У дома Как да изберем Малки домакински уреди Преглед на гамата машина за хляб Philips

Преглед на гамата машина за хляб Philips

Миризмата на прясно изпечени сладкиши в къщата винаги добавя уют и топлина. А миризмата на хляб е може би най-специалната миризма, която предизвиква апетит, дори когато човек е пълен. Но кой сега го пече сам у дома? В крайна сметка е по-бързо и лесно да се купи в супермаркет. Но отново, обратно към факта, че присъствието на домашни сладкиши добавя специална семейна атмосфера. Освен това, изпечена у дома, тя ще бъде точно от качествените продукти, които сте тествали.

За да имате винаги свеж хляб в къщата и да похарчите минимум усилия, можете да закупите машина за производство на хляб. Тя ще направи всичко за вас. Днес много компании произвеждат тази техника, остава да направите избор на марката, на която имате доверие.

Сред популярните фирми, които са известни с добрите отзиви, е Philips. Предлагаме да разгледаме по-подробно характеристиките и характеристиките на оборудването на тази компания.

Предимства и характеристики на производителите на хляб на Philips

Philips е марка, която отдавна и заслужено се представя като качествена и надеждна технология. По функционалност моделите на всички продукти следват най-новите технологии и затова са в тенденция, заедно с новите продукти.

Производителите на хляб от тази марка са получили добра репутация. Този вид техника, въпреки своята продуктивна и благородна функция, често има тенденция да се счупи, ако продуктът е с лошо качество.

Самите производители на хляб Philips са известни със следните характеристики и предимства:

 1. Изработен от качествени компоненти и добре изграден.
 2. Самото устройство е оборудвано с гумирани крачета за крачета, които не дават шанс да се плъзгат и да се чукат върху плота от вибрации в момента на омесване на тестото.
 3. Характеризира се с бързо стартиране. Тоест, след като включим устройството, процесът на месене на тестото започва веднага. Това също е функция, която трябва да се има предвид при приготвянето на храна. Тъй като всички съставки трябва да са на подходящата температура за приготвяне на тестото, трябва да се погрижите те да победят точно при стайна температура, когато ги поставите в устройството.
 4. Всички модели са оборудвани с набор от програми и режими, които ви позволяват да печете различни видове хляб. Устройството е готово да изпече сладкиши по ваш избор, както от мая, така и безквасно тесто. Можете също така да печете печива, кифли и други подобни. Ако е необходимо, устройствата се програмират да пекат безглутенови печива.
 5. Характеристика на тази техника са свързани функции, като готвене кисело мляко, конфитюр, конфитюр. Киселото мляко е същото като в специален производител на кисело мляко. Трябва обаче да се съгласите какво е допълнителното оборудване, което ще заема място в кухнята. Следователно, това е успешна комбинация от няколко функции в едно устройство.

Ако говорим за сладко, тогава се оказва просто прекрасно на вкус и консистенция. Не изгаря и спестява много време.

Вижте също - Избор на добра машина за хляб за дома

Топ 3 най-добри модели

Ако тази компания също заслужава вашето внимание и вие трябваше да изберете сред нейните модели, тогава ви предлагаме да помислите за рейтинга на най-добрите производители на хляб на Philips.

Philips HD9016

Прекрасен модел за домашна употреба, който е със средна стойност. Както всички останали, той има качествени компоненти и безупречен монтаж. Не излъчва пластична миризма по време на работа. Характеризира се с красив дизайн.

Известен е с добри отзиви от клиенти, особено като работата на производител на кисело мляко. Пече се еднакво добре с пълнозърнест хляб и с тесто без мая.

В този модел е обмислен режимът на експресно печене, който ви позволява да печете в ускорен режим (по-малко от два часа). Подобна програма преобладава и в енергоспестяването.

Устройството е снабдено с книга с рецепти, която ще бъде полезна за приготвяне на нов кифла. Важно е да използвате рецепти, специални за тази машина за хляб, защото само с необходимите пропорции ще постигнете желания резултат.

Основни предимства:

 • Има дванадесет програми.
 • Полезни и успешни рецепти.

Недостатъци:

 • Мощността е слаба (500 W).
 • Отначало единичните модели могат да излъчат пластична миризма.
 • Шумни по време на работа.

Philips HD9045 / 30

Този модел е белязан от добър и модерен дизайн с пластмасов калъф. Празнувайте я изненадващо тиха работа. От технологична страна, процесът на месене на тесто е високо оценен - ​​на високо ниво. Ето защо хлебните изделия са вкусни и ронливи. Клиентите също хвалят функцията на производителя на кисело мляко като способността да се комбинират две части от оборудването в един уред.

Този модел има добре обмислен интерфейс, всичко става ясно, ако внимателно прочетете инструкциите.

Вярно е, че функционалът има определени характеристики:

 • Някои процеси трябва да се контролират независимо чрез отсъствие на дозатор. Например, добавянето на сушени плодове, семената към кифличката трябва да се правят след специален звуков сигнал.
 • Трябва да се коригира и нивото на печене на печени продукти.

Специални предимства:

 • Тиха работа.
 • Вкусни сладкиши.
 • Удължена книга с рецепти.

Недостатъци:

 • Отначало излъчва пластична миризма.

Philips HD 9046/90

Първото място в горната част на най-добрите производители на хляб на Philips е HD 9046/90 модел. Това е елегантна и стилна машина за хляб, която е надарена с определени характеристики.

Специален прозорец (люк) дава възможност да се наблюдава процеса на смесване и да се контролира консистенцията на тестото. Това ви позволява да добавяте съставки своевременно, ако е необходимо. Много удобно разположени контролни бутони в долната част на стъпалото.

Особено ме радва възможността да се пекат сладкиши с различна форма (малки и големи), тъй като има две формички за 700 гр. И 1000 гр.

Специални предимства:

 • Възможност за печене на хляб с различни размери.
 • Удобно управление.
 • Прозорец за гледане.

Недостатъци:

 • Устройството не помни ръчно въведените рецепти, така че те трябва да бъдат въвеждани отново всеки следващ път.

По принцип всички модели на Philips се характеризират с перфектна функционалност. Допълнителните функции и свойства само опростяват битовите процеси в кухнята. С такъв помощник вашето семейство винаги ще бъде снабдено с вкусен румен хляб и буйни кифлички. И най-важното е, че продуктът се приготвя у дома от избраните от вас качествени продукти.

Вижте също:

4393 0


Съветваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите