У дома Отзиви Телевизионен преглед Leff 24H110T

Телевизионен преглед Leff 24H110T

Един от най-евтините 24-инчови телевизори. Произведен у нас и поради това лишен от внимание. Купувачите предпочитат китайски държавни служители или добре известни марки. В първия случай качеството не винаги отговаря на очакванията, понякога се налага да страдате от брака, а във втория дори трябва да плащате повече. И какво да правя в този случай? Leff 24H110T per заслужава внимание и в случай на дефект в производството или повреда в оборудването, марката разполага с широка мрежа от сертифицирани сервизни центрове в цялата ни страна.

Този модел участва класиране на най-добрите телевизори за кухнята.

екран

Leff 24H110T

24-инчова IPS матрица с HD резолюция. Подсветка - Директен светодиод. Скоростта на опресняване е 60 Hz. Яркост - 210 cd / m2, Контрастно съотношение - 1000: 1. Характеристики за модела за повече от достоен. Изображението е ярко, сочно, жизнено. Черният цвят не е перфектен, но не си струваше да очакваме нещо друго от бюджетна телевизия. Ако имате нужда от по-добра картина, потърсете Full HD телевизор от известни марки, но бъдете готови да платите поне два пъти повече (LG 24MT49S-PZ, Samsung T24H390SI – 14500).

Външен вид

Не се различава от другите бюджетни модели. Калъфът е черна пластмаса, в долната част на рамката е името на производителя и LED индикатор за работа. Размерите на телевизора са 553 × 335 × 72 мм. Със стойка - 553 × 377 × 208 мм. Може да се монтира на стената - VESA 75 × 75 мм.

конектори

Няма въпроси относно конекторите към Leff 24H110T. Има вход за антена, AV, компонент, VGA, HDMI, MHL, USB, коаксиален изход, CI слот. Искам да обърна внимание на MHL конектора, с който дори не всички топ модели са оборудвани. Той комбинира функциите на microUSB конектор и HDMI интерфейс. Можете да свържете смартфон към него и да прехвърляте данни от него на телевизионния екран без никакви проблеми. В същото време вашето устройство ще бъде презаредено.

Звук

Звук

Звукът на Leff 24H110T е неочаквано добър. TV произвежда най-добрия звук в бюджетния сегмент. Разполага с 2 високоговорителя по 3 вата, поддържа Dolby Digital. Никой от най-близките ценови конкуренти не може да се похвали с това. Човек би могъл да се греши в силата на вградената акустика: тя наистина може да не е достатъчна за голяма стая, но едва ли някой днес ще монтира 24-инчов телевизор в хола. В допълнение, този модел струва малко повече .

Функции

Функционалност Leff 24H110T, достоен за бюджетния сегмент. Висококачествен телевизионен прием, благодарение на вградените тунери. Възпроизвеждайте файлове от външни устройства, използвайки стандартен медиен плейър. Има защита от деца, таймер за сън, TimeShift (технология, която ви позволява да записвате любимите си телевизионни предавания с изместване на времето на USB флаш устройство). Контролният панел е от задната страна на кутията: основните бутони се дублират там, в случай че загубите дистанционното управление или изведнъж изчерпи батериите. Повечето производители вече са се отказали от това решение, но междувременно може да е полезно.

Предимства и недостатъци

Ползи:

  • цена;
  • качество на изображението;
  • добър звук. Може някой да няма достатъчно сила на звука, но звукът, като се има предвид цената, телевизорът е добър;
  • Смяна на времето
  • има всички подходящи конектори;
  • контролни бутони, дублирани на гърба на кутията;
  • Широка мрежа от центрове за обслужване на марки в Руската федерация.

Недостатъци:

  • материал и монтаж на дистанционното управление. Неясната пластмаса, люфт;
  • 1 x HDMI
  • 1 USB порт

присъда

Leff 24H110T оправдава цената си с лихва. Важното му предимство е добър звук. Състезатели, достойни за този параметър -LG 24MT49S-PZ и Samsung T24H390SI - вече са два пъти по-скъпи.

 

2280 0

Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите