У дома Отзиви TV Polarline 50PU11TC-SM преглед на телевизора

TV Polarline 50PU11TC-SM преглед на телевизора

Polarline 50PU11TC-SM - евтин домашен телевизор със Smart TV, 50-инчов LCD екран и по-малко разходи , Според характеристиките си е добре от всички страни. Android TV 7.0., 4K UHD, HDR, видеозапис са малка част от неговите възможности. Най-близкият ценови конкурент, който ми хвърли око BBK 50LEX-7027 / FT2C почти 5 хиляди по-скъпи, работи на старата Android TV 4.4, има резолюция FULL HD.

Този модел участва Топ интелигентни телевизори и в класиране на най-добрите 4K UHD телевизори.

екран

Polarline 50PU11TC-SM

Диагонал - 50 инча, това е една от популярните опции. Екранът е лъскав. Картината на екрана е ярка, но околните предмети на матрицата се отразяват, което значително разваля впечатлението от изображението. Някои потребители отбелязват прекомерен контраст на изображението. Ъгълът на видимост вертикално и хоризонтално е 178 градуса.

За бюджетен телевизор екранът е приличен, но съдейки по отзивите на потребителите, BBK 50LEX-7027 / FT2C изглежда много по-приятно.

Външен вид

Polarline 50PU11TC-SM

Моделът е направен в класически черен цвят, с тънка, като за държавен служител, рамка. Дизайнът е строг, от отличените елементи - блестящо лого на производителя отдолу, в центъра. Размери - 1134 × 662 × 92, което не е лошо за бюджетното оборудване. BBK 50LEX-7027 / FT2C само 1 мм по-тънка. В задната част има изпъкнал корпус, на долния ръб на който са разположени технически съединители.

конектори

Polarline 50PU11TC-SM

Моделът е оборудван с пълен набор от съвременни конектори. Освен антени, за излъчване и цифрово излъчване има входове USB (2 бр.), LAN, VGA, компонент, композитен, SCART, мини-жак (3,5 мм), HDMI (3 бр.), И изходи: mini- Джак (3,5 мм) слушалки, коаксиални (SPDIF), слот за CI / PCMCIA. Тук Polarline 50PU11TC-SM може да се конкурира с телевизори от среден клас.

Звук

Звук

Системата за високоговорители Polarline 50PU11TC-SM е 2 високоговорителя по 8 вата всеки. От обемно положение това е достатъчно за средна стая. По-голямата част от телевизорите от среден клас са оборудвани с говорители с такава мощност. По отношение на качеството на звука имам редица оплаквания от Polarline 50PU11TC-SM - той е много плосък, с абсолютно отсъствие на ниски честоти. Но мисля, че бюджетният служител може да прости този недостатък, защото за спестяванията можете да си купите външни високоговорители. Това струва повечето собственици на телевизори , тъй като единиците от тях издават сравнително висококачествен звук и BBK 50LEX-7027 / FT2C не се отнася за тях.

Функции

Polarline 50PU11TC-SM

По отношение на функционалността Polarline не отстъпва на прекия си конкурент BBK 50LEX-7027 / FT2C и някои по-скъпи модели. Smart TV базирана на Android Android 7.0, вграден цифров тунер DVB-T2, сателитен тунер DVB-S2, USB медиен плейър с поддръжка на повечето формати на аудио и видео файлове, изображения, браузър за достъп до Интернет, включително безжичен Wi-Fi Fi Можете да записвате видео дори и с изместване във времето.

С цялото разнообразие от функционалност хардуерната част оставя много да се желае. Потребителите отбелязват забавяне, когато гледат видеоклипове онлайн, трептене, когато гледат видео във формат 4K. Но всички държавни служители грешат това. Не мисля, че това е голям минус, но за да играете игри или да гледате видеоклипове с висока разделителна способност, имате нужда от друга опция.

Ползи

 • цена;
 • ярки сочни цветове;
 • удобно управление;
 • строг външен вид;
 • наличието на всички необходими конектори;
 • функционален.

недостатъци

 • Слаб хардуерен компонент;
 • лошо качество на звука;
 • изображение с висок контраст (по подразбиране);
 • спиране при работа;
 • нестабилна работа на операционната система (според отзивите на потребителите).

присъда

Polarline 50PU11TC-SM струва цената. За домашно гледане на канали на ефирна и цифрова телевизия той е почти перфектен. Неопитен с високотехнологични иновации, зрителят може да спести и закупи този телевизор. Ако високото качество на изображението и звука, гледането на 4К видео без забавяне или трептене е важно, тогава е по-добре да обърнете внимание на телевизорите от средния ценови сегмент, които струват над , напр. Hyundai H-LED55U601BS2S или TCL L55P6US, Сред държавните телевизии няма телевизори с мощен хардуер.

1879 0

Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите