У дома Отзиви Преглед на роботизираната прахосмукачка iBoto Smart X615GW Aqua

Преглед на роботизираната прахосмукачка iBoto Smart X615GW Aqua

iBoto Smart X615GW Aqua е роботизирана прахосмукачка от ново поколение за сухо и мокро почистване на различни подови настилки. Снабдена с навигационна система благодарение на жироскопа, оборудвана с двадесет и два сензора, управлението е възможно от дистанционното управление или дистанционно чрез мобилно приложение. Поради своята компактност, той извършва почистване на трудно достъпни места. Цена -, Ще анализирам подробно техническите спецификации, функционалността и ще направя заключение дали си струва да закупите модел от бюджетния ценови сегмент.

baner_ali_white

Външен вид

Роботът е направен в черно и сиво. Той има традиционна кръгла форма под формата на шайба. Корпусът е изработен от устойчива пластмаса. Дизайнът е модерен, елегантен и минималистичен.

Снабден е с 2600 mAh литиево-йонна батерия. Размери - 310 × 310 × 73 мм, което позволява на прахосмукачката на робота да проникне на недостъпни места.

На горния панел е таблото за управление - бутони AUTO (стартиране и пауза с едно щракване) и класическото за превключване на режимите.

Отстрани има защитна броня, прибиращи се контейнери за сухо и мокро почистване. Устройството е оборудвано с три сензора: удароустойчив, включване и накланяне на четката.

На долния панел са задвижвани колела, едно универсално колело, контакти за зареждане и отделение за батерия. Почистваща система е инсталирана на долните странични четки и една основна, микрофибърна кърпа за мокро почистване.

Тегло - 2,5 кг.

оборудване

Притурката се предлага в маркова картонена опаковка с дръжки за лесно транспортиране. Полето показва модела, спецификациите, функциите и режимите. Стандартният комплект за доставка включва:

 1. Робот прахосмукачка.
 2. Док станция.
 3. Зарядно устройство.
 4. Дистанционно управление с АА батерии.
 5. Резервоар за мокро почистване.
 6. Контейнер за прах.
 7. Странични четки (2 бр.).
 8. Микрофибърен.
 9. Четка за почистване.
 10. Упътване.

Функционалност

Основното предимство на анализирания модел е едновременното изпълнение на сухо и мокро почистване, което повишава неговата ефективност. Благодарение на функцията за програмиране можете да настроите почистването в най-удобното време, режим и местоположение.

Робот прахосмукачката има няколко режима на работа за почистване на различни повърхности и подови настилки:

 1. AUTO е най-често срещаният. Прахосмукачката се движи по зигзагообразна пътека, почиства цялата достъпна повърхност.
 2. Режим за почистване на място - използва се за най-мръсни повърхности. Провежда интензивно почистване по спирална пътека.
 3. MAX - подходящ за изключително мръсни повърхности с голям слой прах. За да увеличите мощността, натиснете бутона MAX на дистанционното управление. За да се върнете в нормален режим, натиснете отново бутона MAX.
 4. Класически - произволен режим на почистване, хаотична траектория: приспособлението променя своя маршрут, когато се сблъска с препятствия.

Максималната височина на прага е 15 мм. Работно време - 120-200 минути, време за презареждане - 180-240 минути. Нивото на шума е 54 dB. Площта за почистване е 80 квадратни метра. м.Вместимостта на торбата за прах е 450 мл. Капацитетът на резервоара за вода е 300 мл.

Управление - от дистанционното управление или дистанционно от смартфон.

Схема за управление от мобилно приложение:

1. Изтеглете приложението от App Story или Google Play.

2. Свържете телефона чрез Wi-Fi с добър сигнал, създайте акаунт в приложението.

3. Включете ключа за захранване - роботът ще влезе в режим на готовност.

4. Задръжте бутона за 5 секунди, не освобождавайте, докато звуковият сигнал.

5. Роботът ще продължи да конфигурира Wi-Fi връзката, мрежовият индикатор ще мига.

baner_ali_white

Предимства и недостатъци

Ползи:

 • Красив дизайн;
 • навигация на базата на жироскопи;
 • високо работно време;
 • няколко режима на работа;
 • турбо четка;
 • цена;
 • дистанционно;
 • ниско ниво на шум;
 • компактност;
 • таймер.

Недостатъци:

 • комплектът за доставка не включва ограничител на движение;
 • висока консумация на вода;
 • няма виртуална стена.

присъда

Роботът е подходящ за почистване до 80 квадратни метра. м. За прогнозната сума купувачът получава необходимия стандартен набор от функции: извършване на сухо и мокро почистване едновременно, различни режими на работа, таймер и дълго време на работа. Според купувачите, прахосмукачката с робот извършва висококачествено почистване и спестява време. Съществен недостатък не е най-модерната навигация. Overpaying , можете да изберете техника с по-широка функционалност, например, ILife A9s, Clever & Clean AQUA-Serious 03, Kitfort KT-545.

 

604 0

Съветваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите