У дома Отзиви Преглед на робота прахосмукачка Kitfort KT-545

Преглед на робота прахосмукачка Kitfort KT-545

Модел KT-545 - Робот прахосмукачка тип Kitfort, New In година. „Чипът“ на устройството е Wi-Fi управление чрез приложението на смартфон. Можете да включите устройството, да настроите захранването, да изберете режима на работа, да изпратите за зареждане или да видите картата за почистване от всяка точка на света. Вградената функция за съхраняване на места за почистване е карта на стаята. Той се показва в мобилното приложение. Подробности за характеристиките и характеристиките на тази джаджа ще разкажа в рецензията.

baner_ali_white

Външен вид

Kitfort CT-545

Устройството е с кръгла форма в класически дизайн. Калъфът е изработен от твърда пластмаса в черно, малки размери. Роботът може да почиства под дивани, други мебели. В горната част има един голям бутон за стартиране на офлайн режим на почистване. Малко по-високо в линията са LED индикатори, показващи състоянието на устройството, наличието на Wi-Fi мрежа и зареждането на батерията. От всяка страна е защитна броня със сензори, монтирани върху нея, отговорни за защита от сблъсъци с предмети. От друга страна има отвори за изпускане на входящия въздух, бутон за изключване на контейнера за боклук или резервоар за вода. И конектор за свързване на робота към 220 волтова мрежа чрез захранващ адаптер. Отдолу монтираните сензори за разлика във височината, които предотвратяват падането на робота от стълбите, определят височината на препятствията. Работната предавка е интегрирана - две задвижващи колела, въртяща се ролка, отделение за батерии. В центъра е инсталирана турбо четка.

оборудване

Kitfort CT-545

Устройството се доставя в обикновена картонена кутия. Вътре, с изключение на прахосмукачката:

 1. Дистанционно управление с комплект батерии.
 2. Турбо четка.
 3. Два комплекта странични четки.
 4. Контейнер за боклук
 5. Два филтъра.
 6. Захранващ адаптер за зареждане на прахосмукачката от електрическата мрежа.
 7. Замяна на фин филтър.
 8. Подвижно устройство за мокро почистване.
 9. Четка с резачка.
 10. Упътване.
 11. Салфетка за измиване.

Комплектът е значителен, особено в сравнение с други модели. Производителят добави в допълнение към стандартния комплект резервен филтър, захранващ адаптер, салфетка за почистване.

Функционалност

Kitfort CT-545

Устройството има 3 режима на работа:

 1. Автономно: премахва наличната зона и след края на цикъла автоматично се връща в основата за презареждане.
 2. Местно: почиства малка мръсна зона до един метър около периметъра. Роботът събира боклук в ъглите, по стените и мебелите.
 3. Силен режим: за почистване на силно замърсени зони по време на почистване в автоматичен режим. Активира се чрез двукратно щракване върху бутона „Автоматичен режим“. Прахосмукачката ще увеличи мощността на засмукване, без да прекъсва почистването.

Вакуумната четка е включена в обхвата на доставката на прахосмукачката за ефективно почистване на твърди и килими. Тя вдига купчината, мете прах, конци, коса, коса за домашни любимци и малки отломки изпод нея. При почистване на твърди повърхности (ламинат, линолеум, плочки, паркет и др.)и др.), турбо четка, като метла, изхвърля събрания боклук в прахоуловител, чийто обем е 600 мл. Страничните четки (включени в доставката) са необходими за почистване на трудно достъпни места. Те почистват всички видове замърсявания в ъглите, около мебелите, покрай дъските и рамките на вратите. Всмуканият от прахосмукачката въздух заедно със събрания боклук влиза в контейнера, където преминава през два филтъра. След двойно почистване въздухът излиза 99,9% чист. Ако трябва да направите мокро почистване, трябва да замените торбата с прах с резервоар за вода от 300 мл, да фиксирате кърпа от микрофибър (също включена в доставката). Пералното устройство се състои от два контейнера: единият за вода, другият за боклук, събран от въртяща се турбо четка. Платът се овлажнява автоматично от работата на магнитните клапани, разпределяйки количеството течност. Вместо вода може да се изсипе сапунен разтвор в контейнер с течност. Важна „характеристика“ на устройството са три метода за управление:

 1. Бутоните на самата прахосмукачка.
 2. Дистанционно.
 3. Чрез приложението Smart Life на вашия смартфон.

Прахосмукачката има вградена батерия с капацитет 2500 mAh - това е много добър индикатор. Времето на работа с пълна батерия е 100 минути. За пълно зареждане на батерията са необходими 5 часа. Когато работата не вдига много шум, тази цифра не надвишава 50 dB. Това е прахосмукачка с функция да запомня местата, където е била почистена. Устройството изготвя карта на стаята, показва я в мобилно приложение: можете дистанционно да оцените текущото почистване на стаята.

baner_ali_white

Предимства и недостатъци

Ползи:

 1. Красив дизайн.
 2. Голям обхват на доставка.
 3. Управление на Wi-Fi устройства чрез приложението Smart Life на смартфон.
 4. Капацитетна батерия.
 5. 3 режима на работа.
 6. Автоматично намокряне на кърпичките по време на мокро почистване.

Недостатъци:

 1. Висока цена.
 2. Малък капацитет за боклук и вода.
 3. Зареждането на батерията отнема много време, след като бъде напълно разредено.
 4. Контролът чрез дистанционното управление е неточен, по-удобен е чрез приложението.
 5. Батериите за дистанционното не са включени, въпреки че инструкциите казват, че трябва да бъдат.
 6. Навигацията не работи добре.

присъда

Kitfort пусна много добър модел прахосмукачка, Производителят се погрижи за качеството на устройството, комплекта за доставка, който е доста голям в сравнение с други модели. Много ми хареса неговата функционалност, особено възможността за управление чрез приложението Smart Life на смартфон, а чрез приложението устройството се контролира по-добре, отколкото от дистанционното управление. Устройството е оборудвано с батерия с добър капацитет, но времето за работа е само 100 минути и това не е достатъчно, за да премахнете дори тристаен апартамент. При по-евтините модели автономността е с порядък по-висока. Пълното зареждане на батерията трае цели 5 часа, което е твърде дълго. Не харесвах навигацията, която беше толкова широко рекламирана. Прахосмукачката често не следва даден маршрут, нанася удари по предмети, като понякога оставя дори следи. Мисля, че цената на прахосмукачка е малко завишена. Това е модерно технологично и функционално устройство, но има още много да се фиксира в него, въпреки че въпреки това има ясно повече плюсове в него, отколкото минуси. На портала на Yandex. Пазарен 93% от потребителите препоръчват този продукт.

437 0

Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите