У дома Как да изберем Вградени уреди ТОП 10 най-добри съдомиялни машини до $ 600 според отзивите на клиентите

ТОП 10 най-добри съдомиялни машини до $ 600 според отзивите на клиентите

Съдомиялните машини спестяват не само времето, но и консумацията на вода. Преди да закупите, трябва да определите вида на инсталацията (вградена или свободно стояща), общата функционалност, броя на режимите на сушене и пране. Рейтинг на най-добрите съдомиялни досега е изготвен въз основа на отзиви на клиенти и експертни мнения.

Най-добрите вградени съдомиялни машини

Вградените съдомиялни машини са вид устройства, които не се доставят като отделна единица, а се монтират вътре в кухненските единици. Те лесно се прикриват като цялостния дизайн на кухнята, трудно се различават от обикновените шкафове. Нашият ТОП ще започне с тях.

Hotpoint-Ariston HIC 3B + 26

Hotpoint-Ariston HIC 3B + 26

Той е с размери 82 × 59,5 × 57 см, той е просторен, побира 14 комплекта. Мощност на връзката - 1900 W. Енергиен клас - A ++, консумира 0,93 кВт / ч на цикъл. Шумни - 46 dB. За един цикъл на измиване се изразходват 12 литра вода. 6 програми: Еко, Интензивна, Нормална, Експресна и Дезинфекция. Защита от преливане, херметичност. Вътрешната част е от неръждаема стомана. Регулиране на височината на кошницата Панелът съдържа индикация за сол / средство за изплакване, номера на програмите и забавен старт. Средна цена - .

Професионалисти:

 1. Голям брой програми.
 2. Тиха на работа.
 3. Енергийна ефективност.
 4. Просторен.
 5. Защитени срещу течове.
 6. ½ режим на изтегляне.

Минуси:

 1. Няма дисплей
 2. Не може да се регулира сковаността.
 3. Ястията са горещи след изсушаване.

Вижте също - 8 най-добри съдомиялни машини Hotpoint-Ariston

>

Electrolux ESL 94510 LO

Този модел ще струва същата сума като Hotpoint-Ariston и дори надминава аналога по функционалност. Размери - 81,8–89,8 × 44,6x55 см. Мощност на свързване - 1950 W, консумация на електроенергия - 0,77 kW / h. По-малко енергийна ефективност, но все пак на високо ниво - A +. Задържа по-малко настройки на мястото - само 9, но използва 2 литра по-малко вода - само 9,9 литра. Нивото на шума не е по-различно, тихо - 47 dB. Има само 1 програма по-малко, има ги 5. Има програма AutoFlex, машината сама ще определи степента на замърсяване на съдовете и ще избере температурата и времето за измиване. Има режими на икономия, бързо или интензивно измиване. Има дисплей. Други функции са лъч на пода, след приключване на цикъла на измиване той издава звуков сигнал, автоматично отваря вратата. Държачите за чинии могат да бъдат сгънати. Отложен старт. Дисплеят показва оставащото време. Има функция за предварително изплакване. Височината на горната кошница е регулируема. Защитени срещу течове.

Професионалисти:

 1. Функция AIRDRY - автоматично отваряне на вратата след изпълнение на програмата.
 2. Напълно защитен от течове.
 3. Компактност.
 4. Функция на лъча
 5. Интуитивни контроли.
 6. Не вдига шум по време на работа.
 7. Display.

Минуси:

 1. Несъвместим.
 2. Понякога не се справя с почистването на джантите на тигани и тигани.
 3. Няма режим на половин товар.

Вижте също - 5 най-добри съдомиялни машини Electrolux

ПЕЧЕЛИ MLP-12IM

ПЕЧЕЛИ MLP-12IM

Размери - 60 × 54 × 80.5 см.Максималната мощност е 2100 W. Разход на цикъл на измиване - 0,93 кВт / ч. Енергийна ефективност - A ++, като Hotpoint-Ariston, броят на готварските съдове също е един и същ: машината е много просторна - 14 комплекта. Тя изпревари предишните двама състезатели по брой програми - има ги 9. От общото разнообразие могат да се разграничат автоматичният режим, икономичният режим и режимът на миене на стъкло на 45 градуса. Плюс е режимът на половин товар, който Electrolux няма. Консумира 10 литра на цикъл, точно както Electrolux. Има функция на лъча, звуково предупреждение за края на измиването, таймер за забавен старт. Дисплей и индикатори за помощ за сол / изплакване Камерата е изработена от неръждаема стомана. Aqua-Stop е напълно защитен от течове. Горна кошница с регулиране на височината Нисък шум - в рамките на 47 dB. Машината е събрала най-доброто от предишните двама конкуренти на ТОП, следователно средната цена - .

Професионалисти:

 1. Просторност.
 2. Изобилие от програми за всякакви нужди.
 3. Функция на лъча
 4. Енергийна ефективност.
 5. Не вдига шум при работа.
 6. Използва вода и почистващи препарати икономично.
 7. Интуитивни контроли.
 8. Отлично качество на измиване.
 9. Дисплей на сензорен екран.

Минуси:

 1. Ястията не винаги остават сухи.

Вижте също - 10 най-добри съдомиялни 60 см според прегледите на собствениците

Bosch Serie 2 SMV25EX01R

Bosch SMV25EX01R

Размерите на машината са 81,5 × 59,8 × 55 см. В сравнение с всички аналози на TOP, Bosch има най-ниската енергийна ефективност - клас А. Максимална мощност - 2400 вата. Консумация на енергия за цикъл на измиване - 1 kW / h Просторни - 13 комплекта ястия, малко по-ниски от Maunfeld и Hotpoint-Ariston. Той използва най-малкото количество вода за цикъл - само 9,5 литра. Не надвишава нивото на шум от 48 dB. Броят на програмите, като този на Electrolux - само 5: автоматични, икономични, нощни, интензивни и един час. Таймер за забавяне, но за разлика от конкурентите, той е от 3 до 9 часа срещу 1 до 24 часа за конкурентите. Няма дисплей, но има индикатори за сол и средство за изплакване, сензор за чистота на водата, функцията InfoLight е индикатор за състоянието на завършване на цикъла. Машината е оборудвана с автоматично определяне на твърдостта на водата. Той излъчва звуков сигнал за края на процеса на измиване, оборудван с лъч. Както при другите устройства за класиране, кошницата има регулиране на височината. Има трета кошница, няма режим на половин товар. Пълна защита срещу течове - Aqua-Stop. Средната цена на този модел е .

Професионалисти:

 1. Тиха работа.
 2. Лесно пренареждане на втората кутия.
 3. Функция на лъча
 4. Отделна тава за прибори.
 5. Просторен.
 6. Пестене на вода.
 7. Сензор за чистота

Минуси:

 1. Липса на дисплей.
 2. Вратата не се заключва в отворено положение.
 3. Няма режим на половин товар.

Вижте също - 8 най-добри съдомиялни машини на Bosch

Midea MID60S900

Midea MID60S900

Размери - 81,5 × 59,8 × 55 см. В ТОП на вградените съдомиялни машини той има най-добрата енергийна ефективност - клас A *. Мощност - 2000 вата. Вграден режим за пестене на енергия. Побира 14 комплекта ястия. За един цикъл консумира 10 литра вода. По отношение на броя програми само Маунфелд е на второ място - на борда им има 8. Има автоматична програма, бърз (30 минути), режим на миене на стъкло. Нивото на шума е най-ниското от всички представени модели, в рамките на 40 dB. Разполага с сензорен дисплей и индикатори за сол и препарат за изплакване, функция на лъчите и звуково известие за края на цикъла на измиване. Таймер с отложен старт до 24 часа. Кошове с регулируема височина, има три от тях. Третата кошница е с променлива геометрия. Пълна защита от теч - Auqa-Stop. Отделна тава за прибори. Изсушава ястията бързо. Вътре от неръждаема стомана. Той поддържа полунатоварване, турбо сушене, съдовете със 100% вероятност ще бъдат сухи. За отлично качество и функционалност ще трябва да платите съответно средната цена .

Професионалисти:

 1. мълчалив
 2. Функцията на лъча, самият лъч е много ярък.
 3. Отлично качество на измиване.
 4. Изсушава съдовете перфектно.
 5. Просторен, включително поради променлива геометрия.
 6. Подсветка вътре.
 7. Добра защита от течове.
 8. Ръчно увеличаване на налягането в струята.

Минуси:

 1. Стандартното водно налягане не винаги е достатъчно.
 2. Няма място за листа за печене.
 3. Скъпо.

Вижте също - 6-те най-добри миялни машини Midea

Най-добрите свободностоящи съдомиялни машини

Самостоятелните съдомиялни няма да се поберат във вашите кухненски единици. Този тип устройство ще стои самостоятелно на всяко удобно място.

Bosch Serie 2 SMS24AW01R

Bosch SMS24AW01R

Размери - 84,5 × 60 × 60 см. Клас на енергийна ефективност - А. Консумирана мощност - 2400 W. Консумира 1,05 кВт / ч на цикъл. Има енергоспестяващ режим. Консумира 11,7 литра на цикъл. Побира 13 комплекта чинии, 4 програми за миене - нормален, икономичен, един час и режим на предварително изплакване. Нивото на шума е в рамките на 52 dB. Дигитален дисплей, наличие на индикация за сол и препарат за изплакване, уведомяване за края на цикъла. Вградена технология за нежно почистване на стъкло, индикатор за оставащото време. Функция отложен старт до 9 часа със стъпка 3. Вграден сензор за чистота на водата. Защита срещу перфорираща корозия и срещу течове - Aqua-Stop. Поддържа режим на половин товар. Цена - .

Професионалисти:

 1. Голям обем на простор.
 2. Интуитивен и лесен за използване.
 3. Измива добре.
 4. Защита от течове - Aqua-Stop.

Минуси:

 1. Липса на тава за прибори.
 2. Шум при миене.
 3. Не блокира отворени врати.

Вижте също - 12 най-добри миялни машини според клиентите

Electrolux ESF 9552 LOW

Electrolux ESF 9552 LOW

Размери - 60 × 63 × 85 см. По-енергийно ефективни от Bosh, клас A +. Мощност на връзката - 1950 W. Минималната консумация на цикъл е 1.039 кВт / ч. Повече програми - 6: има режим на интензивно измиване, както и измиване на стъкло при температура 45 градуса. По-малко шум - в рамките на 47 dB. Броят на комплекти е един и същ - 13. Има дисплей. Известие за края на цикъла Индикация за помощ за сол и изплакване Сензор за чистота на водата. Напълно утечки. Функция със забавено стартиране от 1 до 24 часа. Разход на цикъл - 11 литра. Средна цена - .

Професионалисти:

 1. Отложен старт.
 2. Автоматично отваряне на вратата след края на измиването.
 3. Просторен.
 4. Икономичен.

Минуси:

 1. Заема много място.
 2. Консумира сол бързо.
 3. Неудобна тава за прибори.

Вижте също - 14-те най-добри миялни машини преди според отзивите на клиентите

Hotpoint-Ariston HFO 3C23 WF

Hotpoint-Ariston HFO 3C23 WF

Има практически същите размери като Electrolux ESF 9552 LOW - 60 × 60 × 85 см. По-висока енергийна ефективност - клас A ++. Консумирана мощност - 1900 W. Консумация на електроенергия на цикъл на измиване - 0,93 кВт / ч. Тихо - шум при 43 dB. Много просторен - 14 комплекта. Консумира около 12 литра вода на цикъл. Има 9 различни програми на борда. От тях интересните са автоматична, икономична, нощна (тиха) и предварително изплакване. Дисплей, пълна защита срещу течове - Aqua-Stop. Индикация на сол, средство за изплакване. Режим на отложен старт до 24 часа. 3d зона функция за измиване (измива с воден поток, състоящ се от 5 независими струи). Осигурено е трето ниво на изтегляне. Има защита от деца. Цена - .

Професионалисти:

 1. Мълчание на работа.
 2. Отложен старт.
 3. Икономичен режим.
 4. Просторност.
 5. Енергийна ефективност.
 6. Измива добре замърсяванията.

Минуси:

 1. Без режим на половин товар
 2. Някои програми са твърде дълги.
 3. Липса на функция на лъча

Midea MFD60S900 X

Midea MFD60S900 X

Размери както в Hotpoint-Ariston - 60 × 61 × 85 см. Много по-енергийно ефективен - клас A *. Максималната мощност е 2100 W. Консумира 0,83 W / h електроенергия за един цикъл на измиване. Държи същото количество посуда като Ariston - 14 комплекта. Разходва с 2 литра по-малко вода, обем на цикъл - 10 литра. Работи много тихо - 40 dB. Има 8 програми, основните от които са ускорено измиване, подобрени, „деликатни“ за крехки ястия и икономични. Има дисплей, индикация за сол, средство за изплакване. Вътрешно осветление. Кошница с променлива геометрия. Турбо сушенето гарантира, че съдовете са изсъхнали след измиване, възможно е допълнително сушене. Режим на половин товар. Таймер за забавяне на старта - до 24 часа. Напълно утечки. Защита от деца. Има тавичка за прибори. Цена - .

Професионалисти:

 1. Просторен.
 2. Много икономичен.
 3. Рафтове за трансформатори.
 4. Изобилие от функции.
 5. Удобство на кошници за зареждане на чинии.
 6. Мълчание на работа.
 7. Удобно меню с дисплей.
 8. Средната пръскачка се върти около оста си.

Минуси:

 1. Съдовете понякога са влажни.
 2. Не винаги измива изгорелите места.
 3. Дълбоките купи трябва да се поставят само легнали.

Вижте също - 20 най-добри съдомиялни машини: прегледи и анализ на пазара

Bosch SKS62E22

Bosch SKS62E22

За разлика от другите конкуренти в ТОП, моделът е компактен, размери - 55,1 × 50 × 45 см. Поради своята компактност, капацитетът е по-малък - само 6 комплекта. Енергийната ефективност е по-ниска от тази на аналозите - клас А. Максимална консумация на енергия - 2400 W. Консумира 0,62 кВт / ч на цикъл, изразходва по-малко вода от него от конкурентите, само 8 литра. Има 6 програми. Нека да подчертаем икономичен, интензивен, без половин товар. Шумът е в рамките на 46 dB. Има сензор за чистота на водата, индикатори за сол, средство за изплакване. Има дисплей. Лошо защитена срещу изтичане, само случаят е оборудван с такава защита. Машината се препоръчва за малки семейства заради малките обеми ястия. Цена - .

Професионалисти:

 1. Компактност.
 2. Качество на измиване.
 3. Тиха на работа.
 4. Ниска консумация на вода.
 5. Автоматично изключване след приключване.

Минуси:

 1. Лошо защитена от течове.
 2. Неудобни контроли.
 3. Измива се лошо в бързи програми.

2954 0

Съветваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини според отзивите на клиентите