У дома Отзиви Преглед на роботизираната прахосмукачка 360 S7

Преглед на роботизираната прахосмукачка 360 S7

ПО Китайският производител 360 представи нов модел прахосмукачка за роботи S7. Роботът е снабден с лидар, той има висока мощност на засмукване и е предназначен за сухо и мокро почистване. Различава се от предишните модели S5 и S6 възможност за установяване на забранени зони по време на мокро почистване. Това е удобно за тези, които имат килими у дома. Сега те ще останат сухи. В този преглед ще ви разкажа подробно какво е подготвил производителят в новата прахосмукачка за 360 S7.

baner_ali_white

оборудване

360 s7

Прахосмукачката 360 S7 Robot се предлага в голяма картонена кутия. Всички артикули са индивидуално опаковани, което намалява риска от повреда при транспортиране. Включен пакет:

 1. Прахосмукачка робот.
 2. Зареждащ кабел
 3. Резервоар за мокро почистване.
 4. Странични четки за почистване.
 5. Плат от микрофибър.
 6. Адаптери за различни конектори.
 7. Станция за зареждане.
 8. Инструкции на различни езици.

Допълнителни консумативи не се доставят, те трябва да бъдат закупени отделно.

Външен вид

360 s7

Дизайнът на 360 S7 не се различава от предишните модели. Стандартна кръгла форма, бял калъф с оранжеви акценти, изработен от ABS пластмаса. Дизайнът е модерен, минималистичен.

Логото на компанията 360 е разположено в първата част на предния панел, а в центъра на устройството е разположена кула, в която са определени LSD и SLAM измервателните уреди за сканиране. По-долу са разположени два сензорни контролни бутона: старт / стоп и върнете робота в основата. На втората част има капак, под него има отделение за събиране на прах.

Отстрани е инсталирана мека броня, върху нея са фиксирани сензори за преодоляване на препятствия.

На долния панел в самия център е основната четка за почистване на боклука. Вдясно е страничната четка, отделението за батерията, сензор за диференциална височина. Отстрани има две колела, едно голямо в центъра. На дъното е прикрепен резервоар с вода и микрофибър за мокро почистване.

Размери - 35 × 35 × 10 см, което осигурява проходимост на трудно достъпни места. Тегло - 3,68 кг.

Функционалност

360 s7

Благодарение на 360 S7, почистването става по-ефективно и пести време. В предната част на устройството е фиксирана четка за сух режим, а на долния панел има резервоар за вода за мокро почистване на пода. Механично променя режимите на работа.

С мощност на засмукване 2000 Па, роботът събира малки отпадъци, коса и вълна. Целият боклук се изпраща до 570 мл прахоуловител, който е оборудван с HEPA филтър. Филтърът помага да се отървете от малки частици прах, алергени.

Производителят представя три нива на затягане:

 1. Тихо.
 2. Близък.
 3. Максимална.

Нивото на силата на абсорбция се увеличава с покритие. Робот прахосмукачката автоматично изключва мокрото почистване, когато влезете в килимите. Централната четка се настройва автоматично в зависимост от прибиращото се покритие. Батерията е 3200 mAh. Пълно зареждане е достатъчно за 2 часа работа. Пълно зареждане - до 150 минути.

Ако почистването бъде прекъснато от изтощена батерия, роботът автоматично ще се върне към зареждащата основа и автоматично след презареждане отново ще започне работа на мястото, където почистването беше прекъснато. Запомня модела на движение. Снабден с LDS Lidar и SLAM технология. Сензорите отстрани предотвратяват неравности и сблъсъци с мебели. В долната част на кутията има 4 сензора, които сигнализират за възможни падания и стъпки. Максималната височина на преодоляване на хълма е 2 cm.

Можете да го управлявате от смартфон или ръчно. В приложението можете да изградите карта на стаята, да настроите забранени зони за почистване и да съставите график и план за почистване. Роботочистата поддържа гласовия контрол - Amazon Alexa и Tmall Wizard. Запомня до 10 плана за почистване.

Спецификации

Вид почистване Суха и мокра
Захранване Li-Ion, 3200 mAh
Работни часове 80-120 минути
Време за зареждане 150-180 минути
Зона за почистване 200 кв. m
Номинална маса 22,8 вата
Всмукателна мощност 2000 Па
Преодоляване на пречките До 20 мм
Тип прахоуловител Циклонен филтър
Капацитет на колектора за прах 570 мл
Капацитет на резервоара за вода 150 мл
Размери 35 × 35 × 10 cm
тегло 3.8 кг
шум 65 dB

Предимства и недостатъци

Ползи:

 • стилен дизайн;
 • висококачествен монтаж;
 • мощно усвояване;
 • няколко нива на абсорбция;
 • два режима на работа;
 • навигацията работи безупречно;
 • самонастройваща се главна четка;
 • запаметяване на до 10 плана за почистване;
 • ръчно управление, от смартфон, гласови команди.

Недостатъци:

 • няма допълнителни консумативи, трябва да си купите сами;
 • една странична четка;
 • В Руската федерация няма центрове за гаранции и услуги.

присъда

Прахосмукачката за 360 S7 е сериозен конкурент за моделите на Xiaomi. Притурката е интересна, заслужава вашето внимание. Основните му предимства пред подобни модели са поддръжка за два вида почистване, висока мощност, продължителност на работа и ниво на шум. Според мен основният недостатък е липсата на официални представители на компанията в регионите на страната ни и обектите за гаранционно обслужване. Моделът има прилични характеристики: клиентите не трябва да се притесняват за качеството на оборудването.

292 0

Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите