У дома Отзиви Телевизионен преглед SkyLine 32YST5970

Телевизионен преглед SkyLine 32YST5970

SKYLINE е линия от евтини телевизори, произведени в Беларус с необходимия минимален набор от функции. Преди това холдингът Gorizont сглобява телевизори от такива марки като Prestigio, Daewoo, HARPER, Panasonic. Това от своя страна говори за отличен производствен процес и осигуряване на качество. Затова се заинтересувах от модела SkyLine 32YST5970, подредих всички плюсове и минуси на този телевизор и съм готов да споделя присъдата си с вас.

Този модел участва в рейтинг на най-добрите Smart TV телевизори.

екран

SkyLine 32YST5970

Диагоналът на матрицата SkyLine 32YST597 е 32 инча, резолюцията е HD, подсветката е Direct LED. Съотношението на страните е 16: 9. Яркост - 230 cd / m2, контраст - 70 000: 1, ъгли на видимост - 178 градуса. В резултат на това картината се оказва добра, но когато се гледа от късо разстояние, се наблюдава зърненост, прекомерен контраст с недостатъчна яркост, но едва ли ще намерите нещо по-добро. Thomson t32rtl5140 изглежда по-приятно, но стои на скъпо.

Външен вид

SkyLine 32YST5970

Дизайнът на телевизора е класически, екранът е рамкиран от тънка черна пластмасова рамка, материалите и сглобяването са с високо качество. Отзад има изпъкнал корпус с конектори. Телевизорът е инсталиран на крака или монтиран на стена с помощта на скоба VESA 200 × 200 мм.

конектори

SkyLine 32YST5970

SkyLine 32YST597 има следните конектори: компонент, VGA, 3 HDMI, 2 USB, Ethernet (RJ-45), коаксиален изход, CI слот. Поддържа се Wi-Fi. Местоположението на конекторите е добре обмислено. За по-лесно използване, 1 HDMI, AV и 1 USB са разположени на страничния панел. Единственият въпрос, който ми остана, е: защо няма изход за слушалки?

Звук

SkyLine 32YST5970

Звукът на устройството е силен - 2 високоговорителя по 10 вата. Има редица оплаквания от неговото качество. Обявеният от производителя „съраунд звук“ не е поддържан, звукът идва с преобладаване на високи честоти, доста остър, дори неприятен. Но в бюджетните телевизии няма висококачествен звук. Thomson T32RTL5140 не звучи много по-добре, но струва 1500 повече. Добър звук Xiaomi Mi TV 4A 32, но цената му вече е по-висока от .

Функции

SkyLine 32YST5970

По отношение на функционалността този телевизор трудно може да се нарече иновативен, той има добър вграден медиен плейър, браузър, но слаб хардуер и стара версия на Android TV не позволяват на съвременните мултимедийни функции да се проявят напълно. За неопитен потребител обаче неговите възможности ще са достатъчни - той може да възпроизвежда всякакви файлове от подвижни медии и онлайн ресурси, макар и с известно забавяне. Освен това той ще се справи с целта си - излъчване на телевизионни канали. За това той осигурява DVB-T / T2 / C тунер. Чувствителността на тунера оставя много да се желае - трябва незабавно да закупите добра антена с усилвател.

От необходимите функции има прогресивно сканиране, таймер за сън, защита на детето, PVR с TimeShift.

Thomson t32rtl5140, има почти същата функционалност, работи по-бързо. От по-евтините телевизори мога да посоча Polarline 32PL13TC-SM, Разликата - във функционалността и скоростта почти не се усеща, а цената - на По-долу.

Ползи

SkyLine 32YST5970

 • Ниска цена;
 • тънка рамка;
 • прогресивно сканиране;
 • вграден DVB-T / T2 / C тунер;
 • Wi-Fi.

недостатъци

SkyLine 32YST5970

 • Лошо качество на звука;
 • ниска чувствителност на тунера;
 • средно качество на изображението;
 • дълго включване;
 • голямо дистанционно управление;
 • периодично спиране.

заключения

SkyLine 32YST597 не е лош само от позицията на цената. Добър телевизор за кухня или хотелска стая, но има редица съществени недостатъци. Като цяло мисля, че можете да спестите и да купите Polarline 32PL13TC-SM, Ако имате нужда от телевизор с високо качество на изображението и поносим звук, трябва да платите минимум и купувайте Thomson t32rtl5140.

3598 0

Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите