У дома Отзиви Преглед на телевизор Samsung T24H390SI

Преглед на телевизор Samsung T24H390SI

Телевизорът Samsung T24H390SI се различава от конкурентите, но също така ще струва малко повече. Моделът с LCD екран, има функция за излъчване на телетекст на руски език, функция за защита на децата за блокиране на канали с неподходящо съдържание и таймер за сън, който можете да зададете времето за изключване на устройството.

Този модел участва в класиране на най-добрите телевизори, в рейтинг на най-добрите Full HD телевизори, в рейтинг на най-добрите Smart TV телевизори и в класиране на най-добрите телевизори за кухнята.

екран

Samsung T24H390SI

24-инчов (60 см) LCD дисплей със съотношение 16: 9. Разделителна способност на дисплея - 1920 × 1080 px (Full HD) - веднага хваща окото в сравнение с предишните модели UE24H4080AU и UE24H4070AU: имат по-обща резолюция за такъв диагонал на екрана - 1360 × 780. Скоростта на опресняване е 60 Hz. LED подсветка Edge LED, светодиоди са инсталирани отстрани на LCD матрицата. Ъгълът на видимост, деклариран от производителя, достига 178 градуса.

Външен вид

Samsung T24H390SI

Корпусът е изработен в черно. Страничните ръбове са много тънки, което визуално изглежда много красиво. Телевизорът може да бъде монтиран на стена или монтиран на стойка (доставя се). Размери - 548 × 335 × 49 мм. Тегло без стойка - 3,8 кг.

конектори

Samsung T24H390SI

 • Изход на звука 3,5 мм - за свързване на слушалки или високоговорители.
 • RJ-45 конектор (Ethernet) - за свързване на интернет кабел.
 • AV вход (червено, бяло, жълто) - свържете аналогови устройства (видеокамери, DVD, Blu-ray плейъри, някои телевизионни предаватели).
 • USB (1 бр.) - свържете USB флаш устройство или външен твърд диск.
 • HDMI (2 бр.) - свързване на цифрови устройства за предаване на изображения и звук (компютри, лаптопи, DVR и др.).

Звук

Звук

Общата звукова мощност е 10 W, 2 вградени високоговорителя с мощност 5 W всеки. Качеството на звука може да се нарече поносимо, далеч не е перфектно. Малко вероятно е да можете да гледате любимия си филм с комфорт. Нивото на яснота на звука е по-подходящо за гледане на новинарски програми, спорт, но не и за филми.

Функции

Samsung T24H390SI

Smart TV - възможностите на телевизор са сравними с компютър, той лесно може да се справи с гледането на уеб страници през браузър, гледането на онлайн видео в Youtube, игри и приложения. Samsung T24H390SI е оборудван с Linux базирана операционна система Tizen. Това е доста добра система, но не се сравнява с операционната система Android 6.0, което е по-просто, на нейната платформа се пускат много безплатни приложения и игри. Същото не може да се каже за Tizen, има по-малко приложения и много малко безплатни.

Таймер за заспиване - позволява ви да програмирате телевизора за конкретно действие - изключете или включете след определен период от време. Интервал от време на стъпки от 15 минути, но може да се зададе конкретно време.

Предимства и недостатъци

Ползи:

 • Пълна HD резолюция;
 • много висококачествен екран;
 • Умен телевизор.

Недостатъци:

 • лошо качество на звука;
 • голямо захранване за телевизора;
 • губи Wi-Fi връзка;
 • Приложенията се зареждат дълго време.

присъда

Samsung пусна на пазара доста висококачествен продукт. Тя се различава от конкурентите си в Full HD резолюция, наличието на Smart TV - за тези два показателя си струва да се купи. Той е лидер в своята ценова категория.Цена - че за 2000 и по-скъпи от предишните модели UE24H4080AU и UE24H4070AU, Но като купите Samsung T24H390SI, ще бъдете доволни от покупката си. Според мен това е много добър пример по отношение на цена - качество: този телевизор си заслужава да се купи.

 

3099 0

Съветваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите