У дома Как да изберем Големи домакински уреди Отзиви за съдомиялни машини Indesit

Отзиви за съдомиялни машини Indesit

Домакинските уреди на известната италианска марка Indesit отдавна и здраво влязоха в ежедневието ни, неуморно улеснявайки нашите домакински и рутинни домакински задължения. Някои уреди напълно ни освободиха от такива „любими“ неща, като почистване или миене на съдове. Но доволни ли са клиентите от качеството на оборудване Indesit? Може ли миялна машина от тази марка да замени миенето на съдове на ръка? Нека да разберем какво казват собствениците за съдомиялни машини Indesit!

В нашия списък са доста популярни и търсещи модели съдомиялни, които успяха да се докажат в реални условия и събраха голям брой отговори. За удобство поставихме моделите според техните дизайнерски характеристики - компактни, тесни и пълноразмерни.

Indesit ICD 661 (компактен модел)

Уредът е похвален за комбинацията от компактен размер и отличен капацитет, семейство от 2–4 души пълни съдомиялната машина през деня, въпреки че някои потребители мият големи съдове (тигани и тигани) отделно. По-голямата част от собствениците на съдомиялна машина ICD 661 са доволни от качеството на миенето на съдовете, а недоволните се съветват да експериментират с подредбата на съдовете и да използват добър препарат. Има няколко оплаквания относно качеството на сушенето, но това не изглежда сериозен недостатък за всички потребители. Някои се оплакват от силния звук на помпата, но това са по-скоро изолирани оплаквания.

Като цяло, моделът ICD 661 се влюби във всички свои собственици, това е надежден, евтин и доста функционален модел, в арсенала на който има достатъчно ефективни режими, внимателно подреждане на вътрешното пространство и отлично качество на изграждане.

Вижте също:

Indesit DISR 16B (тесен модел)

Тази съдомиялна машина получи първите си отзиви преди две години - купува се от тези, които търсят евтин, но практичен вариант на тесния модел. По принцип DISR 16B се препоръчва за закупуване, тъй като уредът отлично почиства замърсяванията и мазнините, старателно изплаква почистващия препарат, като не оставя ивици и отлагания, а също така старателно изсушава всички съдове. Отличен капацитет (10 комплекта), комбиниран с разумна консумация на вода и електричество. Функционалността обаче не предвижда възможност за забавен старт и звукова индикация за края на работата.Някои потребители имат повече оплаквания относно работата на сервизния център Indesit, отколкото самата миялна машина.

Обобщавайки, моделът DISR 16B се радва на заслужен авторитет сред купувачите, тъй като се справя перфектно със задачите си, служи дълго време и е непрекъснат, лесно се свързва и монтира и най-важното - той е в достъпен ценови диапазон (от 15 хиляди рубли). Модел за непретенциозни потребители.

Вижте също - Какво представляват съдомиялните машини с отворен панел

Indesit DISR 57H96 Z (тесен модел)

Това е ново и много малко отзиви са останали за него в Интернет. В наша защита отбелязваме, че мивката е „заслужила” само няколко отзива, но всички те са положителни и не отбелязват недостатъци в този модел. В допълнение, функционалността и техническите параметри на машината са доста привлекателни, като се има предвид цената му (от 20 хиляди рубли).

Така че, машината е идеална за малки кухни, въпреки че капацитетът е оптимален за такива размери (10 пълни комплекта) и има режим на половин товар. Чудесен избор за тези, които ще "вграждат" уреди в кухнята. Освен това потребителите бързо свикват с рационалното подреждане на съдовете, което значително подобрява качеството на измиване и сушене. Радвам се, че DISR 57H96 Z спестява вода и разумно консумира електроенергия, което веднага се отразява на сметките за комунални услуги. Но основното предимство на модела е богатата му функционалност. 7 програми „за всеки вкус”, има възможност за забавено начало на работа, хигиенни режими и миене на детски съдове, както и пълен набор от стандартни програми. Съдомиялната машина е удобна за използване, има дисплей и всички индикатори, проста настройка на твърдостта на водата.

Indesit DSG 051 (тесен модел)

Тази миялна машина Indesit отдавна парадира в много домашни кухни и много неща се говори за нея от няколко години. Устройството е похвалено заради компактните си размери, отличната просторност и икономичността. Най-важното е, че той перфектно измива правилно поставените чинии, чаши (дори с използването на евтини перилни препарати) и ги изсушава качествено (ако отворите вратата и оставите съдовете да се охладят). Сред недостатъците, отбелязани от собствениците, са високото ниво на шум, необходимостта от редовно почистване на филтрите, липсата на таймер и старателна инсталация на твърдостта на водата. Някои купувачи нямаха късмет и циркулационната помпа в устройството се счупи много бързо, но това не е чест проблем за този модел.

Тази съдомиялна машина се появи на вътрешния пазар на домакински уреди една от първите и беше един вид „любопитство“ и лукс за домакините. Всички нейни собственици обаче са единодушни в мнението си, че това е достойно нещо, което спестява тон време и старателно изпира всички съдове в къщата и дори се справя с най-трудното замърсяване.

Indesit DIF 16T1 A (пълен размер)

Според почти всички собственици - наистина отличен модел, с хармонична комбинация от цена (от 20 хиляди рубли) и качество. Най-важното е постоянно високото качество на миенето на всякакви съдове, дълъг период на непрекъснато обслужване, лекота на работа. Просторен, напълно интегриран PMM с богата функционалност, обаче? някои собственици бяха недоволни от екорежима. Всички са съгласни, че устройството работи тихо, лесно се пълни дори и с най-нестандартните ястия и радва с добросъвестна работа. От недостатъците на производителя - липсата на таймер, непълна защита срещу течове. Но като цяло - продуктът не предизвиква сериозни оплаквания от собствениците му.

Indesit DFP 58T94 CA NX (пълен размер)

Според собствениците моделът не предизвиква особени оплаквания, но също така няма особен ентусиазъм от използването му. Доста среден модел. Почиства лесно свежите примеси, но може да се справи с изгоряла или пресъхнала храна след няколко измивания или изобщо не може да се справи. Въпреки че потребителите не са единодушни по този въпрос, приблизително половината от собствениците смятат, че това се дължи на използването на недостатъчно ефективен препарат.Има оплаквания за качеството на изсушаващите и разсейващи звуци по време на работа. Но от друга страна, той радва доста богатите възможности на устройството, капацитет, ефективност, издръжливост (при спазване на препоръките на производителя).

Вземете тази съдомиялна машина за 20 хиляди рубли. или потърсете друг модел - изборът е ваш.

Indesit DIFP 18T1 CA (пълен размер)

Още една съдомиялна машина, която тепърва започва да печели доверието на потребителите. Но нейният старт е доста уверен - само няколко, но абсолютно възторжени отзиви. Тези, които вече са решили да купят и инсталират DIFP 18T1 CA в кухнята си, отбелязват лекотата на работа, обмислените и ефективни режими на уреди за измиване и изплакване, добрата ергономичност на вътрешното пространство и тихата работа на машината като цяло. Разбира се, твърде рано е да се говори за надеждността и издръжливостта на устройството, но моделът вдъхва увереност - изглежда просто, напълно се интегрира в кухненските мебели, измива както пресни, така и остарели замърсявания с високо качество и старателно изсушава всички чаши и чинии. Производителят работи и върху ефективността - с капацитета си съдомиялната машина консумира малко вода и енергия, което е добра новина. Началната цена на Indesit DIFP 18T1 CA е 23 хиляди рубли, но устройството определено си струва парите.

Нека да обобщим

Както можете да видите, Indesit се опитва да угоди на своите потребители и непрекъснато развива и пуска в продажба нови и по-модерни модели съдомиялни машини. Но като цяло съдомиялните машини на тази марка са прости и практични, са в достъпни ценови диапазони и са чудесни за тези, които тепърва „опознават” този уред. Потребителят има какво да избира - има в продажба както изпитани във времето модели, така и интересни новости. По правило няма нищо излишно във функционалността, качеството на сглобяване в повечето продукти е съвестно, въпреки че не става без досадни пропуски. Най-често срещаният проблем е повреда на нагревателен елемент или циркулационна помпа. От друга страна, инсталирането и интегрирането на уреди в кухненските мебели обикновено не създава проблеми. Най-важното е, че има минимум оплаквания от качеството на измиване, което означава, че производителят е изпълнил основната задача - съдомиялните машини Indesit заслужават доверието на обикновените купувачи и могат да станат ефективни и дори незаменими домакински помощници.

Вижте също:

2784 0

Съветваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите