У дома Как да изберем телевизори ТОП 5 клавиатури за Smart TV с Aliexpress според отзивите на клиентите

ТОП 5 клавиатури за Smart TV с Aliexpress според отзивите на клиентите

При избора на миниатюрна клавиатура за Smart TV са важни качеството на изпълнение, видът на клавишите, наличието и разположението на тъчпада, бутоните за контрол на мултимедията и улесняване на работата в Интернет, методът на свързване и допълнителни функции (например подсветка). Проучих офертите на Aliexpress и избрах ТОП 5-те най-добри безжични модела на 2020 г. за контрол на Smart TV.

i8 airmouse

i8 airmouse

Малка безжична клавиатура (14,7 × 9,8 × 2 см) е оборудвана с сензорни бутони, сензорна функция. Получава сигнал в радиус от 3 м. Функция - подсветка в седем възможни цвята, които могат да бъдат променени. Осигурява оформление за 92 клавиша, бутони за управление на медиите и компютърни игри. Включва се и се изключва автоматично. Подходящ за телевизионен контрол, компютър, Android TV BOX, PSP, HTPC, конференция и презентационни услуги, ви позволява да споделяте голям екран на проектора. Има горещи клавиши за лесно управление: страница за търсене, браузър, ляв и десен бутон на мишката, отваряне на поща, стартиране на видео файл, изключване на звука и т.н. Бутонът за включване / изключване и конектор за USB приемник са разположени на страничния панел (не е необходимо отделно да свързвате устройството, просто поставете приемника в контакта). Самият приемник може да се съхранява в слота за батерията, където има място. Можете да използвате литиева батерия или батерии с мини пръст за захранване. Потребителите препоръчват втората опция.

Ползи:

 1. Работи отлично (няма оплаквания от клиенти). Няма проблем при контрола на лаптоп, телевизор.
 2. Според акумулаторите батерията издържа дълго време. Той е стандартен размер и не е трудно да се намери заместител.
 3. Няма проблеми с връзката.
 4. Подсветката се променя.
 5. Сензорният панел е удобен за работа.

Недостатъци:

 1. Чувства се, че качеството на материалите е лошо. Нискокачествена пластмаса.
 2. Има случай, когато тъчпада не работи, когато е свързан към телевизор.
 3. Клавишите са написани само на английски букви.

Цена за i8 air mouse - общо , Клавиатурата също функционира като мишка, за която е снабдена с подходящи бутони. Като се вземе предвид толкова ниската цена, моделът отговаря на очакванията на купувачите. Няма проблеми с връзката и използването. 85% от купувачите препоръчват продукт за покупка.

Kebidumei cpo060008

Kebidumei cpo060008

По-тънка и по-тясна безжична клавиатура с ръчна мишка (ултрачувствителен тъчпад, разположен от дясната страна). Подходящ за PC, Лаптопи, Smart TV, HTPC, Android TV Boxing. За разлика от i8, въздушната мишка улавя сигнал в радиус от 10 м. Работи на литиево-йонна батерия с капацитет 450 mA × h. Зареждането отнема около 4 часа. Предвиден е кабелен USB приемник, в който трябва да поставите приемника (той идва в комплекта, има място за съхранение за него). Ако не използвате клавиатурата, тя преминава в режим на заспиване.Оформлението наподобява обикновена клавиатура, няма горещи клавиши, присъщи на въздушната мишка i8.

Ползи:

 1. Миниатюрна, но по отношение на функционалността напълно отговаря на конвенционална клавиатура.
 2. Работи добре със Smart TV.
 3. Няма проблеми във връзката и работата.
 4. Капацитетна батерия. Задържа такса за дълго време.
 5. Евтините.

Недостатъци:

 1. Руските букви на бутоните не се пишат (но можете да пишете на руски, превключвайте езици).
 2. Самата клавиатура няма USB конектор (можете да зареждате или включвате само чрез адаптер).
 3. Не работи с Bluetooth.
 4. Някои потребители смятат, че бутоните не са много удобни.

Кебидумей cpo060008 цена -... Моделът отговаря на конвенционална компютърна клавиатура напълно. Оформлението е малко по-ниско от i8 air мишката, тъй като няма клавиши за бързо възпроизвеждане, изход към лентата за търсене и други. Но има по-голям радиус на действие. Потребителите не харесват липсата на обикновен USB конектор на клавиатурата (само мини). Подобно на предишния модел, той не е оборудван с руски букви на бутоните. 89% от купувачите са доволни от клавиатурата.

D8 Pro Plus I8

D8 Pro Plus I8

Мини клавиатура с многофункционален тъчпад. Снабден с диодно осветление, чийто цвят може да бъде избран от 7 оферти. Сигналът предава в радиус от 10 м. Подходящ за PC, Pad, Mac, проектор, PS3, PS4, Google / Android tv Box, HTPC / IPTV. Захранва се от 300 mAh литиево-йонна батерия. Зарежда се чрез USB кабел, който се доставя с комплекта. Тъчпадът е разположен в горната част на клавиатурата. Разположението на бутоните е почти идентично с обичайното. Има контролни бутони за мултимедийни и Microsoft елементи за Windows (възпроизвеждане, браузър, начална страница, поща, ляв и десен бутон на мишката и т.н.). Бутонът за включване / изключване и USB конектор са разположени отстрани отпред. От обратната страна има индикатори, показващи работното състояние, нивото на зареждане и качеството на връзката.

Ползи:

 1. Страхотна клавиатура. Добро осветление.
 2. Добро качество на изграждане.
 3. Свързва се бързо с устройства.
 4. Тя се показа перфектно в работата.
 5. Напълно замества мишката или дистанционното.

Недостатъци:

 1. Подсветката периодично се включва независимо, дори и да е изключена.
 2. Неудобно е, че руските букви на клавишите не се виждат.

D8 Pro Plus I8 цената е ... Моделът отговаря на очакванията на клиентите. В работата не са открити оплаквания. Капацитетът на батерията е по-нисък от Kebidumei cpo060008, но задържа заряд за дълго време. Удобната индикация информира за работното състояние на клавиатурата. 91% от потребителите препоръчват продукта.

Wechip H18

Wechip h18

Преносимата клавиатура е съвместима с компютър, лаптоп, HTPC, IP телевизия, Smart tv Box, XBMC. Подходящ за въвеждане на текст, преглед на файлове, игра на игри. Характеристика на модела е сензорният панел, който може да се използва като мишка (левият и десният бутон са извадени от екрана). Когато активирате съответния бутон, който се намира до бутоните на мишката, на сензорния екран се появява оформление на клавиатурата. Той почти съвпада със стандартното оформление на конвенционална клавиатура. Има бутони за възпроизвеждане на файлове, стартиране на браузър, лента за търсене и др. В режим на тъчпада той разпознава 10 уникални жеста. Например, едно щракване върху екрана работи като левия бутон на мишката, две като десен бутон на мишката, три кликвания стартират работния плот и т.н. Работният обхват е 10 m.

Ползи:

 1. Страхотен дизайн.
 2. Удобно превключване от тъчпад към клавиатура.
 3. Ако не се използва в продължение на три минути, той преминава в режим на заспиване.
 4. Показва индикатор за ниско зареждане.
 5. Не са открити експлоатационни проблеми.

Недостатъци:

 1. За някои клиенти подсветката изглежда не достатъчно ярка.
 2. Според изолирани прегледи оформлението е леко изместено (трябва да натиснете не до центъра на клавиша, а до ръба).
 3. Има прегледи, показващи, че клавиатурата не работи със Smart TV.

Цена на Wechip H18 -... Тя се различава от предишните модели за оценка при изпълнението си. Има формата на чувствителен на допир тъчпад, на който можете да включите оформлението на клавиатурата. Доста функционален и добре обмислен модел, който 84% от купувачите препоръчват за покупка.

Rii i12plus

Riii 12plus

Клавиатурата е проектирана да работи с всяко устройство, включително Smart-TV и смартфон.Тя се различава от предишните модели за преглед по наличието на руски букви на клавишите, заедно с английския. От дясната страна има тъчпад с бутони за докосване на мишката (отляво, отдясно). Оформлението е подобно на обичайното, включително редица бутони за управление на мултимедия и интернет (стартиране, поща, търсене и т.н.). На страничната повърхност са бутон за захранване, USB конектор. Калъфът е изработен от неръждаема стомана. Работи в радиус от 15 м. На долния панел има наслагвания за удобно разположение на клавиатурата и липса на плъзгане. Един от кориците осигурява място за съхранение на USB приемника.

Ползи:

 1. Висококачествен монтаж. Метален калъф.
 2. Приятни тактилни усещания.
 3. Батерията издържа дълго време.
 4. Удобно за държане в ръцете ви, управление на устройства.
 5. Проста връзка.

Недостатъци:

 1. За да натиснете клавишите, трябва да положите малко повече усилия, отколкото когато работите с обикновена клавиатура.
 2. Тъчпадът не е най-чувствителният.
 3. Без инструкции на руски език.
 4. Някои потребители посочват, че въвеждането на YouTube се извършва само на английски език, дори при промяна на езика.

Цена Rii i12plus -, Моделът се отличава със здрав монтаж, тактилно приятна повърхност и лекота на използване. Клавиатурата предоставя всички необходими клавиши за работа с всяко устройство. 93% от купувачите са напълно доволни от нейната работа.

705 0

Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите