У дома Отзиви Erisson 65ULEA99T2 Smart TV преглед

Erisson 65ULEA99T2 Smart TV преглед

Когато избират телевизор, купувачите оценяват диагонала и разделителната способност - това са основните показатели на технологията. Не всички големи диагонални телевизори струват повече : много модели с диагонал 60-65 инча и в бюджетния сегмент. След като прегледах много различни опции, се настаних на Erisson 65ULEA99T2 Smart. Цената на модел с диагонал 64,5 инча е .

Този модел участва класиране на най-добрите телевизори 58-65 инча.

екран

Erisson 65ULEA99T2 Smart
Erisson 65ULEA99T2 Smart е достъпен 65-инчов интелигентен телевизор с Ultra HD резолюция (3840 × 2160 пиксела). Отговорът на пикселите е 9 ms. LCD телевизор с LED подсветка. Ъгълът на гледане е 178º. Яркост - 320 cd / m22, Контрастно съотношение - 4000: 1. Картината на екрана е ярка, с наситени цветове. Черният цвят изглежда сив, има леко преекспониране в изображението, ако се вгледате внимателно, но те не пречат на гледането. Подобни недостатъци имат и скъпите телевизори с търговска марка. Например, Philips 65PUS6412 неравномерно осветяване на екрана, което се отразява на изображението, а на цена е по-скъпо Erisson модели.

Външен вид

Erisson 65ULEA99T2 Smart
Калъфът за телевизор е изработен от черна пластмаса, с добро качество: не скърца, не щрака, не издава никакви звуци. Размери - 1462 × 901 × 279 мм без стойка. Тегло - 25 кг. Краката на телевизора са разположени широко един от друг, не всички шкафове са подходящи. Към телевизора е включен стенен VESA 400 × 200 мм. Но в крайника, разликата между екрана и стената е твърде малка: трудно е да се стигне до конекторите, разположени отзад. Крехкият екран изисква внимателно отношение.

конектори

Erisson 65ULEA99T2 Smart
Телевизорът има почти всички възможни конектори: VGA, 3 HDMI, 3 USB, Ethernet (RJ-45), коаксиален изход, 3,5 жака за слушалки. Можете да свържете всяко периферно устройство. Но, както се оказа, не всички устройства възприемат телевизора. Например, той не реагира по никакъв начин на свързания с него геймпад. Този проблем не се появява на телевизора BBK 65LEX-6027 / UTS2C, Той има много по-голям избор от конектори, смартфони, компютърни мишки и клавиатури, компютрите са идеално свързани и работят с него. Той е с 50 долара по-евтин от нашия модел.

Звук

Erisson 65ULEA99T2 Smart
Системата за високоговорители е два високоговорителя с обща мощност 16 вата, но декларираната мощност не е вярна. Звукът е много тих. Трябва да закупите отделен високоговорител или звукова лента. Този проблем се среща в почти всички бюджетни телевизори. при BBK 65LEX-6027 / UTS2C също слаб звук, но с декларираната мощност на два високоговорителя от 8 вата, той е по-силен от Ерисън. Вторият проблем е, че домашното кино може да бъде свързано само чрез HDMI, което не позволява отделно да издавате звук към него.

Функции

Erisson 65ULEA99T2 Smart
Erisson 65ULEA99T2 Smart е Smart TV, базиран на Android 6.0, но възможностите му са намалени и не съответстват на декларираните функции на модела. Не всички приложения са инсталирани на телевизора, YouTube не работи, но можете спокойно да гледате всяка информация в браузъра, филми онлайн. Има вграден Wi-Fi, можете да се свържете директно с интернет. Цифрови тунери - DVB-T, DVB-T2 и DVB-C. Можете да записвате видео на USB устройство. Приемникът на дистанционното управление се намира под екрана, трябва да се насочите към фотодетектора.

Предимства

 1. Разумна цена ().
 2. Ярка, сочна картина.
 3. Лесно.
 4. Може да записва видео на USB флаш.
 5. Много конектори.
 6. Качествена пластмаса.

недостатъци

 1. Тих звук, трябва да закупите високоговорители.
 2. Геймпадът не се свързва.
 3. Удължен Android.
 4. Трудно е да стигнете до конекторите на задния панел, ако го окачите на стената.
 5. Неудобни крака.
 6. Леко преекспониране в изображението.
 7. Черното става сиво.
 8. Дистанционното управление трябва да се насочи към фотодетектора.

За техника с такова качество цената е адекватна, ако тихите говорители, които не съответстват на описанието, не са критични. Това не е пълноценна Smart TV, но може да се използва като 4K екран за гледане на филми. Подходящ за покупка, ако няма начин да закупите телевизор 2 пъти по-скъпо. Бюджетното оборудване не винаги е по-ниско от качество на по-скъпо. телевизия Philips 65PUS6412 зад Той има същите проблеми с екрана: преекспозиция, неравномерна подсветка, лош контраст на изображението в сравнение със Samsung или LG.

За да гледате не само филми по телевизията, но и да я адаптирате към игри на Xbox и PlayStation, използвайте геймпад, оценете модела на евтин телевизор BBK 65LEX-6027 / UTS2C, Той няма проблеми със свързването на периферни устройства и отличен екран за феновете да играят на конзолата.

559 0

Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите