У дома Отзиви Преглед на вертикална прахосмукачка на Dyson Cyclone V10 Motorhead

Преглед на вертикална прахосмукачка на Dyson Cyclone V10 Motorhead

Разработвайки модел на безжичната прахосмукачка Dyson Cyclone V10 Motorhead, производителят се зае да пусне удобна, функционална алтернатива на традиционните прахосмукачки. Успяхме да разрешим проблема: V10 има мощна смукателна мощност, работи дълго време без презареждане на батерията, лесно се почиства. Моделът е компактен, изработен в сдържан, но стилен дизайн. В прегледа разгледайте по-подробно техническите спецификации, характеристики, плюсове и минуси на Dyson Cyclone V10 Motorhead.

Спецификации

Dyson Cyclone V10 Motorhead

Акумулаторна изправена прахосмукачка с активна четка и система за вакуумна филтрация. В този модел производителят предостави цяла система от филтри: основният двустепенен, пред-двигател (със влакнеста структура, може да се почиства), след-двигател (със сгъната структура, миещ се).

Прахоуловителят при V10 с голям обем - 760 мл, е направен от поликарбонат. Прахосмукачката е проста и интуитивна за работа: основните бутони - включване / изключване, избор на всмукателна мощност - са разположени върху тялото на прахосмукачката.

Времето на непрекъсната работа зависи от избрания режим: ако при максимална мощност зарядът на батерията е достатъчен за 7 минути, тогава в основния режим той ще работи повече от половин час.

Зареждането на батерията може да бъде напълно заредено за 3,5 часа, докато прахосмукачката може да се зарежда директно от адаптера или в специална станция за зареждане. Декларираната от производителя смукателна мощност е 151 W, докато прахосмукачката издава до 87 dB шум по време на работа. Препаратът не може да се нарече тежък - теглото му е само 2,7 кг. Производителят дава 24-месечна гаранция за всяка прахосмукачка от този модел.

оборудване

Dyson Cyclone V10 Motorhead

Основният комплект за доставка на прахосмукачката Dyson Cyclone V10 Motorhead включва следните елементи:

 • прахосмукачка,
 • инструкции за работа,
 • захранващ адаптер,
 • докинг за зареждане,
 • тръба,
 • ръководство за докинг станция,
 • комплект дюзи и четки (3 електрически четки - мини, с мека ролка, с директно задвижване, 1 четка с мека четина, 2 дюзи - с прорезани и комбинирани),
 • гаранционна карта.

Външен вид и функционалност

Dyson Cyclone V10 Motorhead

Повечето от основните части на тялото са изработени от различни видове пластмаса. Така че, някои от елементите са направени от полипропилен, прахоуловителят и други прозрачни части са направени от поликарбонат. В същото време елементите, изработени от полипропилен, се отличават с матова повърхност, което прави незначителните повреди и драскотини практически невидими. Повечето части са боядисани в сребристо сив нюанс, основната тръба е оранжева. Dyson Cyclone V10 Motorhead изглежда стилно, не привлича твърде много внимание, дори в класически интериор. Тя може да бъде окачена на стена с помощта на специална скоба, която е включена в пакета.

Dyson Cyclone V10 Motorhead

Dyson Cyclone V10 Motorhead не само премахва отпадъците и праха ефективно, но оставя след себе си чист въздух благодарение на фина система за филтриране.Може да се използва за подреждане на нещата в различни области - за почистване на пода, килими, мека мебел, отстраняване на отпадъци от пукнатини и труднодостъпни места. Прозрачен контейнер за прах ви позволява да контролирате неговата пълнота и да изпразвате контейнера за прах навреме.

Предимства и недостатъци

Dyson Cyclone V10 Motorhead

Професионалисти:

 • впечатляващ обем контейнер за прах,
 • удобен за почистване контейнер за прах.
 • удобно е да се прилага в колата, в помещения с малък размер.
 • отлична абсорбция на суха мръсотия (прах, коса, вълна, хартия, листа от растения, зърнени култури, малки строителни отломки и др.)
 • Маневреност, четката се върти под всеки ъгъл.

Всички филтри, монтирани в прахосмукачката, лесно се отстраняват и измиват под течаща вода. Обмислена ергономичност на прахосмукачката: центърът на тежестта е разположен по такъв начин, че да създава минимален стрес върху човешката ръка, така че използването на почистващото средство е лесно и приятно.

Минуси:

 • Шум на турбо.
 • Без приложение за проследяване чрез смартфон.
 • Кратък живот на батерията, недостатъчен за почистване дори на двустаен апартамент.
 • Висока цена. Редица модели на други марки се предлагат с подобни технически данни и функции и са наполовина по-евтини.

Вижте също - ТОП 17 най-добри вертикални прахосмукачки за дома

Вижте също: прахосмукачка нагоре

1789 0

Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите