У дома Отзиви TV преглед Polarline 22PL12TC

TV преглед Polarline 22PL12TC

Модел година с 22-инчов (56 см) Full HD LCD екран и резолюция 1920 × 1080 px. Разработчиците решиха да са в крак с конкурентите си и пуснаха на пазара малък бюджетен телевизор, който е лишен от различни функции и модерни чипове, но върши отлична работа с основната си работа - хваща добре всички аналогови и цифрови канали, издава ги в много добро качество. Не бива да изисквате или очаквате повече от телевизор за такава цена.

Този модел участва в рейтинг на най-добрите Full HD телевизори и в класиране на най-добрите телевизори за кухнята.

екран

Polarline 22PL12TC

LCD екран с диагонал от 22 инча (56 см), резолюция на дисплея 1920 × 1080 px (1080p Full HD), честота на опресняване от 50 Hz. Ъглите на видимост от 178 градуса, декларирани от производителя, не съответстват на реалността. Ако погледнете екрана отстрани, изображението ще загуби своите цветни качества, яснота и ще стане сиво. В този модел се прилага LED подсветка, а в моделите Hyundai H-LED24F402BS2 и BBK 22LEM-1056 / FT2C - Директен светодиод, при който светодиодите на подсветката се разпределят равномерно под LCD матрицата.

Външен вид

Polarline 22PL12TC

Корпусът е изработен от обикновена черна пластмаса. Външно изглежда по-добре от Hyundai H-LED24F402BS2, Размери - 506 × 360 × 166 мм. Има стойка за монтаж на маса или бордюрен камък, а за окачване на стена е необходима допълнителна скоба с монтажни размери 100 × 100 мм. Тегло на телевизора - 2,2 кг.

конектори

Polarline 22PL12TC

Polarline 22PL12TC TV поддържа приемането на общи телевизионни излъчващи формати, включително цифрови DVB-T и DVB-T2, кабелни DVB-C, сателитни DVB-S и DVB-S2.

Налични формати за връзка:

 • AV вход (червено, бяло, жълто) - свържете аналогови устройства (видеокамери, DVD, Blu-ray плейъри, някои телевизионни предаватели).
 • USB конектор (1 бр.) - свързване на USB флаш устройство или външен твърд диск.
 • HDMI (1 бр.) - свързване на цифрови устройства за предаване на изображения и звук (компютри, лаптопи, видеорекордери).
 • Изход на звука 3,5 мм - за свързване на слушалки или високоговорители.
 • Коаксиален изход - може да се използва за предаване на звук при свързване на външна система от високоговорители.

Звук

Polarline 22PL12TC

Общата звукова мощност е 6 W, 2 вградени високоговорителя по 3 W всеки. За създаване на съраунд звук се използва специална обработка на сигнала. Звуковата мощност не е достатъчна, както в Hyundai H-LED24F402BS2, За удобно гледане на филми ще трябва да свържете допълнителни високоговорители през 3,5 мм аудио изход.

Функции

Polarline 22PL12TC

Запис на видео - можете да записвате въздушните канали на носител за съхранение или USB устройства.

Таймер - можете да съставите график за включване и изключване на телевизора. Тази функция е удобна за използване като аларма сутрин.

Защита от деца - ще ограничи броя на каналите, достъпни за деца, или ще блокира определени.

Предимства и недостатъци

Ползи:

 • Наличието на всички необходими телевизионни тунери.
 • Атрактивен дизайн.
 • Нивото на приемане на сигнала е високо.
 • Достъпна цена.

Недостатъци:

 • Лоши зрителни ъгли. Изображението ясно губи качество, ако погледнете екрана под ъгъл.
 • Качеството на картината на аналоговите канали е лошо, но цифровите са много добри.
 • Слаб, размит звук, ще е необходимо да свържете допълнителни високоговорители.
 • Малък набор от функции Няма технологии за подобряване на качеството на изображението.

присъда

Polarline 22PL12TC е добър за даване. Извън града той перфектно улавя кабелна, аналогова телевизия - това е едно от основните му предимства. Цената на телевизора - общо , Според мен е по-добре да закупите този модел, отколкото BBK 22LEM-1056 / FT2C, Те са почти идентични, но Polarline стои на по-евтино, но за тези пари можете да си купите малки допълнителни високоговорители. Телевизорът изглежда по-привлекателен.

 

2007 0

Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите