У дома Как да изберем Големи домакински уреди Рейтинг на най-добрите перални машини с предно зареждане

Рейтинг на най-добрите перални машини с предно зареждане

В сравнение с избора на някои други видове домакински уреди, изборът на пералня е много по-опростен и се състои от по-малко критерии. Но за удобно използване и избор на най-добрия модел за наличния бюджет е по-добре да проучите списъка с възможните характеристики и да подчертаете тези, които трябва да присъстват. Този преглед разглежда критериите за избор на перални машини и ТОП на най-добрите перални машини с предно зареждане години, които заслужават внимание според купувачите.

Какво да търсите при избора?

Тип на изтегляне

Челен - люкът е разположен отпред и се отваря хоризонтално напред.

Ползи:

 • Подходящи за всеки бюджет, има модели от най-евтините до елита с разширена функционалност.
 • По-лесно е да изберете размерите по ширина и дебелина.
 • Може да се вгради в кухненски мебели.
 • Дизайнът на барабана и всички елементи е по-надежден.
 • Капакът на шахтата е прозрачен, можете да контролирате процеса.
 • По-малко шум.
 • Ремонтът и поддръжката са много по-лесни и по-евтини.

Недостатъци:

 • Необходимо е свободно място за отваряне на вратата.
 • Приклекнете или се наведете, за да видите барабана.
 • Няма начин да спрете миенето и да добавите нещо. Някои производители излязоха от ситуацията, като предоставиха специален прозорец за добавяне на неща, но такива модели рядко се продават.
 • Слабо място - гуменото уплътнение между вратата и отвора на люка, износва се бързо и води до течове.

Вертикален - люкът и всички контроли са разположени отгоре. Капакът се отваря, като се сгъва нагоре.

Ползи:

 • Компактният размер и капакът за отваряне нагоре ви позволяват да инсталирате машината в най-плътните пространства.
 • Всички манипулации с почистващ препарат и бельо могат да се извършват, без да се огъват.
 • Нещата могат да се добавят или премахват още когато тече процесът на измиване.

Недостатъци:

 • Вътрешната структура е по-сложна, тъй като цената на моделите е по-висока, а поддръжката им е по-трудна.
 • Поради шарнирния капак, те не могат да бъдат изградени под работния плот.

Вижте също - 10 най-добри перални машини с най-високо зареждане

Тип управление

механичен

Ротационните лостове и бутони на панела се използват за регулиране на режимите. Такава система обикновено е оборудвана със остарели модели или бюджетни. Въпреки че от техническа гледна точка този тип управление се счита за остарял, той е най-надеждният. Механичните превключватели са възможно най-прости, нямат слаби точки и в случай на повреда се фиксират лесно и евтино.

електронен

Потребителят трябва само да избере необходимите автоматични команди с бутоните, след което пералнята прави всичко сама, определяйки температурата, скоростта на въртене и интензивността на изплакване според алгоритъма, заложен в програмата. Най-често автомобилите са оборудвани с превключватели и бутони, но има и модели с сензорни управления. Често работата на тези превключватели не е на най-високо ниво.

Максимално натоварване на спално бельо

Този индикатор се нарича също простор, купуването на твърде голяма пишеща машина е често срещана грешка при покупката. Ако барабанът е голям и не винаги се натоварва максимално, увеличената консумация на вода и електричество не е оправдана. Това също има отрицателен ефект върху самата машина - когато товарът не е напълно натоварен, прането не е разпределено правилно върху барабана, което причинява вибрации, машината може да се премести от мястото си по време на работа. Това води до бързо износване на механичните части.

За да изберете оптималния индикатор за просторност, трябва да се съсредоточите върху следните показатели:

 • За семейство от 1-2 души е достатъчен товар от 3-4 кг.
 • 3-4 души - 6 кг.
 • За голямо семейство, което не се мие толкова често, но в големи количества наведнъж, е подходящ товар от 7 кг.

Ако понякога се налага да миете обемисти предмети - меки играчки, одеяла, възглавници или якета, изберете модел, който определя теглото на зареденото пране и коригира количеството ресурси, необходими за него.

Клас на измиване, предене и консумация на енергия

Класът се определя от буквите на латинската азбука от А до Ж, от началото на азбуката най-високият клас, колкото по-далеч до края, толкова по-нисък е. Повечето съвременни перални машини имат клас не по-нисък от B, но има и по-високи тарифи, цената им е по-висока, но се изплаща в процеса на употреба - A +, A ++, A *.

Класът Strick показва качеството на почистване на нещата. Може да изглежда, че този индикатор е най-важният, но ако разгледате проблема по-подробно, почти всички автомобили имат подобен индикатор и дори бюджетен модел ще покаже клас на качество А.

Класът на въртене показва колко сухо ще бъде прането. В този случай трябва да обърнете внимание на излитането в показанията - минималните и максималните обороти. Минимално покажете способността на машината да работи с деликатни тъкани. Ако индикаторът е твърде висок, деликатните елементи ще трябва да бъдат изтласкани ръчно.

Машината набира максималната скорост на въртене до края на измиването, докато цикълът продължава с максималната скорост от 30 секунди за бюджетните автомобили и няколко минути за по-скъпите, което определя разликата в въртенето за различни модели с една и съща производителност.

Ниво на шум по време на измиване и предене

Значението на този параметър зависи от площта на корпуса и мястото, където е инсталирана машината. Със стандарт, който не е най-близко до местоположението му спрямо хола, е подходяща цифра на шума до 55 dB. ( Вижте също: Как да изберем безшумна пералня)

Функция за изсушаване

Незадължителна, но много удобна и полезна функция, позволява да използвате прането веднага след измиване. Не е нужно да окачвате прането си, за да изсъхне, спестявайки място в къщата. Когато купувате пералня с тази функция, трябва да обърнете внимание на няколко детайли:

 1. Брой програми за сушене. Всяка тъкан изисква свой специфичен режим. Универсалните автомобили са много по-практични.
 2. Максималното количество пране за зареждане. По правило тази цифра е два пъти по-ниска от обема на измиване.
 3. Конвенционалните модели просто изсушават в стандартен режим, но има и такива, които измерват влагата в резервоара и спестяват ресурси и време. Можете дори да регулирате нивото на сушене, да получите не напълно сухо пране, а малко влажно, което е по-добре за гладене.

Вижте също - Рейтинг на най-добрите сушилни за миене

Избор на скорост на въртене

Възможността за избор на скорост не е вградена във всички перални машини, някои модели предлагат само стандартни програми с вече определена скорост. Полезно допълнение за измиване на деликатни тъкани или нестандартни елементи.

Изборът на температура на измиване

Температурата влияе върху качеството на пране и безопасността на тъканите, някои материали се деформират при контакт с гореща вода.Машината има стандартни стойности на температурата, зададени от програмата, но някои модели ви позволяват да ги променяте по своя преценка. По принцип при по-старите модели няма възможност за избор на температура.

Добавяне на пране

Можете да докладвате за нещата след началото на прането. Тази функция се използва главно в машини с най-високо зареждане, но има и прозорец за допълнително зареждане за хоризонтални конструкции.

Защита от течове

Ако машината има такава функция, това означава, че източването и подаването на вода се контролират от сензори, ако се установи теч, подаването на вода се спира.

 1. Завършено. Различните марки могат да се различават. Често дизайнът е следният: водата се източва и долива чрез специална конструкция на двойни маркучи с електромагнитен клапан в края, ако се установи повреда на маркуча, водата автоматично се изключва. Дъното на машината е запечатано и върху нея също има сензори и плава, когато попадне влага, върху която също е блокирана водата.
 2. Частичен. Ако само маркучите или корпусът са защитени от вода. Можете също така сами да инсталирате частична защита, като закупите специални маркучи за течове.

Защита на детето

Заключване на контролния панел с комбинация от клавиши, за да премахнете блока, също така трябва да натиснете няколко бутона едновременно, което ще спаси машината от намесата на малко дете. Комбинацията е различна за всеки производител.

Материал на резервоара

Потребителите често объркват барабана и резервоара: барабанът е частта, в която се зарежда мръсното пране и се поставя в резервоара. Резервоарът е изработен от неръждаема стомана и пластмаса, в последните модели най-често се използва пластмаса. Понижава нивото на шума по време на работа и задържа топлината по-добре, което спестява енергия. Използваната трайна пластмаса издържа на удар и се използва в продължение на 25 години, според специалистите, допустимия материал в този тип оборудване. Барабанът w е винаги от неръждаема стомана.

Брой програми

Всяка марка се опитва да се открои сред конкурентите, да измисли и въведе нови сложни програми в свежите си модели. Има закономерност - колкото по-скъпа е пералната машина, толкова повече програми има. По принцип са достатъчни няколко стандартни:

 1. Памук - използва се за спално бельо и кърпи.
 2. Синтетика - Използва се за смесени и цветни тъкани.
 3. Детски - се справя добре дори с упорити петна, използва висока температура и максимален брой изплаквания.
 4. Деликатна или ръчно изработена - за деликатни материи.
 5. Бързо измиване - ускорен цикъл на измиване за половин час, само за да освежите и изплакнете не много мръсни предмети.

Вижте също - Коя компания е по-добре да изберете пералня

Най-добрите перални машини с дълбочина до 35 см

Indesit IWUB 4085

Indesit IWUB 4085

средна цена ... Инсталират се независимо, но могат да бъдат интегрирани в мебелите. Допустимо натоварване на пране 4 кг. Работи се от механика. Размери 60x33x85 см. Бял цвят на повърхността.

Енергоспестяващ клас A, клас на измиване A, клас въртене D. Консумация на електроенергия 0,15 kW * h / kg. Консумира 39 литра течност на едно измиване. По време на въртящия се цикъл набира 800 оборота в минута, скоростта е регулируема.

Защитени срещу течове само по корпуса. Контрол на дисбаланса и пяната. 13 режима на пране: вълна, коприна, деликатно, икономично, дънки, спортно, супер изплакване, експресно, предварително измиване, цвят. Отложен старт до 12 часа.

Пластмасов резервоар, размерът на отвора за зареждане е с диаметър 30 ​​см. Нивото на звука по време на измиване е 59 dB, изплакването е 76 dB. Температурата на измиване е регулируема.

Ползи:

 • Стесняване
 • Проста и интуитивна система за управление.
 • Бюджетни разходи.
 • Надеждна, добра конструкция.
 • Бърз цикъл на измиване за 15 минути.
 • Вибрационна защита, ако биенето започне, въртенето спира и поставя прането.
 • Защита срещу течове по тялото.

Недостатъци:

 • Максимално въртене 800 об / мин, не се изключва, можете да избирате само между 400 и 800.
 • Няма дисплей

Вижте също - 7 най-добри перални машини Indesit по отзиви на клиентите

ATLANT 40M102

ATLANT 40М102

средна цена ... Инсталира се независимо. Разрешено натоварване до 4 кг.Управлява се от електроника. Дигитален екран. Размери 60х33х85 см. Повърхността е боядисана в бяло. Той консумира ресурси в клас A +, клас A серия, въртящ се клас C. Преденето набира до 1000 об / мин, регулира се или се отменя.

Няма защита срещу течове и блокиране от деца. Дисбалансът и количеството пяна се контролират. Само 15 режима на работа: вълна, деликатна, без гънки, спортна, супер изплакване, експресно, накисване, предварително, отстраняване на петна.

Можете да зададете старта на забавяне 24 часа. Пластмасов резервоар. Слотът за зареждане на пране се отваря на 180 градуса. Звук по време на измиване 59 dB, въртене - 74 dB. Температурата на измиване може да се зададе от потребителя. След приключване на работата се чува звуков сигнал.

Ползи:

 • Стесняване
 • Качествено изцежда и изплаква.
 • Той е стабилен.
 • Бюджетна цена.
 • Удобен звук на работа, в сравнение с конкурентите.
 • Интуитивна система за контрол.
 • Регулиране на скоростта и температурата

Недостатъци:

 • Не е херметичен.

Вижте също - 10 най-добри перални машини ATLANT според отзивите на клиентите

Zanussi ZWSO 6100 V

Zanussi ZWSO 6100 V

Ще струва средно , Може да бъде инсталиран отделно или вграден. Взима 4 кг пране. Системата за управление е електронна, интелигентна. Размери 60х34х85 см. Цветът на калъфа е бял.

Енергоспестяващ клас A +, клас серия A, въртящ се C. Консумира 46 литра вода на цикъл. Развива се по време на въртене до 1000 об. / Мин., Може да бъде променен или отменен. Корпусът е непропусклив. Детска ключалка, контролира нивото на пяната и дисбаланса.

Има общо 9 режима: вълна, деликатен, пестелив, дънки, смесени, експресни, предварително, ризи. Можете да зададете забавено начало. Има контейнер за течен препарат. Резервоарът е пластмасов. Звук по време на измиване 58 dB, въртене - 77 dB. Температурата на измиване е регулируема.

Ползи:

 • Стесняване
 • Измива добре мръсните неща.
 • Удобен звук на работа.
 • Той е стабилен.
 • Добавете пране, ако нивото на водата в контейнера е по-ниско.
 • Капацитет за течни средства.
 • Бюджетна цена.
 • Ясна система за контрол.

Недостатъци:

 • Времето за измиване е по-дълго от посоченото в инструкциите.
 • Няма цифров екран.

Вижте също - 7 най-добри перални машини преди отзиви на клиентите

Hotpoint-Ariston VMUF 501 B

Hotpoint-Ariston VMUF 501 B

Ще струва средно , Инсталира се независимо. Капацитет 5 кг. Системата за управление е електронна, интелигентна. Информация за екрана. Размер 60х35х85 см. Бяло покритие

Консумация на ресурси на ниво клас A *, измиване A, въртене C. Консумира 47 литра течност на едно измиване. Той развива скорост по време на извличане от 1000 оборота в минута, може да бъде променен или изключен. Само корпусът е защитен срещу течове. Детска ключалка, контролирано количество пяна и дисбаланс.

16 режима на пране: вълна, деликатна, детска, експресна, предварителна и т.н. Закъснението на измиването е зададено. Резервоарът е пластмасов. Звук по време на работа 60 dB, въртене 83 dB. Регулируема температура. Сигнал се подава след завършване на работата.

Ползи:

 • Отлични измивания и извивания.
 • Стесняване
 • Обмислен дизайн на тави за почистващи препарати.
 • Голям товар с компактни размери.
 • Богат набор от режими на пране. Включително за страдащите от алергия.
 • Спестяване на ресурси.

Недостатъци:

 • Малко по-силно от конкурентите.
 • Продължителни програмни времена, стандартният 60 ° памучен цикъл продължава 200 минути.

Вижте също - 10 най-добри перални машини Hotpoint-Ariston според отзивите на клиентите

Бонбони GVS34 126TC2-2

Бонбони GVS34 126TC2 / 2

Средно ще струва , Инсталира се независимо. Издържа до 6 кг. Управлява се от електроника. Информация за екрана. Размери 60x34x85 см. Бяло покритие. Консумация A ++, измиване A, въртене B. Консумира електричество при 0,15 kW * h / kg, 48 литра течност на цикъл.

Развива се по време на въртене до 1200 оборота в минута, може да се регулира и отменя. Напълно утечки. Детско заключване, контрол на дисбаланса и количеството пяна. Само 15 режима на пране: вълна, коприна, деликатен, икономичен, без гънки, бебешки дрехи, дънки, смесени, супер изплакване, експресно, предварително, пара, бял памук, хигиеничен.

Можете да забавите началото на измиването до 24 часа. Пластмасов резервоар.Зареждащ отвор с диаметър 35 см. Звук по време на работа при 56 dB, спин - 77 dB. Можете да регулирате температурата. Барабан Шиацу.

Ползи:

 • Побира голямо количество спално бельо с малък размер на тялото.
 • Напълно защитен от течове.
 • Удобно ниво на шума.
 • Устойчив на повърхността дори по време на работа.
 • Нежно боравене с бельо.
 • Приятно звуково известие за завършване на режима.
 • Детска ключалка.
 • Широка врата.
 • Парна обработка.

Недостатъци:

 • Максималната температура е само 75 градуса.

Вижте също - 8 най-добри тесни перални машини според клиентите

Най-добрите перални машини с дълбочина до 40 см

Indesit IWSB 5085

Indesit IWSB 5085

Ще струва средно , Независим монтаж, но може да бъде вграден в мебели. Капацитет до 5 кг. Управлява се от електроника. Размери 60х40х85 см. Повърхността е бяла.

Консумация на ресурси от клас A, измиване A, въртене D. Консумация на електрическа енергия 0,19 kWh / kg, течност 43 l. Развива се до 800 об / мин. Единствено корпусът е защитен срещу изтичане. Дисбалансът и количеството пяна се контролират.

Само 13 режима: вълна, коприна, деликатен, икономичен, дънки, спорт, супер изплакване, експресно, накисване, предварителен, отстраняване на петна Отложено начало на измиване до 12 часа. Пластмасов резервоар. Регулируема температура.

Ползи:

 • Етикет на бюджетна цена.
 • Измива нещата добре.
 • Сравнително тихият звук на работата.
 • Експресен режим на измиване.
 • Интуитивна система за контрол.
 • Добро качество на сглобяване за посочената цена.
 • Оптималният набор от програми.
 • Не скача, стабилен по време на работа.

Недостатъци:

 • Няма екран.
 • Според отзивите на клиентите в тавата остава малко течност.

Вижте също - 14 най-надеждни перални машини

Candy CS4 1051D1-2-07

Candy CS4 1051D1 / 2-07

Средно аритметично , Независим. Капацитет до 5 кг. Управлява се от електроника. Размер 60х40х85 см. Бяло покритие.

Класът на консумация на ресурси A +, измиване A, въртене C. Разход на електроенергия 0,17 kW * h / kg, течност 45 l. Достига 1000 оборота в минута, регулируем, може да бъде отменен. Корпусът е защитен срещу изтичане на течност. Дисбалансът и количеството пяна се контролират.

16 режима на работа: вълна, деликатен, икономичен, дънки, спортен, смесен, супер изплакване, експресен, предварителен. Можете да забавите началото на прането до 9 часа. Резервоарът е пластмасов. Отвор за зареждане с диаметър 35 см, вратата се отваря на 180 градуса. Звукът на работата е 58 dB, спин 77 dB. Температурата е регулируема.

Ползи:

 • Икономичното използване на ресурсите.
 • Сравнително удобна звукова работа.
 • Измива нещата добре.
 • Интуитивна система за контрол.
 • Той е стабилен.
 • Добър избор на режими на работа.
 • Свържете се с приложението на смартфона.
 • Дори големи предмети влизат лесно.

Недостатъци:

 • Наличната температура на измиване е само 75 градуса.

Hotpoint-Ariston VMSG 601 B

Hotpoint-Ariston VMSG 601 B

Цена , Инсталира се независимо. Издържа до 6 кг. Управлява се от електроника. Информационен цифров екран. Размер 60х40х85 см. Бяло покритие.

Консумира ресурси от клас A +, измиване A, въртене C. Необходимо е електричество 0,17 kW * h / kg, течности на измиване 49 l. Достига 1000 об / мин, може да се регулира и отменя. Единствено корпусът е защитен срещу изтичане на вода. Детска ключалка, контролиран дисбаланс и количеството пяна.

16 режима на работа: вълна, деликатна, икономична, детска, експресна, предварителна, за страдащи от алергия. Отложен старт до 24 часа. Резервоарът е пластмасов. Размерът на багажника на отвора е с диаметър 34 см. Звукът на работа е 62 dB, въртенето е 79 dB. Температурата е регулируема.

Ползи:

 • Голям капацитет.
 • Сравнително тиха работа.
 • Информация за екрана.
 • Интуитивна система за контрол.
 • Стесняване
 • Икономичното използване на ресурсите.

Недостатъци:

 • Много купувачи отбелязват проблеми с барабана, често течащи в края на гаранционния период.

Electrolux PerfectCare 600 EW6S4R06W

Electrolux PerfectCare 600 EW6S4R06W

Средна цена маркер , Независим монтаж. Издържа до 6 кг. Управлява се от електроника. Информация за екрана. Размер 60х38х85 см. Бяло покритие. Консумация на ресурси от клас A *, измиване A, въртене C. Разход на електроенергия 0,13 kW * h / kg, течност 43 l.

Ускорява се до 1000 оборота в минута, можете да промените скоростта или да отмените въртенето.Всички възли са защитени срещу течове. Детско заключване, контрол на дисбаланса и количеството пяна. 14 режима: вълна, коприна, деликатна, икономична, без гънки, деца, дънки, спорт, връхни дрехи, супер изплакване, експресно, предварително, парна, антиалергична.

Отложен старт може да се програмира до 20 часа. Капацитет за течен препарат. Резервоарът е пластмасов. Звукът на работа е 58 dB, спин 76 dB. Работната температура е регулирана. След завършване на цикъла се чува звуков сигнал.

Ползи:

 • Голям капацитет.
 • Лесна употреба.
 • Защитени срещу течове на вода.
 • Експресен режим на работа.
 • Сравнително тиха работа.
 • Силна и надеждна конструкция.
 • Времето за измиване се регулира.

Недостатъци:

 • Тесен отвор, неудобен за зареждане на обемисти предмети.

Вижте също - 10 най-добри перални машини Electrolux според отзивите на клиентите

Bosch WLG 20261

Bosch WLG 20261

Цена , Независим монтаж. Натоварване до 5 кг. Управлява се от електроника. Информационен дисплей Размер 60х40х85 см. Бяло покритие.

Клас на консумация A ++, измиване A, въртене C. Консумира 40 l течност. Развива до 1000 оборота в минута, регулира се, можете да отмените завъртането. Единствено корпусът е защитен срещу изтичане.

Детска ключалка. Контролира дисбаланса и количеството пяна. Режими: Вълна, Коприна, Директно впръскване, Нежни, Детски, Дънки, Горно облекло, Смесени артикули, Бързо, Висока течност, Предни, ризи.

Зададен е отложен старт до 24 часа. Отделение за течен прах. Пластмасов резервоар. Размерът на отвора за товарене е 30 см, люкът се отваря на 180 градуса. Температурата на измиване се регулира. След приключване на работата се чува звуков сигнал.

Ползи:

 • Обемът на известието за изключване може да се регулира.
 • Той премахва мръсотията добре от нещата.
 • Информация за екрана.
 • Проста и интуитивна система за управление.
 • Стабилен.
 • Добър набор от програми.

Недостатъци:

 • Гуменото уплътнение между люка и барабана няма дупка за оттичане на вода, което създава неудобство.

Вижте също - 6 най-добри перални машини Bosch според отзивите на клиентите

Най-добрите перални машини с дълбочина до 45 см

Indesit IWSC 6105

Indesit IWSC 6105

Цена , Инсталират се независимо или са интегрирани в шкаф. Издържа до 6 кг. Управлява се от интелигентна електроника. Размери 60x45x85 см. Бяло покритие. Консумация на ресурси от клас A, клас на измиване A, клас на въртене C. Максимум до 1000 об / мин.

Единствено корпусът е защитен от изтичане на течност. Дисбалансът и количеството пяна се контролират. 16 режима на работа, сред които: вълна, деликатно, спортно, супер изплакване, експресно, накисване, отстраняване на петна. Зададен е забавен старт. Резервоарът е пластмасов. Регулируема температура.

Ползи:

 • Проста система за управление.
 • Сравнително удобна звукова работа.
 • Голям капацитет.
 • Регулируема скорост и температура.
 • Добър набор от програми.
 • Етикет на бюджетна цена.

Недостатъци:

 • Липсва информация за показване на информация.
 • Използва малко количество вода. В някои режими това намалява ефективността.

Hotpoint-Ariston RSM 601 W

Hotpoint-Ariston RSM 601 W

Цена , Инсталира се независимо. Капацитет до 6 кг. Управлява се от електроника. Информационен дисплей Размери 60х43х85 см. Бяло покритие. Консумация на ресурси от клас A +, измиване на A, въртене C. Електричеството се нуждае от 0,17 kW * h / kg, 49 литра течност за един старт.

Развива до 1000 об / мин, може да се регулира и отменя. Единствено корпусът е защитен от изтичане на течност. Детска ключалка. Контрол на дисбаланса и количеството пяна. 14 режима на работа: вълна, коприна, деликатен, икономичен, детски, черни тъкани, пух, супер изплакване, експресно, предварително измиване, отстраняване на петна, завеси, антиалергични.

Стартът се програмира с отложен старт до 24 часа. Отделение за течен препарат. Пластмасов резервоар. Размерът на отвора за зареждане е с диаметър 34 см. Звукът на работата е 62 dB, извличането е 79 dB. Температурата е регулируема. След изпълнението на програмата се дава звуково известие.

Ползи:

 • Сравнително удобен работен звук.
 • Отстранява добре мръсотията.
 • Бюджетни разходи.
 • Подържа голям обем.
 • Не скача, стабилно.
 • Икономичен.
 • Голям набор от програми.

Недостатъци:

 • Уплътняващата дъвка между люка и барабана понякога събира вода.
 • Няма индикация за текущото действие.

LG F-1096ND3

LG F-1096ND3

Цена , Инсталира се независимо или се интегрира в кухненските мебели. Капацитет до 6 кг. Управлява се от електроника. Информация за екрана. Надеждна система за директно задвижване. Размери 60x44x85 см. Бяло покритие.

Използва ресурси от клас A +, измиване на A, въртене C. Развива се до 1000 об / мин, може да се регулира или напълно деактивира. Единствено корпусът е защитен от изтичане на течност. Детска ключалка Контрол на дисбаланса и количеството пяна.

13 режима на работа: вълна, деликатна, икономична, без гънки, детски, спортни, смесени неща, супер изплакване, експресно, предварително, отстраняване на петна. Можете да зададете отложен старт до 19 часа. Резервоарът е пластмасов. Размерът на отвора за зареждане е 30 см в диаметър, люкът се обръща назад на 180 градуса. Звукът на работа е 53 dB, въртенето е 73 dB.

Регулируема температура. Уведомява за края на работата чрез звуков сигнал. Системата включва здравна програма. Самопочистващ се барабан, повърхността му е тип капе, щади тъканта.

Ползи:

 • Сравнително тихо.
 • Малък размер на каросерията, но просторен интериор.
 • Показатели за време за завършване на работата.
 • Звуков сигнал.
 • Капнете вътрешната повърхност на барабана, различна от конкурентите.
 • Добър и богат набор от програми.
 • Директно задвижване - по-малка степен на отказ
 • Икономичен.

Недостатъци:

 • Течност се натрупва върху гумата на уплътнителя.

Вижте също - 7 най-добри перални LG

Bosch WLL 24266

Bosch WLL 24266

Цена , Независим монтаж. Капацитет до 7 кг. Интелигентно управление, реализирано от сензори. Информация за екрана. Размер 60х45х85 см. Бяло покритие. Консумация на ресурс A *, измиване A, въртене B. Електричеството консумира 0,13 kW * h / kg, течност 42 l.

Развива се до максимум 1200 об / мин, може да се регулира или напълно деактивира. Единствено корпусът е защитен от изтичане на течност. Детска ключалка, контрол на дисбаланса и нивото на пяната. 17 режима: вълна, коприна, директно впръскване, деликатен, икономичен, за нощна употреба, детски, спортни, супер изплакване, експресни, предварителни, ризи.

Началото на работата може да бъде планирано предварително. Резервоарът е пластмасов. Размерът на отвора за зареждане е 32 см в диаметър. Звукът на работа е 56 dB, спин 77 dB. Регулируема температура, звуково известие за края.

Ползи:

 • Удобно ниво на шума.
 • Висококачествена работа.
 • Интуитивни контроли.
 • Обемен.
 • Барабан без шевове.
 • Икономичен.
 • Контролът на дисбаланса работи - ако прането е съборено на буца, въртенето не започва.
 • Има кипене - работете на 90 градуса.

Недостатъци:

 • Сензорният панел понякога създава неудобство при работа, дълъг отговор на натискане.

Samsung WW80K62E07S

Samsung WW80K62E07S

Средна цена маркер , Инсталирането е независимо. Издържа 8 кг. Системата за управление се осъществява чрез сензори, интелигентни. Има режим на мехурчета - мехурчетата се издигат от дъното и премахват примесите. Информация за екрана. Инверторен мотор. Размери 60х45х85 см. Повърхността е сребърна.

Разход на ресурси клас A, измиване A, въртене B. Електричеството се нуждае от 0,13 kW * h / kg, течност 48 l. Ускорява се до 1200 оборота в минута, можете да регулирате или отменяте завъртането. Единствено корпусът е защитен от изтичане на течност. Детска ключалка. Контрол на дисбаланса и количеството пяна.

14 режима на работа: вълна, деликатес, икономичен, детски, черни тъкани, супер изплакване, експресно, накисване, предварително, пара. Задаване на началото на работата до 24 часа. Регулируемо време и температура на цикъла. Резервоарът е пластмасов. Шум до 58 dB. Звуково известие за края.

Самопочистващ се барабан. Самата част е базирана на технологията Swirl Drum, керамичен нагревател. Той се допълва от функцията Smart Check.

Ползи:

 • Сравнително удобен шум.
 • Регулируемо време и температура.
 • Самопочистване.
 • Добър избор на програми.
 • Качествена работа.
 • Обемен.
 • Той е стабилен.
 • Интуитивна система за контрол.
 • Допълнителна полезна функционалност, която отсъства от конкурентите.

Недостатъци:

 • Не е идентифициран.

Вижте също - 10 най-добри перални машини от Samsung

Най-добрите перални машини с дълбочина над 45 cm

ATLANT 60С1010

ATLANT 60С1010

Ще струва , Инсталира се независимо. Капацитет до 6 кг. Системата за управление е електронна. Информация за екрана. Размер 60х48х85 см. Повърхността е бяла. Клас на консумация на ресурси A ++, измийте A, завъртете C. Ускорява се до 1000 об / мин, можете да промените скоростта или напълно да изключите въртенето.

Единствено корпусът е защитен от изтичане на течност. Детска ключалка, контрол на дисбаланса и нивото на пяната. 16 режима: вълна, коприна, деликатес, без гънки, детски, дънки, спорт, връхни дрехи, смесени, супер изплакване, експресно, накисване, предварително, отстраняване на петна.

Можете да планирате старт до 24 часа. Пластмасов резервоар. Звук 59 dB, със спин 68 dB. Регулируема температура. Звуково известие в края на работата.

Ползи:

 • Защитни функции.
 • Сравнително тиха работа.
 • Той е стабилен.
 • Проста система за управление.
 • Добър набор от режими.
 • Качествена работа.
 • Икономичното използване на ресурсите.

Недостатъци:

 • Включена къса дължина маркуч за вода.
 • Няма бутон за люка, той се отваря само с прилагане на сила.

Candy Aqua 2D1140-07

Candy Aqua 2D1140-07

Цена , Инсталирането е независимо. Капацитет до 4 кг. Управлява се от електроника. Информация за екрана. Размери 51х46х70 см. Бяло покритие. Консумация на ресурси в клас A +, измиване A, въртене C.

Ускорява се до 1100 оборота в минута, можете да промените скоростта или напълно да отмените. Единствено корпусът е защитен от изтичане на течност. Заключване на деца, контрол на дисбаланса и ниво на интерес. Начини: вълна, деликатес, икономично използване на ресурси, експресно, в голям обем течни, предварителни, смесени тъкани.

Можете да забавите старта до 24 часа. Пластмасов резервоар. Звук не по-висок от 56 dB, спин - 76 dB. Регулируема температура.

Ползи:

 • Той е стабилен.
 • Звуков сигнал.
 • Малки размери.
 • Удобна звукова работа.
 • Богат набор от програми.
 • Панелен дисплей
 • Висококачествена работа.
 • Бърз режим.

Недостатъци:

 • Взема малко бельо за един цикъл.

LG F-10B8QD

LG F-10B8QD

Цена , Той е инсталиран независимо, може да бъде интегриран. Натоварен до 7 кг. Управлява се от електроника. Информация за екрана. Размери 60x55x85 см. Цвят на повърхността бял.

Консумация на ресурс в клас A ++, измиване A, въртене B. 45 литра течност в един цикъл. Ускорява се до 1000 оборота в минута, можете да промените скоростта или да отмените въртенето. Единствено корпусът е защитен от изтичане на течност. Детска ключалка, контрол на дисбаланса и количество пяна. 13 режима: вълна, деликатна, икономична, против гънки, пухени дрехи, спортни, смесени, супер изплакване, експресна, предварителна, отстраняване на петна.

Началото на работата може да бъде насрочено до 19 часа. Резервоарът е пластмасов. Отвор за зареждане с диаметър 30, вратата се обръща назад на 180 градуса. Звук не повече от 52 dB, спин - 75 dB. Регулируема температура.

Ползи:

 • Удобна звукова работа.
 • Тя изпълнява добре своята функция.
 • Той е стабилен.
 • Просторен интериор със скромни външни размери.
 • Самопочистване.
 • Необичайно внедрен таймер - времето се избира не началото, а края, а самата машина изчислява началното време.

Недостатъци:

 • Детското заключване покрива всички контроли, с изключение на бутона за включване

Samsung WD70J5410AW

Samsung WD70J5410AW

Средна цена маркер , Независим монтаж. Натоварвания до 7 кг. Важна функция, която предишните модели от други компании не са имали - има 5 кг сушене, определя 2 програми от остатъците от влага. Системата за управление е електронна. Режим на измиване на мехурчета Информация за екрана. Инверторен мотор. Размер 60х55х85 см. Бяло покритие.

Той изразходва ресурси от клас A, измиване на A, въртене А. Необходимо е електричество 0,13 kW * h / kg, 77 l течност. Развива се до 1400 оборота в минута, можете да регулирате скоростта или напълно да отмените въртенето. Единствено корпусът е защитен от изтичане на течност. Детска ключалка. Контрол на дисбаланса и количеството пяна.

14 режима: вълна, деликатес, икономичен, бебешки дрехи, топ, супер изплакване, експресно, накисване, предварителен, премахване на петна, опресняване.

Можете да регулирате времето за приключване на програмата. Резервоарът е пластмасов. Звук не повече от 54 dB, спин - 73 dB. Регулиране на температурата Звуково известие за края на програмата. Диагностична система Smart Check, Eco Drum Clean. Барабанен диамант. TEN керамика.

Ползи:

 • Способността за регулиране на изплакванията.
 • Висок краен резултат.
 • Сушене.
 • Инверторен мотор.
 • Режим на балончета.
 • Удобна звукова работа.
 • Функция за премахване на миризмата
 • Висока просторност.

Недостатъци:

 • Само два режима на сушене.
 • Лека миризма на гума при първа употреба.

Вижте също:

43206 2

2 мисли за „Рейтинг на най-добрите перални машини с предно зареждане“

 1. Степан:

  Имам Hotpoint AQS81D 29 CIS - доста предна част, която, най-важното, изтрива перфектно!

 2. Леонид:

  имаме точно такъв модел на Virlpool, както е в статията. и наистина изтрива тихо и ефективно. за парите си прекрасен вариант

Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите