У дома Отзиви Hyundai H-LED55U601BS2S телевизионен преглед

Hyundai H-LED55U601BS2S телевизионен преглед

Hyundai H-LED55U601BS2S е 55-инчов смарт телевизор на известната южнокорейска марка. Цена - , Има разделителна способност на екрана 3840 × 2160, мощен хардуер, който ви позволява да възпроизвеждате 4K видео. След като наблюдавах пазара, установих, че това не е единственото такова предложение. Пуснах много евтините, откровено слаби телевизори, но HARPER 55U750TS зад и Киви 55UR50GR зад Интересувах се. Ще успеят ли да се конкурират с марката Hyundai? Направих подробно сравнение на тези три телевизии и направих заключения, за които ще научите в края на прегледа.

Този модел участва Топ интелигентни телевизори.

екран

Hyundai H-LED55U601BS2S

Hyundai H-LED55U601BS2S има 55-инчова TFT IPS матрица. Разделителна способност - 3840 × 2160 px. Ъгъл на виждане вертикално и хоризонтално - 1780, По отношение на яркостта и контраста той губи и от двамата си конкуренти. Но изображението на екрана не може да се нарече лошо: богатите цветове, високите детайли, динамичните сцени изглеждат естествено, лъскавото покритие предпазва от отблясъци по време на гледане.

Външен вид

Hyundai H-LED55U601BS2S

Изработен в сдържан лаконичен стил. Материал на корпуса - черна пластмаса, долната част е леко перфорирана. Размери без стойка - 1241 × 719 × 86 мм. Стойката е представена от два ъглови крака от метал. Те не са боядисани, в перфектна хармония с логото на сребърния цвят на дъното на телевизора. Възможно е да се монтира на конзола VESA 400 × 200 мм. Киви 55UR50GR, от гледна точка на дизайна, се различава в сивия цвят на рамката и по-финото изпълнение. Ако можете да спорите за сивата рамка, тогава дебелината от 54 мм е ясен плюс.

конектори

Hyundai H-LED55U601BS2S

Следните конектори са разположени на задния панел: USB (2 бр.), LAN, VGA, компонент, композитен, мини-жак (3,5 мм), HDMI (3 бр.), Мини-жак (3,5 мм), оптичен , CI +. Поддържани безжични технологии - Wi-Fi, DLNA, Miracast - отличен комплект, достоен за телевизори от среден клас. Всичко, което може да се различи по-скъпо Киви 55UR50GR - Това е Bluetooth, но при изброените безжични технологии отсъствието му не може да се нарече критично.

Звук

Звук

Вградената аудио система е с мощност 20 вата. Внедрена е технологията Dolby Digital - съраунд звук с ясно изразени дъна, може да се каже, отличен за евтин телевизор. HARPER 55U750TS в това отношение, много зад, и Киви 55UR50GR Той може да се похвали само с повече мощност вградена акустика (24 вата). Това е предимство, ако телевизорът ще бъде в голяма стая; за стаи със средни размери обикновено са достатъчни високоговорителите с мощност 16 вата.

Функции

Работи на Android 6.0. Той има вградени DVB-S2, DVB-C, DVB-T2, DVB-T тунери, което ви позволява да гледате цифрови и сателитни телевизионни канали, без да инсталирате допълнително оборудване. Наличен телетекст, защита на деца, изключен таймер, еко режим, еквалайзер, видео запис, включително смяна на времето, има поддръжка за HDR. Вграденият медиен плейър възпроизвежда аудио и видео файлове от всички известни формати. Ако възможностите му изведнъж изглеждат малки или интерфейсът, според вас, не е достатъчно удобен, можете да инсталирате любимия си плейър от игралния пазар.Изненадващо по отношение на функционалността Hyundai H-LED55U601BS2S надмина по-скъпия конкурент, който няма функцията да записва видео и телетекст. Освен това фактът, че бюджетът HARPER 55U750TS оборудвани с тези функции.

Ползи

 • Стабилна стойка под формата на метални крака;
 • Android 6.0
 • HDR поддръжка;
 • Реално възпроизвеждане на 4K видео;
 • Прилично качество на изображението;
 • Добър звук;
 • Бърз отговор на операционната система без закачалки;
 • Удобно дистанционно управление;
 • Прости, интуитивни контроли;
 • Широка функционалност.

недостатъци

 • HDMI конекторите и LAN са на дъното;
 • Яркост на екрана - 280 cd / m22;
 • Защитата на звука, когато е включена, е силна, не се изключва (в новите версии на фърмуера производителят обещава да поправи ситуацията).

присъда

Hyundai H-LED55U601BS2S - отличен телевизор за парите. Единственият отрицателен е яркостта и контраста на изображението. В диапазона на коригиране на тези показатели той е по-нисък дори от бюджетните телевизии. Това не е критично, картината в крайна сметка все още е красива, но е жалко, че трябва да платите повече за най-лошото качество. Но звукът и функционалността на този телевизор са на височина в сравнение с най-близките му конкуренти. Цена - в случая златната средна. HARPER 55U750TS по-евтино с 4 хиляди, но има слаб хардуер и проблеми с 4K възпроизвеждане. Доплащане 10 $ за Киви 55UR50GR оправдано само за тези, които са придирчиви към качеството на изображението и не се нуждаят от функцията за запис на видео.

1130 0

Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите