У дома Как да изберем Малки домакински уреди Преглед на роботизираната прахосмукачка ILIFE V7S PRO

Преглед на роботизираната прахосмукачка ILIFE V7S PRO

Най-вероятно от детството е познато чувство на неприязън към почистването на апартамента. Това не е изненадващо, защото тази дейност винаги е носила малка радост и е предизвикала умора, смесена с дразнене.

Разбира се, съвременните технологии са допринесли за опростяването на този процес, създавайки например мощни прахосмукачки за пране. Въпреки това, дори и с тях, почистването не е приятно, защото все пак трябваше да отделите време, опитвайки се да поставите всичко в ред. Но в съвременния ритъм на живот така или иначе не остава много време, така че всеки момент трябва да бъде оценен.

За щастие, технологичният прогрес не спря и представи човечеството с наистина революционен и иновативен инструмент за почистване, който изобщо не изисква човешко участие - това е роботизираната прахосмукачка ILIFE V7S PRO.

baner_ali_gradient

Характеристики на роботизираната прахосмукачка ILIFE V7S PRO

При създаването на роботната прахосмукачка ILIFE V7S PRO нейните разработчици взеха предвид, че съвременният човек определено има какво да прави в свободното си време и това със сигурност не е почистване, и затова направиха създаването им напълно автономно и невероятно стилно, като знаят, че дизайнът е важен в наше време.

Умна прахосмукачка ще може да помете пода или да го избърше от прах, както и да почисти старателно пода. За да направи това, производителят го е снабдил благоразумно с два резервоара - единият за прах и отломки, другият за вода.

Капацитетът на резервоара за вода е 300 мл, което е напълно достатъчно за почистване на подове в апартамент или къща с площ до 200 квадратни метра.

Отделно, заслужава да се отбележи фактът, че контейнерът за прах и боклук е оборудван с филтър, който надеждно улавя прах, алергени, косми за домашни любимци и други вътре в резервоара, а вече почистеният въздушен поток води навън. Това е особено важно за жителите на големите градове, където големите магистрали с потоци от трафик често се превръщат в източници на повишено образуване на прах.

Капацитетът на батерията е не по-малко важен за пълната работа на прахосмукачката на робота, така че не е необходимо постоянно да я презареждате по време на процеса на почистване. Подобно притеснение със сигурност няма да се случи с модела ILIFE V7S PRO, тъй като животът на батерията му е цели 150 минути.

Умната прахосмукачка за роботи също има вградена система против злоупотреби. Така че, ако бързате да забравите да поставите един от резервоарите вътре и се опитате да го включите, системата веднага ще изведе аларма, предупреждавайки, че нещо се е объркало.

Четките за почистване в модела ILIFE V7S PRO имат специално проектирана форма, която им позволява да се справят с почистването много по-добре от подобни устройства. Това става възможно благодарение на двойното V-образно разположение на четината.

Когато използвате прахосмукачка за роботи, не е нужно да се притеснявате от факта, че тя ще се сблъска с мебели или още по-лошо - ще падне от стълбите. Всички тези неприятности не са страшни за него, тъй като по време на работа той разчита на система от сензори, които му позволяват лесно да се движи в пространството.

В заключение си струва да отбележим, че това уникално умно устройство ще ви помогне с ежедневното почистване на стаята, тъй като има функция за програмиране на дата и час, за да поставите нещата в ред.

baner_ali_gradient

Предимства на роботизираната прахосмукачка ILIFE V7S PRO

  • Спестява ви безпроблемно почистване
  • Добър резерв от капацитет на батерията - до 150 минути живот на батерията
  • Големи контейнери за вода и отпадъци / прах
  • Поддържа режими на мокро и сухо почистване
  • Снабден със сензори за ориентация в пространството
  • Позволява ви да зададете необходимото време за почистване
  • С един проход може да почисти до 200 квадратни метра площ
  • Има стилен дизайн
  • Оптималното съотношение на цена и качество

Така че, ако търсите надежден асистент, който ще ви спести труда при почистване и измиване, роботизираната прахосмукачка ILIFE V7S PRO ще бъде най-добрият избор поради отличните си характеристики и оптималната цена.

Вижте също: роботизирани прахосмукачки преди

2728 0


Съветваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини според отзивите на клиентите