У дома Отзиви Hyundai H-LED50F406BS2 TV ревю

Hyundai H-LED50F406BS2 TV ревю

Марката Hyundai реши да пусне телевизор с голям диагонал, но с минимум функции. За повечето потенциални купувачи Smart TV, гласово управление, контрол на смартфона и Bluetooth изобщо нямат значение. По-важно е хората да имат голям, сочен и светъл екран с добра разделителна способност. Точно същото като H-LED50F406BS2. Това е най-важната характеристика на модела. Като се има предвид цената, този телевизор може да изглежда перфектен. Но всичко ли е толкова красиво? Нека да го разберем!

Този модел участва в рейтинг на най-добрите Full HD телевизори.

екран

Hyundai H-LED50F406BS2

Диагоналът е 50 инча (127 см), резолюцията на дисплея е 1920 × 1080 px (Full HD), а честотата на опресняване е 50 Hz. Този модел реализира LED подсветка, светодиоди са инсталирани отстрани на LCD матрицата. Тази опция ви позволява да правите по-тънки телевизори, но в краищата на екрана може да има светлина. Обявеният от производителя ъгъл на видимост достига 176 °. На практика ъглите на видимост са наистина много добри, изображението губи малко цвят, когато се гледа отстрани.

Външен вид

Hyundai H-LED50F406BS2

Калъфът е направен в черно, поставен на два крака отстрани на кутията. Самият калъф е много тънък, така че моделът изглежда много хубав. Предлага се стенен монтаж, размер на VESA монтаж - 200 × 200 мм. Размери - 1130 × 712 × 265 мм. Тегло - 11 кг.

конектори

Hyundai H-LED50F406BS2

 • HDMI (3 бр.) - свързване на цифрови устройства за предаване на изображения и звук (компютри, лаптопи, видео рекордери).
 • USB (1 бр.) - свържете USB флаш устройство или външен твърд диск. Моделът по този показател надминава своите конкуренти.
 • AV вход (червено, бяло, жълто) - свържете аналогови устройства (видеокамери, DVD, Blu-ray плейъри, някои телевизионни предаватели).
 • Изход на звука 3,5 мм - за свързване на слушалки или високоговорители.
 • Само 1 USB конектор с такъв модерен голям екран е недостатък.

Звук

Hyundai H-LED50F406BS2

Общата звукова мощност е 16 W, акустика - 2 вградени стерео високоговорители с мощност 8 W всеки. Мощен алгоритъм Dolby Digital за анализ и компенсиране на неточности при възпроизвеждане на звук чрез високоговорители. Това се случва чрез създаване на графика с висока точност на амплитудно-честотните характеристики на високоговорителната система. Информацията се предава обратно на устройството и ви позволява да компенсирате пикове или спадове в оригиналния честотен диапазон на високоговорителната система, осигурявайки ясен, естествен и гладък звук в целия честотен диапазон.

Функции

Hyundai H-LED50F406BS2

Картина в картина - две изображения се показват едновременно на телевизионния екран: първото видео се показва на целия екран, второто в ъгъла.

Видеозапис - възможно е да се записват ефирни канали на носител на памет (USB-устройства).

Таймер - позволява ви да настроите времето за включване / изключване. Удобен за използване като будилник.

Предимства и недостатъци

Hyundai H-LED50F406BS2

Ползи:

 • диагонал на голям екран - 50 инча;
 • добри ъгли на видимост;
 • добър звук;
 • улавя аналогови и цифрови канали добре.

Недостатъци:

 • се включва дълго време;
 • неудобно дистанционно управление;
 • само 1 USB порт;
 • няма Smart TV;
 • липса на технологии за подобряване на качеството на изображението;
 • малък набор от функции.

присъда

Телевизорът е подходящ за хора, които не се интересуват от пълненето или богатата функционалност, но диагоналът на екрана, качеството на изображението, нивото на звука са важни. В този модел и трите индикатора са реализирани на високо ниво. Добре е не само за летни вили, но и за всякакви помещения. Приемането на телевизионни канали също е на високо ниво: телевизорът приема сигнали без проблеми. Цена - : за тези пари с такъв диагонал това е много добър вариант.

357 0

Съветваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини според отзивите на клиентите