2020 според купувачите. Най-добрите модели по отношение на съотношение цена-качество. Сравнение на характеристики и характеристики. " />
У дома Как да изберем Компютри ТОП 10 най-добри монитори преди според отзивите на клиентите
според отзивите на клиентите " /> според отзивите на клиентите " />

ТОП 10 най-добри монитори за според отзивите на клиентите

Добрият компютърен монитор е от съществено значение както за удобно играене на видео игри, така и за дългосрочна упорита работа. По-добре е да закупите техника, която показва естествени цветове, с високо ниво на контраст, антиотражателно покритие. Тези параметри ще гарантират ниска умора на очите и ще намалят рисковете за здравето. В бюджетния сегмент можете да намерите добри монитори за игри, работа и гледане на филми. Всичко, което е необходимо, е правилната оценка на техническите характеристики на устройствата. След като проучих коментарите на потребителите, отзивите на експертите, класирах най-добрите монитори 2020 година.

Рейтинг на най-добрите монитори с Aliexpress

Acer ET241Ybd

Acer ET241Ybd

Отваря рейтинг широкоекранен LCD монитор Acer. Моделът има IPS-матрица с диагонал 24 инча с Full HD резолюция 1920 × 1080 и WLED-подсветка. Скорост на реакция - 4 ms, ясна картина, матов дисплей с антиотражателно покритие. Ако искате да купите добър 24-инчов монитор, помислете за този модел. Яркостта на устройството е 250 cd / m² с контрастно съотношение 100 000 000: 1, а ъгълът на видимост хоризонтално и вертикално е 178 градуса. Честота на метене - 60 Hz. Мониторът осигурява DVI-D (HDCP), VGA (D-Sub) входове.

Професионалисти:

 1. Достъпна цена.
 2. Ясна картина.
 3. Липсата на синьота в игрите.
 4. Много тънка рамка.
 5. Красива гледка.

Минуси:

 1. Бутоните за управление се отстраняват на задния панел от дясната страна.
 2. Лек дизайн в областта на закрепване към крака на монитора.
 3. Няма HDMI изход.

Мониторите на Acer са популярни заради цената и доброто им качество на сглобяване, което подкрепят с тригодишната гаранция на този модел. За потребителя има всичко: голям диагонал, сочна картина, бърза реакция, което е важно за геймърите, дори много тънки, почти незабележими рамки. Но има 2 отрицателни точки в този модел - това е липсата на HDMI изход: за модерна видеокарта ще трябва да закупите адаптер за монитор. Не харесвах контролите, разположени на гърба на монитора - бяха необичайни и неудобни. Цена - ... На Yandex. На пазара 94% от купувачите препоръчват този продукт.

Viewsonic VA2419-sh

Viewsonic VA2419-sh

24 '' Full HD LED монитор с резолюция 1920 x 1080, LED подсветка и SuperClear IPS матрица, благодарение на което качеството на изображението на монитора остава непроменено, когато се гледа отгоре, отдолу, отпред или отстрани. В допълнение към обичайната LED-подсветка, моделът осигурява и без трептене - Flicker-Free. Скоростта на реакцията е 5ms, което е с 1ms по-бавно от Acer ET241Ybd. Скоростта на опресняване на кадъра е 75 Hz, яркостта е 250 cd / m² с контрастно съотношение 50 000 000: 1. Модерен дизайн - минималистичен, с тясна рамка, широка само 6,4 мм. Мониторът използва технология за защита на зрението с анти трептене и син филтър, което намалява умората на очите при продължителна употреба. Уникалната функция на ViewSonic ViewMode ви позволява да използвате стандартните опции: „Игра“, „Филм“, „Уеб“, „Текст“ и „Моно“.Тези предварителни настройки за гама, цветна температура, контраст и яркост осигуряват оптимален изглед за различни приложения на екрана. Еко енергоспестяващ режим - Можете да спестите енергия, докато работите с документи или сърфирате в Интернет. Вградените HDMI и VGA входове осигуряват гъвкавост и надеждност за свързване на различни устройства. Мониторът осигурява HDMI, VGA (D-Sub) входове. Можете да окачите устройството на стената (стандартен монтаж - VESA).

Професионалисти:

 1. SuperClear Matrix.
 2. Подсветка без трептене.
 3. Функция ViewMode.
 4. Режим на пестене на енергия.
 5. Вграден HDMI изход.
 6. Модерна технология за защита на очите.
 7. Много ярка, ясна картина.

Минуси:

 1. Няма включен HDMI кабел, само VGA.
 2. Неудобно меню за настройки на монитора.
 3. Често се срещат модели с мъртви пиксели.
 4. На черен фон се виждат акценти в краищата на рамката.

Моделът е от бюджетния сегмент, но изображението произвежда високо качество дори чрез HDMI конектора, което не е в Acer ET241Ybd и това е голям плюс. Мониторът предоставя много различни настройки и режими, което е полезно за напреднали потребители. Тези функции не са налични в Acer ET241Ybd. Качеството на сглобяване обаче е лошо: много често се натъкват на модели с разбити пиксели, което не беше в Acer. Цена - ... На Yandex. На пазара 90% от купувачите препоръчват този продукт.

Philips 243V7QDSB

Philips 243V7QDSB

Компактното, тънко тяло ще ви изненада с удобно за очите качество на изображението. 24-инчовият IPS дисплей разполага с подобрена Full HD 1920 × 1080 резолюция. Скоростта на реакцията е 5 ms, както при Viewsonic VA2419-sh, скоростта на опресняване е 76 Hz, яркостта на монитора е 250 cd / m² с контрастно съотношение 10 000 000: 1. Новият дисплей на Philips се предлага с тънка рамка. Той е почти невидим, но увеличава зрителната площ. В монитора се предлага технология SmartContrast, която анализира показаното съдържание и автоматично настройва цветовете, интензивността на подсветката за динамично подобряване на контраста. Осигурява най-доброто качество на цифровото изображение, с повече насищане в тъмни цветове, което е особено важно при игра на игри. При избора на икономичен режим нивото на контраста се регулира и подсветката се настройва за работа със стандартни офисни приложения в енергоспестяващ режим. Технология SmartImage - анализира показаното съдържание на екрана, за да оптимизира производителността на дисплея. Лесният за потребителя интерфейс осигурява избор на следните режими: „Office“, „Photo“, „Video“, „Game“, „Economic“ и т.н., които са в съответствие с използваното приложение. Viewsonic VA2419-sh има подобна функция. Режимът за пестене на енергия намалява консумацията на енергия. По всяко време можете да зададете желания режим чрез натискане на един бутон. Поради естеството на системата за контрол на яркостта, LED екраните с подсветка могат да трептят, което води до напрежение на очите. Технологията против трептене на Philips използва иновативен начин за регулиране на яркостта за по-удобно изживяване. Режимът на Philips LowBlue използва интелигентни технологии, за да намали дължината на вълната на вредната синя светлина. Това свежда до минимум вредното въздействие върху зрението. Мониторът осигурява DVI-D (HDCP), HDMI, VGA (D-Sub) входове.

Професионалисти:

 1. IPS LED технология и 178 ъгли на видимост0.
 2. Яснота, яркост на цвета, сближаване на цветовия спектър с реалния, както в Samsung C24F390FHI.
 3. Подобрена резолюция - Full HD, както в BenQ GW2480.
 4. HDCP цифрова технология за защита на съдържанието.
 5. Цифрово видео предаване DVI.
 6. Тънка рамка на дисплея, увеличена площ за гледане.
 7. Патентованата технология на Smart Contrast на Philips за анализ на показаните, оптимизиране на ефективността на дисплея, автоматично регулиране на цвета и интензивността.
 8. Наситени тъмни нюанси.
 9. Технология за премахване на трептене.
 10. Режим LowBlue - намалете дължината на синята светлина, предпазете очите си.
 11. HDMI устройство за четене на мултимедия.
 12. Икономичен, консумира 14 вата в работен режим.

Минуси:

 1. Няма стерео говорители като BenQ GW2480, но има стерео аудио изход.
 2. Включва VGA кабел, а не HDMI.
 3. Черните цветове са размазани, трябва да конфигурирате отделно.
 4. Няма изход за слушалки

Philips ни зарадва с високотехнологичен модел с добър набор от настройки и функции. Всички технологии (SmartContrast, SmartImage) наистина подобряват качеството на изображението, но това е почти невидимо с просто око на обикновения потребител. Но режимът LowBlue наистина намалява ефекта върху очите и това е много голям плюс. Бъдете внимателни, когато включите монитора, защото бутонът е отстрани: когато го докоснете, мониторът се клати поради лек монтаж и малка стойка. Цена - ... На Yandex. Пазарен 92% от купувачите препоръчват този продукт.

BenQ GW2480

BenQ GW2480

24-инчов IPS монитор WLED 1920 × 1080 IPS BenQ GW2480 с ултратънка рамка и скрит кабелен капак съчетава красотата с елегантен дизайн. Скоростта на реакцията е 5 ms, както във Viewsonic VA2419-sh, скоростта на опресняване е 60 Hz, яркостта на монитора е 250 cd / m² с контрастно съотношение 1000: 1. Благодарение на интегрирания сензор, Brightness Intelligence Technology автоматично настройва нивото на яркост на монитора, така че изображението на екрана остава ясно и удобно за очите, ефективно допълва изключителната технология за защита на очите EQ-Care, намаляване на синята светлина и технологията против трептене. Целият софтуерен потенциал осигурява още по-голям визуален комфорт дори при продължително гледане, осигурява видимостта на най-малките детайли на изображението при всяка светлина. Подобно на мониторите Philips 243V7QDSB, Viewsonic VA2419-sh, той разполага с технология BenQ Low Blue Light Plus за защита на очите. Технологията Flicker-Free е внедрена за същите цели. При конвенционалните LCD монитори изображението трепте (трепте) 200 пъти в секунда. Тя е неразличима от органите на зрението, но продължителната работа с такъв монитор води до умора на очите и дори главоболие. BenQ GW2480 няма трептене на всички нива на яркост. Работата зад този монитор ще осигури по-голям комфорт на очите и по-малка умора. Основните разлики от изброените конкуренти са вградените високоговорители с мощност 1 W всеки, удобен жак за слушалки. Има и други полезни функции: менюто за настройка поддържа 18 езика, мониторът може да бъде окачен на стената (стандартът за монтаж е VESA), като модела Viewsonic VA2419-sh. Осигурява входове HDMI, DisplayPort, VGA (D-Sub), аудио, стерео, изход за слушалки.

Професионалисти:

 1. Текстурираната повърхност на калъфа предпазва от малки драскотини.
 2. Елегантна поддръжка на монитора.
 3. Подобно на Philips 243V7QDSB, IPS технологията за широк зрителен ъгъл.
 4. Собствена технология за защита на очите Eye-Care, сертифицирана от експертната организация TÜV Rheinland.
 5. Brightness Intelligence технология за интелигентен контрол на яркостта в зависимост от съдържанието, оптимизиране на производителността на дисплея, елиминиране на подчертаването на ярки сцени, оптимизиране на тъмните зони, увеличаване на чертежа на малки детайли.
 6. Регулирайте яркостта на екрана в зависимост от нивото на осветление в стаята.
 7. Анти-отразяващо покритие.
 8. Вградени стерео високоговорители със стерео аудио вход.
 9. Поддържа защита от копиране на DisplayPort ..

Минуси:

 1. Структурирана стойка - прахоуловител.
 2. Говорителите са слаби.
 3. Светлинен ефект върху черен фон.
 4. Леко замъглено изображение в игри с резки движения.

Популярен модел BenQ с много технологии за подобряване на качеството на изображението и защита на очите ви, но освен това той има вградени високоговорители и изход за слушалки. Считам това за много преврат, който обясни популярността на този монитор. Изображение с много високо качество - не по-лошо, отколкото в Philips 243V7QDSB, но реакцията все още е по-ниска, отколкото в Acer ET241Ybd. Имам само въпроси относно качеството на сглобяване: големите пукнатини отстрани са много забележими. Когато включите, често белият цвят става малко жълт, но всичко това се коригира от настройките, които тук са направени много удобно. Цена - ... На Yandex. Пазарен 82% от купувачите препоръчват този продукт.

DELL SE2419H

DELL SE2419H

DELL монитор с 24-инчов IPS екран, 1920 × 1080 Full HD резолюция и без трептене LED с подсветка и осветяване без трептене, като например в Viewsonic VA2419-sh. Dell ComfortView е аналог на BenQ Low Blue Light Plus или Philips LowBlue.Минимизира вредната синя светлина, за да предпази очите ви. Акцента на този монитор е софтуерът Dell Easy Arrange, който може да ви помогне да организирате вашите приложения, имейли и прозорци на един екран. Скоростта на реакцията е 5 ms, честотата на опресняване на кадъра е 75 Hz, яркостта е 250 cd / m² с контрастно съотношение 1000: 1. Мониторът осигурява HDMI 1.4, VGA (D-Sub) входове.

Професионалисти:

 1. Високо качество на изображението
 2. Добро качество на изграждане.
 3. Възможността за конфигуриране на монитора чрез собствена програма в Windows.
 4. Красив дизайн, много фини линии.
 5. Софтуер Dell Easy Arrange.

Минуси:

 1. Малък набор от технологии, режими и настройки.
 2. Черното изобщо не е черно.
 3. Акценти отстрани на матрицата.

Нееднозначен модел с много добро качество на изображението, но черният цвят очевидно не е черен, а по-сив, има акценти от страни на матрицата. В сравнение с Philips 243V7QDSB, Dell използва много малко технологии, ограничен избор на настройки. Затова смятам, че цената на този модел е очевидно завишена. Това е добър монитор, но не си струва. ... За тези пари можете да вземете по-добър и функционален модел. На Yandex. На пазара 88% от купувачите препоръчват този продукт.

Samsung C24F390FHI

Samsung C24F390FHI

Мониторът на Samsung се откроява от гореспоменатите конкуренти заради красивия си 24-инчов извит VA екран, WLED и без подсветка с подсветка. Има резолюция на Full HD - 1920 × 1080. Скоростта на реакцията е 4 ms, както при модела Acer ET241Ybd, скоростта на опресняване е 72 Hz, яркостта е 250 cd / m² с контрастно съотношение 3000: 1. Екранът има добри ъгли на видимост хоризонтално и вертикално - 178 °. Максималният брой цветове е 16,7 млн. Повишеният радиус на кривина при 1800 R освобождава стреса от очите, защото когато премествате очите си от центъра към периферията на екрана, остава ли разстоянието до екрана постоянно? и лещата на окото няма нужда да променя кривината, за да получи ясно изображение на ретината, ако разстоянието до обекта на наблюдение се промени. Вертикално подравнените течни кристали на панела Samsung VA блокират отраженията от външните източници на светлина по-ефективно от IPS панелите BenQ GW2480 и Philips 243V7QDSB, като свеждат до минимум изтичането на светлина и осигуряват по-равномерни черни цветове по целия екран. AMD FreeSync синхронизира скоростта на опресняване до честотата на кадрите на вашия компютър, което намалява забавянето на изхода, припокриването на кадрите и замръзва при игра на игри. В настройките можете да изберете режим на игра с автоматична оптимизация на параметрите на изображението, за да получите висококачествени изображения. Samsung Eco Technology автоматично настройва яркостта на тъмните зони на екрана, което намалява консумацията на енергия с 10%. Потребителят има две нива на ръчен контрол на яркостта - до 25 или до 50% от максималната стойност. Мониторът има D-Sub, HDMI входове, жак за слушалки, както в BenQ GW2480.

Професионалисти:

 1. Извитият екран 1800R облекчава напрежението на очите, като поддържа постоянно разстояние, докато гледате от центъра към периферията.
 2. VA панел с вертикално подравнени течнокристални блокове отразява от външни източници на светлина 45-50% по-ефективно от BenQ GW2480 ISP панела. Равномерно разпределя нюанси на черно в цялата област на монитора.
 3. Контрастното съотношение с най-добър клас в 3000: 1.
 4. Намаленото изтичане на светлина от краищата на екрана, увеличи равномерността на предаването на черни нюанси.
 5. Синхронизирайте скоростта на опресняване с честотата на кадрите в кадър на компютъра, използвайки AMD FreeSync технологията. Намалени ефекти от припокриващи се рамки или замръзване в игрите.
 6. Елегантен дизайн - извит екран на кръгла стойка.
 7. Собствена екотехнология, която спестява разход на енергия с 10%. Автоматичен контрол на яркостта на тъмните области на екрана.
 8. Технология за намаляване на без трептене Flicker. Режим на защита на очите.

Минуси:

 1. Няма регулиране на наклона или височината.
 2. Няма вградени високоговорители, както в BenQ GW2480.

Много красив модел монитор с извит екран и тънки ръбове веднага ще грабне вашето внимание. Но извитият екран не е само за красота: помага за намаляване на напрежението на очите.Мониторът от Samsung се отличава с ярко цветопредаване и високи детайли. Изображението върху него е по-добро, отколкото на DELL SE2419H или BenQ GW2480, и дори повече по отношение на качеството на сглобяване. Удобно е да играете видео игри зад него (отговорът е 4 ms, въпреки че при други модели тази цифра е 5 ms). Мониторът е почти перфектен. Не ми хареса лъскавият калъф, който като магнит привлича прах, трябва постоянно да го избърсваш. Цена - ... На Yandex. На пазара 88% от купувачите препоръчват този продукт.

ASUS VP249HR

ASUS VP249HR

Без монитор без IPS с 24 Full HD дисплей, резолюция 1920 × 1080 със технологии за филтриране на синя светлина, без трептене и WLED подсветка. Скоростта на реакцията е 5 ms, честотата на опресняване на кадъра е 75 Hz, яркостта е 250 cd / m² с контрастно съотношение 100 000 000: 1. Подходящ за геймъри, тъй като разполага с изключителна ASUS технология GamePlus. Има допълнителни функции за феновете на компютърните игри и са разработени с тяхно участие - показване на кръстосването на мерника и таймера. Възможно е да се покаже броячът на скоростта на дисплея на играта (кадри в секунда), линиите за подравняване (за удобство на настройката на мулти-мониторна конфигурация) на екрана. Всички тези функции са обозначени с общото име GamePlus и се активират чрез натискане на съответния клавиш. ASUS Smart Contrast Ratio ASCR технологията автоматично променя яркостта на подсветката в зависимост от естеството на текущото изображение. Той осигурява високо контрастно съотношение от 100 000 000: 1, което ще бъде особено полезно при гледане на филми. Максималната яркост на VP249HR е 250 cd / m². За да подобрят качеството на картината, ASUS мониторите разполагат с технологията VividPixel, която подобрява остротата на картината и наситеността на цветовете. Мониторите на ASUS се отличават с добре обмислена ергономия и технологии (филтриране на синя светлина, минимизиране на трептенето) за намаляване на умората на очите. Безупречното изпълнение на тези ергономични функции е сертифицирано от независима лаборатория TÜV Rheinland. Нивото на филтриране на синя светлина, което е вредно за зрението, е зададено в екранното меню. = Друга полезна функция е ASUS QuickFit. Това е виртуален владетел, можете да го покажете на екрана, като натиснете клавишна комбинация, за да разберете как изображението съответства на желания формат, без да го отпечатвате на хартия. Както в BenQ GW2480, има 2 вградени високоговорители с мощност 2 вата всеки. Осигурява входове HDMI, VGA (D-Sub), аудио, стерео.

