У дома Отзиви Преглед на роботизираната прахосмукачка Polaris PVCR 0930 SmartGo

Преглед на роботизираната прахосмукачка Polaris PVCR 0930 SmartGo

Polaris PVCR 0930 SmartGo - предназначен за сухо и мокро почистване. Моделът за кратък период от време успя да заеме достойното си място сред останалите роботизирани прахосмукачки. Той има 5 режима на работа, добра филтрираща система, батерия с голям капацитет, дистанционно управление, навигационна система, много полезни функции и свойства. Подробности за характеристиките на приспособлението, неговите характеристики, ще разкажа в рецензията.

baner_ali_white

Външен вид

Polaris PVCR 0930 SmartGo

Корпус PVCR 0930 SmartGo, изработен от високоустойчива пластмаса, изработен в красив черен цвят. Поради малкия си размер устройството лесно попада на труднодостъпни места, премахва натрупаната мръсотия и прах оттам.

В горната част са контролните бутони и LCD екрана. Страна - броня с пружина с гумирана защитна подложка, гнездо за закрепване на мрежов адаптер, бутон за включване / изключване на устройството. Отдолу - две задвижващи колела отстрани, предна въртяща се ролка, място за автоматично зареждане на прахосмукачката на докинг станцията, две странични четки, централна турбо четка, капак на батерията, сензори за разлика във височината, зона за закрепване на парцали от микрофибър. В краищата на устройството има три сензора за разлика във височината: благодарение на тях прахосмукачката-робот може да избегне падането от стъпалата.

оборудване

Polaris PVCR 0930 SmartGo

Робот прахосмукачката се доставя в обикновена картонена кутия, вътре в която има още една в ярка корпоративна опаковка. Тя изобразява самото устройство, има кратко описание на неговите характеристики и функции. В допълнение към самия робот, пакетът включва:

 1. Дистанционно.
 2. Две резервни странични четки.
 3. Централна турбо четка.
 4. Четка за събиране на прах.
 5. Док за зареждане
 6. Резервни филтри + HEPA филтър.
 7. Салфетки за почистване.
 8. Упътване.

Комплектът за доставка е достатъчно голям, само малка част от производителите могат да се похвалят с такъв комплект.

Функционалност

Polaris PVCR 0930 SmartGo

Двете основни функции, които са включени в роботизираната прахосмукачка Polaris PVCR 0930 SmartGo, са сухо и мокро почистване. Начини на почистване на повърхността: автоматично, в спирала, по протежение на стените, с навигация, увеличаване на смукателната мощност „Максимум“. По време на почистването, страничните остриета събират боклука до центъра, където се хваща от основната четка с гумирани ребра. След това той влиза в контейнера, където се забавя от мрежести и пенести филтри, а най-малките прахови частици се задържат от HEPA филтъра. За мокро почистване напълнете контейнера с вода. Иновативната технология за водоснабдяване SmartDrop осигурява равномерно намокряне на микрофибърни парцали, което елиминира образуването на локви, докато роботът се движи. Устройството може да се почиства както на твърди повърхности, така и на килими с къси купчини. Обемът на резервоара за прах е 0,2 l. Когато почиствате килими с ниска купчина, трябва да премахнете страничните четки, за да не ги счупите. Мокрото почистване е допустимо само върху твърди повърхности, които са устойчиви на влага. Обемът на отделението за вода е 0,3 литра.Използвайки бутона на дистанционното управление с икона под формата на вентилатор, можете да изберете нивото на водния поток от контейнера. Можете да стартирате почистващия робот от контролния панел или от дистанционното управление. Потребителят разполага с няколко програми за почистване, възможност за задаване на началното време за почистване за цялата седмица с планиране.

Навигационният режим се активира от бутон с икона под формата на зигзаг. Устройството започва да се движи по успоредни линии и, използвайки технологията GyroInside, автоматично определя остатъка от незачистената зона. Натискането на бутон на дистанционното управление с икона на вентилатора включва режим Максимален и мощността на засмукване се увеличава. Програмата "Локално почистване" се стартира от бутон с икона под формата на спирала. Този режим се използва за почистване на особено замърсена зона. За да възстановите реда „По стените“, трябва да кликнете върху съответния бутон на дистанционното управление.

Ако батерията се изтощи по време на почистване, роботът автоматично ще се върне в базата. Ако е необходимо, можете да го изпратите до основата, като натиснете специален бутон. Капацитетът на батерията е 2600 mAh, пълният й заряд е достатъчен за 130 минути автоматично почистване, пълното зареждане на батерията продължава 300 минути. Това е много добър показател: за повечето модели с идентична батерия времето за зареждане отнема 500 минути.

Предимства и недостатъци

Ползи:

 • Красива гледка.
 • LED дисплей
 • Бързо зареждане на батерията.
 • Дистанционно.
 • Голям обхват на доставка.
 • GyroInside Technology.
 • SmartDrop технология.
 • 2 нива на филтрация.
 • Индикатори за зареждане и пълнене на торбата с прах.

Недостатъци:

 • Средното ниво на шума.
 • GyroInside технологията често се срива.
 • Малки обеми контейнери за прах и вода.
 • Висока цена.
 • Лошо управление от дистанционното управление.

присъда

Отбелязвам високото качество на робота Polaris и приличната функционалност. Устройството изглежда модерно, LED дисплеят прави своя акцент. По отношение на функционалността моделът не отстъпва на по-скъпите устройства: 5 режима на работа, технологията GyroInside (макар и да се срива) и SmartDrop, който се е доказал много добре. Не ми е ясно защо производителят е направил толкова малки отделения за боклук (o, 2 l) и вода (0,3 l). Това не е достатъчно за пълно почистване без спиране. По отношение на автономността моделът няма изключителни показатели, но се различава в сравнително бързо зареждане и сравнително добро работно време от 130 минути. Цена - : Вярвам, че отговаря на качеството.

541 0

Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите