У дома Отзиви LG 28MT49S-PZ TV ревю

LG 28MT49S-PZ TV ревю

Компактният телевизор за 2017 г. Smart TV остава конкурентен и днес. Леко се губи в цената в сравнение с началото на продажбите, но това е един от най-евтините смарт телевизори с такъв диагонал. Направих чудесна работа: запознах се с мненията на експерти и потребители, за да говоря за този модел „без съкращения“. Разбрах дали да плащам за това днес ? Ще споделя своите заключения с вас по-късно, докато предлагам да проуча подробно параметрите на този телевизор.

Този модел участва в рейтинг на най-добрите телевизори и в класиране на най-добрите телевизори за кухнята.

екран

LG 28MT49S-PZ

Снабден с 24-инчова TFT IPS матрица с HD резолюция. Подсветка - Edge LED. Скоростта на опресняване е 50 Hz. Яркост - 200 cd / m22... Контраст - 1000: 1. Ъгъл на видимост - 178 °. Има прогресивно сканиране. Изображението е ярко, наситено. Бюджетните телевизори без Smart TV не могат да се състезават. В този ценови сегмент ще бъде достоен конкурент Samsung T24H390SI... Той е само на по-скъп, но има Full HD резолюция, яркост - 250 cd / m22, контраст - 3000: 1.

Външен вид

LG 28MT49S-PZ

LG 28MT49S-PZ се откроява с оригиналната си заоблена стойка. Има доста тънки рамки, изработени от черна пластмаса. Отдолу - логото на производителя. Изглежда добре, изпъква на фона на бюджетните телевизори със сигурност. По-скъпо Samsung T24H390SI има оригинална стойка, която, съдейки по отзивите, не всеки харесва, така че всичко е субективно, и двата модела са добри.

конектори

LG 28MT49S-PZ

Има входове: антена, AV, компонент, 2 HDMI, USB, Ethernet (RJ-45). Изходи: оптични, мини-жак (3,5 мм) за слушалки. Безжични интерфейси - Wi-Fi, WiDi, Miracast. Последните са следствие от присъствието на Smart TV. За разлика от бюджетните телевизори, този телевизор има 2 HDMI конектора. Но USB все още е такъв. Samsung T24H390SI има подобен набор от конектори.

Звук

LG 28MT49S-PZ

Акустика LG 28MT49S-PZ - 2 високоговорителя по 5 W всеки, озвучителна система - Virtual Surround. Звукът е силен, силен, малко тъп. В сравнение с Samsung T24H390SI той просто е страхотен.

Функции

LG 28MT49S-PZ

LG 28MT49S-PZ има Smart TV, работи на собствена операционна система WebOS 3.5. Вградената памет на телевизора не е достатъчна, за да го разглежда като заместител на компютър, но осигурява отличен достъп до онлайн съдържание. Налични са всякакви ресурси, включително онлайн телевизия. Можете да гледате изображението от смартфон или таблет на голям телевизионен екран (WiDi и Miracast) в реално време и да възпроизвеждате файлове отдалечено от вашия компютър (DLNA). Можете да управлявате вашия телевизор с помощта на дистанционното управление или вашия смартфон. С основната задача - излъчване на телевизия - той се справя с уверена „четворка“. Някои потребители се оплакват от лош прием, но бих свързвал това с проблеми от страна на потребителя (подобни отзиви са редки). Разочарованието е липсата на TimeShift. Всички фенове на LG ще трябва да се справят с този недостатък. Компанията се отказа от оборудването на телевизорите с тази функция преди няколко години. Ако сравните LG 28MT49S-PZ с най-близкия ценови конкурент, Smart TV (Samsung T24H390SI), оказва се, че техните възможности са идентични. Единствената разлика е, че те работят на различни операционни системи, добре, това е въпрос на вкус и навик, не мога да нарека нито една от тях идеална.

Предимства и недостатъци

Ползи:

 • добро качество на картината и звука;
 • Умен телевизор;
 • 2 HDMI;
 • 2 USB;
 • поддръжка за безжични технологии (WiDi, Miracast, DLNA);
 • управление от смартфон.

Недостатъци:

 • цена;
 • HD резолюция;
 • няма изход за слушалки;
 • няма подробно ръководство за употреба;
 • неудобно дистанционно управление;
 • твърде голямо външно захранване;
 • операционната система понякога се забавя;
 • малко памет.

присъда

Ако бюджетът ви позволява да харчите след това не се колебайте да закупите LG 24MT49S-PZ. Ако има нужда да спестите пари, тогава Thomson t28rtl5240 - също приличен кухненски уред. Но можете да разгледате модели с по-малък диагонал без Smart TV, ако не смятате да използвате „интелигентните“ функции на телевизора, и запишете до .

 

1792 0

Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини според отзивите на клиентите