У дома Отзиви Телевизионен преглед Kivi 55UR50GR

Телевизионен преглед Kivi 55UR50GR

Kivi е марка, която навлиза на руския пазар сравнително наскоро. Телевизионен модел 55UR50GR се появи през година. Цена - - веднага привлече купувачи. Шест месеца по-късно те вече започнаха да споделят своите впечатления. Събрах всички мнения на обикновените потребители и експерти, за да разбера дали да купя Kivi 55UR50GR. Колко уместно е пълненето на това устройство, справя ли се с функциите, декларирани от производителя?

Този модел участва в класиране на най-добрите 4K UHD телевизори.

екран

Киви 55UR50GR

Kivi 55UR50GR е оборудван с 55-инчов екран с марж на яркост, достоен дори за най-добрите модели на марката - 520 Cd / m2 с контрастно съотношение 100 000: 1. Не струва телевизор до няма такива показатели. Възпроизвежда видео с 60 кадъра в секунда - това осигурява невероятна правдоподобна картина на екрана, когато гледате динамични сцени и в игри. Разделителна способност - 3840 × 2160 px (4K UHD), съотношение на страните - 16: 9, ъгъл на гледане - 178 градуса, HDR, така че Kivi 55UR50GR е собственик на най-добрия екран сред телевизорите на цена под , Можем да го препоръчаме за оборудване за домашно кино.

Външен вид

Киви 55UR50GR

Дизайнът на телевизора е похвален. Сива висококачествена пластмаса, тънка рамка, дебелината е само 54 мм. Монтажът се извършва на краката (включени в комплекта) или на монтажа VESA 400 × 200. Скептиците ще кажат, че дизайнът на този телевизор няма да се вписва във всеки интериор. Затова препоръчвам Hyundai H-LED55U601BS2S: стои на по-евтино, външният вид е класически. Kivi 55UR50GR - телевизор за любителите на иновациите, включително дизайна на устройството. Изглежда по-скъпо, отколкото струва.

конектори

Киви 55UR50GR

Kivi 55UR50GR има всички текущи конектори: AV, HDMI (3 бр.), USB (2.0 - 1 бр .; 3.0 - 1 бр.), Ethernet (RJ-45), оптичен изход, изход за слушалки (3.5 мм) , Слот за CI карта. HDMI, AV, USB са разположени на страничния панел, останалите са на гърба, което е удобно.

Звук

Киви 55UR50GR

Народните говорители на устройството са 2 високоговорителя по 12 вата всеки. За телевизор до - Това е отличен показател. Качеството на звука, ако не намерите вина с баса, е добро, звукът е обемно. Обемът е достатъчен с марж дори за средната стая. Най-близките ценови конкуренти изостават в силата на вградената акустика, по отношение на качеството на звука те са в крак с Kivi 55UR50GR.

Функции

Киви 55UR50GR

Kivi 55UR50GR в някои случаи може да замени компютър. Техническият пълнеж е четириядрен Cortex-A53 arm8 процесор с честота 1,1-1,5 GHz, 1,5 GB RAM и 8 GB вградена операционна система Android TV 7.0. Това е достатъчно за лесно сърфиране в Интернет, гледане на видеоклипове онлайн, включително в 4K, стартиране на модерни игри. Телевизорът поддържа Wi-Fi 802.11n, Miracast, Bluetooth. Последното обикновено е рядкост за нискотарифните телевизори. За да гледате любимите си телевизионни канали, DVB-T2, DVB-C, DVB-S2 тунери са вградени. Инсталираният медиен плейър възпроизвежда файлове от всякакви формати от външни носители. Можете да управлявате телевизора с помощта на дистанционното управление (включено), клавиатурата, мишката, от смартфон - трябва да инсталирате приложението на устройството си. Също така реализира „гласово търсене“ - телевизионно управление с помощта на гласови команди. От вече познатите функции - изключен таймер, часовник, ръчни / автоматични настройки, програмен редактор, родителски контрол., Картина в картинка.

конкуренти TCL L55P6US и Hyundai H-LED55U601BS2S може да се похвали с функция за запис на видео с изместване във времето, но нямат USB 3.0., Bluetooth, те не могат да бъдат контролирани от смартфон. В резултат на това предимството е на страната на Kivi 55UR50GR, въпреки че липсата на TimeShift и телетекст е съществен недостатък за някои.

Ползи

Киви 55UR50GR

 • разумна цена;
 • страхотен образ;
 • честота на кадрите - 60FPS;
 • 4K възпроизвеждане дори онлайн;
 • иновативен дизайн;
 • USB 3.0
 • добро качество на звука;
 • мощен хардуер;
 • Android TV 7.0;
 • Bluetooth;
 • възможност за управление от смартфон;
 • компактно дистанционно с минимум необходими бутони;
 • гаранция на производителя - 3 години.

недостатъци

 • някои потребители забелязват акценти върху матрицата;
 • се включва дълго време;
 • липса на TimeShift;
 • няма телетекст;
 • липсата на Google Play, Aptoide TV стои на нейно място - опциите са същите, но някои потребители не харесват интерфейса.

присъда

Kivi 55UR50GR е чудесен избор, ако сте на бюджет. само получавате телевизор, който дублира повече от 80% от функционалността на скъпите модели на марки. Спестете $ 10 и Купете Hyundai H-LED55U601BS2S възможно е, особено ако сте фен на класическия черен цвят в телевизионния дизайн, но надплащането в зад TCL L55P6US не е оправдано.

1102 0

Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите