У дома Как да изберем Компютри ТОП 15 най-добрите клавиатури от Aliexpress според отзивите на клиенти

ТОП 15 най-добрите клавиатури от Aliexpress според отзивите на клиенти

Когато избирате клавиатура, трябва да разберете нейната цел: за работа, игри или универсална, за да определите най-важните характеристики въз основа на това. Например компактност, пресечен брой клавиши, подсветка по блокове и др. Избрах най-добрите оферти от Aliexpress въз основа на отзиви и оценки на продажбите. Представям на вашето внимание ТОП на най-добрите клавиатури от Aliexpress за 2020 г., който включва механични, мембранни и безжични модели.

Най-добрите безжични клавиатури от Aliexpress

Wooyi i8

WooYi i8

Безжичната компактна мини клавиатура (14.6 x 9.7 x 1.9 cm) има 92 клавиша, включително за контрол и игри. Снабден е с подсветка, която променя цвета от докосване до сензорен панел (общо 7 нюанса). Вграден 360 градусов интелигентен тъчпад. Той приема сигнал в радиус от 10 м. Захранва се от литиева батерия от 280 mAh или две батерии AAA. Когато поръчвате, трябва да изберете една от опциите. Зарежда се чрез USB кабел. Функциите се регулират от сензорния панел. Има режим на автоматичен сън и влизане в работа.

Ползи:

 1. Миниатюрно устройство (приляга на дланта).
 2. Изработено с високо качество.
 3. Гумирани ключове.
 4. Свързва се веднага.
 5. Ярка подсветка.
 6. Удобен за печат.

Недостатък:

 1. Капакът, който покрива батериите, е слаб.

WooYi i8 струва ... 97% от потребителите намират работата на клавиатурата за задоволителна. Най-голям интерес представлява подсветката, която се променя една по една, когато плъзнете пръста си върху тъчпада. Лесен за работа, макар и много малък.

Kimsnot jp100

Kimsnot JP100

Правоъгълната мини клавиатура е представена в три размера, максималният от които е 25 × 15 см. Изработен е от комбинация от алуминиева сплав и пластмаса в бял или черен цвят. За сравнение WooYi i8 има по-малко клавиши - само 59. Няма бутони за игра и посока. Снабден с оптимизирани клавиши за бърз достъп до ОС. Чрез Bluetooth се свързва с почти всички устройства (лаптоп, таблет, смартфон). Захранването се доставя от 250 mAh литиева батерия, която след като бъде напълно заредена, поддържа работа в продължение на 80 часа. Има микро-USB конектор.

Ползи:

 1. Тънка, малка.
 2. Клавишите работят бързо, без да залепват.
 3. Лесна за свързване.
 4. Задържа такса за дълго време.

Недостатъци:

 1. Няма нехлъзгащи се крачета.
 2. Няма руско оформление.

Kimsnot JP100 цената е ... Това е удобна многофункционална клавиатура, много тънка, малка. Той е по-нисък от WooYi i8 по броя на бутоните, но са осигурени всички необходими за работа. 96% от купувачите го препоръчват за покупка.

Aliexpress.com

Kemile x5

Kemile X5

Мембранната клавиатура е малко по-голяма от Kimsnot JP100, с устойчиво тяло. Изглежда стилно. Захранва се от две мини батерии. Чудесен за писане. Не съвсем адаптирани за игри поради формата на клавишите, не всички игри се възприемат.Бутоните имат ясен ход, бърза реакция. Няма проблеми с свързването с устройства с Bluetooth.

Ползи:

 1. Атрактивен дизайн.
 2. Качествено изграждане.
 3. Бутони с меко докосване за лесно писане.
 4. Неусложнена връзка с модерни джаджи.

Недостатъци:

 1. Не е много подходящ за игри.
 2. Неудобно местоположение на бутона за включване / изключване. (Отзад).

Клавиатурата на KemileX5 струва ... Тя се различава от предишните модели по тактически приятни копчета. Снабден с всички необходими клавиши за работа, има достатъчен обхват. 95% от купувачите не откриха значителни недостатъци в работата му.

.

Aliexpress.com

AVATTO 19

AVATTO 19

Тя се различава от Kemile X5 по наличието на голям тъчпад с тъч клавиши. Захранва се от две батерии. Има USB порт. Получава сигнал в радиус от 10 м. Умният дизайн на закопчаването на бутоните осигурява комфорт и гладко каране.

Ползи:

 1. Малък размер.
 2. Хубав тъчпад.
 3. Работи със Smart TV и компютър.

Недостатъци:

 1. Трудности при смяна на езици.
 2. Няма руско оформление.

AVATTO 19 цената е ... Характеристиките са подобни на Kemile X5, но оборудвани с удобен тъчпад, чувствителен на допир. Страхотна бюджетна клавиатура за работа и управление на устройства.

XIAOMI MK01

XIAOMI MK01

Клавиатурата е стандартен размер с голям набор от клавиши (104) и бърза скорост на реакция (0,4 ms). Той е малко по-нисък от AVATTOT19 по отношение на декларирания обхват на действие - до 8 м. Производителят предлага 15 вида езици на клавиатурата, включително руски. Захранва се от две батерии. Снабден с USB конектор. Тя се различава от всички модели, описани в класацията по устойчивост на влага (стандарт IPX4). Комплектът включва безжична мишка с чувствителен сензор (1000 dpi), която също изисква две батерии. Мишка със зърнеста повърхност за предотвратяване на подхлъзване.

Ползи:

 1. Приятен дизайн. Избор от два цвята (бял, черен).
 2. Много меки и удобни клавиши.
 3. Защита от влага. На кутията има дупки за източване на течността, в случай че нещо случайно се разлее по клавиатурата.
 4. Мишка включена. Кликването е тихо.
 5. Връзката е проста.
 6. Добро качество на изграждане.
 7. Включени са руски букви за ключови стикери.

Недостатъци:

 1. Има случай с ниско качество на изпълнение (клавиатурата е неравномерна: единият ръб не достига до таблицата, поради което по време на работа дрънка).
 2. Необичайно местоположение на бутона FN.

XIAOMI MWWK01 струва ... Това е клавиатура в пълен размер, в комплект с мишка. Моделът надминава бюджетните проби с удобни меки бутони, голям брой от тях и защита от влага. 93% от потребителите са доволни от работата му.

Ан про 2

Ан про 2

Моделът е компактен, с няколко възможности за осветление. Връзка - чрез Bluetooth или кабелна през USB порт, за който комплектът включва разглобяем кабел. Сигналът улавя в радиус от 10 м. Скоростта на реакция на клавишите е 1 ms, така че моделът принадлежи към игрови клавиатури. Комплектът включва бутони с ярки цветове, които могат да се използват за подмяна на някои клавиши (необходими за контрол в игрите). Капацитет на батерията - 1900 mAh. Може да продължи от 5 часа до два месеца в зависимост от яркостта на подсветката и честотата на използване. С помощта на горещи клавиши можете да разберете нивото на зареждане.

Ползи:

 1. Гладки клавиши с гладко докосване.
 2. Красиво осветление.
 3. Ключодържатели с удобна за пръст повърхност.
 4. Bluetooth се свързва лесно.
 5. Съединител за кабел.

Недостатък:

 1. Работи без тел 7 часа.

Anne Pro 2 струва ... 99% от потребителите не откриха никакви проблеми с клавиатурата. Достатъчно компактна, лесна за използване клавиатура с допълнителни клавиши за игри. Превъзхожда XIAOMI MK01 във време за основен отговор.

Най-добрата механична клавиатура от Aliexpress

Игрална клавиатура

Игрална клавиатура

Пълна по размер кабелна пластмасова клавиатура. Снабден със 104 бутона. За разлика от мембранните клавиатури, механичните клавиатури предлагат по-приятно изживяване при писане. Моделът е предназначен за игри, но можете да го използвате за други цели. Може да се включи красива трицветна подсветка за всички клавиши или само за определен блок. Тя се различава от моделите, посочени в класацията, с водоустойчива и прахоустойчива повърхност.Има специална капачка с отвор за изхвърляне на разлята течност. Свързани чрез USB. Включено - 1,3 м жица.

Ползи:

 1. Малък размер.
 2. Лесно.
 3. Не се подхлъзва.
 4. Приятна регулируема подсветка, която може да бъде изключена.
 5. Удобни ключове. Мека, тиха.
 6. Водоустойчив.
 7. Лесно се почиства, прахът не се натрупва.

Недостатък:

 1. Не поддържа Mac OS / Linux.

Клавиатура за игри за - Бюджетен пример за добра клавиатура за игри. 94% от потребителите са доволни от покупката, отделно отбелязват мекия, тих ход на бутоните.

METOO ZERO-X51 X80 X52

METOO ZERO-X51 / X80 / X52

Игрална тежка клавиатура, с необичайно натискане на бутони (според отзивите) за универсална употреба. Снабден с механични отварящи контакти. Той има необичайно интересен акцент. Тя може да бъде активирана на всички бутони, на отделни блокове или деактивирана. Има режим на трептене. Комплектът се предлага с по-дълга тел - 1,5 м (по-дълъг, отколкото в GamingKeyboard).

Ползи:

 1. Compact.
 2. Печатът е тих.
 3. Няколко вида осветление, красиви цветове.
 4. Ключове с пружини.
 5. Руска подредба при поискване.
 6. Устойчив проводник.

Недостатък:

 1. За някои потребители бутоните изглеждат малко тесни.

Цена METOOZERO-X51 / X80 / X52 -, Страхотна универсална клавиатура, подходяща за игри. 97% от купувачите са доволни от функционалността и я препоръчват за покупка.

.

Aliexpress.com

AULA F2068

AULA F2068

Моделът е оригинален в дизайна. На метална повърхност са фиксирани 104 клавиша с необичайна закръглена форма. За разлика от METOOZERO-X51 / X80 / X52, той е оборудван с технология, която елиминира проблема с случайните щракания. Изплетеният кабел, който намалява ефекта на смущения, удължава експлоатационния живот. Има интелигентен режим на заспиване: клавиатурата преминава в режим на заспиване, ако не се използва. Снабден с подсветка в различни цветове. По-тежък от предишните модели - 780 g.

Ползи:

 1. Необичаен дизайн.
 2. Качествено направено. Метална повърхност.
 3. Сочен звук от кръгли клавиши. Приятно щракване.
 4. Много режими на подсветка
 5. Можете да поръчате стикери за ключовете на руски език.

Недостатъци:

 1. За кръгли клавиши стикерите на руски език са правоъгълни (развалят изгледа).
 2. Инструкции на езика на Китай.

Цената на AULA F2068 е , Моделът е привлекателен благодарение на кръглите копчета, надежден поради металната основа. Страхотно за игри, потвърдено от 94% от купувачите.

Redragon K585 DITI

Redragon K585 DITI

Клавиатура за персонализирана игра с интересен дизайн и подвижна почивка за китката. Осигурява комфорт за ръцете по време на дълги игри. Но тя може да бъде премахната: тя е монтирана на магнити. Има минимален набор от най-необходимите бутони (42) и 7 големи клавиша, които действат като клавиши, с които можете бързо да превключвате по време на играта. Снабден с цветни светлини. Свързани през USB порт.

Ползи:

 1. Стилен дизайн.
 2. Магнитна стойка.
 3. Добро осветление.
 4. Ключът за пътуване е мек.
 5. Интуитивна връзка и контрол.
 6. Страхотна функционалност. Има всичко необходимо за игри. Без допълнителни клавиши.

Недостатъци:

 • Няма официален софтуер на руския сайт. Трябва да изтеглите от английски.
 • Има малко оплаквания за качеството на закрепване на тел. Той се отдалечава, губи контакт.

Redragon K585 DITI за - Отлична опция за игра, която включва само ключовете, необходими за геймърите. Благодарение на оригиналния дизайн и облегалките за китки, можете да го наречете един от най-добрите модели в ТОП за игри. 98% от потребителите потвърждават лекотата на използване и изработка.

.

Aliexpress.com

Gk61 игри

Gk61 игри

Правоъгълна игрална клавиатура с 61 клавиша. Той се различава от Redragon K585 DITI на външен вид и е водоустойчив (IP68) със защита от прах, корозия. Той има доста силни клавиши, които са предназначени за 100 милиона натискания на клавиши. За сравнение: за всички останали рейтингови модели този показател не надвишава 50 милиона.

Ползи:

 1. Много компактен, макар и оборудван с всички необходими бутони.
 2. Прилично качество на изграждане.
 3. Наситена подсветка
 4. Водна защита.
 5. Страхотна клавиатура за игрални компютри.

Недостатъци:

 • Подсветката не винаги е един и същ цвят. Особено забележимо при бялото: може да се появят розови нюанси.
 • Някои превключватели са потресаващи.

GK61 Gaming за си струва да купите за игрални компютри.Много компактен, но функционален модел. Превъзхожда Redragon K585 DITI с качество на сглобяване, наличие на защита от прах и влага. Но по-ниско от него по дизайн и удобство (няма стойка за четката). Въпреки редица недостатъци, 95% от купувачите го препоръчват за покупка.

Най-добрата клавиатура с мембрана с Aliexpress

HXSJ G30

HXSJ G30

Мембранната окабелена клавиатура е малка (23 × 17,3 × 3,7 см). Той има своеобразна форма, оборудван с почивка за длани, създаващ допълнителен комфорт при игра. Проектиран е само за една ръка. Калъфът е изработен от пластмаса, само 35 клавиша. Bluetooth не поддържа. Свързва се чрез USB кабел. Работи с Windows, iOS, Android. Снабден с красиво осветление.

Ползи:

 1. Изглежда впечатляващо.
 2. Durable.
 3. Ергономична форма. Удобна почивка за китката.
 4. Подсветката е спокойна.
 5. Клавишите са меки. Реакцията е бърза.
 6. Многофункционална.

Недостатък:

 1. Подсветката излъчва скърцане, но може да бъде изключена.

HXSJ G30 струва само , Моделът е проектиран, като се вземат предвид нуждите на геймърите, които трябва да играят дълго време с една ръка. За да премахнете товара от китката, е осигурена стойка. 97% от потребителите са доволни от външния вид, мекия ход на клавиша и функционалността на този модел.

DARSHION TOUCH DREAM 800

DARSHION TOUCH DREAM 800

Различава се с по-големи размери (45,5 × 13,5 × 2,5 см) и традиционен правоъгълен калъф. Изработена е от метал, надарена със защита от влага, заоблени ключове. 104 бутона отварят универсалност.

Ползи:

 1. Силна, надеждна метална повърхност.
 2. Изглежда оригинално поради заоблените бутони.
 3. Бутоните са удобни, едва ли чувате щракването.
 4. Ключовото пътуване е добро.
 5. Нормална подсветка с възможност за изключване.
 6. Руско оформление.

Недостатък:

 1. Пластмасови крака.

Цената на DARSHION TOUCH DREAM 800 е , Моделът надминава HXSJ G30 по здравина, защита от влага. Може да бъде избран както за игри, така и за друга работа. 92% от потребителите оцениха модела положително.

DARSHION TOUCH DREAM 200

DARSHION TOUCH DREAM 200

DARSHION TOUCH DREAM 200 е направен в правоъгълна форма, но няма съвсем равномерни линии на тялото, което придава привлекателен външен вид. Снабден със 114 копчета. На повърхността и бутоните има рисунка, която се появява при включване на подсветката, цветът й може да бъде избран от три нюанса.

Ползи:

 1. Красив дизайн.
 2. Меки клавиши
 3. Регулируема подсветка.

Недостатък:

 1. Има един отзив за неправилното местоположение на един от бутоните.

DARSHIONTOUCHDREAMm200 разходи , Висококачествен модел с персонализиран дизайн. Тя се различава от DARSHIONTOUCHDREAMm800 по бутони с позната форма и големия им брой. 89% от потребителите са доволни от функционалността на модела и са готови да го препоръчат за покупка.

Червен гръм k900

Червен гръм k900

Клавиатурата е стандартна правоъгълна форма с неравномерни ръбове, допълнена от опора за длан и метален държач за телефона. Той има 104 ключа под формата на кратер (малка депресия) с висококачествено покритие с филм. Осветеност с широки възможности за превключване и цветови комбинации (до 42 комбинации) и избор на светлинни режими, включително глас.

Ползи:

 1. Необичаен дизайн.
 2. Стойка за телефона.
 3. Много режими на светене.
 4. Удобна стойка за четката.
 5. Инструкцията на руски език.

Недостатъци:

 1. При включена подсветка се виждат прозрачни връзки на клавишите.
 2. Някои потребители смятат, че дизайнът на опората за китката не е много висококачествен.

Цена на клавиатурата RedThunderK900 - , Според прегледите, моделът напълно го оправдава. Това е страхотен универсален модел с удобна почивка за длани, която геймърите ще оценят. Подсветката може да подчертае блоковете, необходими за контрол в игрите. 97% от потребителите са доволни от дизайна, качеството на изграждане и функционалността на клавиатурата.

564 0

Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите