У дома Отзиви Преглед на роботизираната прахосмукачка LG VR6670LVMP (CordZero ThinQ)

Преглед на роботизираната прахосмукачка LG VR6670LVMP (CordZero ThinQ)

LG VR6670LVMP е прахосмукачка с мокър и сух робот. Леко тегло, компактен размер, надежден инверторен мотор, батерия 2200 mAh, система за камери Dual Eye 2.0, цифрова броня и 6 специални режима на почистване - това не е пълен списък от характеристики на новия модел VR6670LVMP. Ще ви разкажа подробно за характеристиките на приспособлението и неговите характеристики в прегледа.

baner_ali_white

Външен вид

Прахосмукачката LG Robot е истинско устройство за почистване на ъгли. Благодарение на квадратното тяло и четките, удължени до 7 см, той по-добре прониква в ъгли, осигурява ефективно почистване в ъглите и по стените. Сензорите на тялото на прахосмукачката откриват препятствия, свеждат до минимум сблъсъците с тях.

Прахоуловителят е разположен в горната част. Това прави извличането и изпразването му по-лесно и по-хигиенично. Капакът на корпуса се отваря с едно докосване. Прахоуловител е затворен контейнер с дръжка за носене, която свежда до минимум навлизането на прах обратно във въздуха.
Обемът на контейнера е 0,6 л.

Долният сензор за оптичен поток (OFS) отчита показанията от пода: открива разстоянието, разпознава промените на повърхността. По-долу са задвижващите колела, ролка за завои отпред, две странични четки, смукателен отвор в центъра.

оборудване

Самата прахосмукачка е опакована в 2 кутии: първата е обикновен картон, а втората е маркирана с изображение на самото устройство, характеристики и функции. Вътре в кутията, с изключение на прахосмукачката:

 1. Четка за коса и коса.
 2. Резервен HEPA филтър.
 3. Странични четки.
 4. IR дистанционно управление.
 5. Зарядно устройство.
 6. Упътване.
 7. Гаранция на производителя
 8. Дюза от микрофибър.

За такава цена комплектът за доставка трябва да бъде по-голям: някои производители го имат повече на по-ниска цена.

Функционалност

Прахосмукачката на LG използва иновативен „интелигентен“ инверторен мотор, който осигурява висококачествено почистване, има по-дълъг експлоатационен живот от конвенционалните моторни четки. Компанията дава 10-годишна гаранция за инверторния мотор, което показва високото качество на технологията. Сензорите върху тялото на прахосмукачката откриват препятствия и свеждат до минимум сблъсъците с тях. Благодарение на ултразвуковите сензори LG CordZero ThinQ „вижда по-широко”, разпознава дори стъклени предмети и спира, преди да се сблъска с тях. И благодарение на сензора за скала, прахосмукачката няма да падне от стълба или друга кота. Режими за почистване на повърхността:

 1. "Зиг-заг". Прахосмукачката се движи напред / назад, докато не срещне препятствие. Ефективен за зони с малко препятствия.
 2. "Моето място". Два пъти преминава избраната секция в режим Zigzag.
 3. "Cage by cage" - по-труден режим, при който след приключване на почистването в режим "Zigzag" прахосмукачката се премества в следващия сегмент. Много ефективен за труден терен с препятствия.
 4. "Петна" - ефективно за почистване на петна.В този режим прахосмукачката се движи по спирала, като прави кръгове с диаметър 1,5 m в областта, изискваща почистване.

В допълнение към основните режими, има и допълнителни:

 1. "Turbo" - увеличава максимално силата на въртене на мотора и мощността на засмукване за по-добро почистване.
 2. „Smart Turbo“ - автоматично превключва режима на почистване „Turbo“ на „Smart Turbo“, когато прахосмукачката превключва от твърди покрития към килими.
 3. „Режим на повторение“ - прахосмукачката работи в съответствие с зададената програма за почистване, докато батерията се разреди, след което се върне в основата.

Капацитетът на батерията е 2330 mAh, това зареждане е достатъчно за 100 минути почистване. Батерията може да бъде напълно заредена за 3 часа, което е много добър показател. Функцията за самообучение CordZero ThinQ запомня местоположението на препятствия и скали, свежда до минимум сблъсъците с тях. Благодарение на тази функция уредът ще определи местоположението му, дори ако сте вдигнали прахосмукачката и я преместите на друго място (в рамките на 1 метър). Той "помни" почистената зона и ще продължи почистването без повторения на предварително почистени сегменти. Устройството има вторични функции: самодиагностика на неизправности, таймер, часовник, връзка чрез безжична технология Wi-Fi.

Предимства и недостатъци

Ползи:

 • Красив дизайн в червено.
 • Широка функционалност.
 • Много режими на работа.
 • Свръхчувствителни сензори на калъфа.
 • 2 камери.
 • Функция за самообучение.
 • Възможността за свързване чрез Wi-Fi.
 • Нов инверторен мотор.
 • Бърз живот на батерията.

Недостатъци:

 • Висока цена.
 • Нисък живот на батерията.
 • Шумна работа.

присъда

Моделът от LG зарадва много различни режими и функции, въпреки че повечето потребители използват автоматичния режим и не се задълбочават в останалото, а напразно. Навигацията работи много добре в устройството: прахосмукачката рядко се сблъсква с предмети благодарение на чувствителни сензори и система за защита. По отношение на автономността, тя не се откроява в нищо, с изключение на времето за зареждане на батерията (3 часа е много бързо). Но пълно зареждане на батерията е достатъчно, за да почистите двустаен апартамент. Това е много висококачествен многофункционален модел, цената му е, Според мен тя е много висока. На пазара има достатъчно почистващо оборудване с идентични параметри, но за по-малко.

427 0

Съветваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите