У дома Как да изберем Големи домакински уреди Преглед на пералнята NEKO WN80-C1F10D

Преглед на пералнята NEKO WN80-C1F10D

Младата, бързо развиваща се марка NEKO завладява нови пазарни сегменти. Говорим за домакински уреди за измиване. Пералните машини NEKO са представени у нас от три модела. NEKO WN80-C1F10D е най-старият в линията. Той предлага максимална функционалност, зареждане на спално бельо до 8 кг със скромни размери и разумна цена. С това тя привлече вниманието ми. Подготвих за вас обширен преглед на пералните машини Neko, по-специално модела NEKO WN80-C1F10D, за да докажа, че плати повече за марката в година изобщо не е необходимо.

Дизайн

NEKO WN80-C1F10D

NEKO WN80-C1F10D е изработен в класически бял цвят. Контролният панел с LED дисплея в горната част е подчертан в черно -изглежда много богата, Размери - 84,5 × 59,7 × 55,7 см, тегло - 72 кг. Идеално изпълнение за машина с товар от 8 кг.

Отличителен белег - Форма на корпуса на бумеранг: Страничните панели на кутията имат оребрена повърхност, което увеличава устойчивостта на корпуса към вибрации и, следователно, намалява шума по време на работа.

контрол

NEKO WN80-C1F10D

NEKO WN80-C1F10D управление се осъществява удобно. Режимът се избира от въртящия се лост, допълнителни параметри се избират с помощта на сензорните бутони и се показват чрез съответните икони на LED дисплея.

Програми за пране и допълнителна функционалност

NEKO WN80-C1F10D

Перална машина NEKO WN80-C1F10D има 15 програми за измиваневключително „ръчно“ и бързо 15 минути. Настройката на температурата (до 90 градуса) и мощността на въртене (до 1000 об / мин) са достъпни за почти всяка програма - можете да изберете оптималния режим за дрехите си. Препоръчвам ви първо да прочетете препоръките на производителите на дрехи. Максимална температура 900 Той трябва да се използва само за силно замърсени неща от определени материали.

Допълнителни функции:

 • Време до края на измиването, Дисплеят винаги ще показва текущото време, останало до края на процеса.
 • Таймер за отлагане, Заредете прането си и изберете начален час, така че машината да завърши, когато пристигнете. Ще трябва да окачите прането.
 • Лесно гладене - активирайте тази функция с бутона за докосване и машината ще намали броя на оборотите на въртене, така че прането да е по-малко набръчкано.
 • Eco-Logic системата се състои от много сензори, които определят теглото на зареденото пране и необходимото количество вода. Например за няколко тениски ще се консумира много по-малко, отколкото за голям кариран. Следствието е икономия на енергия: помпата и нагревателният елемент работят по-малко. Енергийният клас на тази машина е A *
 • Контрол на пяна, Ако има излишно количество пяна преди изплакване, тя ще се изпомпва от резервоара от помпата. Ще получите перфектно изплакнато бельо. А за измиване на детски неща в съответната програма е включено двойно изплакване по подразбиране.
 • Контрол на дисбаланса - по време на измиването машината равномерно разпределя прането вътре в барабана, намалявайки прекомерното натоварване на отделните компоненти и възли, удължавайки техния експлоатационен живот.
 • Система за защита от изключване на вода. Ако внезапно се изключи, машината ще премине в аварийна работа и скоро ще се изключи. След възобновяване на подаването на вода, програмата ще продължи от точката, в която измиването беше прекъснато. По този начин се избягват повреди на елементите на машината в случай на проблеми с водоснабдяването.
 • Защита от течове, Функцията ще ви помогне да не наводните съседите си в случай на повреда на машината. Когато водата надхвърли резервоар машината ще премине в аварийна работа и скоро ще се изключи. На дисплея ще видите код за грешка. Остава да информира представителя на сервизния център.
 • Предишната функция се основава на системата за откриване на грешки. Устройството уведомява собственика за всяка необичайна ситуация със съответния код на дисплея.
 • Детска ключалка, Чрез натискане на комбинация от клавиши можете да заключите контролния панел за продължителността на измиването.

Ползи

NEKO WN80-C1F10D

 1. Енергиен клас - A *.
 2. Клас на измиване - А.
 3. Безчетков мотор.
 4. Минимален шум и вибрации по време на пране и предене.
 5. Широка отваряща се врата.
 6. Просто управление с докосване.
 7. Голям брой програми за пране, включително нестандартни (пране на ризи, спортни, детски дрехи), с възможност за регулиране на температурата на водата и скоростта на въртене.

Съмнявате коя пералня е по-добре да изберете? Привеждам железния аргумент в полза на НЕКО - цената е поне една четвърт по-малка от тази, която известните марки искат за своето оборудване с подобна функционалност.

Функционалността от най-висок клас и 12-месечното гаранционно обслужване са ключът към добрата пералня, а добрата пералня е NEKO.

Можете да закупите перални машини Neko в онлайн магазина Eleks.

2501 0

Съветваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите