У дома Как да изберем Големи домакински уреди Съдомиялни машини Hotpoint-Ariston - Отзиви на клиенти

Съдомиялни машини Hotpoint-Ariston - Отзиви на клиенти

Ако сте решили да купите съдомиялна за вашия дом, тогава това е наистина правилното и рационално решение. Истински помощник? което спестява вашето време, спестява енергия и пари.

Всички обаче разбираме, че такава техника е избрана за много години напред. Освен това основните желания са не само дългият експлоатационен живот, но и висококачествената му работа и достатъчната функционалност за това. Говорейки за последното, всеки има свои собствени изисквания към функциите, които трябва да поеме съдомиялна машина. Но безспорно за всички, качеството на миенето е важно в съдомиялна машина.

Ето защо, преди да избере вида и свойствата на тази техника, купувачът първо трябва да определи марката. Потребителят избира този, на когото се доверява, и този, който е известен с добрата си репутация. Hotpoint-Ariston е един от тях. Така че, нека да поговорим за това, да разгледаме характеристиките на пералните на тази компания и да оценим предимствата на съдомиялните машини въз основа на отзивите от техните потребители.

История на марката

Hotpoint-Ariston е италианска марка, собственост на Indesit, основана през първата половина на ХХ век. Компанията се развива бързо и това се улеснява от постоянното усъвършенстване на технологиите с иновативни технологии. Днес компанията е популярна в цяла Европа и по света, има около четиринадесет представителства в целия свят.

По-специално, в края на ХХ век в Москва е създадено представителство, където функционира производството на хладилно оборудване и перални машини. Продуктите на компанията се характеризират с високо ниво на технологичен прогрес и правилно качество, поддържани дълго време.

Вижте също - Избор на сушилня за дрехи - какво е важно да знаете?

Предимства на съдомиялни машини Hotpoint-Ariston

Всички модели съдомиялни са доста различни, всеки има отлични характеристики и редица функции. Съществуват обаче общи технологични свойства, които характеризират тази технологична линия. А именно:

 1. Отбелязва се с ниска възвръщаемост на шума. Това свойство е предварително замислено от производителя, така че машината е оборудвана със специален материал за изолиране на шума.
 2. Предимството е голяма кошница за ястия. Обърнете внимание, че мивките на други компании, не всеки може да се похвали с това.
 3. Осигуряване на своевременно и непрекъснато измиване с функцията „заключване за деца“. Това наистина е релевантна функция, където има деца и няма да даде неизправност в домашните.
 4. Разширена функционалност. Повечето модели включват редица много полезни функции, включително: накисване; сушене; експресно измиване и други подобни.
 5. Спестявате вода по време на работа и това е икономичен разход на енергия. По-специално, обозначението на надписа Zone Wash говори за спестяване на до 30 процента.
 6. Интелигентно простата операция, не отнема много време, за да стартирате и контролирате машината като цяло.
 7. Характеризира се с добро ниво на дезинфекция. Благодарение на специалната функция на озонизатора, той се бори с микробите и бактериите.
 8. Сред представената гама съдомиялни машини Ariston е лесно да изберете параметрите за всяка кухня.
 9. Най-новата функция с висока разделителна способност ще гарантира безупречно почистване на кухненските уреди и уреди от замърсявания.
 10. Снабден с функцията за самопочистване на устройството благодарение на програмата Self Clean.
 11. Снабден с индикатори за изплакване и сол.
 12. Процентът на възвръщаемост на оборудването поради брак и неизправност е много нисък.
 13. Функционалността е много добре обмислена. Няма функции, които биха могли да се нарекат без значение.
 14. Почистване на високо ниво и това е основното за това устройство.

Според свойствата на съдомиялните машини Ariston, заедно с водещите марки. Лесна за работа, като същевременно качество в експлоатация. Подходящо оборудване на европейско ниво.

За да улесним избора на подходящия вариант сред моделите на италианската марка Hotpoint-Ariston, предлагаме да разгледате техните опции, които са най-популярни. Заедно с тях ще бъдат дадени потребителски прегледи относно техническите им характеристики и характеристики.

Вижте също - Коя марка е най-добрата съдомиялна машина

Hotpoint-Ariston LSF 7237

ЕкатеринаКупих този помощник за себе си като подарък за рожден ден. За да бъда честен, при избора използвах препоръките на продавача. Въпреки това съм доволен.

Консумира най-малко 10 литра вода, както е написано в документите за нея.

Почиствам много добре, блестящо! Стандартно се справя след час и половина. През това време ще бъдат измити десет комплекта устройства.

Характеристика:

 • Модни размери, супер стегнати 45 см.
 • Подходящ за измиване на деликатен и ценен кристал и порцелан.
 • Доволен от голям списък с програми.

Минуси:

 • Обажда се техник за ремонт веднага след изтичане на гаранционния срок.
 • Идеалният резултат от измиването само с скъп препарат.
 • Шумни, особено смущаващи през нощта.

Алексей, на 25 годиниУдобен и компактен модел, подходящ за малка площ поради тесните си размери (45 см). Побира достатъчно ястия, зарежда десет единици маси за маса наведнъж.

По отношение на разходите, той изразходва около 10 литра вода на цикъл. По правило стандартна програма се изпълнява за един час и половина.

Hotpoint-Ariston LSFF 7M09 CX

СергейПолучихме тази кола като подарък по случай сватба. Автономна (свободностояща) машина с компактни размери, широчина 45 см.

Достатъчно просторен, до десет комплекта. Понякога го включваме веднъж на два дни, за да не работи наполовина празен. Сушенето в колата е климатизирано и това трябва да се разбере правилно. Оказва се, че можете да кажете обичайното естествено сушене.

Специални заслуги:

 • Има полу-зареждане.
 • Стилен дизайн на автомобил.
 • Сложни програми: предварително накисване.

Сред недостатъците:

 • Няма звуков индикатор. Такъв модерен модел, но това не е предоставено.
 • Имало е повреди в електрониката.
 • Течове. Въпреки че пише, че има защита от това, все пак имаше моменти на изтичане.
 • Понякога работеща програма се срива. Трябваше да го включа някъде по средата на цикъла.

Наталия, на 30 годиниИзумих с дизайна си. Скромни размери, позволено да се поставят без проблеми в малка кухня. Харесаха програмите: предварително накисване; бързо (експресно) измиване.

Отбелязвам и недостатъците:

 • Краят на цикъла на работа не е обмислен, а именно няма сигнал за края на робота.
 • Въпреки факта, че машината е снабдена с функция против изтичане, се появяват течове.
 • Имаше провали в електрониката.

Hotpoint-Ariston LSTB 4B00

ДаряМашината привлече със своята цена. В допълнение, по размер, точно това, което ми трябваше за кухнята. Работих една година без проблеми. Тогава започнаха проблемите с програмите. Трябваше да сменя някакво парче електроника. Отне около месец. След ремонта всичко изглежда е наред. Въпреки че работата на програмите не е идеална.

Ползи:

 • Половин товар, той наистина радва, когато чиниите са малко.
 • Минимален контролен панел, достъпни и разбираеми инструкции. Всичко е ясно от първия път.

Минуси:

 • През първата година на експлоатация имаше лек теч.
 • Няма звуков сензор за края на работата. Дисплеят, на който може да се види, също липсва. Това е тъжно.
 • Неудобно е да слагате чинии в кошницата.
 • Що се отнася до мен, има много шум. Включвам вечер, много тревожно.

Максим, на 37 годиниБях привлечен от този модел от възможността да го вградя в кухненски мебели. Прост набор от бутони, управлението е ясно и е описано в инструкциите. Предимството е достъпна и ниска цена.

Има и недостатъци:

 • Прекомерен шум по време на работа.
 • Разстроена е липсата на дисплей.

Hotpoint-Ariston LTF 11S111 O

Андрей, Тази кола е моят подарък за скъпата ми жена за съвместна годишнина (25 години заедно). Много сме доволни. Повече време за почивка. Моделът държи много - 15 настройки на място. Радвам се, че пасва на големи саксии. Икономичен, наистина използва и вода, и електричество умерено. Стандартни размери. Удобно отделение за уреди. Можете да използвате почистващ препарат три в едно.

Специални заслуги:

 • Много полезни програми (11).
 • Не произвежда прекомерен шум.
 • Ефективна защита от течове, няма проблем с това.

Недостатъци:

 • Сушенето не е много добро, няма издухване на горещ въздух.
 • Една от програмите е излязла от строя. За щастие - това не е това, което използваме преди всичко, обаче е жалко.
 • Цикълът на измиване трае малко по-дълго. Стандартната програма е приблизително три часа.

Hotpoint Ariston LST 5397 X

Sano1999Е, този модел ми подхожда повече от. Избрана заради цената. Но въпреки наличието си, има доста висококачествена функционалност. По принцип съм доволен от техниката на Аристон. Следователно машината за мен е просто супер! Почиства чиниите за първи път. Справя се добре с петна и мащаб. Работи тихо. Обикновено го включвам през нощта.

Толкова ми хареса, че дадох същото на приятелите си. Те са щастливи.

Hotpoint Ariston LST 11477

AndrejkrivkoМашината се справя добре с основната функция. Измива се много добре. Тя обаче го прави твърде дълго. Най-късата програма продължава два часа.

Професионалисти:

 • Измива добре.

Минуси:

 • Няма индикатори за сол и перилен препарат. Постоянно трябва някак да се досещате за нейния край.

яхт клуб1975Машината е достъпна, веднага привлича. По почистваща функция: мие се в идеалния случай със скъпи почистващи препарати; при евтините такива резултатът е по-лош. За да постигнете изсушаващия ефект на съдържанието, трябва да отворите вратата на уреда.

Минуси:

 • Липсва ми функция за забавен старт.

ЕленаМашината е добра, работи гладко. Единственото предупреждение е, че скоро се отваря отделение с таблетка, което изпада и съдовете не се мият както трябва. Ако използвате прах, тогава изобщо няма проблеми. Често го използваме, понякога два пъти на ден.

Дори и да има недостатъци, те са абсолютно опровергани от ниска цена. Освен това няма специални коментари. Доволен съм.

Вижте също - Съдомиялната не работи: Направи си сам ремонт

Нека да обобщим

Така се запознахме с моделите на съдомиялните машини на Аристон. Разбира се, не без недостатъци. Но нищо не е идеално. Но като цяло може да се заключи, че почти всеки го характеризира като техника, която се справя много добре с основната задача. Освен това всеки обръща внимание на достъпната му цена. Надяваме се, че предоставената информация ще ви даде решимостта и ще ви помогне да направите правилния избор.

Вижте също:

4311 0

Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите