У дома Как да изберем Малки домакински уреди ТОП 12 най-добри кафемашини и кафемашини според отзивите на клиентите

ТОП 12 най-добри кафемашини и кафемашини според отзивите на клиентите

Нищо не ободрява сутринта като прясно сварено домашно кафе. За да направите това, изобщо не е необходимо да бягате до магазина, просто трябва да закупите висококачествено оборудване, което ще ви позволи да приготвите ароматна напитка, без да напускате дома си. Моля, обърнете внимание, че сега не е нужно да миете печката от избягалото кафе. Благодарение на модерен уред - кафе машина, процесът на готвене ще стане много по-практичен и най-удобен. Все още не сте сигурни какво да изберете? В тази статия ще ви кажем и ще ви помогнем да изберете най-добрите кафемашини и кафе машини за вашия дом на годината!

ТОП 12 най-добри кафемашини и кафе машини с Aliexpress

Коя е най-добрата кафе машина за вашия дом?

кафе машина за дома

Мнозина със сигурност са опитвали кафе в специализирани заведения и са се чудили защо вкусът е толкова различен от домашния? И всичко това, защото у дома няма специално оборудване, което да ви позволи да увеличите максимално вкуса на ободряваща напитка. Не се разстройвайте, съвременните производители предлагат кафе машини за дома за всеки вкус и цвят.

Първите кафемашини са разработени с цел бързо приготвяне на напитка и се състоят от двойна купа, подобна на часовници. Кафемашините и кафемашините на нашето време е електрически уред, с контейнери за вода, мляко и насипно състояние. Всички модели са оборудвани с контролен панел с и допълнителни режими. Корпусът е изработен от термоустойчива пластмаса с гумирани копчета. Прегледът показа, че най-добрият модел на годината - това са кафемашини с гумирана стойка и с функция за автоматично стартиране.

Вижте също - Как да изберем кафе машина за гейзер

Разнообразие от кафе машини за дома

разновидности на кафе машини

Има много различни видове кафемашини. Сред асортимента има 4 основни вида:

  1. Кафемашини за кафе. Основният принцип на работа на капсулните кафе машини е използването на специални капсули, направени от пресовано кафе. Тези марки кафе машини са евтини и практични за поддръжка.
  2. Капачка за кафе. Добър сред евтините модели и доста лесен за използване. Той действа поради капеща вода, влизаща във филтъра със смлени зърна, наситена с миризма и вкус - попада в колбата.
  3. Гейзер машина за кафе. Ако сравним модела тип капково, тогава това устройство е напълно противоположно по принцип на работа. Долната част се пълни с вода и когато се нагрява, парата се издига под формата на гейзер, задувайки смляното кафе. След това готовата напитка преминава в специална секция, колба.Струва си да се каже, че обемът на такива устройства е малък, съответно цената също е.
  4. Кава машина за кафе тип. Универсална машина, в която кафето се пресова под налягане и се залива с гореща течност.

Според принципа на работа кафеварите са:

  • Автоматично. Тези устройства са многофункционални и са проектирани за максимално удовлетворение на клиентите. Те не само смилат, но и пълнят чашата в дозировка, което е много удобно.
  • Полу-автоматичен. Изисква допълнителни действия от ваша страна.

Вижте също - Как да изберем електрическа кафемелачка

Как да изберем кафе машина за вашия дом

най-добрата машина за домашно кафе

Когато избират кафе машина, мнозина се ръководят от цената на устройството, което не винаги е правилно. Струва си да се каже, че при избора на малки домакински уреди трябва да се обърне специално внимание на функционалността и параметрите, включително:

  1. Контейнер за течности... Счита се за основния елемент на устройството, от който директно зависи количеството на приготвената напитка. Ако търсите по-икономичен модел за приготвяне на една порция, тогава е доста подходящо устройство с обем 0,5-0,7 литра. Но за по-честа подготовка и в големи количества е по-добре да си купите кафе машина с обем 1,5-2 литра.
  2. мощност... Този параметър зависи изцяло от устройството. Средно показателите варират от 800 до 2000 вата. Тук трябва да запомните - колкото по-висока е мощността, толкова по-функционална е колата.
  3. Филтри... Процедурата на капене винаги е придружена от излишък на смляно зърно и така, че напитката да няма утайка, се използват специални филтри с минимална проходимост.
  4. Допълнителни удобства... Тук можете да отбележите наличието на воден филтър, допълнителни режими, сензорен панел. Всички тези параметри са изчислени за максимална лекота на използване.

Вижте също - Как да изберем най-добрата машина за кафе на капсули

Най-добрите производители според купувачите

кафе машини 2017г

За да знаем точно коя машина за кафе е по-добра, съставихме основна оценка въз основа на отзивите на клиентите. Следните марки кафе машини са спечелили името на най-добрите: Krups, Bosch, Delonghi, Panasonic, Philips, Redmond, WMF, Saeco, Kenwood, Witek, Melitta. Устройствата на изброените производители са с високо качество, издръжливост и удобство. По този начин ще бъдете напълно сигурни, че купувате сертифициран продукт с определен срок за гаранционно обслужване.

Кафемашини за кафе машини за домашно класиране 2019

Bosch TAS 1402/1403/1404/1407 Tassimo

Той заема първото място в рейтинга на кафемашините за кафе за дома. Според прегледите можем да кажем с точност, че това е най-добрата машина за кафе с голям резервоар за вода и висока мощност. Предимството е функцията за контрол на силата и сервирането на напитката. Също така този модел е оборудван със скенер за разпознаване на баркода от чантата, което е удобно по време на процеса на подготовка. Конструкцията е от плътна термопластика. Има възможност за регулиране на височината на стойката. Ако все още търсите най-добрите кафе машини за домашна употреба, тогава изберете този модел и няма да се объркате.

Krups KP Mini Me

Моделът Krups KP Mini Me заслужено влезе в рейтинга на най-добрите кафемашини тип кафе. С негова помощ можете да приготвите различни кафе напитки само за няколко минути. Дизайнът е компактен и предлага максимално лесно използване. Снабден с такива функции: изключване, когато не се използва, индикатор на капсулата и можете също да регулирате височината на държача за чаша. Всеки потребител със сигурност ще хареса високото качество и разумната цена.

De'Longhi EN 520 Nespresso Lattissima +

Този модел беше включен в нашата класация като най-добрата автоматична машина за кафе. Предимството е просторният резервоар за вода и отделен резервоар за мляко. Дизайнът е с термично изолиран корпус и е лесен за използване. Следните предимства могат да се отбележат: контейнер за отпадъци за 10 капсули; почистване на дюзата след направата на млечна пяна; контейнер за мляко 0,35л; регулируем палет; система за предупреждение за премахване на накип; загряване 40 секунди след включване.Идеален за подарък или за тези, които купуват кафе машина за първи път.

Оценка на капещите кафе машини за дома

Panasonic NC-ZF1HTQ

Най-добрият кафемашина за дома сред класацията на капките. Устройството има широка функционалност и вместимост на течност от 1 литър. Основни предимства: високо качество, разумна цена и много аксесоари и джаджи за удобна и безопасна употреба. Такова устройство ще ви позволи да приготвите вкусен чай и кафе и да запазите напитката топла колкото е възможно повече.

Philips HD7457

Моделът се самозагрява, обичан е заради своята гъвкавост и висока мощност. Благодарение на вместимата купа можете да направите кафе веднага за голямо семейство. Също така, кафемашината е оборудвана със система против капене, сензорен панел и индикатори за включване и изключване.

Най-добрите гейзерни кафемашини за дома

Delonghi EMK 9 Алисия

Тази кафе машина може да бъде наречена най-добрата сред компактните и евтини модели. Уникален модерен дизайн за приготвяне на натурално смляно кафе. Има достатъчно капацитет за готвене поне 9 порции. Моделът е лесен за поддръжка, опростен и издръжлив. Затова тя попадна в нашия преглед на кафе машини за дома на годината.

WMF 900 S

Най-добрата кафе машина за дома, според любителите на капучино. Счита се за един от най-добрите и най-модерните модели от автоматичен тип. Устройството има широк спектър на употреба, тъй като е надарено с мощно налягане до 15 Bar. Също така има дисплей и автоматично промиване.

Saeco HD 8763

Тежка машина за домашно кафе с разширена функционалност. Има голям обем, приятен дизайн, висока мощност и няколко режима на приготвяне на напитки. Трябва да се отбележи, че тази машина има функция за автоматично изключване на захранването. Благодарение на висококачествения материал, устройството се почиства много по-лесно след употреба.

Delonghi ESAM 6900 M Prima Donna Exclusive

Коя машина за домашно кафе е най-добрата? Delonghi ESAM 6900 M Prima Donna Exclusive, разбира се. Този модел може да се отнесе към първокласния клас. Той е универсален и е проектиран за производителност. Моделът е оборудван с дисплей и сензорно управление, има няколко режима на готвене, освен това е оборудван с различни приставки. Най-добрата кафе машина е тази, която си струва парите.

Вижте също - Как да изберем кафемашина за вашия дом: съвети и трикове от експерти

Преглед на еспресо машини за дома

Kenwood ES 020

Най-добрата полуавтоматична кафе машина за дома. Компактен и външно атрактивен модел, оборудван с метален клаксон с гумирани вложки. Материалът на производство е висококачествена неръждаема стомана, която ще ви служи вярно.

Delonghi EC 155

Кафе машината е със средна мощност, но напълно изпълнява предназначението си. Капацитетът на течността е 1000ml, което е достатъчно за приготвяне на много порционна напитка. Дизайнът е завършен с допълнителни приставки и е практичен за използване.

ТОП 12 най-добри кафемашини и кафе машини с Aliexpress

Мелита кафе кафе соло

Добра кафе машина за дома. Модерен модел с електронен дисплей и функция за смилане на зърно. Различава се в структурната надеждност и лесното регулиране на височината. Също така, основното предимство може да се счита за мощност и достъпна цена.

Вижте също - 10 най-добри кафемашини и кафемашини от според отзивите на клиентите

Преди да купувате малки домакински уреди, винаги трябва внимателно да прочетете характеристиките и да знаете къде точно ще се използва. Трябва също да се помни, че евтин модел не винаги е най-добрият и качествен. По правило кафе машина е добър, ако напълно отговаря на изискванията на клиента. Сега със сигурност няма да имате никакви въпроси как да изберете най-добрата кафе машина или кафе машина за вашия дом!

Вижте също:

24709 0


Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите