У дома Как да изберем Големи домакински уреди ТОП 15 най-добри перални машини според отзивите на клиенти

ТОП 15 най-добри перални машини според отзивите на клиенти

Днес представяме на вашето внимание класация на 15-те най-добри перални машини. Пералнята е незаменим помощник, който ни помага винаги да изглеждаме чисти и подредени. Искам това устройство да ни служи дълго и без прекъсване, защото повреда на пералнята ще създаде много проблеми на собственика му и ще добави работа. Ако смятате да надстроите пералнята си до по-нова или искате да направите такъв смислен и полезен подарък на вашето семейство или приятели - не забравяйте да прочетете докрай нашата оценка на най-добрите перални машини на годината - ревю, в което сме събрали най-висококачествените и най-популярните модели, съдейки по отзивите на потребителите. Ще научите какво да търсите при покупка и струва ли си да преплащате за марка?

Видове перални машини

Трудно е да поставите машина със сушилня или тесен модел с вертикално зареждане в един ред. Затова в нашия преглед се опитахме да обърнем внимание на различни видове перални машини:

 • топ модели за зареждане;
 • тесни перални машини;
 • вградени шайби;
 • шайби със сушилня;
 • модели с предно зареждане в пълен размер

Оценката на пералните машини ще бъде отворена от по-евтин модел. Търсейки материал за тази статия, прегледахме отзивите на реални клиенти, така че в описанието на всеки модел ще се опитаме да опишем напълно всички предимства и недостатъци, които тази или онази перална машина проявява по време на работа.

 Вижте също - Как да изберем пералня в кухнята

Топ 15 най-оптимални модели за домашна употреба ще включва голямо разнообразие от перални машини.

Най-добрите перални машини за най-високо зареждане

Нека първо да разгледаме най-добрите перални машини с най-високо зареждане.

Electrolux EWT 1064 ILW

Един от евтините, но функционални и надеждни модели. Просто електронно управление и цялата информация за процеса на измиване се показва на дисплея. Измива 6 кг пране, върти се при 1000 оборота в минута. Производителите са предоставили 14 програми, от които нито една не е излишна. Има и защита срещу деца и течове на вода. От отзивите на собствениците научихме, че те хвалят този модел за неговата просторност, висококачествено пране, тиха работа и обмислена функционалност, както и висок клас на консумация на енергия - A *. Удобни опции за забавен старт, изпразване без завъртане и допълнително изплакване. Машината не изтича и не вибрира. От недостатъците - малко шумно, няма как да завършите прането, ако забравите и дръжката е малко не удобна, тя стърчи и се намесва.

Бонбони EVOGT 12072 D

Също така принадлежи към категорията перални машини с демократична цена.Това е удобен модел с надеждно електронно управление, с капацитет до 7 кг пране. EVOGT 12072 D няма да ви подведе или разочарова с качеството на измиване и дълготрайност. Не изтича, не вибрира по време на цикъла на въртене. Плюс - вие сами избирате температурния режим и времето на стартиране на устройството. В арсенала - 18 режима, например пране на вълна и деликатни тъкани, бърз режим, програма за премахване на петна. Както можете да видите, това е доста функционално и технологично устройство. Потребителите отбелязват просторността, тихото движение и дългия живот на пералнята EVOGT 12072 D, дори при силни натоварвания. Някои собственици забелязаха остатъци от почистващ препарат в отделението след измиване, а някои потребители се натъкнаха на откровено неуспешни модели, при които коланите бяха скъсани или се счупиха капаците на резервоара.

AEG L 56126 TL

Стилна, компактна и ефективна пералня с френски произход. Капацитет - 6 кг, въртене при 1200 об / мин. Защитени срещу течове или неразрешено натискане по време на работа. Потребителите отбелязват икономична консумация на енергия, мобилност, удобни опции (избор на температура на измиване, сигнал за края на програмата). AEG L 56126 TL измива добре различни видове тъкани, има огромен избор от необходимите режими на работа (икономично пране, режим против сгъване, пране на вълна, деликатен режим), служи дълго и без прекъсване.

 Вижте също - Как да изберем сушилня за дрехи

Рейтинг на тесни перални машини

На следващо място, помислете за оценката на тесните перални машини.

Hotpoint-Ariston RST 703 DW

Този модел ще ви зарадва с ефективността си и възможността да миете до 7 кг пране. Внимателно италианско сглобяване, висока степен на защита. Обхватът на програмите включва такива режими като завеси и спално бельо, детски дрехи и дрехи, програма за премахване на петна и директно инжектиране на почистващи препарати. От предимствата, които купувачите забелязват, е комбинацията от компактност и функционалност, икономичност и ефективност, качество и надеждност.

Samsung WW65K42E08W

Висококачествена и надеждна пералня за малко семейство и малко пространство. Може да измие 6,5 кг пране, използвайки 39 литра вода. Най-високият възможен клас на ефективност на пране, въртене - 1200 об / мин. Напълно защитен от течове на вода, дисбаланси и пренапрежения. При наличие на таймер за забавен старт, избора на температура, отмяна на въртене. Собствениците хвалят този модел за надеждност и качество на работа, обмислена функционалност, стилен външен вид. Сред негативните отзиви бяха открити оплаквания от къдрене на прането по време на цикъла на въртене и понякога малки неща се забиват между стъклото и гуменото уплътнение пред барабана, те просто лежат и се чукат, а това е недопустимо.

Indesit BWSA 61051

Една от най-модерните технологични перални машини, която е много търсена сред купувачите във година. Зареждане на 6 кг, въртене - 1000 об / мин, интелигентно управление с докосване. Пълна защита срещу течове, от случайно натискане и вибрации по време на цикъла на въртене. Този модел може да запази параметрите на режима на пране на автора, да разпознае теглото на прането и да изчисли необходимото време, а също така перфектно почиства сложната мръсотия. Собствениците на Indesit BWSA 61051 отбелязват, че като цяло машината е издръжлива и се мие с високо качество. От недостатъците те отбелязват, че чашата се нагрява силно при миене на 90 градуса, малко шумно при въртене. Останалите са доволни от всичко.

Най-добрите вградени перални машини

Продължаваме нашия преглед и преминаваме към най-добрите вградени перални машини.

Hotpoint-Ariston CAWD 129

Определено заслужава внимателно внимание при прегледа на вградените перални машини. Моделът има най-доброто представяне на ниска цена. Лесно измива 7 кг и изсушава до 5 кг пране, въртене - 1200 об / мин. 13 програми за пране, 3 режима на сушене, забавено стартиране на прането, контрол на скоростта и без изтичане на въртене. Като цяло в отзивите на клиентите можете да прочетете, че машината е сглобена добросъвестно, се справя с прането и сушенето на дрехи. Въпреки че след изсушаване, прането трябва да се глади старателно.

MAUNFELD MBWM.1485W

Солиден и продуктивен вграден модел със стандартен набор от функции. Изтрива 8 и изсушава 5 кг пране, върти - 1400 об / мин. Също така можете да изберете необходимата скорост на въртене или изобщо да не се въртите. Напълно защитен от течове на вода и вибрации, случайни щракания по време на работа. Собствениците на този модел са доволни от качеството на сушенето, машината се справя с тази задача малко по-бързо, отколкото е написано в инструкциите, а също така практически не сгъва прането. Единственото предупреждение - времето за изсъхване на прането е избрано „на допир“, тъй като машината няма сензор за влага на пране. Обобщавайки, можем да кажем, че тази шайба има оптимален година съотношение цена, качество и функционалност.

Weissgauff WMI 6148D

Надеждна и трайна вградена пералня. Внимателният монтаж и вниманието към детайлите са впечатляващи. Капацитет 8 кг, въртене - 1400 об / мин, енергиен клас - A *. Има сензори за ниво на вода и плат, които помагат за запазване на водата и енергията. Дизайнът на барабана ви позволява ефективно да измивате и изваждате прането. Собствениците отбелязват наистина бърз цикъл на пране - само 15 минути за леко замърсено пране. Има и пълен набор от необходими режими на работа с различни видове тъкани. WMI 6148D ще ви изненада приятно с наистина дълга и ефективна работа, нисък шум и липса на вибрации.

Най-добрите сушилни за миене

Следващи в списъка са най-добрите сушилни за миене.

Hotpoint-Ariston FDD 9640 B

Една от най-достъпните перални машини със сушилня. Можете да заредите около 9 кг пране, в режим на сушене - 6 кг, предене - 1400 оборота. Удобно управление, висококачествена електроника, добре обмислени системи за защита от течове и вибрации. 16 режима на работа, забавено стартиране на прането, висококачествено сушене на дрехи и спално бельо. Собствениците на модела отбелязват трудния напредък на люка и контейнера за перилни препарати; за първи път в режим на сушене прането мирише на пластмаса, но тези нюанси изчезват сами. За по-голямата част от купувачите машината служи редовно - не вибрира, не вдига шум, не скача през банята по време на цикъла на въртене, справя се с петна перфектно и прецизно издържа времевата рамка на режимите.

Vestfrost VFWD 1460 S

висококачествена, стилна и икономична машина две в едно. Измива / изсушава - 8/6 кг пране. Консумира 48 литра вода на едно измиване. Голям избор от различни режими за всички видове дрехи и тъкани. Особено доволен от наличието на ефективен антиалергичен режим и функцията на издухване на студен въздух. От отзивите на собствениците се вижда, че моделът като цяло се оказа висококачествен и оптимален по отношение на съотношението функционалност и цена.

Siemens WD 14H442

Висококачествена, многофункционална сушилня за миене. Ефективно измива 7 кг и изсушава до 4 кг пране. В същото време той е нежен към тъканта и не набръчква вашето пране. Използва пестеливо вода и енергия, шайбата е напълно защитена от течове на вода, вибрации и палави детски ръце. Функционалността се реализира от 15 различни режима на работа. В отзивите на клиентите пише, че този модел наистина ефективно се справя с много сложни замърсители, старателно изплаква измиването и бързо го изсушава. Барабанната светлина е друга практическа иновация. Пералнята на Siemens ще ви служи дълго и без прекъсване, ще украси всеки интериор и ще ви помогне винаги да изглеждате спретнато.

 Вижте също - Как да изберем пералня със сушилня

Рейтинг на просторни перални машини с предно зареждане

Е, накрая, помислете рейтинг на просторни перални машини с предно зареждане.

Samsung WW90J6410CW

Практичен, тих, събран съвестно. Производителят се погрижи за компетентния дизайн и използването на съвременни технологии, които ви позволяват внимателно и ефективно да измивате различни видове тъкани, но в същото време спестявате вода и електричество. Зареждане на 9 кг, консумация на вода за измиване - 54 литра, въртене - 1400 об / мин. 14 действително използвани режими на измиване.Потребителите са доволни от антибактериалната функция за почистване на барабана и нежния режим на миене, висококачествено измиване - ефективно премахва петна. Възможна е мобилна диагностика на неизправност

LG FH-4A8JDS2

ултра модерна, стилна и ефективна просторна пералня. Перфектно се справя с измиването с тегло 10, 5 кг. Собствениците на модела бяха приятно изненадани от много практичния режим на освежаване, който не само премахва миризмата от дрехите, но и изглажда малки гънки без използването на почистващи препарати и вода. Също така, парата по време на миене помага да се премахнат перилните препарати, вълната и някои вредни бактерии - идеални за страдащите от алергия и малки деца. Пералнята разполага с различни опции за въртене, които ви позволяват нежно да боравите с всякакъв вид тъкани, но в същото време да ги перете с високо качество. На Годината е една от най-ефективните технологии за нежното и ефективно въздействие върху дрехите и бельото.

Hansa Crown WHC 1456 IN

Устойчив, безпроблемен, продуктивен модел от водещ производител на домакински уреди. Проектиран за 9 кг пране, енергиен клас - A *, въртене при 1400 об / мин. Моделът се отличава с технически компетентен дизайн, висококачествени материали, добре обмислени технологии, което гарантира дълга и стабилна работа. Не вибрира и не вдига шум. По избор - измива се нежно или интензивно. Широка гама от операционни програми, абсолютна защита срещу течове, просто, но прецизно управление. Чувствителни сензори и сензори. Собствениците отбелязват, че моделът безспорно си струва парите.

Обобщавайки го, искаме да отбележим, че класирането на най-добрите перални машини година с максимална обективност той оцени всички модели, които претендираха за титлата на най-добрите. Е, сега изборът е ваш - претеглете плюсовете и минусите, решете и купувайте разумно!

33854 4

4 мисли за „ТОП 15 най-добри перални машини според отзивите на клиенти“

 1. Zoina:

  всеки инвестира в концепцията за "най-доброто")

 2. Полин:

  Ясно е, че „всеки поставя своята концепция в„ най-доброто “, но благодарение на тази статия си купих добра пералня от Hotpoint-Ariston, въпреки че почти не ги разбрах. И без информация кой знае къде бих бил пренесен и какво бих купил.

 3. Клим:

  Indesite не се споменава тук, но напразно. Моят е доста компактен и просторен, а освен това има и много други предимства. Най-важното е да изтриете ефективно и внимателно. По принцип за тези, които се нуждаят от това, indesite и със сушилни шайби са добри

 4. Даря:

  Току-що видях тази оценка и си спомних, че вкъщи имах само модел от статията на Hotpoint. Правилно сте написали, че тя заслужава внимание, тя е много добра)

Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите