и вода. Компресорът е точно такъв. Размразяване на хладилника и фризера - без замръзване. Капацитет на замръзване - 12 кг / ден. Тя се различава от предишния рейтинг модел по това, че новата линия на хладилниците на LG има вградена технология DoorCooling +, която се предлага в GA-B459 BQCL. Има равномерно издухване на рафтовете и кошниците на вратата поради допълнителната духалка, разположена отгоре. Цялата температура се разпределя равномерно в целия хладилник.

Професионалисти:

 • просторен;
 • удобна, голяма кутия за зеленчуци;
 • големи рафтове на вратите;
 • нова технология DoorCooling +;
 • ниско ниво на шум.

Минуси:

 • няма вграден термометър;
 • няма дозатор за вода и лед

Цената не "хапе" много. С покупката си ще получите хладилник No Frost, който може да побере много храна. Подходящ за голямо семейство.Технологията DoorClooing + ще осигури равномерна температура в целия интериор. Модерен дизайн, подходящ за всяка кухня. Ако избирате между по-евтиния GA-B379 SLUL и този модел, тогава препоръчвам да закупите този, тъй като разликата е компенсиран от по-голям капацитет и технологичност.

LG GA-B419 SYGL

LG GA-B419 SYGL

Моделът струва средно $ 300 повече от GA-B459. Размери (Ш × Г × В) - 59,5 × 65,5 × 190,7 см. Дисплей с сензорно управление, звукова индикация на отворена врата. Консумация на енергия - 277 kWh / година, клас A +. Охлаждаща система - Общо без замръзване. Прилага се технологията Multi Air Flow: продуктите ще се охлаждат постепенно, равномерно и равномерно в цялото пространство. Например GA-B459 вътре има по-модерната технология DoorCooling +, която изпълнява същите функции, но все още не забравя за рафтовете на вратите, което прави GA-B419 малко по-лош в линията на хладилниците на LG, въпреки че е по-скъп. Има функция за експресно замразяване. Компресорът е инверторен, "умен". Шум - 39 dB. Капацитетът на замръзване е по-малък от този на GA-B459 - 9,3 кг / ден, има по-малък обем от капацитет: общо - 302 литра (хладилно отделение - 223 литра, фризер - 79 литра).

Професионалисти:

 • бързо замразяване;
 • простор;
 • безшумен;
 • дизайн.

Минуси:

 • стойка за яйца само за 8 яйца;
 • тънки стъклени рафтове.

Моделът е по-скъп, но това не гарантира, че ще бъде по-добър. Този израз се отнася за този хладилник. От техническа гледна точка, GA-B459 е направен по-добре от този агрегат. Технологията DoorCooling + е по-напреднала от Multi Air Flow, която изпълнява същите функции. Хладилникът е по-малко просторен, има по-малко охлаждаща мощност, изразходва повече енергия и накрая е по-скъп от LG GA-B459. Хората, които са купили GA-B419, говорят добре за него. 90% от купувачите бяха доволни. Не е ясно защо да плащате повече, ако има евтини, но функционални просторни модели.

LG GC-H502HEHZ

LG GC-H502HEHZ

Предишните участници в класацията бяха по-скоро бюджетни модели на оборудване и този хладилник отваря сегмента на средната цена. Цена - , Размери (Ш × Г × В) - 70 × 73 × 178 см. Обем - общо 439 литра (321 литра - хладилник, 117 литра - фризер). Фризер за разлика от предишните проби отгоре. Клас на енергийна ефективност - A +. Капацитет на охлаждане - 5,4 кг / ден. Охлаждаща система - Total No Frost, компресор - линеен инвертор. Има чувствителен на допир LED дисплей, звуково известие за отворена врата. Хладилникът комбинира Multi Air Flow и DoorCooling + охлаждащи технологии. Въздушният филтър Hygiene FRESH + унищожава 99% от бактериите, задържа свеж въздух вътре в хладилното отделение и елиминира неприятните миризми. Това е първият хладилник в класацията, който може да се контролира чрез Wi-Fi от смартфон. В нулевата камера можете да охладите месо или риба преди готвене, без да замразявате. Има ледена тавичка и нейният вграден генератор. Интелигентната диагностична система Smart Diagnosis ви позволява да идентифицирате неизправностите на оборудването от смартфон и, ако е възможно, да ги отстраните. Вратите на хладилника - антибактериално уплътнение за врата Bio Shield.

Професионалисти:

 • дизайн;
 • контрол от смартфон;
 • нулева камера;
 • обща технологичност;
 • простор.

Минуси:

 • шумна по време на работа;
 • няма защита от напрежения.

Хладилникът е скъп, но общият брой технологии, използвани при неговото създаване, просто трябва да го плати изцяло. Има производител на лед, което е добра новина. Контролът от смартфон сега се намира навсякъде, за нас това вече е нещо обичайно, GC-H502HEHZ е подходящ за този артикул. Охлаждащите технологии всъщност охлаждат храната равномерно, така че няма да се обърка в този хладилник. Просторността е голяма, дори за голямо семейство ще има място с марж. Сред недостатъците е липсата на защита срещу напрежения: хладилникът може просто да се провали, това трябва да се вземе предвид. LG GC-H502HEHZ оправдава цената си.

LG GC-B401EMDV

LG GC-B401EMDV

Моделът стои на по-скъп от GC-H502HEHZ, но има редица съществени недостатъци. Този хладилник е еднокамерен, тоест няма фризер, но дори така той има по-малък обем - 382 литра срещу 439 литра за GC-H502HEHZ. Въпреки че има сходства: например и двете могат да бъдат контролирани от смартфон, имат поддръжка за интелигентна диагностика. Няма технология DoorCooling +, има само Multi Air Flow.Компресорът е линеен, охлаждащата система също е Total No Frost.

Професионалисти:

 • рафт за вино;
 • регулируем размер на рафта;
 • управление, диагностика от смартфон.

Минуси:

 • липса на фризер;
 • няма много технологии, използвани в по-евтините модели.

LG GC-B401EMDV е лош хладилник. В него няма фризер, който веднага може да се изтласка от покупката. Само помислете: месото не може да бъде замразено - но нищо не може да бъде замразено изобщо. Охлаждането е равномерно, но решиха да не използват технологията DoorCooling +, въпреки че беше в по-евтиния GC-H502HEHZ. В този хладилник имаше филтър, който убиваше бактериите, поддържаше свеж, чист въздух. Имаше защита от бактерии благодарение на уплътнението на вратата. Това не е тук, тъй като няма ледогенератор. LG вместо това ни предлага регулируеми рафтове и контроли за смартфони. Не е напълно ясно за кого е създаден този хладилник - очевидно не е за малко или голямо семейство. Вашата цена в той изобщо не се оправдава. Ако бюджетът позволява, тогава е по-добре да вземете LG GR-H802HEHZ, а ако не, GC-H502HEHZ. Този хладилник се препоръчва за закупуване, ако се нуждаете от огромен хладилник без възможност за замразяване.

LG GR-H802HEHZ

LG GR-H802HEHZ

Моделът може лесно да оправдае изразходваните за него , Хладилникът има впечатляващи размери (Ш × Г × В) - 86 × 73 × 184 см: получаваме огромен капацитет от 592 литра (418 литра в хладилното отделение, 174 литра във фризера). За разлика от GC-B401EMDV, тук има поне фризер, той е разположен отгоре. Компресор - линеен инвертор, охладителна система - Общо без замръзване. Има сензорен LED дисплей. Възможно е контрол и отстраняване на неизправности чрез смартфон чрез Wi-Fi. Нулева камера. Вградена хигиена FRESH + филтър. Комбинира LinearCooling, DoorCooling +, който поддържа продуктите свежи, равномерно ги охлажда. Multi Air Flow се комбинира с предишните две технологии. Включен е генератор за лед, той е мобилен. Има експресно замразяване, а капацитетът на замръзване е 7 кг / ден. Вратата е с уплътнение Bio Shield.

Професионалисти:

 • огромен капацитет;
 • машина за лед;
 • охлаждаща технологичност;
 • филтри, защита от бактерии;
 • регулируеми рафтове.

Минуси:

 • не най-издръжливите рафтове.

LG GR-H802HEHZ е идеален за връщане на парите. Този хладилник е технологично усъвършенстван по отношение на равномерно охлаждане на продуктите и поддържане на чистота и свежест вътре. Включеният производител на ледени кубчета, който все още може да се движи наоколо, е просто прекрасен. Рафтовете могат да се регулират както искате. Дори голямо семейство не винаги ще може да напълни целия хладилник до капацитет, тъй като там има много място, всичко ще се побере. Има само един малък минус - рафтовете могат да се напукат или от теглото, или от температурата, така че бъдете внимателни.

LG GC-B247 SMUV

LG GC-B247 SMUV

Голям хладилник. Размери (Ш × Г × В) - 91,2 × 73,8 × 179 см. Следователно, общата вместимост е 626 литра (406 литра за хладилника и 220 литра за фризера). Фризерът е разположен отстрани (Side by Side). Всичко останало е същото като за GR-H802HEHZ, с изключение на технологията Moist Balance Crisper на B247, която не позволява конденза да попадне върху плодове и зеленчуци и липсата на ледогенератор. Не може да се контролира чрез Wi-Fi, но има функция за интелигентна диагностика. GC-B247SMUV черпи повече електроенергия от останалите - 438 кВтч / годишно.

Професионалисти:

 • много просторен;
 • не се нагрява;
 • технологична;
 • Красив дизайн;
 • тишина.

Минуси:

 • няма производител на лед;
 • понякога прави бучене.

Хладилникът може да се препоръча, ако се нуждаете от съвременен високотехнологичен хладилник, така че да може да се контролира от телефона и храната да се охлажда равномерно. Най-голямото му предимство е простор: всичко пасва. Много красив дизайн, който идеално се вписва в почти всяка кухня.

LG GC-B247 JVUV

LG GC-B247 JVUV

Този модел е най-скъпият отколкото GC-B247 SMUV. На практика няма разлика между SMUV и JVUV, с изключение на няколко неща. JVUV държи малко по-малко в себе си - 613 литра, той е малко по-малък по размер. JVUV току-що добави няколко чипа - контрол от смартфон и антибактериално уплътнение Bio Shield на вратата. Иначе е същия хладилник.

Професионалисти:

 • успокои;
 • просторен;
 • изпълнение в няколко цвята;
 • дизайн вътре и извън хладилника.

Минуси:

 • не можете да пренаредите рафтовете;
 • Няма индикация за действителната температура вътре.

Тук няма много какво да се каже: това е същият GC-B247 SMUV с леко разширена функционалност, но нататък скъпо. Можете да посъветвате да купувате онези хора, които искат да контролират от смартфон, но няма голяма разлика между тези два хладилника.

LG GC-Q22FTBKL

LG GC-Q22FTBKL

Този хладилник вече е с първокласно качество. Неговата цена - , Размери (Ш × Г × В) - 83,5 × 73,4 × 178,7 см, вместимост - 458 литра (315 литра за хладилника и 143 литра за фризера). Хладилникът има 3 камери, 4 врати. Във вратите е вградена технологията InstaView - това е чаша, която ако почукате два пъти, тя ще стане прозрачна и ще ви позволи да видите наличността на продуктите, без да отваряте вратата. С технологията „Врати във врати” това стъкло InstaView може да бъде избутано назад и взето при нужда, без да се отварят вратите. Компресор - инвертор, охлаждане - Общо без замръзване. Възможно е управление от смартфон. Вградени технологии DoorCooling +, Multi Air Flow. На вратата е антибактериално уплътнение Bio Shield. Присъства и Moist Balance Crisper, кондензът няма да попадне върху зеленчуци и плодове. Има режим "Ваканция", при който можете да напуснете дома си, без да изключвате хладилника. Няма генератор за лед.

Професионалисти:

 • интересни технологии (Door-in-Door, InstaView);
 • премиум дизайн;
 • качеството на охлаждане и замразяване;
 • дозатор за вода и лед

Минуси:

 • капацитет.

Вижда се, че моделът е надценен: такъв хладилник не струва 120 хиляди. При условие, че няма някои от "чиповете", които са в хладилници два пъти по-евтини, например в Hygiene FRESH + и Linear Cooling в GR-H802HEHZ. Много по-малък капацитет от GC-B247SMUV. Можете да се объркате в 4 врати. И плащайте зад InstaView и Door-in-Door не биха били прекалено умни за семейство със средни доходи. Може да се препоръча само на хора, които обичат да пипат най-новите „чипове“ и имат голям бюджет.

LG GR-X24FTKSB

LG GR-X24FTKSB

Този хладилник за не се различава много от скъпия GC-Q22FTBKL. Размери (Ш × Г × В) - 91,2 × 75,9 × 179,7 см. Полезен обем - 571 литра (371 литра за хладилника, 200 литра за фризера). LG подобри това, което вече работеше добре („Вход във вратата“, InstaView), добави технологията Hygiene Fresh +, възможността за сгъване на рафтове, изгради ледогенератор на вратата и разшири използваемото пространство.

Професионалисти:

 • Най-новите технологии;
 • връзка с водоснабдяването;
 • простор;
 • дизайн.

Минуси:

 • би било странно да ги намерите за такива пари.

Няма какво да кажа: LG взе всичко най-добро, включително и най-новата технология, и го постави в едно устройство. Този хладилник не се различава много от GC-Q22FTBKL. GR-X24FTKSB току-що припомни това, което работи добре, добави това, което липсва, и получихме оборудването , Ако можете да си го позволите, купете го без колебание.

26368 0

Съветваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини според отзивите на клиентите