Revyline RL 210 VS B.Well WI-911

Първата мисъл, която идва на ум повечето от тези, които виждат участниците в нашия преглед: те са подобни. Въпреки факта, че преносимият иригатор Revyline RL 210 е разработен у нас, а B. Well WI-911 в Швейцария, не само външно, но и функционално, и двата модела са подобни, като роднините. Това се обяснява с факта, че техните дизайни могат да бъдат наречени стандартна класика, а устройствата са в една и съща ценова категория. С течение на времето се разработи "идеалният" дизайн на преносими иригатори, който увеличава максимално ергономичността и контрола. Това са участниците в нашия преглед. Резервоари с течност, наподобяващи капеща капка дебела меласа, са разположени на гърба на корпусите. Контролните панели са разположени от предната страна. По този начин, държейки иригатора в дланта си, е удобно да контролират свободния си палец. За да видите характеристиките на всеки модел, трябва да ги опознаете по-добре.

Преносим иригатор Revyline RL 210

Revyline RL 210

Продуктите на местната компания Revyline като правило се открояват сред конкурентите с оригиналните си решения, новите модни чипове и иновативните технологии. Но при разработването на RL 210, разработчиците, струва ни се, решиха да демонстрират ангажираност към традиционните решения и да създадат евтин класически иригатор с атрактивни технически възможности и модерен дизайн. И успяха. Компресорът на устройството има мощност, способна да създаде максимално налягане на водния поток от 700 kPa, което е извън силата на много конкуренти. Честотата на пулса може да бъде до 1800 движения в минута. Устройството е лесно и лесно за работа. Един бутон е отговорен за включването и изключването на захранването, а вторият - за избор на режим. Напоителят има три режима на работа: нормален, мек и пулсиращ. Изборът им се сигнализира от светлинните индикатори, разположени под бутона.

За захранването е отговорна батерия с капацитет 1400 mAh, за зареждане на която има специално зарядно устройство, оборудвано с USB порт и кабел. Батерията може да се зарежда както от домакинска електрическа мрежа, така и от всяка работеща електронна джаджа, оборудвана с USB връзка.

Включени са две стандартни дюзи и специален калъф за съхранението им, както и траен калъф за пътуване, който предпазва устройството от повреди и замърсяване по пътя и по време на съхранение.

По време на работа Revyline RL 210 се показа достойно: мощно и уверено изхвърли плаки и хранителни микрочастици от всяка част на повърхността на зъбите, както и области между зъбите. Отличен евтин протектор на устната кухина срещу бактерии, не само у дома, но и при пътувания и командировки.

Вижте също:

Преносим иригатор B.Well WI-911

B.Well WI-911

Напоителят B.Well WI-911 е функционален, има добри технически възможности и въпреки възрастта си има „младежки” вид.

Максималното налягане на течността, на което B.Well WI-911 може да достигне, достига 620 kPa. Нивото не е най-високото, но е достатъчно за качествено почистване на устната кухина от бактериална плака. Подобно на Revyline RL 210, швейцарците могат да работят в три режима: нормален, мек и пулсиращ. Устройството е снабдено с вграден таймер, който автоматично изключва иригатора след две минути работа.

Батерията се зарежда от мрежата чрез стандартно зарядно устройство. Включва две стандартни глави за смяна на четките за редовно почистване с пръстени от различни цветове. Фирмата дава при закупуване на удобен калъф за пътуване за транспортиране и съхранение.

Напоителят е удобен за използване. Специалният оребрен модел в горната част на резервоара за течност помага да се държи кутията дори на влажна длан. Контролите са прости и логични: бутонът за захранване и бутона за превключване на режим. Светлинните индикатори, разположени на панела, показват избрания режим на работа.

Спецификации

Характеристика Revyline RL 210 B.Well WI-911
Минимално ниво на налягане на течността, kPa 210 275
Максимално ниво на налягане на течността, kPa 700 620
Обем на резервоара, мл 150 150
Честота на пулсация, в минути

 

1 400 – 1 800 1 600
Брой режими 3 3
Стенен монтаж

 

Не Не
Брой прикачени файлове в комплект, бр. 2 2
Зареждане на акумулатор От мрежата, през USB порта От мрежата
Размери, мм 196 x 75 x 65 195 x 70 x 55
Изградете държава Китай Китай
Страна производител Русия Швейцария
гаранция 2 години Една година
цена, търкайте. 2 900 2 490

заключение

Revyline RL 210 VS B.Well WI-911

Проучвайки техническите и функционалните възможности и тествайки моделите, можем да направим следните изводи.

И двата модела могат да работят в три режима, имат подобно оборудване и са в една и съща ценова категория. Въпреки че иригаторите са разработени в различни страни, и двата се произвеждат и сглобяват в Китай.

Revyline RL 210 е в състояние да създаде по-мощен поток от воден поток (700 kPa срещу 620 за B.Well WI-911). И това е най-важният показател, който характеризира ефективността на иригатора.

Revyline RL 210 има по-модерна система за зареждане на батерията - не само от електрическата мрежа, но и чрез USB връзка.

Revyline предоставя две години гаранционно обслужване на своя модел, B.Well само една година.

Вижте също:

1015 1

Една мисъл за „Revyline RL 210 VS B.Well WI-911“

  1. Екатерина:

    И аз просто имам B.Well и съм много доволен от него. Отнема много време за зареждане, около 2 месеца, 2 дюзи са включени, но можете да закупите допълнителни отделно. Не купих, нямах нужда. Купих един за приятел като подарък, само актуализиран модел с увеличен резервоар.


Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите