Revyline RL600 VS Waterpik WP450

Днес в нашия преглед се срещнаха представители на две поколения преносими иригатори: American Waterpik WP450, ветеран от борбата за чистота на устната кухина, и младият Revyline RL600, които вече успяха да се представят на пазара и успяха да заемат достойното си място на рафтовете на магазините. Сравняването на два модела от една и съща категория продукти не е опит да се докаже, че единият от тях е по-добър или по-лош от другия. По-скоро това е възможност да се покаже, че два подобни модела имат свои собствени характеристики, които за някои може да не са много важни, но за други - решаващи при покупката.

Преносим иригатор Revyline RL600

Преносим иригатор Revyline RL600

Един поглед е достатъчен, за да разберем, че имаме модерен модел, който се превърна не само в успешно решение не само за дизайнерите, но и за инженерите. Контролният панел на иригатора е малък, стилно очертан с декоративна тапицерия. В горната част има два големи бутона: единият е отговорен за захранването на устройството, вторият ("M") - служи за превключване на нивата на налягане, а също и за активиране на режима "Масаж" - просто натиснете и задръжте бутона за 2-3 секунди. Много стационарни иригатори не могат да се похвалят с възможността за работа в режим на масаж, това е предвидено в RL600. Когато този режим е включен, естеството на водния поток се променя - по време на всеки импулс на потока нивото на налягането му се променя. Поток вода има компресивен, а след това и декомпресивен ефект върху венците. Стимулира се кръвоснабдяването, активират се метаболитните процеси в меките тъкани.

За режима на почистване има три нива на налягане (ниско, средно, високо). Изборът на ниво се индикира с индикаторни лампи на контролния панел. Напоителят помни нивото и, когато се включи отново, работи в режим, който е бил последният, когато е изключен.

Нивото на течността на течността, на което Revyline RL600 е способна, е 827 kPa. Не всеки стационарен иригатор е способен на това. Резервоар с течност с форма на капка 200 ml е разположен на задната повърхност на корпуса.

Напоителят е оборудван с вградена батерия с капацитет 1400 mAh, която може да се зарежда както от електрическата мрежа, така и от друго електронно устройство през USB порта.

В основната конфигурация четири взаимозаменяеми дюзи:

  • Стандартен (2 бр.) - предназначен за редовно почистване;
  • Ортодонтски - осигурява грижи за брекети и други ортодонтски структури;
  • Накрайникът за грижа за имплантатите ви позволява да премахнете плака и хранителни частици от зоните на контакт на имплантите с венците.

Напоителят е съвместим с всички дюзи Revyline Type A.

Вижте също:

Преносим иригатор Waterpik WP450

Преносим иригатор Waterpik WP450

WaterPik е най-старата компания на пазара за оборудване за орално напояване. Повече от половин век неговите продукти се доставят по целия свят. Тази слава позволява не само да се поддържат високи продажби, но и да се поддържат високи цени.Waterpik WP450 е значително по-скъп от партньора си в днешния преглед.

Калъфът на модела има класически форми - удобно стеснено пространство за държане в ръката и разширена долна част с резервоар. Контролите са разположени на предния панел. Това са два плъзгащи превключвателя: единият е за включване на захранването, вторият е за избор на режими. Два режима.

Пълното зареждане на батерията позволява на устройството да работи до две седмици, ако го използвате два пъти на ден в продължение на две минути. Зареждане от променливотоковата мрежа през специално зарядно устройство, което е включено в иригатора.

Максималната мощност на воден поток е 520 kPa. По днешните стандарти не много, но това е достатъчно за достатъчно ефективно почистване на устната кухина от плака.

Приятен бонус за закупуване на това устройство са четири взаимозаменяеми дюзи, които ви позволяват да използвате иригатор за решаване на различни хигиенни проблеми. Стандартният накрайник се използва за ежедневно почистване, ортодонтският накрайник е незаменим за грижите за брекети и други ортодонтски устройства, специалната дюза за грижа за имплантите ще поддържа проблемните зони на венците чисти, а накрайникът на езика ще премахва неприятните миризми и бактериалните отлагания.

Сравнение на технически характеристики

Характеристика Revyline RL600 Waterpik WP450
Минималното ниво на налягане на течността, kPa 413 200
Максималното ниво на налягане на течността, kPa 827 520
Обем на резервоара, мл 200 210
Честота на пулсации, за минути

 

1 400 – 1 600 1 400
Брой режими 4 2
Стенен монтаж

 

Не Не
Броят на дюзите в комплекта. 4 4
Зареждане на акумулатор От мрежата От мрежата
Размери, мм 220 x 80 x 70 225 x 95 x 70
Изградете държава Китай Китай
Страна производител Русия САЩ
гаранция 2 години 2 години
цена, търкайте. 4 200 4 900 – 5 450

Възможността да се сравняват техническите характеристики на моделите е най-добрият начин да се избегнат субективни оценки и да се изправите на едно от участниците в прегледа. Но най-добрият начин да изберете е и остава мнението на купувачите, така че елате, вижте, купете.

Вижте също:

4731 0


Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите