У дома Отзиви Преглед на роботизираната прахосмукачка iBoto Smart L920W Aqua

Преглед на роботизираната прахосмукачка iBoto Smart L920W Aqua

Smart L920W Aqua е най-модерният технологичен iBoto електронен продукт. Тайната е във вградения лидар. Технологията, прилагана в космическата индустрия, помага на чистача на роботите да се ориентира по-добре в пространството. Предлагам преглед на електронния почистващ препарат iBoto Smart L920W Aqua въз основа на оценките на клиентите.

baner_ali_white

Външен вид

iBoto Smart L920W Aqua

Корпусът на устройството е кръгъл. Електронното "пълнене" е поставено в плътна бяла пластмаса. Дъното е матово черно. Играта в контраст се отразява в стилния дизайн. На горния панел, леко изпъкнал над основния корпус, има обзорна камера и вграден лидар. Има бутон за механично активиране.

В долната част на модела има работеща основа: две колела отстрани и направляваща ролка. Две четки за химическо чистене са инсталирани отляво и отдясно. Четините леко стърчат за по-щателно почистване под первази и мебели. Има също отделение за прахоуловител и контейнер за течност.

Достъпът до 2600 mAh литиево-йонна батерия е отворен от дъното на устройството, до площадката за зареждащата станция. За мокро почистване има и монтирани платове от микрофибър.

Височината на модела Smart L920W Aqua е 8 см. Диаметърът е 28 см. Компактният размер се отразява в маневреността.

Амортизираща броня на страничния панел ще предпази стените и мебелите от възможни повреди при контакт с робота. Зад панела от тонирана пластмаса има сензори. Благодарение на тях прахосмукачката открива препятствия, получава и обработва команди от дистанционното управление.

оборудване

iBoto Smart L920W Aqua

Устройството е опаковано в две кутии. Отгоре, направен от велпапе, е отпечатано изображение на прахосмукачката iBoto Smart L920W Aqua с основните характеристики на руски език. Вътрешната кутия съдържа самия робот, консумативи, компоненти. Всички резервни части имат отделна опаковка.

Съдържание на доставката:

 1. Робот прахосмукачка с вграден лидар.
 2. Подова станция за зареждане (устройството се зарежда в автоматичен режим).
 3. 450 ml прахоуловител.
 4. Резервоарът за течност (обем - 0,3 л).
 5. Адаптер за зареждане от мрежата.
 6. Кърпички за мокро почистване (материал - микрофибър).
 7. Резервен филтър.
 8. 2 странични четки.
 9. Дистанционно.
 10. Ръководство за употреба на руски език.

Функционалност

iBoto Smart L920W Aqua

Тайната на отличната пространствена ориентация е интегрираният лидар. Технологията се използва в системите за сигурност, навигацията. Добре се препоръчва при изграждането на самолети, космически ракети. Прахосмукачката iBoto обработва информацията, получена от обзорната камера, чрез оптични системи. Следователно роботът успява да формира многоизмерна картина на местоположението. Ъгъл на покритие - 360 градуса.

Функционалността на електронния асистент ви позволява да изградите карта на помещенията и да идентифицирате най-замърсените зони.

Роботът iBoto Smart L920W Aqua може да говори.В допълнение към стандартния поздрав на собственика, той има впечатляващ речник, може да разкаже подробно за особеностите на извършената работа, да информира за необходимостта от презареждане или края на почистването.

Можете да управлявате електронния асистент от дистанционното управление или приложението за смартфони. Последната опция е по-популярна от другите, тъй като помага да се контролира работата на устройството от разстояние.

Вградената функционалност осигурява интегрирането на робота в системата Smart Home.

iBoto Smart L920W Aqua може да работи в шест режима:

 1. Автоматичен. Устройството само изгражда траекторията на движение, се ръководи от данните на камерата.
 2. Класическа. Работете върху настройките на собственика.
 3. Local. Почистване на една стая. Роботът се движи по спирала. След края на цикъла той автоматично се връща към докинг станцията.
 4. Максимална. Почистване на силно замърсени участъци. Работата с максимална мощност силно "сяда" на батерията.
 5. Около периметъра. Роботът се движи по периметъра на стаята, като обръща внимание на пространството под дъските и мебелите.
 6. Ръчно. Потребителят контролира робота с помощта на дистанционното управление.

За да започнете мокро почистване, трябва да инсталирате резервоар с течност (след отстраняване на контейнера за прах и отпадъци), прикрепете кърпа от микрофибър. Водата навлиза в кърпата през дозаторите. За да увеличите ефективността на мокро почистване, можете да добавите почистващ препарат към течността.

baner_ali_white

Предимства и недостатъци

Според собствениците на модела Smart L920W Aqua от iBoto, подчертах положителните и отрицателните точки.

Ползи:

 1. Вграденият лидар е добре ориентиран в пространството.
 2. Изграждане на многоизмерна карта на стаите.
 3. Диференциална оценка на замърсяването.
 4. Роботът може да говори.
 5. Управление чрез мобилно приложение.
 6. Интеграция в системата Smart Home.
 7. Добър пакет за доставка.

Недостатъци:

 1. Няма едновременно мокро и химическо чистене.
 2. Трябва сами да закупите батерии за дистанционното управление.

присъда

Умната роботна прахосмукачка iBoto Smart L920W Aqua върши добра работа по почистването на всякакви подови настилки. Вградените сензори помагат за преодоляване на препятствия с височина до 1,5 см. Тази техника е подходяща за всички, които имат повишени изисквания за почистване. Цената на устройството, като се вземе предвид разширената функционалност, остава на адекватно ниво.

628 0

Съветваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите