У дома Как да изберем Малки домакински уреди ТОП 5 най-добри сокоизстисквачки Kitfort по отзиви на клиентите

ТОП 5 най-добри сокоизстисквачки Kitfort по отзиви на клиентите

Руският производител на домакински уреди Kitfort бързо спечели любовта на клиентите с изгодни цени и качествени стоки. Марката предлага на своите клиенти широка гама от планетарни смесители, прахосмукачки, индукционни печки, кафемашини, пароочистватели и други малки домакински уреди, които се увеличават годишно. Ако искате да закупите функционален и издръжлив винтов или цитрусов сокоизстисквач с гаранция, погледнете моделите Kitfort. Представяме на вашето внимание класация на най-популярните сокоизстисквачки Kitfort в година.

ТОП 10 най-добри сокоизстисквачки с Aliexpress

Kitfort KT-1102

Kitfort KT-1102

Пластмасовата сокоизстисквачка Kitfort KT-1102 е оборудвана с 1 шнек и мощност 150 W. Изцеденият сок влиза в специална чаша. Дизайнът на устройството осигурява автоматично освобождаване на пресованата целулоза. Защитната функция е добре изпълнена, когато устройството е случайно включено.

Решетката за центрофуга е от пластмаса, в комплекта се предлага четка за почистване. За по-лесна употреба и плътно фиксиране на устройството на повърхността са осигурени гумирани крака. Kitfort KT-1102 е оборудван с кръгла товарна врата с размер почти 8 см, с 1 работен режим и заден ход. Филтърът се почиства автоматично, захранващият кабел е доста дълъг -1,2 м. С малките си размери теглото е почти 4,5 кг.

Ползи:

 • лекота на използване;
 • високо качество на получения сок, дори от твърди плодове и зеленчуци;
 • стилен външен вид (3 цвята за избор);
 • безшумна работа;
 • без неприятна пластмасова миризма;
 • голяма зареждаща уста;
 • компактност.

Недостатъци:

 • неравномерно изстискване с бързо полагане;
 • спира при изстискване на сок от зеленина (препоръчва се да се редуват зелените с други по-плътни продукти);
 • трудности при монтажа.

Не се препоръчва да се изцежда сок от меки презрели плодове, тъй като резултатът е картофено пюре. Функцията за дизайн позволява на собственика да получи максимално количество сок от гъсти плодове и зеленчуци.

Вижте също - Как да изберем сокоизстисквачка за плодове и зеленчуци

Kitfort KT-1104

Kitfort KT-1104

Вертикалната винтова сокоизстисквачка Kitfort KT-1104 е представена в пластмасова версия и се различава от по-ранния модел по размер и мощност. Това устройство е с по-големи размери и с мощност 240 вата. Кашата също се събира автоматично. Шията е голяма и кръгла.

Комплектът включва филтър за приготвяне на смутита, четка за почистване и накрайник за замразени плодове и плодове за приготвяне на сорбет. Сокът се предлага в специална чаша. Купувачите могат да избират 2 цвята на тялото: черно и бяло.

Основното предимство на този модел, в сравнение с KT-1102, е наличието на метална мрежа. Подобрен шнек, снабден с шипове - това опростява улавянето на съдържанието на шията.Благодарение на увеличената мощност, работният шум е по-нисък и качеството на въртене е по-добро.

Ползи:

 • високо качество и скорост на пресоване, независимо от вида на продукта (подходящ за горски плодове, билки и за приготвяне на сладолед);
 • липса на шум по време на работа;
 • привлекателен външен вид;
 • практичен дизайн, подобрени уплътнения;
 • перфектно съотношение цена-качество;
 • увеличен размер на шията, което ви позволява да изстискате сока, без да използвате тласкача.

Потребителите не можаха да намерят очевидни недостатъци в устройството. Този модел е идеален за домашна употреба.

Вижте също - Как да изберем въртяща сокоизстисквачка

Kitfort KT-1101

Kitfort KT-1101

Компактната винтова сокоизстисквачка KT-1101 е аналог на модела KT-1102. Пластмасовият калъф в 3 цвята, мощност 150 W, функция за автоматично изхвърляне на целулоза и наличието на чаша под формата на контейнер за сок са функции, които се повтарят точно в това устройство. Единствената съществена разлика между моделите са по-малките размери и тегло в KT-1101. Ако търсите малка, надеждна сокоизстисквачка за лична употреба, този модел е идеален.

Ползи:

 • компактен размер;
 • тиха работа;
 • лесна работа;
 • достъпна цена;
 • качество на изграждане;
 • стилен дизайн;
 • добро качество на изцеден сок.

Недостатъци:

 • мокра каша на изхода;
 • трудности по време на първия монтаж.

Опитните потребители препоръчват да нарязвате плодове и зеленчуци на малки парченца и да правите пауза преди полагане, за да предотвратите навлизането на влакната в мрежата и да гарантирате, че устройството има желаната производителност. Като цяло KT-1101 е трайно и висококачествено устройство на достъпна цена.

Вижте също - Избор на добра сокоизстисквачка с два винта за вашия дом

Kitfort KT-1105

Kitfort KT-1105

Kitfort KT-1105 е първокласна сокоизстисквачка. Той съчетава стилен дизайн, висока мощност, функционално оборудване и здрава конструкция. За разлика от моделите KT-1101 и KT-1102, пластмасовата винтова сокоизстисквачка KT-1105 е оборудвана с мрежа от центрофуга от неръждаема стомана. Това със сигурност го прави по-устойчив на абразия и вибрации и удължава експлоатационния му живот.

Пластмасовият калъф е направен в 2 цвята, мощността е висока - 260W (дори повече, отколкото в KT-1104). Времето на непрекъсната работа е 30 минути, а теглото е около 9 кг. Както при всички модели Kitfort, този модел е оборудван със стандартен набор от функции:

 • автоматично изхвърляне на изцедената пулпа;
 • система за предотвратяване на капки;
 • система за директно подаване на готов сок.

Освен четка за почистване, пакетът включва и филтри за грубо и фино почистване, дюзи за смутита, прекъсване на замразени храни, ренде, шредери и приготвяне на пържени картофи. Това устройство може лесно да замени малък хранителен процесор, да помогне при приготвянето на здравословни напитки, студени десерти и дори закуски.

В нашия TOP KT-1105 представлява клас мултифункционални сокоизстисквачки, които струват около 10-13 хиляди рубли. Потребителите не можаха да намерят значителни недостатъци на модела, отбелязаха тихата, почти безшумна работа и високото качество на продукта.

ТОП 10 най-добри сокоизстисквачки с Aliexpress

Kitfort KT-1107

Kitfort KT-1107

Търсите проста и компактна сокоизстисквачка за цитрусови плодове? Обърнете внимание на Kitfort KT-1107. Тази сокоизстисквачка е произведена в корпус от неръждаема стомана, оборудван с механизъм за налягане и вграден контейнер за събиране на сок с вместимост 750 мл.

Няма директна система за подаване на сок, както в шнековите устройства. За по-лесно инсталиране краката на устройството са гумирани - това предотвратява плъзгане по повърхността на масата. Има леко тегло и компактен размер, KT-1107 работи безшумно и бързо изцежда сок. Потребителите отбелязват отличната стойност на парите, сгъваемия корпус и лекотата на използване.

Сокоизтисквачите Kitfort са практични и трайни устройства, които са евтини, но осигуряват прилична функционалност. Дори и най-простите устройства като KT-1107 работят тихо и ефективно се справят с основната си задача.

Вижте също - 6 най-добри сокоизстисквачки Philips

5754 0


Съветваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини според отзивите на клиентите