Професионалисти:

 1. Много ярко изображение.
 2. Вградени високоговорители.
 3. Очите изобщо не се уморяват.
 4. В краищата на екрана няма светкавици.

Минуси:

 1. В пакета няма включен HDMI кабел.
 2. В някои режими половината от настройките не са налични.
 3. Високоговорителите са много хрипове, изобщо нямат бас.

Отличен модел монитор е подходящ за геймърите благодарение на изключителната GamePlus технология. Никой от конкурентите, изброени в рейтинга, не може да се похвали с такава "функция". Яркостта и контрастът заслужават внимание: тези индикатори са на високо ниво и при използване дори трябваше да ги намаля, въпреки че това не се отрази на детайлите и качеството на изображението. Инженерите на Asus решиха да оборудват монитора с вградени високоговорители, но би било по-добре, ако не го направят. Звук с ниско качество, дори по-лош, отколкото в BenQ GW2480, но те са там, това е плюс, за разлика от другите монитори. Цена - ... На Yandex. Пазарен 95% от купувачите препоръчват този продукт.

HP 24w

HP 24w

С Full HD 1920 × 1080 резолюция и почти без рамки, този IPS дисплей е перфектната комбинация от форма и функция. Скорост на реакция - 5 ms, честота на кадъра - 60 Hz, яркост - 250 cd / m² с контрастно съотношение 500 000 000: 1. Екранът се вижда отлично от всяка точка на стаята. IPS технологията осигурява висока разделителна способност, добро качество на изображението, ултра широк ъгъл на видимост. Благодарение на ултра тънките рамки мониторът прилича на екраните на таблети или мобилни устройства. Както в повечето проби за оценка, и тук се използва технологията Low Blue Light, която променя цветовете на монитора на по-топли, задава по-естествени нюанси на бялото, намалявайки напрежението на очите. За по-лесно гледане екранът може да бъде наклонен с 5 градуса напред или 23 градуса назад. Осигурени са HDMI, VGA (D-Sub) входове.

Професионалисти:

 1. Много тънки рамки на екрана.
 2. Красива гледка.
 3. Мониторинг на регулиране на наклона.

Минуси:

 1. Минимален набор от функции и технология.
 2. От презареждане.
 3. Неравномерна цветна температура.
 4. Неудобно местоположение на контролния панел.

След този монитор имам противоречиво мнение. Той произвежда добро качество на изображението, но функционалността му е по-лоша, отколкото в Samsung C24F390FHI или Philips 243V7QDSB, но цената му е по-висока -... Мисля, че е ясно завишена, предвид големия недостатък - неравна цветова температура: в центъра на дъното на екрана изображението е топло - отляво, отгоре - неутрално, отдясно - студено. Определено нямаше такива проблеми при нито един от горните модели. Мониторът се откроява само със свръх тънките си рамки, но нищо друго. На Yandex. На пазара 90% от купувачите препоръчват този продукт.

AOC 27B1H

AOC 27B1H

AOC мониторът има IPS Full HD екран с 1920 × 1080 с диагонал 27 инча и WLED-подсветка. Скоростта на реакцията е 7 ms, което е почти 2 пъти повече, отколкото в Samsung C24F390FHI или в Acer ET241Ybd. Скоростта на опресняване на кадъра е 60 Hz, яркостта е 250 cd / m² с контрастно съотношение 1000: 1. Приложени технологии за защита на очите без трептене, както в ASUS VP249HR и DELL SE2419H, и технологията Low Blue Light, както в HP 24w. Осигурява входове HDMI 1.4, VGA (D-Sub), изход за слушалки.

Професионалисти:

 • цената е един от най-достъпните IPS монитори;
 • дизайн;
 • IPS матрица;
 • резолюция - Full HD;
 • цветопредаване;
 • големи ъгли на видимост;
 • HDMI конектор;
 • Защита от трептене без трептене.

Минуси:

 • бавен отговор;
 • осветяване на матрицата;
 • стойката не е много стабилна;
 • не може да се окачи на стената.

„Чипът“ на монитора е голям диагонал от 27 инча, най-големият в нашата класация. Вече не се забелязва, а по отношение на скоростта на отговор има най-ниския индикатор - 7 ms. Няма допълнителни технологии и функции, има значителни отблясъци в краищата, но ако имате нужда от евтин монитор с голям екран, тогава това устройство може да бъде взето. Има добро цветово възпроизвеждане, качеството на изображението е на нивото на Viewsonic VA2419-sh или HP 24w и дори има жак за слушалки. Цена - ... На Yandex. 87% от купувачите препоръчват този продукт.

Рейтинг на най-добрите монитори с Aliexpress

LG 25UM58

LG 25UM58

Лидер на класацията е моделът на световния гигант LG, IPS монитор с 25 Full HD-дисплей с резолюция 2560 × 1080 (21 × 9) и WLED-подсветка. Скоростта на реакцията е 5 ms, честотата на опресняване на кадъра е 75 Hz, яркостта е 250 cd / m² с контрастно съотношение 1000: 1. Мониторът на LG с разделителна способност 2560 × 1080 е оборудван с широк екран с формат 21: 9, всички изброени в рейтинга модели са с формат 16 × 9, той ви позволява наистина да се потопите в случващото се на екрана благодарение на по-широк изглед. Предварително зададени режими на изображение - „Игра“, FPS и RTS - ви помагат да коригирате изображението на екрана въз основа на спецификата на жанра на играта. Бързото превключване между режимите на играта е достъпно от менюто за бърз кръг. Функцията Black Stabilizer ще ви помогне да подобрите видимостта дори в най-мрачните сцени на играта. Технологията Dynamic Action Sync прави играта по-динамична, вълнуваща, минимизира закъсненията и забавянията на изхода на сигнала. Използването на IPS-матрица и поддръжка за 99% от sRGB цветното поле намаляват възможните загуби на цветове за ефективна работа с графики и снимки. Полезен „трик“ е функцията „Екранен дисплей“, която ще улесни настройката на монитора с помощта на конвенционална мишка вместо физическите бутони за конфигуриране на настройките. Предварително зададените режими на изображение ще ви помогнат бързо да превключвате между режимите на изображението, да конфигурирате конкретен режим за избрания софтуер. Има още много второстепенни функции, например: PIP / PBP режим на няколко екрана, настройка на времето за реакция на RTC и цветопредаване на цветовете на SIX Axis, Разделяне на екрана, работа с два монитора за двойно интелигентно решение. Мониторът осигурява 2 HDMI входа, жак за слушалки.

Професионалисти:

 • цена;
 • дизайн - широк екран, тясна рамка;
 • IPS матрица;
 • цветопредаване;
 • големи ъгли на видимост;
 • 2 x HDMI
 • анти-трептене Без трептене;
 • Включен HDMI кабел;
 • можете да работите с два прозореца едновременно.

Минуси:

 • фабрични настройки на изображението;
 • лъскава, не много стабилна, нерегулируема стойка;
 • не е много удобен за работа с документи поради формата на екрана;
 • няма VGA, DisplayPort конектори;
 • няма вградена акустика.

Този модел е ясен лидер на класацията по доста обективни причини.В допълнение към отличните детайлни изображения, този монитор има много функции, технологии и режими, които дори основният конкурент, Samsung C24F390FHI, няма. Разделителната способност на екрана и неговият формат са много необичайни, но ви позволяват да играете игри дълго време с голям комфорт, защото очите ви изобщо не се уморяват. Цена - , Мисля, че съответства на качеството. Моделите AOC 27B1H и HP 24w са малко по-евтини, но във всички отношения са по-ниски от моделите на LG. На Yandex. На пазара 90% от купувачите препоръчват този продукт.

2016 0

Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини според отзивите на клиентите