У дома Отзиви Sony TV Review KDL-32WD756

Sony TV Review KDL-32WD756

Това е популярен модел на телевизия SONY, макар и скъп. Въведени са технологии за подобряване на изображението и звука, картината е ярка, с висококачествени детайли, а звукът при гледане на филми е ясен, обемен и остава на високо ниво.

Този модел участва класиране на най-добрите 32-инчови телевизори, в класиране на най-добрите Sony телевизори, в класиране на най-добрите Full HD телевизори и в Топ интелигентни телевизори.

екран

Sony KDL-32WD756

32-инчов (82 см) LCD екран има съотношение 16: 9. Това е класически вариант за телевизор с такъв размер. Разделителна способност на дисплея - 1920 × 1080 px (Full HD). Скоростта на опресняване е 50 Hz. Всеки детайл е усъвършенстван благодарение на X-Reality PRO технологията. Извършва се анализ и сравнение на възпроизвежданото изображение с уникална база данни, което подобрява качеството на изображението в детайли. Богат опит в създаването на филми и създаването на телевизионни предавания помага да се постигнат зашеметяващи реалистични снимки. Advanced Contrast Enhancer (ACE) оптимизира контраста във всяка сцена (автоматично настройва нивото на подсветката). 24p True Cinema - формат (режим) на възпроизвеждане на видео на телевизор. Скоростта на кадър при прогресивно сканиране с него е 24 кадъра в 1 секунда (показва се като на филмов проектор). Режимът е предложен от Sony и е широко използван.

Външен вид

Sony KDL-32WD756

Калъфът за телевизор Sony KDL-32WD756 е изработен в черно, поставен на елегантна стойка, а не на два крака, както повечето други модели. Можете да монтирате телевизора на стена или да го инсталирате на стойка (приложена). Тегло без стойка - 6,4 кг. Размери: ширина - 717 мм, височина - 474, дълбочина - 218 мм.

конектори

Sony KDL-32WD756

 • HDMI-конектор (2 бр.) - свързване на цифрови устройства за предаване на изображение и звук (компютри, лаптопи, DVR и др.).
 • USB конектор (2 бр.) - свържете USB-флашка или външен твърд диск. По този показател моделът заобикаля изброените конкуренти.
 • AV вход (червено, бяло, жълто) - свържете аналогови устройства (видеокамери, DVD, Blu-ray плейъри, някои телевизионни предаватели).
 • Изход на звука 3,5 мм - за свързване на слушалки или високоговорители.
 • RJ-45 конектор (Ethernet) - за свързване на интернет кабел.

Звук

Звук

Общата звукова мощност е 20 вата, 2 вградени стерео високоговорители с мощност 10 вата всеки. S-Master е цифров усилвател на Sony за високо качество с малки размери. Точност във всеки момент Sony ClearAudio + е набор от аудио технологии за оптимизиране и подобряване на телевизионния звук. Можете да почувствате невероятния ефект от присъствието, без значение как изглеждате. Dolby Digital Plus осигурява по-добро качество на звука от обикновения Dolby Digital, дори ако сигналът е по-компресиран. Дава съраунд, чист и висококачествен звук.

Функции

Sony KDL-32WD756

Телевизорът има всички стандартни тунери, цифров телевизионен тунер DVB-T2 / C / S2, аналогов телевизионен тунер PAL / SECAM, към който можете да свържете антена за цифров кабел, наземна телевизия. Потребителят може да гледа телевизионни програми денонощно, като се свързва към сателитна цифрова телевизия.

Smart TV - възможностите на телевизор са сравними с компютър, той лесно може да се справи с уеб сърфиране, видео, игри.„Умната“ функционалност на Sony KDL-32WD756 се базира на Linux базирана операционна система Tizen. Можете да инсталирате много приложения за него.

Видеозапис - възможно е да се записват ефирни канали на носител на памет.

Time Shift е функция, която ви позволява да спрете излъчването на ефирната телевизионна програма по всяко време и да я запишете, за да продължите да гледате от момента на пауза в друг момент.

Сензорът за светлина се използва за автоматично промяна на яркостта на екрана. Зависи от нивото на осветеност на стаята. Консумацията на енергия се намалява, а изображението става по-удобно за очите.

Предимства и недостатъци

Sony KDL-32WD756

Ползи:

 1. Изключителни технологии за подобряване на качеството на картината и звука.
 2. Страхотен прием на wifi.
 3. Умен телевизор.

Недостатъци:

 1. Висока цена.
 2. Забавете инсталираните приложения.
 3. Малко безплатни приложения.

присъда

Sony KDL-32WD756

Sony пусна доста висококачествен и добър модел Sony KDL-32WD756. Използва много технологии за подобряване на качеството на звука и изображението. Но моделът има малък брой функции, конкурентите имат повече, напр. Samsung UE32M5550AU или Panasonic TX-32FSR500, Цена KDL-32WD756 - , Мисля, че тази цена е много висока. За по-малко пари можете да закупите един от тези модели. Те няма да са по-лоши, а в някои аспекти и по-добри.

 

2515 0

Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите