У дома Отзиви Телевизионен преглед BBK 65LEX-6027 / UTS2C

Телевизионен преглед BBK 65LEX-6027 / UTS2C

През 2018 г. китайската компания BBK обяви телевизионен модел - BBK 65LEX-6027 / UTS2C. Отличен евтин модел с 4K UHD резолюция, HDR поддръжка прави изображението на екрана още по-ясно, по-богато и по-дълбоко. Вградена Wi-Fi и Smart TV функция: можете да посетите социалната. мрежи, преглед на информация в различни сайтове, гледане на видеоклипове. В прегледа ще разгледаме техническите характеристики, плюсове и минуси и дали си струва да закупите BBK 65LEX-6027 / UTS2C или да вземете нещо по-скъпо.

Този модел участва в класиране на най-добрите телевизори 58-65 инча.

екран

BBK 65LEX-6027 UTS2C

Размер на екрана - 65 инча. Течен кристал, със светлинен диоден (LED) подсветка, което прави изображението по-контрастно (55000: 1), ярко (250 cd / m2). Времето за реакция на пикселите е 7 ms. Картината е много ясна, с естествени цветове, но има известна неравномерност на подсветката, светлините и сенките, ако всичко се обмисли подробно. По време на гледане дефектите са невидими.

Подходящ за гледане на филми, за игра на игри на Xbox или Sony PlayStation. Не се препоръчва да гледате телевизионни канали, видеоклипове в YouTube, филми онлайн в SD-резолюция (720 × 576 пиксела), тъй като изображението на екрана не е достатъчно ясно, няма достатъчно контраст. По-добре да гледате в Full HD резолюция (1920 × 1080 пиксела).

Не е възможно да регулирате черния цвят, поради това, че е сив или плътен ивица поради подсветка. Производителят позволява до три счупени пиксела. Но такива значителни недостатъци се срещат и при по-скъпите модели, например, на телевизор LG 60UK6200 с диагонал 60 см, също има пропуски и затъмнения в краищата на екрана, картината в игрите не изглежда толкова добре, а времето за реакция на пикселите е 9 ms.

Външен вид

BBK 65LEX-6027 UTS2C

Устройството е с размери 1461 x 843 x 86 mm, със стойка - 1461 x 906 x 285 mm. Черен цвят на каросерията, пластмасова облицовка на предния панел. Опора за краката е много неудобна - в самите краища на калъфа. Тази подредба на стойката ограничава избора на шкафа за монтаж. За да окачите на стената, трябва да направите закачалката с разстояние около 20 см от стената, за да получите достъп до интерфейса. Телевизорът е достатъчно крехък, няма защита, поради което изисква внимателно боравене. Необходимо е незабавно да инсталирате защитното стъкло и рамки, за кабели - монтажни скоби на монтажната скоба. Комплектът включва дистанционно управление.

конектори

BBK 65LEX-6027 UTS2C

Телевизорът е оборудван с всички възможни видове конектори: сателитен LNB IN, композитен (AV), компонент Y PB PR видео вход, RF IN антена, PC VGA (D_SUB + PC AUDIO), USB порт, USB 2.0, HDMI, HDMI1.4, изход към 3.5 слушалки, коаксиален цифров аудио изход. Всякакви периферни устройства могат да бъдат свързани чрез конекторите. Смартфоните работят и се свързват перфектно, компютърна мишка, клавиатура, компютър, чрез HDMI или коаксиален SPDIF изход, можете да извеждате звук към усилвател.

Звук

Звук

Два вградени високоговорителя с 8W на изход на канал. Звукът е доста слаб, настройката от 9 до 10 е много различна. За първи път това е достатъчно, но ако искате прекрасен звук за красива картина, трябва да закупите допълнителни високоговорители или саундбар. Но в сравнение с телевизионния модел Erisson 65ULEA99T2 Smartкъдето декларираната мощност на високоговорителите е 16 W, VVK звучи много по-добре, по-силно, по-евтино е с няколко хиляди.

Функции

BBK 65LEX-6027 UTS2C

Телевизор с операционната система Android 6.0, но възможностите на ОС са сведени до минимум. Оперативната памет е 1,5 GB, а вградената памет е 8 GB. Могат да се инсталират приложения, но не много. Инсталираната операционна система "не дърпа". Можете да преглеждате страници през браузър. Трудно е да го наречем Smart TV.

Вграден Wi-Fi, но не достатъчно мощен. Можете спокойно да гледате всяка информация в браузъра, но в YouTube видеото се зарежда всеки друг път - по-лесно е да свържете компютър или смартфон, ако трябва да гледате нещо онлайн.

Моделът от серията LEX-6027 има вградени цифрови тунери DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-S, които ви помагат да гледате любимите си канали след проста настройка. Не се изисква допълнително оборудване. Без Bluetooth. Ако често свързвате или искате да свържете слушалки чрез Bluetooth или други устройства, тогава е по-добре да вземете LG 60UK6200.

Ползи

 1. Евтин модерен модел.
 2. Хубава, приятна за очите снимка.
 3. Подходящ за тези, които обичат да играят на Xbox и PlayStation.
 4. Много различни конектори, можете да свържете всякакви периферни устройства.
 5. Наличието на всички възможни тунери.
 6. 4K резолюция.

недостатъци

 1. Лош звук, трябва да закупите друг високоговорител или саундбар.
 2. Подрязан до минимум Android.
 3. Слаб wifi.
 4. Крехка, без защита.
 5. Лошо изображение при гледане на канали със стандартна разделителна способност (SD).

продукция

BBK 65LEX-6027 / UTS2C има предимства в сравнение с по-скъпите модели, например, Erisson 65ULEA99T2 Smart изходът на високоговорителите е 16W, а звукът е много по-лош и по-тих от този на BBK, докато LG 60UK6200 същите недостатъци на снимката.
Не преплащайте няколко хиляди и купувайте нещо по-скъпо, надявайки се да получите по-добро оборудване.
Ако няма излишни , но искам телевизор с огромен диагонал и красива картина, а функцията Smart TV не се интересува особено, това е добър аналог на марковото оборудване - Samsung, LG и т.н. Цена - , Подходящ за тези, които обичат да играят на Xbox и PlayStation. Телевизорът отлично изпълнява функцията на голям монитор, а снимките от игрите на него изглеждат прилично.

544 0

Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите