У дома Как да изберем Малки домакински уреди Преглед на парното желязо MIE Bravissimo

Преглед на парното желязо MIE Bravissimo

Представяме ви преглед на парогенератора MIE Bravissimo. Проучихме техническите характеристики на устройството и го тествахме върху различни видове тъкани. От този преглед ще разберете колко добре моделът MIE Bravissimo се справя със счукано пране и дали си струва да купите това устройство за домашна употреба.

MIE Bravissimo се продава под марката OEM MIE. тази марка има добра репутация у нас. MIE продава качествени домакински уреди на пара от Италия в различни ценови категории. От отзивите на клиентите във форумите научихме, че MIE предоставя гаранция за всичките си продукти, а също така разполага с модерна и достъпна услуга.

ТОП 10 най-добри ютии с Aliexpress 2019

Външен вид

Моделът MIE Bravissimo се състои от желязо и парогенератор, които са свързани чрез маркуч. Устройството е изработено в черни и оранжеви цветове. Той е компактен и мобилен. Дизайнът на MIE Bravissimo е обмислен до най-малките детайли, така че устройството ще се побере във всеки апартамент.

Разликата между MIE Bravissimo и други устройства

 • Мощен усилване с пара (до 5,5 бара)

Steam boost е мощен и кратък изблик на пара. Това е периодът, през който устройството глади възможно най-ефективно. Всички трудни гънки могат да бъдат елиминирани с мощно усилване на парата. След изхвърляне на пара уредът се нуждае от известно време, за да може налягането отново да се увеличи. Докато чакаме следващото увеличаване на парата, изглаждаме останалата част от продукта.

Колкото по-голямо е усилването на парата, толкова по-бързо и по-дълбоко парата прониква в тъканните влакна. Тоест, MIE Bravissimo перфектно ще се справи дори с пресушена тъкан.

 • Система против капки

Благодарение на това допълнение, появата на излишна влага на повърхността на желязото е изключена. Няма да оставяте мокри петна по време на процеса на пара.

 • Обем на резервоара

Отделението за вода побира 1,1 литра, което ви позволява да гладите, без да спирате за 30 минути.

 • Система за подаване на желязо

Ако не сте успели да изгладите всички неща за половин час, тогава просто добавете вода в резервоара. Това може да се направи директно по време на работа на парогенератора, без да се чака да изстине.

 • Автоматична настройка

Мощността в парогенератора се регулира автоматично. На контролния панел има два индикатора: устройството е включено и парата е готова.

 • Система за генериране на пара на котела

Резултатът от гладенето с помощта на бойлер със система за генериране на пара винаги е по-добър и по-ефективен. За разлика от гравитационните уреди, в котелните устройства парата прониква дълбоко във влакната на тъканта и ги изправя.

 • Вертикално задушаване

Благодарение на мощния поток от пара, желязото може да парно нещата директно върху закачалката. Не е необходимо да изваждате продукта и да го поставяте върху дъската за гладене - това спестява време.

Вижте също - Кое желязо с парогенератор е по-добре да изберете?

Онлайн рецензии

Преди да тестваме устройството, четем отзивите на клиентите.Нямаше отрицателни отзиви на уебсайта на производителя, затова проучихме форуми и уебсайтове на независими магазини. Почти никога не откриваме отрицателни коментари. Купувачите са доволни от съотношението цена / качество на устройството.

Както се оказа, моделът MIE Bravissimo зае първо място сред ютии с парогенератор през 2016 година.

Ето преглед на ютията с парогенератор MIE Bravissimo от видео блогър Дария Трофимова

Тестване на устройството

Първото нещо, което искам да отбележа, е удобното тегло на ютията с парогенератор. Може лесно да се постави на всяко удобно за вас място. Решихме да опитаме да гладим устройството във функционалната дъска за гладене MIE Gamma.

Моля, обърнете внимание: ако вече имате дъска за гладене с някои функции, след това, комбинирайки я с модела MIE Bravissimo, ще получите истинска система за гладене!

Подметката е изработена от високо полирана неръждаема стомана. Може да се използва както в режим на пара, така и в режим на сухо гладене.

Гладихме няколко неща от различни видове плат и сме готови да споделим резултатите с вас:

 • дънки

MIE Брависимо лесно се справи с доста груба кърпа. Изгладихме продукта с нагрятата подметка на ютията и няколко пъти включихме режима на пара (за да премахнем дълбоките гънки).

 • Хавлиена кърпа

Сгънахме кърпата 2 пъти (оказа се 4 слоя) и се опитахме да я изпарим в тази форма. Мощна струя пара проникна в няколко слоя тъканта и кърпата се изглади за секунди.

 • Копринена блуза

Лесно е да съсипете блуза, тъй като коприната е нежна материя, която се нуждае от специални грижи. Включихме режима на пара и поставихме продукта в ред, без да го докосваме с желязната подметка. Резултатът надхвърли всички очаквания: блузата се изглади за няколко секунди.

 • Тениска

Установихме, че нещата се гладят перфектно на дъската за гладене. Остава да видим как MIE Брависимо се справя с вертикално задушаване. Запарихме тениската, без да я сваляме от закачалката. Резултатът ни зарадва, но гладенето на всичките ви неща по този начин ще бъде по-малко удобно.

Можете да сравните получените резултати с тестването на устройството от Nina Green

Резултати от тестване на ютията с парогенератор MIE Bravissimo

Отне ни около 5 минути, за да гладим 4 продукта. Обикновено желязо през това време би се справило само с един продукт. Трябва да се отбележи, че устройството перфектно изпарява както хоризонтално, така и вертикално. Ако спешно трябва да излезете от къщата, а нещата не се гладят, тогава не е необходимо да излагате дъската за гладене. Просто включете MIE Bravissimo и разопаковайте дрехите директно върху закачалката.

ТОП 10 най-добри ютии с Aliexpress 2019

Друго предимство на ютия с парогенератор е способността да се отървете от миризмата. Ако сте носили ризата си само веднъж, няма нужда да я перете. Просто почистете повърхността с пара, като обърнете специално внимание на подмишниците. Това ще запази ризата без мирис и ще й придаде свеж вид.
Докато работихме с MIE Bravissimo, открихме един малък недостатък. По навик искам да сложа ютията върху повърхността на дъската за гладене, но това е невъзможно. На парното генератор има специално място за ютията. Това е малък минус и въпрос на навик.

заключения

Парен ютия MIE Bravissimo е мощно и дълготрайно устройство. Това ютия с парогенератор е идеално в съотношението цена - качество, има отлични технически спецификации и с право се превърна в лидер сред ютии с парогенератор през 2016 година. Определено препоръчваме MIE Bravissimo за домашна употреба.

Вижте също:

3732 3

3 мисли за „Преглед на ютията с парогенератор MIE Bravissimo“

 1. Оксана:

  Видях преглед от Даша Трофимова и се запалих с тази пара. Ушите на мъжа ми бръмчеха, в крайна сметка той го купи за мен. И колко по-лесно и по-бързо е за тях да гладят всичко. Наистина висококачествено и мощно устройство, спалното бельо се пробива с пара на няколко слоя и кърпите също. Е, плюс убива бактериите, също важен момент IMHO. Справя се без преувеличение с всякакви гънки, върху най-сложните материи. Съпругът ми и аз имаме много предмети от бельо, само с този пароген могат да бъдат приведени в представителен вид, обикновен ютия не може да се справи с тази задача. Като цяло съм много доволен от покупката, съветвам ви да разгледате по-подробно този модел.

 2. Янина:

  Просто обожавам Миа. Служителите ми подариха такъв пароген на работа за годишнината, за което съм толкова благодарен. Много готино устройство, което ви позволява да спестите време и нерви, когато гладите много неща от различни видове тъкани. Стилен, лесен за използване и върши добре работата си.

 3. Ирина:

  И по мое лично мнение и опит от употреба, MIE Брависимо е номер 1 във всички оценки. Компактен, красив и мощен. Гладете нещата доста лесно и бързо, обемът на резервоара ми е достатъчен за около 30-40 минути работа. Ютията е удобна за работа, лесно се плъзга върху тъканта, има автоматично регулиране на мощността. Ютията е доста проста, без никакви звънци и свирки, но ми харесват резултатите от нейната работа и затова я възхвалявам.


Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини според отзивите на клиентите