У дома Как да изберем Големи домакински уреди Коя марка е най-добрата съдомиялна машина

Коя марка е най-добрата съдомиялна машина

Инсталиране на съдомиялна машина в кухнята това е истински рай за домакинята. Такъв помощник ще спести много време и енергия. Пазарът просто прелива от продукти от тази категория. Различни производители представят продукти, които според своите характеристики трябва напълно да задоволят нуждите на всеки. Как обаче да не се объркате и да изберете висококачествена миялна машина сред големия брой оферти.

Без значение как се представя производителят, най-добрият показател при избора е как техниката се е доказала в работата. Затова купувачите се ръководят от рейтинги въз основа на потребителски отзиви и експертни мнения. Именно въз основа на тези критерии предлагаме да се вземе предвид рейтингът на най-добрите производители на съдомиялни машини.

Ценова политика

Трябва да се отбележи, че този тип оборудване не е евтино. Цената обикновено включва:

  • Марка.
  • Качеството на компонентите и монтажа.
  • Функционалност.
  • Доходност.
  • Дизайн.

В тази посока обаче можете условно да го разделите на видове според ценовата категория. По-специално, нека подчертаем съдомиялните машини по цена:

  1. Евтините.
  2. Средна за цената.
  3. Премиум клас.

Във всяка от тези категории ще разгледаме най-добре оценените фирми, които напълно съответстват на цена - качество. Нека разгледаме по-подробно характеристиките на съдомиялните машини на всеки производител.

Подобна информация е доста ценна за потенциален потребител. Тъй като дава относителна насока при избора.

Ако акцентът е върху най-доброто качество и лекота на използване, тогава това ще ни позволи да отстраним редица производители, чието оборудване е от среден или икономичен клас. В същото време, ако започнете от планирания бюджет, тогава това е добра възможност да определите най-добрите оферти в правилната ценова категория на компанията.

Вижте също - Какви части за съдомиялни има?

Евтини съдомиялни машини

В тази категория фирмите, които отдавна печелят място на световния пазар, се обединиха, но в своя състав имат съдомиялни машини от икономична класа. Те предлагат доста приемлива технология, която отговаря на изискванията на потребителите по отношение на качеството и експлоатационния живот. Сред тях най-добрите продукти са представени от следните производители.

INDESIT

Италианска компания, която стартира през 1975 г. и от 2014 г., стана част от корпорацията Whirlpool. Световно известната компания се утвърди като съвестен производител. Оборудването се произвежда на подходящо ниво, включително висококачествено оборудване и добър монтаж.

Indesit произвежда съдомиялни машини от различни видове - вградени и свободно стоящи модели.

Съдомиялна машина се предлага в зависимост от модела Indesite механична или сензорна система за управление.

Предимството на технологията на тази компания е много практичната функция на половин зареждане. Това ви позволява да използвате непълно напълнена машина по предназначение и в същото време ще има съответния разход на ресурси. А също така някои модели са оборудвани с програма за сушене, което е особено важно за стъкло и порцелан.

Като цяло, според прегледите, компанията притежава добри рейтинги и е с голямо търсене.

HOTPOINT-ARISTON

Американската марка е основана в началото на деветдесетте години. От 2015 г. се посочва само като марка ГОРЕЩА ТОЧКА.

Мивките на тази компания са особено надеждни. Производителят отдели специално внимание на това, че дори и най-простите (най-евтините) модели са оборудвани със защита от течове. Някои елементи, които са надхвърлили икономичната класа, са оборудвани с допълнителни функции: „защита на децата“ (заключва сензорния екран, за да предотврати неподходящо активиране).

Дяловете на тази компания са се доказали на достъпна цена и добро качество.

Моделите са оборудвани с различни режими, изсушаване (кондензация) и се характеризират с ниска консумация на вода.

BEKO

Турска фирма, основана през 1950 г. и постоянно поддържа репутацията си. Всички продукти се произвеждат изключително в Турция. Според рейтингите BEKO е в топ 5 на най-добрите сред европейските производители на домакински уреди и е в челната десетка на най-добрите световни компании.

Простите модели съдомиялни се предлагат като самостоятелни и вградени типове. Дарен с проста, но достатъчна функционалност за ефективна употреба.

В допълнение към качеството и практичността в работата, трябва да се отбележи особено ниската емисия на шум на всички модели BEKO, повечето от които достигат не повече от 49 dB. Това е голям плюс за тази техника, тъй като нейната работа няма да ви притеснява ден и нощ.

Средна ценова категория

Тази категория е представена от компании, които в своето производство произвеждат съдомиялни машини с подобрен тип по отношение на тяхната функционалност и най-новите технологии. В тази връзка цената им е малко по-висока от икономичната класа. Най-добрите агрегати в този сегмент се предлагат от следните производители.

KUPPERSBERG

Немската компания е основана в първите години на XXI век, но тя спечели със своята безупречност. Компанията произвежда само големи домакински уреди, които се произвеждат в Турция.

Съдомиялните впечатляват с перфектния си дизайн. Основната му функционалност е не по-малко привлекателна. Потребителите отбелязват особено високо ниво на почистване на съдове, дори от най-упоритите замърсявания.

Оборудван с редица необходими програми. Има икономично потребление на вода и електроенергия. Шумоизолацията го прави едва забележим.

Ако решите да купите мивка със средна цена, тогава този модел е чудесен конкурент.

GORENJE

Словенска марка, основана през 1950г. Основното производство се извършва в Италия и Китай, откъдето се внася.

Моделите осигуряват 4-8 програми и четиристепенен режим на отопление на водата. Счита се за доста бърз при завършване на цикъла на измиване.

Коли играчки GORENJE може да се похвали с лакираното си тяло, което е устойчиво на корозия.

В допълнение, някои видове осигуряват възможност за „приспособяване“ на оборудването до желания размер, благодарение на специален бутон, който регулира височината му.

По време на услугата се утвърди като доста икономичен вариант. Отзивите на потребителите са единодушни, че машината консумира малко вода.

Снабдена е със система за самодиагностика, която веднага сигнализира за възможни неизправности.

Липсата на турбо-сушене е недостатък на мивките на тази компания.

Körting

Немска фирма Körting, възникнала през 1889г. В момента е част от корпорацията GORENJE. Въпреки факта, че оборудването се произвежда в Китай, потребителите са доволни от неговото качество. Заедно с него ние сме доволни от цената, която е задоволителна за пълната функционалност.В допълнение към стандартните програми автомобилите включват функции: „защита на децата“, „аквасензор“, „таймер“ и други подобни.

Hansa

Руската компания е основана през 1997г. Производството е съсредоточено в Китай. Според рейтингите, тя спечели титлата на висококачествено и функционално оборудване на ниска или средна цена.

Производството предвижда много модели, които са белязани от модерен дизайн, който ще се впише добре в интериора на всяка кухня.

В допълнение към най-добрата цена, съдомиялни машини Hansa - доста икономичен вариант за консумирана вода и електричество. По принцип цената на ресурсите не е по-ниска от по-известните марки и освен това има добра звукоизолация.

Премиални съдомиялни машини

Тази категория е представена от най-добрите марки, позициониращи оборудването от тази категория като най-модерното и адаптирано към всички възможни нужди на потребителя. От това и цената на такива мивки е висока.

За да разберете сами коя компания миялна машина е по-добра в тази категория, ще разгледаме по-отблизо най-добрите марки, които я представляват.

BOSCH

Немската марка е основана през 1886г. За дълго време пазарът достига най-добрите рейтинги поради технологичния си прогрес и постоянно доброто качество. Производството се извършва в Германия, Полша и Испания. Bosch - това несъмнено е името на елитната технология.

Моделите на съдомиялни са оборудвани с много по-стандартна функционалност. Те имат модерен и изискан дизайн. Достатъчно просторни и икономични в цената на водата и електричеството.

Някои видове са оборудвани с функцията за нежно почистване на стъкло Aqua-Sensor.

Предимството на машините от тази марка е ниският изход на шум.

Той има в своя акаунт най-добрите отзиви на специалисти и високи оценки на благодарните потребители.

Но понякога можете да чуете коментари, че според резултатите от прегледите, съдомиялните машини Bosch много често се чупят. Всъщност това всъщност е преувеличение. В крайна сметка всяка техника е в състояние да се провали. В обращение има невероятен брой оборудване от този производител, така че не е изненадващо, че е най-обсъжданото.

SIEMENS

Немска компания, основана през 1847г. Известна глобална технологична компания. Производството на оборудване се извършва само в Германия.

Специалната разлика е безупречното качество. Експертите по обслужване са на същото мнение. Те отбелязаха, че мивките на тази компания са за ремонт много по-рядко от другите.

Производството предлага различна гама от модели: тесни; стандарт; компактна.

По отношение на функционалността, той абсолютно отговаря на нуждите на купувача. Консумира вода и електричество икономично.

Марката поема приблизително 15% от купувачите. Това е компания, която произвежда оборудване от елитен клас. Той обаче е малко по-нисък от компанията Bosch, която подчинява 45% от купувачите. Ето защо, ако съдомиялната машина Bosch е скъпа за вас, тогава можете да изберете нещо от моделите SIEMENS, които също са модерни и с високо качество в употреба.

ELECTROLUX

Шведска компания, основана в началото на 20 век. Като цяло, компанията е с голямо търсене на пазара на домакински уреди от средна и по-висока ценова категория.

Съдомиялните машини се произвеждат в Полша и Италия.

Моделите на тази компания са доста интересни и практични за използване. Освен всичко останало, заслужава внимание: „таймер за забавяне“, „аквасензор“, „устройство за сушене на екстри“ и други подобни.

Стилен дизайн ви позволява да изберете мивка ELECTROLUX за всяка модерна кухня.

Сред удобствата по време на експлоатация, по-специално ремонт и поддръжка, е наличието на необходимия брой търговски центрове с марка.

Като цяло потребителят често дава предпочитание на тази марка, заради най-добрата цена / качество.

Запознахме се с основните характеристики на компаниите, представляващи най-добрите съдомиялни машини от всяка ценова категория. Въз основа на това за потребителите ще бъде по-лесно да направи правилния избор, оценявайки неговата марка, стойност и функционалност.

Вижте също - Отзиви за съдомиялни машини "Electrolux"

11808 0

Съветваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите