У дома Как да изберем Малки домакински уреди ТОП 5 най-добри ютии Sinbo по отзиви на клиентите

ТОП 5 най-добри ютии Sinbo по отзиви на клиентите

Sinbo произвежда продукти и услуги в областта на малките домакински уреди от 1983 г. Повече от 500 артикула стоки и дистрибутори в 70 страни по света. Ютията Sinbo са много популярни сред купувачите, тъй като принадлежат към бюджетния сегмент от малки домакински уреди, като същевременно имат всички модерни и необходими функции за домакините. Съставихме рейтинг на най-добрите модели на годината въз основа на експертното мнение и отзивите на клиентите.

ТОП 10 най-добри ютии с Aliexpress 2019

Sinbo SSI-6601

Sinbo SSI-6601

В самото начало на класацията има популярен модел от производителя, който има само основните технически характеристики, които ще са достатъчни за обикновеното гладене:

 • мощност на нагревателя: 2,2 kW;
 • работна повърхност (материал): керамично разпръскване;
 • механично пръскане на вода: да;
 • непрекъснато парене: да;
 • регулатори: ръчно регулиране на силата на подаване на пара.

Благодарение на керамичната подметка и ниското тегло, желязото се плъзга лесно върху почти всяка тъкан, като не оставя лъскави следи или вдлъбнатини върху мекия материал. Наличието на постоянно подаване на пара и ръчното му регулиране позволява на ютията да изглади дори и най-невъзпитаните гънки. Захранващият кабел е прикрепен към шасито с шарнирна връзка.

Сред недостатъците може да се отбележи характерната крехкост, присъща на всички керамични покрития. Трябва да използвате ютията много внимателно, за да не се образуват пукнатини, което може значително да влоши качеството на гладенето.

Вижте също - Кое желязо е най-добро за домашна употреба

Sinbo SSI-6611

Sinbo SSI-6611

С едва забележима разлика в цената от предишния модел, тази ютия има много полезни функции, които разширяват нейния обхват. Спецификациите са следните:

 • отоплителна мощност на подметката: 2,2 kW;
 • материал за подметка: тефлоново покритие;
 • механична пръскачка на водата: да;
 • постоянно подаване на пара през работната повърхност: да;
 • регулатори: ръчно регулиране на силата на парата;
 • допълнителни опции: подаване на пара във вертикално положение, усилване с пара, изключване при достигане на желаната температура, защита от капки.

Парата в изправено положение ще бъде полезна за тези, които удобно гладят тежки неща (като якета и палта) в изправено положение, без да ги поставят на масата. За да се предотврати изтичане на вода при завъртане на ютията, е осигурена система против капене. Автоматичното изключване на ютията ви позволява да поддържате необходимата температура на подложката, като същевременно спестявате значително количество енергия.

От недостатъците купувачите отличават малък резервоар за вода, съответно голям разход на вода по време на интензивно гладене. Ако е необходимо да се гладят големи количества смачкани дрехи, резервоарът ще трябва да се напълни няколко пъти.

Вижте също - Направи сам ремонт на желязо: разглобяване и ремонт

Sinbo SSI-6613

Sinbo SSI-6613

Това желязо вече е повлияно от по-глобални промени в техническата част, които дадоха възможност за повишаване на неговата производителност в сравнение с по-младите модели. Параметрите на устройството са както следва:

 • мощност на нагревателя: 2,4 kW;
 • материал на работната повърхност: керамично пръскане;
 • механично пръскане на влага: да;
 • непрекъсната пара: да;
 • регулатори: ръчно регулиране на парата;
 • допълнителни функции: вертикално подаване на пара, самопочистване с пара от мащаба.

Увеличаването на отоплителната мощност с 0,2 kW помогна значително да се увеличи скоростта на нагряване на керамичната плоча до желаната температура. Към допълнителните функции е добавен удобен режим на самопочистване, който чрез подаване на значително количество пара през дупките в подметката ви позволява да премахнете замърсяванията, които пречат на нормалната работа на ютията. Ако в други модели това трябваше да се извърши ръчно, като се използват специални химикали, тук процесът беше опростен и автоматизиран максимално.

Като недостатъци купувачите отбелязват лаконичен, незабележим дизайн и трептящ индикатор за отопление вместо постоянен блясък. Някои модели имат лошо плъзгаща се подметка, поради което при прегледи и прегледи потребителите препоръчват да проверят този параметър веднага след покупката и, ако е необходимо, да заменят ютията на друг.

Вижте също - Как да премахнете железни следи от дрехите?

Sinbo SSI-2899

Sinbo SSI-2899

Следващият модел на ютията също получи малка разлика в цената от своя предшественик, докато техническите характеристики останаха практически непроменени, може да се каже, дори и бюджет:

 • мощност на единствен нагревател: 2,2 kW;
 • материал на подметката: керамично нанасяне на прах;
 • водна пръскачка: да;
 • постоянно подаване на пара през работната повърхност: да;
 • регулатори: механично регулиране на силата на парата;
 • допълнителни опции: вертикално подаване на пара, усилване с пара, самопочистване на работната повърхност от мащаб.

Основната промяна в този модел беше внедряването на по-модерен дизайн, отсъствието на което преди това беше отбелязано като недостатък от купувачите при по-младите модели. Също в техническите спецификации производителят посочва наличието на три температурни режима. Оборудването с по-модерен нагревател направи възможно връщането на мощността до нивото на бюджетните модели, докато качеството и скоростта на отопление не пострадаха по никакъв начин.

Като недостатък потребителите отбелязват добре познатата крехкост на керамичната подметка, която може да се напука от небрежно боравене.

Като цяло моделът е признат избор от купувачите на много търговски етажи въз основа на съотношението цена / качество и се закупува в големи количества.

Вижте също - Кой параход за дрехи и завеси да изберете?

ТОП 10 най-добри ютии с Aliexpress 2019

Sinbo SSI-6615

Sinbo SSI-6615

Един от най-скъпите модели на този производител, практически не се различава от своите предшественици, има точно същите технически характеристики и набор от допълнителни функции:

 • отоплителна мощност на подметката: 2,2 kW;
 • работна повърхност: керамично пръскане;
 • механично пръскане на вода: да;
 • постоянно подаване на пара: да;
 • регулатори: механично регулиране на подаването на пара;
 • допълнителни функции: вертикална пара, усилване с пара, самопочистване с пара от мащаба.

Моделът е един от най-новите в линията и е с най-модерен дизайн, положението и формата на превключвателите са променени за по-голяма лекота на взаимодействие. За такава цена липсва автоматично регулиране на силата на подаване на пара, но тя се компенсира от информационен ръчен регулатор.

Като недостатък някои потребители, особено жените с дълги нокти, отбелязват актуализираното подреждане на превключвателите. С активно гладене ноктите могат да се придържат към меки превключватели, като постоянно нарушават зададеното отопление и подаване на пара.

Понякога има дефект под формата на теч, когато моделът е обърнат с главата надолу. И въпреки че, съгласно информационния лист, защита от изтичане в тази позиция не е осигурена, това обикновено показва лоша херметичност на резервоара за вода.

Вижте също - Преглед на ютията с парогенератор MIE Bravissimo

Вижте също:

1003 0


Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите