У дома Как да изберем Малки домакински уреди ТОП 8 най-добри термални съдове според отзивите на клиентите

ТОП 8 най-добри термални съдове според отзивите на клиентите

Термопот е хибрид от електрическа кана и термос. Той не само загрява водата, но и поддържа нейната температура. Всичко, което трябва да направите, е да решите от каква вода се нуждаете (60, 80, 95 градуса) и това е всичко. Веднъж затоплен и използвайте цял ден. Готино, нали? Кой е най-добрият термо саксия за дома? Преди да потърсите отговор на този въпрос, помислете дали изобщо се нуждаете от този електрически уред?

Ако сте 100% сигурни, че без тази единица животът ви е празен и безсмислен, тогава ви предлагаме да се запознаете с най-добрите модели години, които са получили положителни отзиви от потребителите. И ... да вървим!

Термопот водачи

Да започнем без лирични отклонения. Отваря първите пет най-добри модели в категория цена-качество. Оценката се основава на отзиви на клиенти и експертно мнение.

Bosch THD 2021/2023

Първото нещо, което ви хваща окото, е дизайнът. Устройството изглежда доста лаконично, но в същото време привлича окото. Ценовият етикет на устройството започва от 120 долара. Скъп? Заслужава си.

Единицата може да се нарече „краля“ сред термопотите и още повече сред чайниците. Мощността му е 1600 вата. Капацитетът на резервоара за вода е 2 литра. Устройството е оборудвано с интуитивна и проста функционалност: самопочистване, загряване на вода до определена температура, набор от индикатори.

Вижте също:

REDMOND RTP-M810S

Цената на тази термична пот започва от 100 долара. Може би в тази класация той заслужава първо място, но по някаква неизвестна причина се озова на второ място. Просто вземете предвид този момент при избора.

Не е голям, стилен и надежден (поне 90% от собствениците казват така). Мощността на устройството е 1,45 kW, което ви позволява бързо да загрявате водата. Има ниско ниво на шум. Какво друго ви трябва?

Вижте също - Как да изберем електрическа кана?

Panasonic NC-PH30WTW

Оценката се продължава от следващата "звезда" на термокана. Това дете е освободено от Panasonic. Модел струва от 80 долара. Единицата изглежда добре. Нека видим какво може да предложи.

И така, просто и интуитивно управление. Мощност 700 W. Трилитров резервоар за вода. Има ръчна помпа (много потребители са уверили, че там е безполезна).

Сред недостатъците може да се отбележи слаб мирис на пластмаса (временно явление), липса на аварийно спиране на кипене. Тоест, ако зададете температурата на водата на 60 градуса, устройството първо ще я заври и след това ще я поддържа на това ниво.

Вижте също - Оценка на най-добрия двоен котел по отзиви на клиентите

Големите реки Чая-3

Руският производител Great Rivers не може да не се радва на поетичните имена на своите продукти. Но не само името е достойно за вашето внимание. Единицата, представена от марката, не е само на второ място.

Първото нещо, което си струва да се отбележи, е дизайнът. Второ, този електрически уред е идеален баланс между качеството на използваните материали, качеството на изработката, надеждността и цената. И съвкупността от тези критерии вече е достатъчна, за да стане любима на обществеността.

Сега нека поговорим за характеристиките на термичния съд. 360 градусово въртящо се тяло, резервоар с 3,2 литра използваем обем, 750 вата. Както можете да видите, не е лошо за дома нагревател.

Вижте също - Как да поправите термопот със собствените си ръце

Vitesse VS-125

Затваря върха на най-добрите на годината. Добър ли е този термопот? Потребителите смятат, че да. И затова. Френският модул е ​​с мощност 750 W, водната колба побира 3,8 литра течност (поне производителят казва така). Реална вместимост от 3,2 литра (което също не е лошо, но не съответства на декларираните параметри). Калъфът е стилен, изработен от пластмаса и метал. Цената не е висока.

Вижте също - Как да изберем качествен мултикукър за вашия дом

ТОП 3 най-добри модели за оценка според клиентите

И накрая, представяме ви още три модела, които спечелиха сърцата на потребителите и станаха лидери в продажбите в края на 2017 година.

Panasonic NC-HU301

По отношение на цената устройството дърпа на първо място, но поради технически спецификации (или по други неизвестни за нас причини) не достигна най-добрите от най-добрите. Какво предлага Panasonic да похарчите $ 115 (начална цена)?

Трилитров резервоар за вода, мощност 910 W, проста (като всички останали) функционалност. Качеството на сглобяване е прилично. Продължителността на услугата е доста дълга (3-4 години). Като цяло, компенсиране и нищо друго.

Вижте също - Термопот или чайник: кое е по-добре и защо?

Panasonic NC-EG4000

Следващ модел за класиране. От брат му, който се намира в нашия ТОП на първо място, това е икономично. Докато първата версия изискваше 25 вата, за да поддържа температурата, тази само 13 вата. В тази връзка цената стана по-висока (започнете около 90 долара).

Zojirushi CD-LCQ50

И затваря нашата оценка на модела на термопоти. Този японец беше на последно място само заради цената. Не всички обикновени смъртни могат да си позволят японското чудо на технологиите. Жалко. Такова устройство заслужава да стане част от живота ви.

Устройството е изработено от висококачествени материали. По принцип японската технология (независимо дали става въпрос за домакински уреди или електроника) се счита за стандарт за качество и функционалност. Zojirushi CD-JUQ30 не беше изключение.

Има всичко и още повече: голяма мощност, просторна колба, автоматична защита, функция за самопочистване, функция за дехлориране на вода и дори режим на бавно течение за приготвяне на кафе. Не са установени технически недостатъци по време на работа.

Коя фирма термопот е по-добре да закупите за дома? От вас зависи да решите. Какво е по-важно за теб? Цена? Качество? И може би погледът? От горните модели можете лесно да изберете кое е най-подходящото за вас. Но когато избирате, имайте предвид, че оценката се основава единствено на отзиви на потребителите. Не забравяйте, че закупуването на всяка единица трябва да бъде смислено.

На тази оптимистична нота се сбогуваме с вас до следващите публикации. Не забравяйте да споделите мислите си кой термо саксия е по-добре да закупите за дома (отговор в коментара). Ще се видим скоро!

Вижте също - Как да премахнете накрая от електрическа кана: тайните на домакините

Вижте също:

11945 0


Съветваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите