У дома Отзиви Преглед на Smart TV Neko (4K SMART NEKO LT-50NX7020S)

Преглед на Smart TV Neko (4K SMART NEKO LT-50NX7020S)

Neko, японска марка с представителство в Руската федерация, представи линия от висококачествени телевизори за нашия пазар. Един от тях стана обект на нашето близко проучване. Подготвихме подробен преглед на смарт телевизора Neko 4K SMART NEKO LT-50NX7020S, за да разкрием всички предимства на този сравнително достъпен модел, сглобяването на който е установено в Калининград. Веднага отбелязвам, че телевизорът работи на Android TV. Линията на производителя включва и модели без Smart TV.

Външен вид

NEKO LT-50NX7020S

Когато отваряте кутията, първият, който хваща окото метални крака - прерогатив на топмоделите, изненадващо приятно е да ги видите в бюджетния клас. Самият корпус на телевизора е изработен от висококачествена пластмаса. Черен цвят. Рамките са тънки. Размерите на 50-инчовия модел са 1122 × 645 × 81 мм.

На гърба, освен технологични конектори, има контролен панел, дублиращ основните бутони на дистанционното управление в случай, че го загубите или ако батериите просто се изтощят. Удобно нещо, което известните марки все повече изоставят.

оборудване

NEKO LT-50NX7020S

Телевизор Neko 4K NEKO LT-50NX7020S радва с пълен комплект. Производителят се притесни за удобството на потребителя и в допълнение към самия телевизор, инструкции за употреба, крака и дистанционно управление, го постави в кутия допълнително дистанционно управление за контрол на интелигентните функции. Тя е лишена от всички ненужни бутони, за да се опрости управлението на умни функции Smart.

Отговаря за интелигентната функционалност високотехнологично пълнене самия телевизор. "Под капака" Четириядрен процесор ARM Cortex-A53 и графичен чип Mali450 Quad core... Памет - 1 GB оперативна и 8 GB вградена.

Картина и звук

NEKO LT-50NX7020S

От гледна точка на най-важните критерии за всеки телевизор, NEKO LT-50NX7020S е наистина добър. Разделителна способност на матрицата - 4K. Изображението е ясно, ярко, детайлно независимо от ъгъла на гледане. Яркостта може да не е достатъчна за някои потребители. Този недостатък се компенсира с контрастно съотношение 5000: 1, система за намаляване на шума, адаптивна технология за регулиране „КОНТРАСТ +“. В реално време телевизорът променя яркостта, контраста въз основа на нивото на осветеност, динамиката на сцената. В резултат на това получаваме перфектно бяло и наситено черно, което осигурява максимална детайлност на картината във всяка сцена.

телевизия оборудван със саундбар - 2 високоговорителя от 7 вата. Съраунд звук - Dolby AC3, идеален за бюджетно оборудване, съпоставим с основните модели на известни марки. Няма да ви се налага да харчите пари за външна акустика (поне веднага). Възможно е да настроите звука според индивидуалните изисквания - регулиране на високи и ниски честоти, баланс, автоматично ограничаване на силата на звука.

Съединители и интерфейси

NEKO LT-50NX7020S

Телевизорите Neko са оборудвани с всички необходими конектори и интерфейси. 2 входа за антената, 3 HDMI, 2 USB 2.0, SCART, AV вход / VGA Audio (Jack mini), VGA, YPbPr (Jack mini), коаксиален аудио изход, жак за слушалки, CI + слот, RJ45 Ethernet.

NEKO LT-50NX7020S

Поддържа се WiFi 802.11 b / g / n 150Mbps 2.4GHZ.Бих добавил и Bluetooth тук, тогава беше възможно да се сложи този модел "5+". Но дори и без него, за удобство на местоположението на телевизионните конектори, той заслужава оценка 5. Всички често използвани изходи са разположени на страничния ръб на корпуса. Само антенен вход, VGA изходи и RJ45 Ethernet, тоест онези конектори, които не се нуждаят от чест достъп, се преместват обратно.

Основни функции

NEKO LT-50NX7020S

Smart телевизорите Neko са оборудвани с приемници на цифрово, кабелно и сателитно излъчване. Сигналът е уверен. Памет за 99 цифрови канала и 1200 сателитни канала. Автоматично търсене, запазване на списъка с канали (може да се променя в "програмния редактор") и любими програми. Просто меню на руски език.

Допълнителни функции

NEKO LT-50NX7020S

  1. Младите родители ще бъдат подпомагани от „Заключване на телевизия“ и „родителски контрол»- блокиране на системата / бутоните, отделни канали за предотвратяване на достъпа на децата до определено съдържание.
  2. За любителите на детайлите има функция уголемяване на изображението.
  3. Геймърите със сигурност ще оценят възможността да използват телевизия в „Режим на монитора ".
  4. таймер за заспиване Е полезна функция за всички. Можете да заспите безопасно: оборудването ще се изключи автоматично след определен период от време.
  5. EPG TV Guide (преглед на програмата) - веднъж завинаги елиминира необходимостта от закупуване на телевизионни програми и ви позволява да не пропускате важното.
  6. Вграден USB PVR домашен рекордер - за тези, които нямат време да гледат любимите си телевизионни програми, той ще ги запише на USB флаш устройство изцяло или с изместване във времето.
  7. Надстройка на фърмуера чрез USB - можете да инсталирате текущата версия на софтуера дори без телевизионен достъп до мрежата.

Ако се съмнявате в целесъобразността на покупката, тогава оценете широката му функционалност Smart.

Интелигентни функции

ТВ работи базиран на Android 7 OS с всички произтичащи мултимедийни възможности. Вграден USB плейър поддържа всички съвременни файлови формати. Стандартният браузър осигурява достъп до Интернет, има прост, "приятелски" интерфейс. Ако възможностите му не са достатъчни, можете да инсталирате приложения на трети страни (включително от USB устройство).

Вече "извън кутията" телевизорът е разкошен набор от инсталирани приложения - YouTube, популярни онлайн кина, социални мрежи, игри за деца. Инсталираният магазин за приложения и 8 GB памет ви позволяват значително да разширите стандартните възможности. Благодарение на голямото количество RAM приложенията работят безпроблемно, дори когато гледате съдържание с висока разделителна способност онлайн.

Можете да разберете по-подробен преглед на телевизорите Neko от дистрибутора на производителя в Руската федерация - онлайн магазина ELEKS. Моето мнение е, че това е най-добрият избор по отношение на съотношението цена-качество днес. Сред недостатъците ще подчертая липсата на Bluetooth и възможността за липса на яркост при определени условия. Като се има предвид ниската цена, тези недостатъци могат да бъдат простени.

1763 0

Съветваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите