У дома Как да изберем Малки домакински уреди Oral b genius pro 8000: стилен дизайн и 3D почистване

Oral b genius pro 8000: стилен дизайн и 3D почистване

Оралните грижи са основен компонент за уелнес и зъболекарите никога не спират да напомнят на своите пациенти за важността им.

Що се отнася до хигиената на устната кухина, Oral-B определено е един от водещите производители със солидна репутация за направата на най-добрите електрически четки за зъби.

ТОП 13 най-добрите електрически четки за зъби от Aliexpress

Модел Genius Pro 8000

Електрическата четка за зъби Oral-B Genius Pro 8000 има стилен външен вид и ергономичен дизайн, който позволява удобно да се побере в ръката по време на употреба. Подобно на другите модели на този производител, той има защита срещу проникване на вода вътре в кутията, което е съвсем логично.

Лекото тегло на четката ви позволява да миете зъбите без усилие за препоръчителните 2 минути.

В случая има бутон за захранване и превключвател на режимите на четка, иконите на които са показани на дръжката на устройството (6 режима) .Има и сензор за зареждане на батерията.

Сензорът за налягане, който също е разположен в тялото на четката, заслужава специално внимание. Тя ви позволява да контролирате нивото на налягане по време на почистване и, ако налягането е по-високо от допустимото, предупреждава за необходимостта от намаляване на налягането.

Вижте също - Сортове електрически четки за зъби

Съдържание на пакета Genius Pro 8000

Със закупуването на Genius Pro 8000 получавате пълен комплект от всички аксесоари, от които се нуждаете за комфортна хигиена на устната кухина и използване на самата електрическа четка за зъби.

Така получавате 4 глави за четка за устна кухина: 2 глави Oral-B CrossAction (премахва плака), Oral-B Sensetive четка (за допълнително нежно почистване), Oral-B 3D White четка (лак за естествена белота на зъбите).

Всички тези приставки са удобно опаковани в специален калъф, който лесно се прикрепя към държача на четката за зъби.

Той също така идва с основно зарядно устройство и пътна кутия, която можете да използвате за зареждане на телефона си чрез USB порта.

В комплекта има и държач за смартфон, който се прикрепя към огледало или стена в банята. Той е необходим, ако на телефона е инсталирано специално приложение Oral-B за Android и IOS, което ви позволява да наблюдавате качеството на почистване на устната кухина и да правите необходимите корекции в настройките. След като приложението се изтегли на телефона, то може да бъде свързано чрез Bluetooth към четката за зъби.

Характеристики на Genius Pro 8000

Genius Pro 8000 има кръгла глава на четката с четина в различни позиции на четката.

Концепцията за 3D почистване, която стои зад този дизайн, е да гарантира, че всеки зъб може лесно да се почисти чрез заснемане на областите на устата, които човек обикновено би пропуснал, благодарение на уникалната възвратно-въртяща се въртяща се технология и кръговата форма на върха. В процеса на това целия зъб се почиства наведнъж, което ви позволява да се отървете от повече плака, отколкото с други четки.

В допълнение към кръговата глава на четката, четката извършва колебателни, въртящи се и пулсиращи движения, които работят в съгласие за премахване на повече плака от зъбите и венците.

Genius Pro 8000 може да се похвали и с вграден таймер за 2 минути. Зъболекарите препоръчват да отнеме 30 секунди за почистване на всяка част от устата. Когато вашата е преминала, четката ви за зъби ще подаде звуков сигнал, който показва, че трябва да преминете към следващата зона.

Моделът Genius Pro 8000 има 6 режима на почистване, които могат да се превключват между бутон на тялото. Между тях:

 • Ежедневно почистване
 • Професионално почистване
 • Деликатно почистване
 • избелване
 • Грижа за венците
 • Хигиена на езика.

ТОП 13 най-добрите електрически четки за зъби от Aliexpress

Плюсовете и минусите на Genius Pro 8000

Професионалисти:

 • Сензор за налягане зад силата на натискане, докато миете зъбите
 • 6 режима за по-удобна употреба
 • Включени полезни и практични аксесоари
 • Приложение за смартфон, което осигурява правилния подход към устната хигиена
 • Таймер със звукови сигнали

Минуси:

 • Доста шумна работа, която обаче е присъща на всички електрически четки.

Електрическата четка за зъби Oral-B Pro Genius 8000 ще бъде истинска благодат за тези, които искат здрави зъби и венци, както и искряща усмивка, прекарвайки само 2 минути сутрин и вечер.

Oral-B Pro Genius 8000 е наистина една от най-добрите електрически четки за зъби там и ще ви осигури необходимото ниво на орална грижа.

Вижте също:

2111 0

Съветваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини според отзивите на клиентите