У дома Отзиви Samsung UE65NU8500U TV ревю

Samsung UE65NU8500U TV ревю

Samsung UE65NU8500U е интелигентен 4K извит телевизор с диагонал 65 инча, разделителна способност 3840 × 2160 пиксела, ултратънка рамка. На него можете да гледате филми, телевизионни предавания в Ultra HD резолюция с отличен звук, сочен, ярък, детайлен, много ясна картина. Играйте с пълно потапяне, най-новите специални ефекти, свързвайки например конзола Playstation 4 или Xbox ONE X благодарение на широкоекранния LED дисплей с патентована технология Dynamic Crystal Color, която дава по-пълна цветова гама.

екран

Samsung UE65NU8500U

Екранът е извит, за да ви завладее с красотата на Ultra HD (4K) изображения с 3840 x 2160 пиксела, висок динамичен диапазон HDR и яркост 1000 нита.

Технологията HDR Elite разширява обхвата на нивата на яркост: можете да видите най-малките детайли в най-мрачните или най-ярките сцени.

Ultra Slim Array осигурява интелигентен контрол на подсветката: тъмните сцени стават още по-тъмни, а светлите стават по-ярки.

Технологията Dynamic Crystal Color предоставя живи, живи цветове за невероятно реалистични изображения. След като видите предимствата на разширената цветна гама картина, няма да можете да се върнете към гледане на съдържание на обикновени телевизори.

Supreme UHD Dimming прави изображението на всяка сцена по-естествено благодарение на фина настройка на цвят, яснота, контраст дори и в най-малките фрагменти от изображението.

Скорост на движение - собствената технология на Samsung, която ви позволява да направите изображението на телевизора по-гладко, ясно.

Външен вид

Samsung UE65NU8500U

Впечатляващият минималистичен дизайн изглежда безупречно от всяка страна. Елегантен, много тънък калъф за телевизор перфектно допълва интериора на вашата всекидневна. Извитият екран превръща телевизора в мебел, но също така допринася за по-потапящо изживяване. Задният панел има система „скрит проводник“, в която вкарвате проводниците в кабелния канал на гърба на телевизора и внимателно вкарвате проводниците през стойката. Има възможност за монтаж на стената - стандарт VESA 400 × 400. Размери - 144,2 × 91,4 × 37,8 см. Тегло - 26,3 кг.

конектори

Samsung UE65NU8500U

 • RJ-45 (Ethernet) - за свързване на интернет кабел.
 • AV вход (червено, бяло, жълто) - свържете аналогови устройства (видеокамери, DVD, Blu-ray плейъри, някои телевизионни предаватели).
 • USB (2 бр.) - свържете USB флаш устройство или външен твърд диск.
 • HDMI (4 бр.) - свързване на цифрови устройства за предаване на изображения и звук (компютри, лаптопи, видео рекордери).

Звук

Samsung UE65NU8500U

Общата звукова мощност е 40W, 2 вградени високоговорителя от 10W всеки и 1 високоговорител 20W. За съраунд звук се използва обработка на сигнали Dolby Digital Plus.

Функции

Samsung UE65NU8500U

Smart TV - оборудвана с базирана на Linux операционна система Tizen. В този модел функцията се реализира на високо ниво. Нищо не забавя, не изхвърля приложения. Всичко работи гладко, с висока скорост на изтегляне.

Картина в картина - две изображения се показват едновременно на телевизионния екран: първото видео се показва на целия екран, второто в ъгъла.

Видеозапис - възможно е да се записват ефирни канали на носител на памет.

Time Shift е функция, която ви позволява да спрете излъчването на ефирната телевизионна програма по всяко време и да я запишете, за да продължите да гледате от момента на пауза в друг момент.

Сензорът за светлина се използва за автоматично промяна на яркостта на екрана в зависимост от нивото на светлина в помещението. В резултат на това консумацията на енергия се намалява и изображението е по-удобно за очите.

SmartThings е едно интелигентно приложение за всички смарт устройства на Samsung. Свържете, автоматизирайте и контролирайте всички ваши съвместими устройства Samsung и SmartThings в едно удобно приложение.

Bluetooth - можете да свържете безжични устройства (слушалки).

Предимства и недостатъци

Samsung UE65NU8500U

Ползи:

 • голям извит 65-инчов екран с резолюция 4K (3840 × 2160 пиксела);
 • мощен съраунд звук;
 • много технологии за подобряване на изображението;
 • страхотни помощни функции;
 • Smart TV оптимизация (без замръзване);
 • наличие на Bluetooth.

Недостатъци:

 • висока цена;
 • не "чете" формат avi от USB носител.

присъда

Samsung UE65NU8500U плени мнозина със своя дизайн и невероятен 65-инчов извит екран. Той осигурява ярък и ясен образ благодарение на внедрените технологии. Функцията Smart TV работи перфектно бързо, което веднага я отличава от тълпата от други модели. Samsung чу молбите на своите клиенти и предостави на телевизора функция Bluetooth: стана възможно да се свържат различни безжични устройства към него. Цената на модела е , Не е евтино, но мисля, че този телевизор си заслужава всяка стотинка, похарчена за него.

Например, QE65Q7FNA - плосък екран, а не извит, с диагонал 65 инча и технологии, които нашият модел няма: Hybrid Log Gamma и Ultra Black (елиминиране на отблясъците на екрана от външни източници на осветление) и Ultra Slim Array, които подобряват изображението още по-добре. Разполага с мощна DTS Premium Sound 4.1CH 40W аудио система. Функцията Smart TV работи с актуализирана версия на Tizen 4.0. Разкритите недостатъци на предишната версия бяха премахнати, но с всички тези допълнения телевизорът ще струва , Според мен няма смисъл да плащаш повече: всички тези предимства не са толкова значими, че да се даде такава сума за тях. Друг конкурент е Samsung UE75NU8000U с диагонал от 75 инча, плосък екран, идентичен набор от функции струва , Потенциалният купувач ще бъде труден да направи своя избор - всички 3 модела са великолепни. Според мен това вече е въпрос на вкус.

556 0

Съветваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите