според купувачите Най-добрите модели по отношение на съотношение цена-качество. Сравнение на функции и функции. " />
У дома Как да изберем Малки домакински уреди ТОП 10 най-добри микровълнови фурни преди според отзивите на клиентите
според отзивите на клиентите " /> според отзивите на клиентите " />

ТОП 10 най-добри микровълнови фурни преди според отзивите на клиентите

В сегмента на евтините микровълнови фурни до няма смисъл да разчитаме на голям брой програми. Всеки производител ще предложи почти еднакъв набор за тази сума. Всичко, което трябва да направите, е да решите дали сте готови да направите само функцията за автоматично затопляне и размразяване или имате нужда от повече възможности за готвене. След анализ на този пазарен сегмент, проучване на отзивите на потребителите, беше направена оценка за микровълнови печки на стойност до в година.

Gorenje MMO20DEII

Gorenje MMO20DEII

Бюджетен модел - Gorenje MMO20DEII, елегантен, компактен. Изработен в един цвят - неръждаема стомана, вътрешно покритие - емайл. Стандартен обем - 20 литра, 7 нива на мощност до 800 W. Управлението е най-простото - бутон, с въртящ се превключвател и малък дисплей. Има 2 режима на размразяване - по време и по тегло. Най-простата функционалност в тази класация, но според прегледите в мрежата, загрява храната бързо (1-2 минути за втори курс), тихо, като по-скъпи модели.

Цена - .

Ползи:

 1. Компактни размери.
 2. Отваря се чрез дръжката, отварянето през бутона е по-малко удобно.
 3. Non-маркиране.
 4. Качествена конструкция и материали.
 5. Настройка на времето с бутон за 30 секунди, 10 секунди може да се добави с въртящ превключвател.

Недостатъци:

 1. Къс захранващ кабел.
 2. Малка функционалност.
 3. Липса на скара.
 4. Без режим на премахване на миризмата
 5. Влагата се събира по стените, понякога е необходимо да я оставите отворена за няколко минути.
 6. Сигнал звучи 4 пъти (някой е плюс, а някой - минус).

Нищо излишно. Когато купувате този модел, не преплащате за марката или ненужни допълнителни опции, получавате очакваното качество и функционалност, които ще използвате. 96% от купувачите препоръчват продукт. Ако сте свикнали да готвите в микровълновата, тогава трябва да откажете да купувате.

Вижте също - 7 от най-добрите микровълни Gorenje

Рязък R-6852RK

Рязък R-6852RK

Микровълнова фурна от Sharp R-6852RK в стилно черно с обем 20 литра. Основната разлика от Gorenje е 1000 W грил функция и електронното управление Tact & Dial. Бутоните няма да се запушват с отломки. Няма повече разлики, мощността е същата като предишната, отваря се с дръжка, стандартен набор от опции.

Цена - .

Ползи:

 1. Черен цвят и дизайн, за някои кухни това може да бъде решаващ фактор за избора.
 2. 3 режима на работа (микровълнова, грил, микровълнова + грил).
 3. Таймер.
 4. Електронните бутони не са запушени с отломки.
 5. Компактен размер, достатъчен обем.

Недостатъци:

 1. Ротационният превключвател не работи по време на готвене: по време на готвене не можете да добавяте или намалявате времето с ръчния превключвател.

Има толкова малко недостатъци, тъй като почти няма рецензии в мрежата. Sharp е популярна китайска марка, но не в тази ниша. Ако грилът е важен, определено го препоръчвам.Но според прегледите бих посъветвал да изберете Gorenje MMO20DEI или Hotpoint-Ariston MWHA 2032 MW. Hotpoint също с грил и цена .

Вижте също - 10 най-добри микровълнови фурни до отзиви на клиенти

Hotpoint-Ariston MWHA 2032 MW2

Hotpoint-Ariston MWHA 2032 MW2

Моделът Hotpoint-Ariston MWHA 2032 MW2 на световно известния и признат производител на домакински уреди е изработен в бял цвят, вътрешното покритие е Smart Clean емайл. Полезният обем на работната камера е 20 литра. Мощността на микровълновата е 700 вата, за разлика от предишните модели, решетката е кварцова, а мощността й е 800 вата, което е по-ниско от Sharp R-6852RK. Има 3 режима на размразяване. Вратата се отваря с дръжка. Моделът е широк 442 мм, височина 260 мм и дълбочина 355 мм. Тегло е 10,5 кг.

Ползи:

 1. Наличието на грил.
 2. 3 автоматични програми за готвене.
 3. Комплектът включва решетка за скара.
 4. Функция за проветряване.

Недостатъци:

 1. Микровълнова печка и грил с ниска мощност.
 2. Функцията за вентилация не се деактивира автоматично.

Избирайки този модел за себе си, ще получите стандартен набор от функции с малка мощност решетка, но световно известен производител. Препоръчвам да го закупите, ако са важни марката и качеството на изграждане.

Цена - 5999 рубли.

Вижте също - 8 най-добрите микровълни Hotpoint-Ariston

Бонбони CMXW 22 DW

Бонбони CMXW 22 DW

Микровълновата фурна Candy CMXW 22 DW се различава от своите конкуренти в полезния обем на работната камера, който е 22 литра, а не 20. Вътрешното покритие на камерата е емайлово. Мощността на микровълновата е 800 вата. Има функции на размразяване, автоматично размразяване, автоматично готвене, таймер. Вратата се отваря с дръжка.

Ползи:

 1. Голям обем на работната камера.
 2. Комплектът включва парна купа.

Недостатъци:

 1. Липса на скара.
 2. Голямо тегло.
 3. Размери.

Тази техника не е подходяща за всички поради размерите: те са малко по-големи от тези на проби от други производители. Няма скара - това е голям минус. Цена - 6000 п. Но е по-добре да помислите за оборудването на други производители, които предлагат по-голям набор от функции за същите пари.

Вижте също - Candy CMXG20DW преглед на микровълновата фурна

Panasonic NN-GT352W

Panasonic NN-GT352W

Микровълновата фурна Panasonic NN-GT352W има още по-голям обем на работна камера - 23 литра. Вътрешно покритие - топлоустойчив емайл. Мощността на микровълновата е 800 W, типът на грила е кварцов, мощността му е 1000 W. Има функции за автоматично готвене, автоматично загряване, бързо размразяване. Вратата се отваря с дръжка.

Ползи:

 1. Голям обем на работната камера.
 2. Устойчива вътрешна облицовка.
 3. Бързо размразяване.

Недостатъци:

 1. Увеличени размери.
 2. Много тегло.
 3. Вратата гърми, когато се отвори.

Микровълновата фурна е доста голяма, но те са оправдани от съществуващия набор от функции. За разлика от конкурентите, цената му е 7600 п., Което е 1500 п. скъпо. Но същата функционалност се предлага и от други производители, но за по-малко пари. Разгледайте и други рейтингови модели: те не са по-лоши, но по-евтини.

Вижте също - 5 най-добри микровълнови фурни от Panasonic

BBK 23MWC-982S / SB-M

BBK 23MWC-982S SB-M

Микровълнова фурна BBK 23MWC-982S / SB-M с голям обем на работна камера - 23 литра. Мощността на микровълновата печка е повече от тази на повечето конкуренти и е 900 вата. Типът скара е нагревателен елемент, мощността й е 950 W. Вътрешното покритие е емайлирана стомана. 9 автоматични програми за готвене, автоматично размразяване, автоматично загряване. Управление - благодарение на сензорния панел, който е удобен за обикновения потребител. Има разлика от технологията на други производители: BBK оборудва своята пещ с функции за почистване с пара и отстраняване на миризми. Вратата се отваря с дръжка.

Ползи:

 1. Добра мощност.
 2. Тъчпад.
 3. Парна функция за почистване.

Недостатъци:

 1. Голямо тегло на микровълновата фурна.
 2. Средна мощност на скара.

Този модел е един от най-добрите в тази класация по отношение на съотношението „набор от функции - цена“. Цена - 7800 r. Добра микровълнова печка с много функции на разумна цена.

Вижте също - 6 най-добри BBK микровълни

Samsung GE83XR

Samsung GE83XR

Микровълнова фурна Samsung GE83XR с обем 23 литра. Направен в 2 цвята - черен и огледален. 6 нива на мощност, максимална - 800 W, тип скара - тръбен електрически нагревател за 1100 W. Вътрешно покритие - биокерамичен емайл.Има автоматични функции за готвене, бързо размразяване, руски готвач, определяне на времето (часове) и защита от деца. Вратата се отваря с бутон.

Ползи:

 1. Вътрешното керамично покритие няма да пожълтява или да се надраска.
 2. Системата за равномерно разпределение на микровълните.
 3. LED дисплей.
 4. Бутон за отваряне на вратата
 5. Режим на пестене на енергия.

Недостатъци:

 1. Маркираща повърхност.
 2. Високо ниво на шум.
 3. Скарата се намесва при почистване на фурната.

Това е висококачествена и мощна микровълнова печка. Мощността на скарата е 1100 вата, повечето от конкурентите на пазара не могат да се похвалят с такъв показател. Функционалността е равна, но нивото на шума, което излъчва, когато загрее, плаши потенциалните купувачи. Много лесно се замърсява, трябва постоянно да се избърсва. Цена - 6400 п.

Вижте също - Топ 10 микровълнови фурни на Samsung

Midea MG820CJ7-I1

Midea MG820CJ7-I1

Микровълновата фурна Midea MG820CJ7-I има стандартен обем на работната камера - 20 литра. 9 нива на мощност на фурната с максимална стойност 800 W, тип грил - кварц на 1000 W, вътрешно покритие - Smart Clean лесен за почистване емайл. Изработен в слонова кост или черно. Има функции за размразяване по тегло или по време.

Ползи:

 1. Необичаен външен вид.
 2. Равномерно отопление.
 3. Дръжката за отваряне на вратата е изработена от метал.

Недостатъци:

 1. Ниско качество на сглобяване: неравномерни фуги на части.
 2. Копчетата за управление са от пластмаса.

Тази фурна има необичаен външен вид и необичаен цвят, което може да бъде решаващ фактор при избора. По отношение на функционалността, той ще се превърне в достоен конкурент дори на моделите Sharp R-6852RK и Gorenje MMO20DEI. Цена - 6000 п.

Вижте също - 6-те най-добри микровълнови фурни Midea на годината

LG MW-23R35GIB

LG MW-23R35GIB

Микровълнова фурна LG MW-23R35GIB с работна камера от 23 литра. Стойката под грамофона има 6 въртящи се крака, вместо 3, както обикновено, така че грамофонът е по-стабилен и може да се зарежда с храна с тегло до 2 кг. Микровълнова мощност - 1000 W. Тегло - 9,4 кг. Изработен в черно.

Широка гама от автоматични програми: 4 цикъла на размразяване на инвертора - месо, домашни птици, риба, хляб. Още осем - за приготвяне на замразени храни (например закупени от магазина готови ястия като „затоплени и изядени“). Съществуват и автоматични режими за печене и печене, автоматично меню на популярни ястия (борш, елда каша, месо и други). Има режими за омекотяване и топене на храни, дори за бавно готвене (кисело мляко) и поддържане на храната топла. Вратата се отваря с дръжка.

Ползи:

 1. Добро качество на изграждане.
 2. Опора на въртящия се диск има 6 въртящи се крака.
 3. 22 режима на автоматично готвене и 4 режима на автоматично размразяване.
 4. Бързо и равномерно загряване или размразяване.

Недостатъци:

 1. Дълъг неприятен звук в края на готвенето.
 2. Часовникът замъглява на екрана. Таймерът за готвене не се показва правилно.

Смятам я за една от най-добрите. Тя има богат набор от функции - до 22 режима на готвене. Направен е в красив черен цвят, има малки размери и тегло, включена е книгата с рецепти за вкусни ястия. Моделът няма функция грил, но предимствата му покриват всички недостатъци. Цената е 10 000 рубли, което е по-високо от това на конкурентите му. Именно цената кара потенциалния купувач да обърне внимание на други модели в ценовия сегмент. Но моделът си струва парите, похарчени за него.

Вижте също - 5 от най-добрите микровълни на LG на годината

Electrolux EMM 20000 OC

Electrolux EMM 20000 OC

Микровълнова фурна Electrolux EMM 20000 OC с обем 20 литра. Вътрешно покритие - емайл. Изработен в оригиналния цвят - крем с бронз. Отваря се с дръжка. Той има 5 нива на мощност с най-висока стойност от 700 вата. Има режим на размразяване.

Ползи:

 1. Красив дизайн.
 2. Лесно за поддържане.

Недостатъци:

 1. Малък набор от програми.
 2. Ниска мощност.
 3. Липса на скара.
 4. Много тегло.

Този модел не се откроява с нищо друго освен дизайн. Тя има малък набор от програми, малка мощност, много тегло. 9000 стр. - неразумна цена, но техниката е брандирана. Бих ви посъветвал да разгледате други опции.

Вижте също - 8 най-добри вградени микровълнови фурни според отзивите на клиентите

3125 0


Съветваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите