У дома Отзиви Преглед на роботизираната прахосмукачка Samsung VR05R5050WK

Преглед на роботизираната прахосмукачка Samsung VR05R5050WK

Samsung VR05R5050WK е новост на известния производител Samsung, първата в редица проби за комплексно почистване с комбинация от мокро и химическо чистене на всякакви подови настилки. Моделът е оборудван с модерна навигация, белязана от високо качество на сглобяване, живот на батерията и разнообразни режими на почистване. Проверих техническите възможности и функционалност, ще анализирам предимствата и недостатъците на прахосмукачка за роботи .

baner_ali_white

Външен вид

Samsung VR05R5050WK

Samsung VR05R5050WK е модел с модерен дизайн, традиционна кръгла форма с две крайни четки отстрани. Предлага се в черно и сиво.

Горният панел има един бутон за захранване и пауза. Останалата част от контрола се осъществява чрез дистанционното управление или мобилно приложение. В долната част на случая има лого на Samsung Под капака на контейнера за прах има отделение за контейнер и превключвател за захранване. Около периметъра е разположена пружинна броня с вградени IR сензори, която предпазва от сблъсъци с други предмети и препятствия.

На долния панел:

 • в центъра - блок с основна турбо четка;
 • отстрани - шофиране на големи колела;
 • пред работния блок - отделение за батерии;
 • в предната част - четки, въртяща се ролка, клеми за презареждане;
 • отзад - дъното на отделението за вода с допълнителна опорна ролка, капак за източване на вода, през който се мокри микрофибър за мокро почистване;
 • отпред и отстрани - сензори за разлика във височината.

Размери - 340 × 340 × 85 мм. Тегло - 3 кг.

оборудване

Samsung VR05R5050WK

Прахосмукачката се предлага в картонена кутия с дръжки за лесно транспортиране. Опаковката показва модел с кратки функционални и технически характеристики. В стандартен пълен комплект - всички необходими детайли и резервни разходни материали, с изключение на виртуална стена. Стандартният комплект за доставка включва:

 1. Робот прахосмукачка.
 2. База за зареждане
 3. Захранващ кабел.
 4. Резервоар за вода.
 5. Дистанционно управление с батерии AAA.
 6. Два чифта странични четки.
 7. Резервен филтър.
 8. Мокра дюза.
 9. Две кърпички от микрофибър.
 10. Инструмент за почистване.
 11. Гаранционна карта.
 12. Упътване.

Функционалност

Samsung VR05R5050WK

Модел "2 в 1" - едновременно извършва сухо и мокро почистване. Скорост на почистване - 0,32 м / сек. Максималната консумация на енергия е 55 W. Интелигентна сензорна система. Системата Smart Sensing включва жироскоп, който контролира движението на устройството. Сензорът против сблъскване намалява скоростта, Anti-drop ви уведомява при приближаване към стълбите.

4 режима на работа:

 1. Авто / Случайно (произволно) - хаотично движение от една пречка към друга за напълно разреждане на батерията.
 2. Zig-Zag (зигзаг) - почистване на пространството с зигзагообразни движения.
 3. Edge - Каране по ръба препятствия за цялостно почистване.
 4. Точково (локално) - спирално почистване на квадрат от 1,5 × 1,5 m.

В режим на планиране можете да настроите няколко настройки едновременно, да планирате почистване и в определеното време прахосмукачката автоматично ще започне да работи. Моделът автоматично избира най-добрия начин за почистване на пространството.

Управление - от дистанционно управление или мобилно приложение чрез Wi-Fi. Благодарение на приложението можете да стартирате или изключите устройството, да изберете режим, да настроите смукателната мощност, да контролирате скоростта на почистване и потока на водата.

baner_ali_white

Предимства и недостатъци

Ползи:

 • стилен дизайн;
 • съраунд батерия;
 • автономия;
 • мокро и химическо чистене;
 • ниска височина на тялото;
 • удобно управление от смартфон;
 • гаранция и обслужване.

Недостатъци:

 • малко количество прахоуловител;
 • средна цена;
 • няма виртуална стена;
 • високо ниво на шум.

присъда

Най-доброто решение за разработчици на годината. Основните му предимства са едновременно сухо и мокро почистване, автономност (едно зареждане е достатъчно за 150 минути работа). Тази умна прахосмукачка е за почистване на многостаен апартамент. Добър избор от гледна точка на съотношение цена / качество. Аналози - iLife A9s, Genio Deluxe 500, Xiaomi Mijia Sweeper Robot 1C.

697 0

Съветваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите