У дома Отзиви Hyundai H-LED40F401WS2 телевизионен преглед

Hyundai H-LED40F401WS2 телевизионен преглед

Телевизорите от южнокорейската компания Hyundai са много популярни: тази евтина техника се оценява заради доброто си качество на сглобяване. Hyundai модел H-LED40F401WS2 беше представен през 2018 година. Един от най-евтините в 40-инчовата телевизионна линия на марката. Цена - ... За тези пари потребителят получава Full HD резолюция, удобна система за управление, прости настройки и универсален плейър, способен да възпроизвежда видео съдържание в различни формати.

Този модел участва в рейтинг на най-добрите Full HD телевизори и в класацията на най-добрите 40-инчови телевизори.

екран

Hyundai H-LED40F401WS2

Течен кристал, диагонал 40 инча (102 см). Съотношението на страните е класическо - 16: 9. Разделителната способност на екрана е Full HD (1920 × 1080 px), така че съдържанието е много ясно и подробно. Телевизорът има същите характеристики. Prestigio 40 Wize 1... Но струва по-малко - .

Hyundai H-LED40F401WS2 има LED подсветка. Светодиодите са разположени отстрани на матрицата, така че дисплеят е тънък. Единственият недостатък са акцентите около краищата. Ъгълът на видимост е 176 градуса.

Външен вид

Hyundai H-LED40F401WS2

Дизайнът е прост, без излишъци. Монолитната рамка около екрана е изработена от сребърна пластмаса. Стандартна опора - сложни оформени крака, изработени от устойчива пластмаса. Телевизорът е стабилен, с лек наклон назад. Интерфейсните конектори са разположени в две ниши на задния панел. Някои от тях са насочени надолу, други - настрани. Може да бъде окачен на стена с VESA скоба за монтаж 300 × 300 мм. Тегло - 6,8 кг.

конектори

Hyundai H-LED40F401WS2

За да свържете допълнителни устройства, са предоставени следните:

 • HDMI - 3 бр .;
 • USB - 2 бр .;
 • AV вход;
 • жак за слушалки (3,5 мм).

USB портът превръща вашия телевизор в домашно кино. Трябва да поставите USB флаш устройство или твърд диск в конектора, за да гледате любимия си филм на големия екран. HDMI конекторът позволява телевизорът да се използва като център за домашно забавление. Чрез него можете да свържете компютър, смартфон и други устройства. Екранът на Hyundai H-LED40F401WS2 е много по-голям, така че е по-удобно да гледате филм или да играете.

Но тези конектори може да не са достатъчни. На скъп HARPER 40F660TS, който е оборудван с такива конектори: AV вход, вход за компоненти, SCART, HDMI (3 бр.), USB (2 бр.), Ethernet (RJ-45), жак за слушалки.

Звук

Hyundai H-LED40F401WS2

Акустична система - 2 вградени високоговорителя, всеки с мощност 8 вата. Общата звукова мощност е 16 W. За сравнение: същото HARPER 40F660TS има по-мощен звук от 20 вата. Обемът на вградената система от високоговорители обаче е достатъчен за типичната всекидневна. Има високи и средни честоти, практически няма ниски честоти. Дори при умерени обеми, шкафът резонира, което значително намалява качеството на звука. Качеството на звука е по-добро със слушалки.

Функции

Hyundai H-LED40F401WS2

Телевизорът Hyundai H-LED40F401WS2 към настоящия момент има ограничена функционалност, тъй като не принадлежи към „интелигентните технологии“, работещи на операционна система Android. На разположение на потребителя са само две основни функции - видеозапис и Time Shift. Първият ви позволява да записвате ефирни програми на външен носител за съхранение, а вторият - да спрете програмата за излъчване и да я запишете, за да продължите да гледате от момента, в който е спрян. Ако това не е достатъчно, тогава е по-добре да изберете HARPER 40F660TS с функция Smart TV, която разширява възможностите си. Потребителят, след като се свърже с Интернет, може да сърфира в интернет, да използва различни приложения.

Предимства и недостатъци

Hyundai H-LED40F401WS2

Ползи:

 • добро цветопредаване;
 • медийният плейър възпроизвежда файлове с различни формати;
 • оптимално качество на изображението

Недостатъци:

 • времето за реакция е дълго (9,5 ms);
 • при динамични сцени изображението се забавя;
 • малко конектори;
 • ниско качество на звука;
 • ограничени функции.

Hyundai H-LED40F401WS2 - за тези, които не гонят модата и не виждат смисъл в използването на функционалността на платформата Google Android. Той е максимално прост и лесен за използване, привлича с добра резолюция на Full HD екран и приятен дизайн. Като алтернатива можете да вземете по-евтино Prestigio 40 Wize 1 с идентични характеристики на екрана за ... Ако присъствието на Smart TV все още е от съществено значение, тогава бих посъветвал HARPER 40F660TSкоето е малко по-скъпо.

833 0

Съветваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини според отзивите на клиентите