година според купувачите. Най-добрите модели по отношение на съотношение цена-качество. Сравнение на функции и функции. " />
У дома Как да изберем Малки домакински уреди ТОП 8 най-добри сокоизстисквачки преди отзиви на клиенти
според отзивите на клиентите " /> според отзивите на клиентите " />

ТОП 8 най-добри сокоизстисквачки преди отзиви на клиенти

Всеки, който води здравословен начин на живот, има сокоизстисквачка в дома си. Полезно устройство ще ви помогне да създадете коктейли от плодове, плодове и зеленчуци. Проучих характеристиките и отзивите на клиентите и представям рейтинг на най-добрите сокоизстисквачки в година на стойност до 20 000 рубли. Всеки производител ще може да предложи един и същ набор от функции за тази сума, но трябва да прецените дали трябва да стискате само плода или искате да настържете или търкате повече.

ТОП 10 най-добри сокоизстисквачки с Aliexpress

Най-добрите модели винтове

Kitfort KT-1104

Kitfort KT-1104

Kitfort KT-1104 е алтернатива на скъпите модели с вертикален шнек. Използва технологията на нискоскоростното студено пресоване за получаване на сок от всякакъв вид плодове, зеленчуци, зелени, като същевременно запазва вкуса, аромата и всички витамини с микроелементи. Корпусът е изработен от висококачествена стомана. Мощност - 240 W, способна да поддържа непрекъсната работа в продължение на 30 минути. Обемът на резервоара за сок е 1 литър, подобно на резервоара за кекс. Максималният брой обороти в минута 70. Функции на автоматично изхвърляне на пулпата, система "капкомер", защита срещу прегряване и случайно активиране.

Цена - 10 800 r.

Ползи:

 1. Широк врат.
 2. Обратен.
 3. Метална решетка
 4. Ефективно извличане, суха торта.
 5. Прилична сила.
 6. Ниско ниво на шум.

Недостатъци:

 1. Гаранционен срок е само 1 година.

Устройството изцежда сок от всички продукти, дори и жилави, влакнести. Температурата на готовия продукт не се повишава в сравнение със суровината, което има положителен ефект върху вкуса. Екстракцията е ефективна, тортата е суха на пипане, добивът на готовия продукт е постоянно висок. Четката за почистване върши работата си много добре.

Вижте също - 5 най-добри сокоизстисквачки Kitfort на годината

REDMOND RJ-912S

REDMOND RJ-912S

Знае как да изцеждате сок от различни зеленчуци и плодове (включително нар), котлет, разтривайте храна. Удобен сензорен контролен панел на тялото на устройството за бързо превключване на режим. Пластмасов корпус. Максималната мощност е 580 W, което е повече от това на Kitfort KT-1104. Обемът на резервоара е 1 литър, за тортата - 0,7 литра, което е по-малко от горния модел. 9 автоматични програми, всяка с предварително определена оптимална скорост на въртене на винта, подходящи за натискане или смилане на определен тип продукт. Допълнителни функции - реверс, „Drop-stop“, самопочистване. Безопасна употреба.

Цена - 9900 r.

Ползи:

 1. Функция за самопочистване.
 2. Ниска консумация на енергия.
 3. Справя се добре с твърди, влакнести продукти.

Недостатъци:

 1. Неудобно устройство с широка шия.
 2. Неадекватен добив на сок.
 3. Малък гаранционен срок.

Моделът е удобен за използване: сглобяването / разглобяването е бързо, филтърът се почиства лесно, има функции за самопочистване и анти-капене. Широка шия с този захващащ механизъм и дизайн на гърлото ми се стори като съмнителна идея. Неудобно, изпълнено с смущения по време на цикъла на въртене. Средният добив на продукта в грамове е нисък.Но устройството се справя добре с твърди, влакнести зеленчуци или плодове. Допълнителните функции (шредер, ренде) се показват перфектно. Обикновено е трудно да съхранявате части от устройството, но използването на такъв инструмент за шлайфане е удоволствие.

Вижте също - 10 най-добри сокоизстисквачки преди според отзивите на клиентите

Steba e400

Steba e400

Лесно изстисква плодове, зеленчуци, билки и картофи. Корпусът е изработен от стомана. Максимална мощност - 400 вата. Обемът на резервоара е подобен на купата за торта - 1 литър. Функции „стоп-стоп“, защита от заден ход, прегряване, автоматично изхвърляне на пулпата. Steba E 400 няма автоматични програми, не може да раздробява храна, за разлика от REDMOND RJ-912S.

Цена - 13800 r.

Ползи:

 1. Защита от прегряване.
 2. Ниско ниво на шум.
 3. гумирани крака за по-малко плъзгане.

Недостатъци:

 1. Малък набор от функции
 2. От презареждане.

Steba E 400 е удобен за ежедневна употреба, разглобява се без проблеми и е отличен за почистване. гумирани крака му придават стабилност при работа. Големият размер на шията ви позволява да слагате големи плодове, сокът от него е много вкусен. Но наборът от функции е малък, за разлика от конкуренцията. От презареждане. За тези пари можете да намерите оборудване с голям набор от функции.

Вижте също - 11 най-добри шнекови сокоизстисквачки според отзивите на клиентите

Миранди J-100

Миранди J-100

Сокоизстисквачката с надежден дизайн, широка зареждаща уста, удобно управление на допира. Функционалността на модела е набор от програми за приготвяне на сокове от меки и твърди зеленчуци и плодове. Можете да готвите мултивитаминови смути, ядково мляко и дори да изцеждате сок от пресни билки. Корпусът е изработен от пластмаса, мощността е 200 W. Обемът на резервоарите за сок и торта е 1 литър. Има функции на обратното, автоматично почистване, можете да закупите допълнителни приставки и кълцате, разтривайте храна. Прочетете повече в рецензията Миранди J-100.

Цена - 19 000 рубли.

Ползи:

 1. Страхотна функционалност.
 2. Голяма уста за плодове и зеленчуци.
 3. Лесен за използване и разглобяване.
 4. Сензорен панел, стилен дизайн.

Недостатъци:

 1. Висока цена.
 2. Допълнителните дюзи трябва да се купуват отделно.

Mirandi J-100 е висококачествена италианска сокоизстисквачка с богат набор от функции, които Steba E400, Kitfort KT-1104, дори REDMOND RJ-912S нямат. За да се възползвате от допълнителните функции, трябва да купите прикачени файлове (продават се отделно), което е разочароващо предвид цената. Техниката е лесна за използване, разглобяване, измиване. Цената е по-висока от конкурентите си, но си заслужава. Това е лидерът на моя рейтинг.

Вижте също - Преглед на сокоизстисквачката шнек Mirandi J-60

Най-добрите центробежни модели

Колекция Philips HR1922 Avance

Колекция Philips HR1922 Avance

Метален калъф с пластмасови вложки. Максималната мощност е 1200 W. 2 скоростни режима, управлявани от удобно въртящо се копче. Обемът на съда за сок е 1 л, за кекс - 2,1 л. Функции "turbo", "Drop-stop", регулиране на количеството пулп, технология за бързо почистване. Неплъзгащите се крака осигуряват стабилна фиксация на устройството върху повърхността на масата.

Цена - 12 500 рубли.

Ползи:

 1. Лесна употреба.
 2. Технология за бързо почистване.
 3. Технология за регулиране на количеството пулпа.
 4. Ниско ниво на шум.

Недостатъци:

 1. Осезаемо се нагрява при максимална мощност.
 2. Скъпо.

Това е висококачествена, лесна за употреба сокоизстисквачка.Наборът от функции включва всичко необходимо за приготвяне на вкусен сок. Но ако зададете най-високото ниво на мощност за твърдите плодове, тогава тя ще се загрее осезаемо, което ще доведе до бързо износване.

Вижте също - 6 най-добри сокоизстисквачки Philips

Bosch MES4010

Bosch MES4010

Евтина универсална сокоизстисквачка от гиганта Bosch за домашни уреди. Лесен за работа, просторен. Мощност - 1200 W, има 3 скорости, може да обработва големи количества продукти. Това е показано с големи резервоари за сок и маслена торта - 1,5 и 3 литра. Съдовете са отделни и лесни за почистване. Материал на корпуса - стомана. Защита срещу случайно активиране, функция за автоматично изхвърляне на пулпата, система "Drop-stop", разделител на пяна, защита срещу случайно активиране.

Цена - 10 000 рубли.

Ползи:

 1. Стилен дизайн на калъфа.
 2. Отлично извличане на сок
 3. Велика сила.
 4. Надеждност.

Недостатъци:

 1. Трудно се пере, поради размера на кутията.
 2. Краката се износват много бързо.
 3. Много шумна работа.

Bosch MES4010 е надеждна сокоизстисквачка с голяма мощност с голям резервоар за сок. Разглобява се лесно, но не е много удобно да го измиеш поради размера си. При работа може да вдига шум, да вибрира, което причинява дискомфорт. Той струва по-малко от конкурента си Philips HR1922 Avance Collection.

Вижте също - 9 най-добри сокове за цитрусови плодове според отзивите на клиентите

Panasonic MJ-DJ31

Panasonic MJ-DJ31

Корпус от неръждаема стомана Мощност - 800 вата. Изцежда сока бързо, лесно, двустепенното управление ви позволява да регулирате мощността в зависимост от твърдостта на съставките. Сменяемият буркан и мелница превръщат сокоизстисквачката в сокоизстисквачка 3 в 1. Можете да добавите здравословни фибри към вашите смутита, като добавите кожи от плодове и здрави зеленчукови ядра. Мелницата ще ви позволи да се насладите на богатия вкус на прясно смляно кафе. Непрекъснатата работа е ограничена: след минута работа са необходими 2 минути почивка. Капацитет за събиране на сок - 1,5 литра, за торта - 2 литра. Снабден със система за спиране, автоматично изхвърляне на целулоза, разделител на пяна, защита срещу случайно включване.

Цена - 15300 r.

Ползи:

 1. Кафе мелница, смесители модули.
 2. Добро качество на изграждане.
 3. Лесен за използване.

Недостатъци:

 1. Той трябва да бъде изключен след 1 минута непрекъсната работа.
 2. Тортата се залепва и се събира на горния капак.
 3. Тънка ренде, измива се много дълго време.

Panasonic MJ-DJ31 е модерна сокоизстисквачка с опция за мелница за кафе и смесители. Bosch MES4010, Philips HR1922 Avance Collection нямат такива възможности. Но по време на работа устройството трябва периодично да се изключва, освен това не е лесно да се измие след сока. Цената е над средната. Може да е по-добре да се ограничите до надеждността и простотата на моделите по-горе.

Вижте също - 5 най-добри сокоизстисквачки Panasonic на годината

ТОП 10 най-добри сокоизстисквачки с Aliexpress

Kenwood JE850

Kenwood JE850

Добър модел от твърд алуминий с 5-годишна гаранция на производителя, но като цяло впечатляващ. Прилепва много добре към повърхността, може да борави с големи количества храна за дълго време с мощност от 1500 W. Той е почти 2 пъти по-мощен от своя конкурент Panasonic MJ-DJ31. Капацитетът за събиране на сок е 1,5 литра, за маслена торта - 3 литра. Обща система за почистване APEX, дозиращ клапан със система против капене, автоматично изхвърляне на целулоза, защита срещу включване, разделител на пяна. Размери - 400х210х360 мм.

Цена - 17 000 рубли.

Ползи:

 1. Велика сила.
 2. Лесен за използване.
 3. Лесно се почиства.
 4. Стабилност.
 5. Гаранцията е 5 години.

Недостатъци:

 1. Висока цена.
 2. Тортата се залепва за контейнера.
 3. Дебелите.

Kenwood JE850 е мощна, надеждна и ефективна сокоизстисквачка. Тя ще заема много място в кухнята, но ще се справи с каквато и работа да й дадете. Това е най-скъпата сокоизстисквачка в класацията, но не и най-функционалната.

Вижте също - Избор на добра сокоизстисквачка с двойни винтове за дома

2451 0


Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини според отзивите на клиентите